Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:29:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro, saraya. Si fajn spala? Tista moja katastrofalna noč je očitno bila izjema
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:30:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy bark - ....... sam da je vse ok.... pazi nase.. pa ostale tudi... nismo več 200 in nekaj dni do konca... naši dnevi se počasi iztekajo..... samo res . Je treba še eno prestavo nižje dat
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:30:14
|
|
|
|
Tejchy
|
Očitno vožnja najinim otročkom ne ustreza preveč,pa čeprav bi mamici še vedno bili aktivni,a ne tudi moj zadnje čase začne ful delavat, ko se usedem v avto... tko da mislim, da ne bo preveč mira pr nas, če se bomo hotli kam peljat...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:30:22
|
|
|
|
arabela*
|
Mi smo spet lepo spali,kak je blo fino.Samo to lulanje.Se parkrat zbudim,pa hodim lulat.Ni šans,da zdržim. Pa vroče je ko .Sem ponoči luftala,da se nismo zadušili
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:31:34
|
|
|
|
Tejchy
|
Meni gre šas ful hitro pa vam? Res bomo mimo grede na vrsti za akcijo. Mene na čase že kar malo stisne. Do sedaj nisem imela strahu, zdej pa ... se podpišem...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:32:27
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,kot angelček.Z glavo na knjigi
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:34:12
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Jaz pa grem zdajle malo v trgovino in likat na brzake, da me ne mine volja. Sploh ne morem verjeti, da smo že sedmega v mesecu. Pa saj prav, da gre hitro, jaz že komaj čakam bebija. Ni me pa prav nič strah, tak da se prav malo čudim.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:34:24
|
|
|
|
Tejchy
|
Samo to lulanje.Se parkrat zbudim,pa hodim lulat.Ni šans,da zdržim. Js zdj, ko še delam padem v posteljo okol 21h.. brez problemov zaspim... s tem, da se vmes nekje do polnoči 5 krat zbudim in moram it na wc.. potem pa je čudežno do jutra mir... Bomo videli, če bo kj drugače, ko bom v porodniški...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:36:01
|
|
|
|
Tejchy
|
Js grem pa danes na posvet glede epiduralne... tko da se vam zvečer kj javim in poročam... kaj sem pametnega izvedela... uživajte.. po možnosti kje na hladnem in v senčki... baje bo danes spet peklensko vroče...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:39:53
|
|
|
|
arabela*
|
Meni se je ta ceremonja z lulanjem zdaj začela.Ko opravim in se oblečem,se mi ponovno vlije,tak da kar čakam na wc lepo še 10 minut.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:41:03
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem pa bila v torek na posvetu za epiduralno. Pa še zdaj nisem odločena,kaj bi:ultiva ea.,ali pa nič
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:53:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem ponoči luftala,da se nismo zadušili Jaz imam celo noč balkonska vrata v ložo na stežaj odprta, ima pa loža žaluzije, tako da mi ne more nihče ravno v spalnico gledat In je super zrak Lulat pa grem jaz ponoči zelo redko
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:55:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še zdaj nisem odločena,kaj bi:ultiva ea.,ali pa nič sem ti že rekla, da ne boš nič nucala Pa na Ptuj se raje ne vozi, če ne bi rada, da bo očka hkrati babica
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:59:59
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,pa ti imaš itak klimo doma si rekla.Veš kak je meni žal,da je nismo namontirali.Zdaj pa je že itak prepozno Glede teh sredstev za lajšanje bolečin,pa se bom verjetno kar pustla presenetit,v slogu:kar bo pa bo
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:08:27
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tista moja katastrofalna noč je očitno bila izjema Je bla pa zato moja danes.....očitno se seli od ene k drugi. Sem zvečer ob sedmih pila ledeno kavo,ki je očitno pustila posledice,sedaj,ko nisem več navajena kave pit. Potem pa še tista moja vožnja zvečer in potem sem bedela tja do ene dveh,ko sem končno na kavču zaspala, nakar me je moja mucka ob štirih zbudla,ko je mijavkala pred kavčom in me vsa preplašena gledala, kaj hudiča očitno počnem sredi noči,pri prižgani luči v dnevni sobi In seveda,potem spet nisem nekaj časa zaspala nazaj. Pa noge živčne ko . Da ne govorim kolk je moj debelo pozjal ob pol šestih, ko je šel na wc in me zagleda na sedežni
