Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 19:51:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mene skrbi predvsem tista časovna razlika.... da pol ne bi zamenjala noč za dan.... Vem, da sem se lani sama ful težko navadla na naš, čas, ko smo prišli s Floride.... drugače pa mislim, da je dojenčku prow vseeno, kje je.... al se crta na letalu al na kavču.... al spi v košari na letalu al v košari v vozičku.... upam, da bom dojila, da ne bo treba s tisto vodo se ubadat..... Druga stvar pa je, da ne vem, če se nama splača it, zato, ker se gre samo za en teden... v bistvu ima mož nek biznis...... ma mika me pa vseeno....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 20:00:01
|
|
|
|
gold fish
|
.... sem danes govorila z eno septembrko, ki ni na rr....... mala ji je še prejšnji teden ležala prečno, pa še nogice dol..... danes pa se je na uz videlo, da se je obrnila na glavico .... ... pa je pol rekla gin. da ima ful taki filing, da bo doma rodila, pa češ da je ena (willma) pred kratkim rodila doma..... in kaj odgovori na to gin......da sploh ne vemo koliko tega se dejansko res zgodi doma ... ..... in da naj v takem primeru čimmanj kompliciraš..... prerežeš popkovino malo dalje stran in narediš vozel na koncu,... in to je to...... ..... oni pa pol naredijo tako kot treba ...pa ponavadi kar očetje kako uro po porodu pripeljejo mamico in not..... ....... ...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 20:17:49
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pol je približno isto, naš že tud pospravlja igrače, ki niso za dojenčke......., pa že dela načrte kaj bo on vse z počel...... Tisto v zvezi s šolo pa še ne vem kako bo.......upam, da rodim in pridem domov preden se pouk začne, da se malo že med počitnicami navadimo drug na drugega ... ..pa mi smo sedaj hodili po njega v šolo kljub temu , da imajo avtobus organiziran...... je cca 3 km oddaljena od doma..., zdaj pa ne vem kako bo vse skupaj..... že ne bom zjutraj zbujala ...... , No pri nas imamo to srečo, da je šola preko ceste in zna že sam it peš v šolo in tudi domov, če je treba. Me pa bolj skrbijo obšolske dejavnosti. Lani je hodil na rokomet, kar bi načeloma še šlo, ker je dvorana čist blizu našega bloka in gre lahko sam in peš - tut ni neke prometne glavne ceste za prečkat. Samo letos se pa nekako obeta nogomet - so pa treningi 3x tedensko - v cca 5-6km oddaljenem kraju - moj pa pride iz službe prepozno...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 20:39:37
|
|
|
|
arabela*
|
,jaz pa ne razumem,kak lahko naprej ve,da bo doma rodila. To te res doleti,če te preseneti,ne morš pa met okol tega feelinga.
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 20:48:16
|
|
|
|
lana17
|
Ojla, danes sem pa tud jaz lenčina. Večina dneva sem preležala. Sem pa zato končno naročila jogi. Jutri pa dobim dilce za omarico in polico za otroško sobo, no pa bom mogla mal bol migat. Pa še določene stvari bi mogla kupit, da bom res se imela pripravljeno. Mogoče bom šla zjutraj, če ne bo že vroče. Namreč imam avto z bosansko klimo. Vsak dan mi je bolj vroče oz. vrjetno jaz vročino težje prenašam. Včeraj, ko pa je bilo hladno sem pa likala in mi je blo itak vroče za znoret. Sem več ko 2 uri likala. Kje bi lahko kupila kakovostno ščopalko za nohte? Čestitke vsem za opravljene preglede. In dobrodošle vse dopustnice.
