Zoja Miša
|
Erin, čestitke!!! In Tilen je res lepo ime! Si nas pustila do konca čakati in meni je res full lepo! Daja čestitke tudi tebi!!!! Oddete, je rodila, ne vem katera je že spraševala. Mislim, pa da je Anita o tem že poročala. Naty, super za kopanje! Pa ne se preveč obremanjevat zaradi teže, saj bo. Sicer si pa tudi ti suhica, kako potem od otroka pričakujejo ne vem kaj?! Nell, evo, še vedno tu. All incllusiv v sobi 7. Košuta, 8.8. ima dovoljenje, oz. ima zahtevo, da naju pride z očijem spoznat, pa da vidimo, če me kaj uboga tamala. Anita, na jutranjem ctg-ju sta bila 2 popodka do 70. Neredna. Nisem jih preveč čutila. Potem do sedaj nič kaj, razen občasno otrdevanje trebuha in malo zbadanja, ki ni omembe vredno. Danes je še malo bolj mirna, nič kaj me ne krempi tam pri sramni kosti...mogoče pa čaka da jutri proti večeru začne akcijo Joj, že vidim, kako surlo bom potegnila v petek, ko ne bo nič . Sayuri, ja, vse vem, mislim, da že vse zasilne izhode poznam . Če me kdo kaj vpraša, pa mu lahko zreportiram celo dogajanje tu, vse smene, skoraj že vnaprej napovem kaj bo za zajtrk, kosilo ali večerjo...Sem že pravi inventar, samo številko mi še napopojo nekam, pa je . Glede tegala kopanja, pa sem govorila z eno babico in je rekla, da je ona imela iste probleme s tamalo, kot praviš ti, da se je po kopanju ji čisto prebudila in potem ni bilo šans za spanje...Potem je pa zadevo obrnila, kopala jo je popoldne ali pač enkrat čez dan, zvačer pa samo nahranila in tako je bila deklica zadovoljna, mami pa tudi... Kaj vem, pripovedujem ti samo kar slišim. Če pa kaj pomagam, sem toliko bolj vesela! Anaya, otrdevanje je neke vrste popadek, ker meni ga na ctg-ju zazna in jaz čutim, da je trebuh takrat trd in rahlo utripa. Krysia, ja samo to še fali, da me na RR spremlja, to bi pa bilo prehudo. Pa sicer itak ga samo hvalim, tako da se nima kaj bunit! Še bolj bi ga, če bi mi rekel, veste, vi boste pa v petek rodila...Ampak tega niti on ne more vedeti, ne?! Naty in Sayuri za slikice, na katerih so vajini srčki. Kako so cart, jaz bi jih kar gledala in gledala...