|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
6.8.2008 11:47:15   
ada2
pa še novo stran odprem, potem grem pa malo počivat

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
6.8.2008 12:55:12   
amy26
Sem se pa zdaj spomnila, da je imela Amy parkrat take nespečnosti, ko je bila noseča z Elo, ne? ....Al že sanjam?

ne sanjašuser posted image

ja res skoraj vsak drug dan sem noči presedela pred računalnikom, tako da sem čez dan slabo funkcionirala
upam da boš ti bolje spalauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
6.8.2008 13:02:01   
amy26
naše noči so spet slabeuser posted image , Ela se kar naprej zbuja, zgoraj ji rinejo 4 zobki, obe dvojki in obe trojke
tako da jo sigurno to matra, Vsega skupaj ima šele 6 zobkov, vse enice in zgornje 4-ke.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
6.8.2008 13:57:35   
*bubi*
Ada, ti kar počivaj user posted image

Pa še za Elo, da bodo zobki hitro veni user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
6.8.2008 14:21:03   
tincci
Ada, ti si deloholik user posted image user posted image user posted image user posted image

Pejdi malo na sprehod, na eno kavo, če jo lahko prebaviš ... uživaj!

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
6.8.2008 15:38:31   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobre volje sem user posted image

Ajd, čauuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
6.8.2008 16:26:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, fino. Pa ne bi tega malo z nami podelila?

Si imela pregled? Sta dvojčka? user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
6.8.2008 18:23:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

O, fino. Pa ne bi tega malo z nami podelila?

Si imela pregled? Sta dvojčka? user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Neeee...kar tako sem dobre volje. V službi ni preveč gneče, danes smo si kar v naši mali kuhni skuhale testenine, pa preliv čez, pa solatko smo naredile...pol smo šle pa še v slaščičarno po kos tortice, pa v kafič po kapučino....mislim vse za dušo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pa mal mi je bilo težko v ponedeljek povedat v službi, da sem nosečka, ker vem, da imamo stalne gužve, komaj smo mal ven prilezli, ko se je maja sodelavka vrnila s porodniške, zdaj pa jaz user posted image ...in sem pričakovala mal njihovega razočaranja...pa so me prijetno presenetile user posted image ...so rekle, naj uživam v nosečnosti, da itak so pričakovali, ker sem bila vedno odkrita, da si želim še enega otroka in da bo leto itak hitro okoli, pol bom pa itak lahko do penzije delala in se to leto še poznalo ne bouser posted image ....mislim, tako....ful prijetno so me presenetile, ker so tako pozitivno reagirale...danes so potem že izbirale ime za user posted image  ali user posted image ...., se spominjale svojih nosečnosti in porodov....v glavnem prav en tak leeeep delovni danuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
6.8.2008 20:48:12   
*bubi*
Vau, super. user posted image  Res je lepo to prebrati.

Jaz v tej user posted image  zelo dolgo nisem povedala. Pa potem tudi bolj posameznikom, nekateri po moje do konca niso pogruntali, čeprav se mi je že kar poznalo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
6.8.2008 21:31:53   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislite, da lahko mojim orhidejam klima škodi, ko ena za drugo umirajo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ne piha direktno v njih, niti ni blizu, ampak tako, za ovinkomuser posted image ...ker drugega razloga pa res ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa tako lepe so bileuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
6.8.2008 21:52:45   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič...naj jutri ena dobro kavo skuha user posted image user posted image user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
7.8.2008 7:33:13   
petarda
nič...naj jutri ena dobro kavo skuha

ok, bom pa sama user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo bo dovolj za vse?

In? Počutje?

Mene skoz neki zvija, pa ful sem napihnjena user posted image user posted image user posted image ..upam, da bo kmal kaj boljšuser posted image

Imejte lep dan!