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 20:48:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO edino kar sem pogrešala je bla postelja, ker sem se komaj z blazine skobacala po koncu in tako je bla cela noč fuč ker sem mogla kar nekaj krat na wc.....tiste k kampirate si lahko kr mislite kako je to zgledalo....... Ahaaaa, vem o čem govoriš Tudi jaz sem imela "posteljne" težave. Midva sva kampirala v prikolici, ki je sicer odlično ohranjena, ker je 15 let stala v garaži ampak je kljub temu skoraj mojih let. Vse, ki veste, kako se zložijo postelje v prikolici, veste, da se tista srednja deska na vsaki strani drži samo na enem centimetru. No in moje vstajanje ponoči in nenehno obračanje z enega na drug bok (da kil ne omenjam) je povzročilo, da je mojega dragega nekega ranega jutra (5.30) zbudil moj krik:PADLA BOVA! In sva padla s tazadnima na tla . Dobro, da imajo v Umagu Merkur. Vidiš, Kahlo, na blazini se ti to ne more zgodit.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 20:53:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Bubi panika je bila predvsem zaradi tega, da se slučajno ne razvija preklampsija Ja, sem razbrala to iz opisanega, zato pa me čudi, da te niso na 1 teden naročili Ti lepo tlak meri, pa bo vse OK.
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 20:56:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes se mi ne da več..... grem kar z bubijem v posteljo, mogoče potem še vstanem. S TVjem itak ne bo nič, ker nek fuzbal slišim
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 20:59:49
|
|
|
|
meta21
|
Drugače pa naš Lovro ni več nagec! Zdaj nam manjka samo še elektronska varuška in nekaj kozmetike. Ravnokar je bila pri meni kolegica (tista ki nam je na 1. delu odnesla kremšnito , če se je spomnite) in je rekla, da je kolegica v soboto rodila. Vse lepo in prav, če ne bi vsi UZ-ji pokazali luliko, cotike so po večini roza, rodil pa se je Žiga. Zdaj pa upam, da naš Lovro ne bo česa izgubil med nogami , ker imamo potem problem z imenom!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 21:57:53
|
|
|
|
morango
|
Ojla, da se še jaz javim, sem imela pregled danes in je vse bp. Punca je že pripravljena v štartni poziciji, ampak kot zgleda, ji je v trebuščku kar fajn in ne straši več s prezgodnjim porodom. Tako da sem kar pomirjena - ja, se je splačalo zdaj bolj pazit. G me je poslal na bris za streptokok, ki je samoplačniški, ampak je baje fajn, da se ga naredi. Pol pa 29. 8. nov pregled in CTG. Za jetrni test je rekel, da ni nobenih indikacij, da bi blo kaj narobe, in da ne bomo komplicirali. Pol je sledila prijetna sladoledna osvežitev z Amor real, in fajn klepet, pol pa še zadnji nakupi za dojenčija, bolj ko ne v lekarni. Modrci: ful lepega sem kupila v Lisci (80C), enega pa v BC (Alisa). Zdaj pa mava jaz in moja pupa res vsega dovolj. In ker sva imeli ful naporen, a zanimiv dan, bova šli kar spat. Lepo se mejte vse skupaj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 22:31:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,jaz pa ne razumem,kak lahko naprej ve,da bo doma rodila. To te res doleti,če te preseneti,ne morš pa met okol tega feelinga. .... mogoče zato, ker gre že tretjič
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 22:41:54
|
|
|
|
bark
|
Oooo babe sem pa imela zdele akcijo.Me moj-ki je danes zunaj(sreda je rezervirana za moški večer) kliče, če bi lahko šla na mesto njega v LJ,po njegovo sestro,ki je prišla iz izleta. Ok rečem ni blema.Se vsedem v avto in seveda na avtocesto proti LJ.Nakar mene začne oblivat pot,pa težko začnem dihat,pa kr mravljinčaste noge dobim.Ojojo,kaj zdej.Komi,da sem še razmišljala.Nisem vedla al naj na odstavni pas zapeljem,al kaj.Pol hitro odprem okno in začnem globoko dihat.Vdih skozi nos in lepo izdih skozi usta.Prilagodim hitrost,tko,da sem še lahko vozila.No hvala bogu je po dobrih petih minutah vse skupaj minilo. Sklenem,da nazaj grem sigurno po tastari cesti. Tam nekje pri Brezovci se je sicer še enkrat ponovil, pa pol ko sem v LJ zopet sedla v avto,spet za ene dve minutki.No pol se je pa nehal. Skratka tole ni več šala. Zdej sem pa,hvala bogu, že doma,lepo zlekljena na kavču.Naš otrok pa nori k zmešan
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 22:57:14
|
|
|
|
arabela*
|
bark,ahtaj malo
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 22:57:32
|
|
|
|
bark
|
No vidim,da imava iste težave.Očitno vožnja najinim otročkom ne ustreza preveč,pa čeprav bi mamici še vedno bili aktivni,a ne Jaz sem en modrc za dojenje-mislim,da tudi Alisa, kupila tudi v Pikapolonici.Bil pa je, če se ne moti cca.20eur
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 22:58:51
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa še zadnje minutke prebijam tu gor.Pol pa čopačupa v posteljo. Vem,da tega niste vajene,je nekaj novega. Imam spalni tedn. sedaj še čajček za relaksing spijem,pol pa bo.
