Krysia
|
Dan, ženskice! Spet ste nam mamice lušte delale s slikcami - lepo to. Ampak so res pravi cukrčki tile otročki - veliki in majhni ... cicmic, lepo da si se javila - smo te že fajn pogrešale in se spraševale, kaj je s tabo Gajka, no, samo da je telekomovc zrihtal modem ... se mi zdi, da smo prave odvisnice od neta Pri meni kar abstinenčna kriza nastopi, če vas vsaj ne preberem Danes imam pregled šele popoldan ... pa spet bo vroče ko - upam, da ne bom zgorel. Pa še peš ne morem do G, ker je vseeno malo predaleč, kar pomeni, da se bom do tja glih skuhala v avtu, pol bom pa vsa prešvicana .. fuj. Na konc bo pa itak G rekla: "aha, počutite se v redu, pridte čez 14 dni" pa bom mela ... Eh, ne bom jamrala (mal sem že, se opravičujem ), mogoče bo pa ok. Sam ne da se mi it po tej vročini ... Punce, mene že vsi sprašujejo, če se že kaj dogaja, pa imam PDP šele 23.8. Ja, sej jim bom povedala, ko bomo rodil, no ... mal mi grejo na živce, ker imam občutek, kot da bi me preganjal ... men se pa nikamor ne mudi - mam namen vsaj do 16.8. počakat (to mi je tak lep datum al pa 24.8). No, ampak itak ni odvisno od mene, ampak od - ko se bo odloču, da je blo dost podnajemništva, se bo pa izselil ... betty, vse najboljše . Lepo praznuj, pa ne se preveč matrat, kar naj drugi tebi strežejo, ne pa ti njim! Anita, upam, da is res šla samo do terase!!! Hribe lahko zdej samo gledaš! Boste potem šli s princesko .... po moje bo prava hribolazka, če bo vsaj mal po starših Pridne bodite, grem jest čokolešnik ... ker je dober za otroke (al kako je že šla tista reklama)
|