|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
7.8.2008 8:29:25   
*bubi*
Dobro jutro, saraya. Si fajn spala?

Tista moja katastrofalna noč je očitno bila izjema user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
7.8.2008 8:30:07   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

bark - user posted image user posted image user posted image  ....... sam da je vse ok.... pazi nase.. pa ostale tudi... nismo več 200 in nekaj dni do konca... naši dnevi se počasi iztekajo.....

samo res user posted image . Je treba še eno prestavo nižje dat user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
7.8.2008 8:30:14   
Tejchy
Očitno vožnja najinim otročkom ne ustreza preveč,pa čeprav bi mamici še vedno bili aktivni,a ne

tudi moj user posted image  zadnje čase začne ful delavat, ko se usedem v avto... tko da mislim, da ne bo preveč mira pr nas, če se bomo hotli kam peljat...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
7.8.2008 8:30:22   
arabela*
Mi smo spet lepo spali,kak je blo fino.Samo to user posted image lulanje.Se parkrat zbudim,pa hodim lulat.Ni šans,da zdržim.
Pa vroče je ko user posted image .Sem ponoči luftala,da se nismo zadušiliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.8.2008 8:31:34   
Tejchy
Meni gre šas ful hitro pa vam? Res bomo mimo grede na vrsti za akcijo. Mene na čase že kar malo stisne. Do sedaj nisem imela strahu, zdej pa ...

se podpišem...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.8.2008 8:32:27   
arabela*
bubi,kot angelček.Z glavo na knjigiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.8.2008 8:34:12   
pf
Dobro jutro babike.
Jaz pa grem zdajle malo v trgovino in likat na brzake, da me ne mine volja. Sploh ne morem verjeti, da smo že sedmega v mesecu. Pa saj prav, da gre hitro, jaz že komaj čakam bebija. Ni me pa prav nič strah, tak da se prav malo čudim.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
7.8.2008 8:34:24   
Tejchy
Samo to lulanje.Se parkrat zbudim,pa hodim lulat.Ni šans,da zdržim.

Js zdj, ko še delam padem v posteljo okol 21h.. brez problemov zaspim... s tem, da se vmes nekje do polnoči 5 krat zbudim in moram it na wc.. potem pa je čudežno do jutra mir... Bomo videli, če bo kj drugače, ko bom v porodniški...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
7.8.2008 8:36:01   
Tejchy
Js grem pa danes na posvet glede epiduralne... tko da se vam zvečer kj javim in poročam... kaj sem pametnega izvedela...

uživajte.. po možnosti kje na hladnem in v senčki... baje bo danes spet peklensko vroče...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
7.8.2008 8:39:53   
arabela*
Meni se je ta ceremonja z lulanjem zdaj začela.Ko opravim in se oblečem,se mi ponovno vlije,tak da kar čakam na wc lepo še 10 minut.user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
7.8.2008 8:41:03   
arabela*
Jaz sem pa bila v torek na posvetu za epiduralno.
Pa še zdaj nisem odločena,kaj bi:ultiva ea.,ali pa ničuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
7.8.2008 8:53:57   
*bubi*
Sem ponoči luftala,da se nismo zadušili

Jaz imam celo noč balkonska vrata v ložo na stežaj odprta, ima pa loža žaluzije, tako da mi ne more nihče ravno v spalnico gledat user posted image  In je super zrak user posted image

Lulat pa grem jaz ponoči zelo redko user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
7.8.2008 8:55:31   
*bubi*
Pa še zdaj nisem odločena,kaj bi:ultiva ea.,ali pa nič

sem ti že rekla, da ne boš nič nucala user posted image  Pa na Ptuj se raje ne vozi, če ne bi rada, da bo očka hkrati babica user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
7.8.2008 8:59:59   
arabela*
bubi,pa ti imaš itak klimo doma si rekla.Veš kak je meni žal,da je nismo namontirali.Zdaj pa je že itak prepoznouser posted image
Glede teh sredstev za lajšanje bolečin,pa se bom verjetno kar pustla presenetit,v slogu:kar bo pa bouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
7.8.2008 9:08:27   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Tista moja katastrofalna noč je očitno bila izjema user posted image

Je bla pa zato moja danes.....očitno se seli od ene k drugi.
Sem zvečer ob sedmih pila ledeno kavo,ki je očitno pustila posledice,sedaj,ko nisem več navajena kave pit.
Potem pa še tista moja vožnja zvečer in potem sem bedela tja do ene dveh,ko sem končno na kavču zaspala, nakar me je moja mucka ob štirih zbudla,ko je mijavkala pred kavčom in me vsa preplašena gledala, kaj hudiča očitno počnem sredi noči,pri prižgani luči v dnevni sobiuser posted image In seveda,potem spet nisem nekaj časa zaspala nazaj. Pa noge živčne ko user posted image .
Da ne govorim kolk je moj debelo pozjal ob pol šestih, ko je šel na wc in me zagleda na sedežniuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
7.8.2008 9:15:03   
lana luna
dobro jutro punce...