|
|
RE: September 2008, 3. del 6.8.2008 22:59:56
|
|
|
|
arabela*
|
Sem odločena,da jutri hitreje vstanem,ker nič ne sfolgan naredit. Upam,da mi bi uspelo to prakticirat
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:00:22
|
|
|
|
*zoe*
|
Morgen, a dons pa še vse spite . Jaz sem tako dobro spala, sicer pa tudi ponavadi spim odlično. Modrce sem vzela kar pri Mullerju se mi zdijo še najboljši pa najcenejši. Imam tudi enega od La vie, pa je prav mal smotan. Bark - bolj na easy moramo zdej proti koncu , se vsaka malenkost pozna. Še dobro, da se ti ni kaj zgodilo. Meni gre šas ful hitro pa vam? Res bomo mimo grede na vrsti za akcijo. Mene na čase že kar malo stisne. Do sedaj nisem imela strahu, zdej pa ... Doma si bi pa upala rodit, če bi bila cela ekipa z mano, pa rešilc pred vrati, drugače pa ne glih. Za imam približno najnujnejše, ostalo bodo pa potem okrog skakali, ko pride ven . Pa likanje sem si tudi prišparala, ker sem se z mami zmenila, da bo to ona popidenala, ko bom jaz v bolnici, se znajdem, a? Ampak zdej še nimam placa, pa itak ne morem nič pametnega delat, pa prah se bi nabiral,...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:20:29
|
|
|
|
Tejchy
|
Vse lepo in prav, če ne bi vsi UZ-ji pokazali luliko, cotike so po večini roza, rodil pa se je Žiga. Zdaj pa upam, da naš Lovro ne bo česa izgubil med nogami , ker imamo potem problem z imenom! .. tudi to se dogaja... zato pa imam js za rezervo ime pripravljeno... s tem sicer itak ni bilo problemov... pa tudi cotike so povečini nevtralne....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:21:43
|
|
|
|
Tejchy
|
Drugače pa naš Lovro ni več nagec! Zdaj nam manjka samo še elektronska varuška in nekaj kozmetike. .. js bom z elektronsko varuško še malo počakala... pa da bom vidla a se mi bo zdela potrebna al ne... kozmetiko pa moram tud je še nakupit...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:22:32
|
|
|
|
Tejchy
|
sem imela pregled danes in je vse bp
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:25:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Tak, we are sorry..... Zdaj bom pa samo dobro jutro voščila
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:27:38
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro babike
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:27:51
|
|
|
|
Tejchy
|
we are sorry........... grrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:28:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Mi imamo tudi imeni za oba spola pripravljeni . Čeprav bo zelo težko bubiju razložit, da ni to, kar on že skoz misli (no, pa mi tudi ), da bo. Tak da jaz še vseeno upam, da se 2 različni G na različnih UZ v 3 obdobjih nista zmotili
|
|
RE: September 2008, 3. del 7.8.2008 8:29:03
|
|
|
|
Tejchy
|
bark - ....... sam da je vse ok.... pazi nase.. pa ostale tudi... nismo več 200 in nekaj dni do konca... naši dnevi se počasi iztekajo.....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.