Ada kako si ti? Te še dajejo slabosti?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
7.8.2008 7:41:27   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image grem za kako urco nazaj spat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
7.8.2008 8:19:45   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Bubi me je že zvlekel iz postelje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
7.8.2008 8:20:42   
*bubi*
petarda, saj bo bolje user posted image  Pa še vedno nisi napisala, če si že videla svojo pikico user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
7.8.2008 8:20:59   
*bubi*
pardon, svoji pikici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
7.8.2008 8:28:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

petarda, saj bo bolje user posted image  Pa še vedno nisi napisala, če si že videla svojo pikico user posted image

pa saj sem napisala, takoj ko sem objavila, da sem user posted image , da sem imela pregled, videla svojo PIKICO ENO user posted image ...in se rešila vseh skrbi...za nekaj časauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
7.8.2008 8:37:44   
jana26
jutro

naša dva sta v avgustu po dveh  mesecih pavze oz. počitnic ponovno v vrtcu user posted image . Mi tako paše, da ne znam opisat, samo jutranji odhod je pa za puser posted image  user posted image , jok na jok in upiranje, da že zjutraj vsa zašvicam in sem samo še za pod tuš. Jokata ko se zbudita in vse dokler ju ne izročim vzgojiteljici oz. ko se zaprejo vrata učilnice je pa kot bi odrezal, nobenega joka več in pravijo da sta full pridna user posted image .

Nam pa je sobotno neurje uničilo računalnik oz. ekran je pregorel pa še vse ostalo je šlo v maloro user posted image user posted image . Pa pri mojih doma je vse strehe razkrilo, v bistvu po celi vasi, je ni bilo strehe, ki ne bi potrebovala popravila.

A pa še nekaj vam moram povedat, smo bili v torek v Styrassick parku user posted image  user posted image in sta mala dva bila tako navdušena, da mi včeraj nista hotela iz avta, ampak da naj ju naj peljem gledata dinozavre. V vrtcu sta menda cel dopoldne samo o tem govorila in že na poti domov je bilo samo govora o tem, a ju bom še peljala al neuser posted image  Bom prilimala slikce, samo da nam PC popravijo.

Sedaj pa se odpravljam na en sprehod z L., dokler še ni vroče. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
7.8.2008 8:42:02   
*bubi*
No, saj ena je tudi več kot dovolj user posted image .

Ti si že malo pozabila, kako je to v user posted image , ampak boš že videla, ko bodo tvoji možgani kot ementaler user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
7.8.2008 8:42:33   
ada2
Ada kako si ti? Te še dajejo slabosti?

včeraj sem se ravno bruhat spravila, ko je pozvonilo, ker so si eni prišli tetino hišo ogledat, jaz pa sama domauser posted image user posted image user posted image user posted image no, so malo počakali, da sem k sebi prišla pa potem so si bolj sami ogledovali, sem jim kar ključ dala, pa naj si pogledajo, ker ne vem, če bi se jim glih dopadlo, če bi jaz cela zelena zraven hodilauser posted image sploh pa so si 1x že ogledali z vodstvom, zdaj so pa hoteli še enim prijateljem, ki je en gospod arhitekt  pokazat.

no, potem mi cel dan ni bilo nič več slabo, ponoči pa spet, tako, da sem od pol 3 pa do 3.15 na balkonu presedela.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
7.8.2008 8:43:40   
*bubi*
Super, Jana user posted image  Mi se tudi že nekaj časa odpravljamo gledat te dinozavre. PA ne vem, če nam bo zneslo še ta mesec. Neki čudni filing imam, da ne bom več dolgo 2v1 user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
7.8.2008 8:44:44   
*bubi*
Ada user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
7.8.2008 8:50:08   
ada2
imam pa še eno žalostno novico - umrla je naša hrčica Puha. mislim, da nisem nič govorila o tem, ampak pred kakimi 10 dnevi se ji je močno napihnil trebušček, ni mogla več v kolo, ni mogla več skozi cevi plezat..... jaz sem takoj postavila diagnozo "rak", Nušo smo počasi pripravili na to, da je Puha zbolela, da ne bo ozdravela in da je navsezadnje že tudi prišla v tisto hrčjo starost, ko se hrčki začnejo poslavljat....
no, danes ponoči, ko nisem mogla spati pa sem jo našla mrtvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

prej sva jo z Nušo pokapale ob ograji na vrtu....

mi je kar hudo za njo, ko smo jo vsi radi v roke vzeli, pa Nuša in Adam sta jo v avtomobilčkih vozila, pa iz kock sta ji hiše zidala......

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
7.8.2008 8:51:32   
tincci
Kje je ta park, nekje od slovenj gradca gor al kje točno?

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
7.8.2008 8:57:58   
*bubi*
od Gornje Radgone gor, pri Feldbachu.

Saj sem že rekla, da bomo 3. spetembra šli na oglede user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?