sem opazla da smo včeraj vse imele bolj zmatran danuser posted image upam da bo danes boljše...

men gre ful na živce k se mi popoldne vsak dan začne vrtet. in pol sem čist čudna pa brez volje, pa kr nekiuser posted image user posted image user posted image

drgač pa user posted image user posted image user posted image čestitke za vse preglede in obrnjene otročke. naš se pa notr še zmerej premetava kot bi plesouuser posted image tko da očitno ma še dovolj placa tut da se obrne enkrat do 40. tednauser posted image ta naš mali lumpek... jest si ga kr predstavljam kako čiča notr kot tanajvečji frajer/kauser posted image user posted image user posted image pol pa vsake tolk cajta mal zapleše buggy dance, tko kt una riba iz top shopauser posted image user posted image user posted image ja mal dogaja. zdele še ni vroče pa še lohk...

modrc mam jest tut Mulerjev, pa mi je pr bradavičkah še vedno prevelik, čeprou mam isto B košarco kot pred nosečnostjo. obseg mam pa iz 75 na 95user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
7.8.2008 9:16:36   
gold fish
...dobro jutro še od mene......  user posted image ..... 

.... verjele ali ne se mi ne da nič kaj dosti pisat...., mi je vse nekam čudno.....pa dol mi pritiska nenormalno.....komaj čakam jutri na ctg.... ker ti lažni se meni tud že kar fajn pojavljajo..... Pa kaj to je normalno, da me spodaj pod bušijem boliuser posted image

....kje pa je me to you.... včeraj bi naj šla v Ikeo, pa nobenega sms-ja ni poslala, ko je šla tu mimo, jaz pa mahala cel dan ko zmešanauser posted image .....

...se beremo pozneje....user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
7.8.2008 9:17:11   
lana luna
aja punce... če vam vožnja ne paše, je bolš da čičate doma pa čakateuser posted image ne sej ne. sam pazte nase in svoje zakladke...

men naša mam vedno k se usedem v lubijev kombi, k je že mal star pa škripajoč in gugajoč, ampak še zmerej hud stroj, reče da bom enkrat svojga user posted image kr med potjo ven stresla k se tko gugamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
7.8.2008 9:17:29   
alysa
Najprej čestitke vsem za preglede user posted image user posted image user posted image .

Js sm se pa včeri mal potepala: Zreče, Rogla, Celje ... Najbolj mi je pasalo na Rogli, kjer sva bla z mojim user posted image  ob treh popoldne in je blo 18 stopinj user posted image user posted image ; vam rečem prava klima za nas user posted image ; zvečer sm pa padla v postlo ... user posted image user posted image user posted image
V Celju mi je pa trebuh že tolk otrdeval, da sm hotla sam domo še ...

Tut js se moram par stvari nabavit za user posted image , skočit moram še v lekarno in kak DM, pa sebi kupit modrc, pol pa mislim, da mam vse user posted image user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
7.8.2008 9:18:27   
lana luna
user posted image user posted image user posted image sam še kkšn teden probejta s pikico zdržat 2v1...

me to you pa tut jest že tri dni mal pogrešam...

Neposredna povezava do sporočila: 2095
7.8.2008 9:18:49   
arabela*
bark,a ma tvoj tud nočna lulanjauser posted image

modrci,jaz imam enega ih H&M,pa ni pravi za dojenje,samo spredaj se zapira.Čist dovolj za meneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2096
7.8.2008 9:21:08   
lana luna
še eno vprašanje... jest res ne vem al nej kupim žabice za mojga user posted image al ne...

jest mislm rodit šele konc septembra če bo vse po planu. in sm mislna že za iz P domov mojga user posted image oblečt v body z dolgimi, v žabce do pasu, čez pa še plišast kompletek in 2 kapci. če bo treba pa še dekco. a fejst pretiravam???

res ne vem a nej kupim žabce al ne??

Neposredna povezava do sporočila: 2097
7.8.2008 9:21:18   
arabela*
user posted image ,saj bo,uživaj še zadnje dni 2 v 1user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
7.8.2008 9:23:32   
arabela*
lana luna,težko je rečt,vse je odvisno od vremena.Ma kupi jih,pa boš vidla,bo jih že user posted image ponosil,to se vedno rabi,sploh ko je hladno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
7.8.2008 9:33:30   
*bubi*
ja, lana luna, žabice se vedno rabijo. Meni so ljubše tiste, ki se zapirajo na ramenih, da nima user posted image  toliko elastik okoli pasu (plenička, hlače,.... pa še žabice)

user posted image , malo še zdrži. Da te ne bodo jutri kar not podržali user posted image  Jaz bi se glede na tvoje težave kar pripravila na to. user posted image

Jaz za sebe tudi ne vem več.... nekak imam zadnje dni občutek, da ne bom več dolgo zdržala. Me prav zanima, kaki bodo izvidi jetrnih testov. Ker so se mi včeraj po telesu pojavile take drobne rdeče pikice (koprivnica user posted image ). Srbiiiiiii user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.