Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 11:47:15
|
|
|
|
ada2
|
pa še novo stran odprem, potem grem pa malo počivat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 12:55:12
|
|
|
|
amy26
|
Sem se pa zdaj spomnila, da je imela Amy parkrat take nespečnosti, ko je bila noseča z Elo, ne? ....Al že sanjam? ne sanjaš ja res skoraj vsak drug dan sem noči presedela pred računalnikom, tako da sem čez dan slabo funkcionirala upam da boš ti bolje spala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 13:02:01
|
|
|
|
amy26
|
naše noči so spet slabe , Ela se kar naprej zbuja, zgoraj ji rinejo 4 zobki, obe dvojki in obe trojke tako da jo sigurno to matra, Vsega skupaj ima šele 6 zobkov, vse enice in zgornje 4-ke.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 13:57:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, ti kar počivaj Pa še za Elo, da bodo zobki hitro veni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 14:21:03
|
|
|
|
tincci
|
Ada, ti si deloholik Pejdi malo na sprehod, na eno kavo, če jo lahko prebaviš ... uživaj!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 15:38:31
|
|
|
|
petarda
|
Dobre volje sem Ajd, čau
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 16:26:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobre volje sem Ajd, čau O, fino. Pa ne bi tega malo z nami podelila? Si imela pregled? Sta dvojčka?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 18:23:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobre volje sem Ajd, čau O, fino. Pa ne bi tega malo z nami podelila? Si imela pregled? Sta dvojčka? Neeee...kar tako sem dobre volje. V službi ni preveč gneče, danes smo si kar v naši mali kuhni skuhale testenine, pa preliv čez, pa solatko smo naredile...pol smo šle pa še v slaščičarno po kos tortice, pa v kafič po kapučino....mislim vse za dušo .... Pa mal mi je bilo težko v ponedeljek povedat v službi, da sem nosečka, ker vem, da imamo stalne gužve, komaj smo mal ven prilezli, ko se je maja sodelavka vrnila s porodniške, zdaj pa jaz ...in sem pričakovala mal njihovega razočaranja...pa so me prijetno presenetile ...so rekle, naj uživam v nosečnosti, da itak so pričakovali, ker sem bila vedno odkrita, da si želim še enega otroka in da bo leto itak hitro okoli, pol bom pa itak lahko do penzije delala in se to leto še poznalo ne bo ....mislim, tako....ful prijetno so me presenetile, ker so tako pozitivno reagirale...danes so potem že izbirale ime za ali ...., se spominjale svojih nosečnosti in porodov....v glavnem prav en tak leeeep delovni dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 20:48:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Vau, super. Res je lepo to prebrati. Jaz v tej zelo dolgo nisem povedala. Pa potem tudi bolj posameznikom, nekateri po moje do konca niso pogruntali, čeprav se mi je že kar poznalo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 21:31:53
|
|
|
|
petarda
|
Mislite, da lahko mojim orhidejam klima škodi, ko ena za drugo umirajo ...pa ne piha direktno v njih, niti ni blizu, ampak tako, za ovinkom ...ker drugega razloga pa res ne vidim ...pa tako lepe so bile
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.8.2008 21:52:45
|
|
|
|
petarda
|
nič...naj jutri ena dobro kavo skuha Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 7:33:13
|
|
|
|
petarda
|
nič...naj jutri ena dobro kavo skuha ok, bom pa sama ... evo bo dovolj za vse? In? Počutje? Mene skoz neki zvija, pa ful sem napihnjena ..upam, da bo kmal kaj boljš Imejte lep dan! Ada kako si ti? Te še dajejo slabosti?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 7:41:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! grem za kako urco nazaj spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:19:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Bubi me je že zvlekel iz postelje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:20:42