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:15:03
|
|
|
|
lana luna
|
dobro jutro punce... sem opazla da smo včeraj vse imele bolj zmatran dan upam da bo danes boljše... men gre ful na živce k se mi popoldne vsak dan začne vrtet. in pol sem čist čudna pa brez volje, pa kr neki drgač pa čestitke za vse preglede in obrnjene otročke. naš se pa notr še zmerej premetava kot bi plesou tko da očitno ma še dovolj placa tut da se obrne enkrat do 40. tedna ta naš mali lumpek... jest si ga kr predstavljam kako čiča notr kot tanajvečji frajer/ka pol pa vsake tolk cajta mal zapleše buggy dance, tko kt una riba iz top shopa ja mal dogaja. zdele še ni vroče pa še lohk... modrc mam jest tut Mulerjev, pa mi je pr bradavičkah še vedno prevelik, čeprou mam isto B košarco kot pred nosečnostjo. obseg mam pa iz 75 na 95
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:16:36
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro še od mene...... ..... .... verjele ali ne se mi ne da nič kaj dosti pisat...., mi je vse nekam čudno.....pa dol mi pritiska nenormalno.....komaj čakam jutri na ctg.... ker ti lažni se meni tud že kar fajn pojavljajo..... Pa kaj to je normalno, da me spodaj pod bušijem boli ....kje pa je me to you.... včeraj bi naj šla v Ikeo, pa nobenega sms-ja ni poslala, ko je šla tu mimo, jaz pa mahala cel dan ko zmešana ..... ...se beremo pozneje....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:17:11
|
|
|
|
lana luna
|
aja punce... če vam vožnja ne paše, je bolš da čičate doma pa čakate ne sej ne. sam pazte nase in svoje zakladke... men naša mam vedno k se usedem v lubijev kombi, k je že mal star pa škripajoč in gugajoč, ampak še zmerej hud stroj, reče da bom enkrat svojga kr med potjo ven stresla k se tko gugamo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:17:29
|
|
|
|
alysa
|
Najprej čestitke vsem za preglede . Js sm se pa včeri mal potepala: Zreče, Rogla, Celje ... Najbolj mi je pasalo na Rogli, kjer sva bla z mojim ob treh popoldne in je blo 18 stopinj ; vam rečem prava klima za nas ; zvečer sm pa padla v postlo ... V Celju mi je pa trebuh že tolk otrdeval, da sm hotla sam domo še ... Tut js se moram par stvari nabavit za , skočit moram še v lekarno in kak DM, pa sebi kupit modrc, pol pa mislim, da mam vse Uživajte
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:18:27
|
|
|
|
lana luna
|
sam še kkšn teden probejta s pikico zdržat 2v1... me to you pa tut jest že tri dni mal pogrešam...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:18:49
|
|
|
|
arabela*
|
bark,a ma tvoj tud nočna lulanja modrci,jaz imam enega ih H&M,pa ni pravi za dojenje,samo spredaj se zapira.Čist dovolj za mene
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:21:08
|
|
|
|
lana luna
|
še eno vprašanje... jest res ne vem al nej kupim žabice za mojga al ne... jest mislm rodit šele konc septembra če bo vse po planu. in sm mislna že za iz P domov mojga oblečt v body z dolgimi, v žabce do pasu, čez pa še plišast kompletek in 2 kapci. če bo treba pa še dekco. a fejst pretiravam??? res ne vem a nej kupim žabce al ne??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:21:18
|
|
|
|
arabela*
|
,saj bo,uživaj še zadnje dni 2 v 1
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:23:32
|
|
|
|
arabela*
|
lana luna,težko je rečt,vse je odvisno od vremena.Ma kupi jih,pa boš vidla,bo jih že ponosil,to se vedno rabi,sploh ko je hladno.
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 9:33:30
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, lana luna, žabice se vedno rabijo. Meni so ljubše tiste, ki se zapirajo na ramenih, da nima toliko elastik okoli pasu (plenička, hlače,.... pa še žabice) , malo še zdrži. Da te ne bodo jutri kar not podržali Jaz bi se glede na tvoje težave kar pripravila na to. Jaz za sebe tudi ne vem več.... nekak imam zadnje dni občutek, da ne bom več dolgo zdržala. Me prav zanima, kaki bodo izvidi jetrnih testov. Ker so se mi včeraj po telesu pojavile take drobne rdeče pikice (koprivnica ). Srbiiiiiii
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.