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, saj bo bolje Pa še vedno nisi napisala, če si že videla svojo pikico
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:20:59
|
|
|
|
*bubi*
|
pardon, svoji pikici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:28:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petarda, saj bo bolje Pa še vedno nisi napisala, če si že videla svojo pikico pa saj sem napisala, takoj ko sem objavila, da sem , da sem imela pregled, videla svojo PIKICO ENO ...in se rešila vseh skrbi...za nekaj časa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:37:44
|
|
|
|
jana26
|
jutro naša dva sta v avgustu po dveh mesecih pavze oz. počitnic ponovno v vrtcu . Mi tako paše, da ne znam opisat, samo jutranji odhod je pa za p , jok na jok in upiranje, da že zjutraj vsa zašvicam in sem samo še za pod tuš. Jokata ko se zbudita in vse dokler ju ne izročim vzgojiteljici oz. ko se zaprejo vrata učilnice je pa kot bi odrezal, nobenega joka več in pravijo da sta full pridna . Nam pa je sobotno neurje uničilo računalnik oz. ekran je pregorel pa še vse ostalo je šlo v maloro . Pa pri mojih doma je vse strehe razkrilo, v bistvu po celi vasi, je ni bilo strehe, ki ne bi potrebovala popravila. A pa še nekaj vam moram povedat, smo bili v torek v Styrassick parku in sta mala dva bila tako navdušena, da mi včeraj nista hotela iz avta, ampak da naj ju naj peljem gledata dinozavre. V vrtcu sta menda cel dopoldne samo o tem govorila in že na poti domov je bilo samo govora o tem, a ju bom še peljala al ne Bom prilimala slikce, samo da nam PC popravijo. Sedaj pa se odpravljam na en sprehod z L., dokler še ni vroče.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:42:02
|
|
|
|
*bubi*
|
No, saj ena je tudi več kot dovolj . Ti si že malo pozabila, kako je to v , ampak boš že videla, ko bodo tvoji možgani kot ementaler
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:42:33
|
|
|
|
ada2
|
Ada kako si ti? Te še dajejo slabosti? včeraj sem se ravno bruhat spravila, ko je pozvonilo, ker so si eni prišli tetino hišo ogledat, jaz pa sama doma no, so malo počakali, da sem k sebi prišla pa potem so si bolj sami ogledovali, sem jim kar ključ dala, pa naj si pogledajo, ker ne vem, če bi se jim glih dopadlo, če bi jaz cela zelena zraven hodila sploh pa so si 1x že ogledali z vodstvom, zdaj so pa hoteli še enim prijateljem, ki je en gospod arhitekt pokazat. no, potem mi cel dan ni bilo nič več slabo, ponoči pa spet, tako, da sem od pol 3 pa do 3.15 na balkonu presedela.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:43:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Super, Jana Mi se tudi že nekaj časa odpravljamo gledat te dinozavre. PA ne vem, če nam bo zneslo še ta mesec. Neki čudni filing imam, da ne bom več dolgo 2v1
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:44:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:50:08
|
|
|
|
ada2
|
imam pa še eno žalostno novico - umrla je naša hrčica Puha. mislim, da nisem nič govorila o tem, ampak pred kakimi 10 dnevi se ji je močno napihnil trebušček, ni mogla več v kolo, ni mogla več skozi cevi plezat..... jaz sem takoj postavila diagnozo "rak", Nušo smo počasi pripravili na to, da je Puha zbolela, da ne bo ozdravela in da je navsezadnje že tudi prišla v tisto hrčjo starost, ko se hrčki začnejo poslavljat.... no, danes ponoči, ko nisem mogla spati pa sem jo našla mrtvo .... prej sva jo z Nušo pokapale ob ograji na vrtu.... mi je kar hudo za njo, ko smo jo vsi radi v roke vzeli, pa Nuša in Adam sta jo v avtomobilčkih vozila, pa iz kock sta ji hiše zidala......
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:51:32
|
|
|
|
tincci
|
Kje je ta park, nekje od slovenj gradca gor al kje točno?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.8.2008 8:57:58
|
|
|
|
*bubi*
|
od Gornje Radgone gor, pri Feldbachu. Saj sem že rekla, da bomo 3. spetembra šli na oglede
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?