|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
6.8.2008 19:51:19   
Lara Croft
Mene skrbi predvsem tista časovna razlika.... da pol ne bi zamenjala noč za dan.... Vem, da sem se lani sama ful težko navadla na naš, čas, ko smo prišli s Floride....  drugače pa mislim, da je dojenčku prow vseeno, kje je.... al se crta na letalu al na kavču.... al spi v košari na letalu al v košari v vozičku.... upam, da bom dojila, da ne bo treba s tisto vodo se ubadat.....

Druga stvar pa je, da ne vem, če se nama splača it, zato, ker se gre samo za en teden... v bistvu ima mož nek biznis...... ma mika me pa vseeno.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
6.8.2008 20:00:01   
gold fish
.... sem danes govorila z eno septembrko, ki ni na rr....... mala ji je še prejšnji teden  ležala prečno, pa še nogice dol..... danes pa se je na uz videlo, da se je obrnila na glavicouser posted image .... 

... pa je pol rekla gin. da ima ful taki filing, da bo doma rodila, pa češ da je ena (willma) pred kratkim rodila doma.....  in kaj odgovori na to gin......da sploh ne vemo koliko tega se dejansko res zgodi domauser posted image ...

..... in da naj v takem primeru čimmanj kompliciraš.....  prerežeš popkovino malo dalje stran in narediš vozel na koncu,... in to je to......
..... oni pa pol naredijo tako kot trebauser posted image ...pa ponavadi kar očetje kako uro po porodu pripeljejo mamico in user posted image  not.....  

....... user posted image  ...............

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.8.2008 20:17:49   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...pol je približno isto, naš že tud pospravlja igrače, ki niso za dojenčke......., pa že dela načrte kaj bo on vse z user posted image  počel......
Tisto v zvezi s šolo pa še ne vem kako bo.......upam, da rodim in pridem domov preden se pouk začne, da se malo že med počitnicami navadimo drug na drugegauser posted image ...
..pa mi smo sedaj hodili po njega v šolo kljub temu , da imajo avtobus organiziran...... je cca 3 km oddaljena od doma..., zdaj pa ne vem kako bo vse skupaj..... user posted image  že ne bom zjutraj zbujala ...... , user posted image  

No pri nas imamo to srečo, da je šola preko ceste in zna že sam it peš v šolo in tudi domov, če je treba. Me pa bolj skrbijo obšolske dejavnosti. Lani je hodil na rokomet, kar bi načeloma še šlo, ker je dvorana čist blizu našega bloka in gre lahko sam in peš - tut ni neke prometne glavne ceste za prečkat. Samo letos se pa nekako obeta nogomet - so pa treningi 3x tedensko - v cca 5-6km oddaljenem kraju - moj pa pride iz službe prepozno...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.8.2008 20:39:37   
arabela*
user posted image ,jaz pa ne razumem,kak lahko naprej ve,da bo doma rodila.user posted image
To te res doleti,če te preseneti,ne morš pa met okol tega feelinga.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.8.2008 20:48:16   
lana17
Ojla,
danes sem pa tud jaz lenčina. Večina dneva sem preležala. Sem pa zato končno naročila jogi. user posted image Jutri pa dobim dilce za omarico in polico za otroško sobo, no pa bom mogla mal bol migat. Pa še določene stvari bi mogla kupit, da bom res se imela pripravljeno. Mogoče bom šla zjutraj, če ne bo že vroče. Namreč imam avto z bosansko klimo.user posted image
Vsak dan mi je bolj vroče oz. vrjetno jaz vročino težje prenašam. Včeraj, ko pa je bilo hladno sem pa likala in mi je blo itak vroče za znoret. Sem več ko 2 uri likala. user posted image user posted image user posted image
Kje bi lahko kupila kakovostno ščopalko za nohte?

Čestitke vsem za opravljene preglede.user posted image user posted image user posted image user posted image In dobrodošle vse dopustnice.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.8.2008 20:48:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: bark

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
edino kar sem pogrešala je bla postelja, ker sem se komaj z blazine skobacala po koncu in tako je bla cela noč fuč ker sem mogla kar nekaj krat na wc.....tiste k kampirate si lahko kr mislite kako je to zgledalo.......

Ahaaaa, vem o čem govorišuser posted image user posted image

Tudi jaz sem imela "posteljne" težave. Midva sva kampirala v prikolici, ki je sicer odlično ohranjena, ker je 15 let stala v garaži ampak je kljub temu skoraj mojih let. Vse, ki veste, kako se zložijo postelje v prikolici, veste, da se tista srednja deska na vsaki strani drži samo na enem centimetru. No in moje vstajanje ponoči in nenehno obračanje z enega na drug bok (da kil ne omenjam) je povzročilo, da je mojega dragega nekega ranega jutra (5.30) zbudil moj krik:PADLA BOVA!user posted image In sva padla s tazadnima na tlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dobro, da imajo v Umagu Merkur.

Vidiš, Kahlo, na blazini se ti to ne more zgodit.user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.8.2008 20:53:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Bubi panika je bila predvsem zaradi tega, da se slučajno ne razvija preklampsija

Ja, sem razbrala to iz opisanega, zato pa me čudi, da te niso na 1 teden naročili user posted image  Ti lepo tlak meri, pa bo vse OK.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.8.2008 20:56:47   
*bubi*
Danes se mi ne da več..... grem kar z bubijem v posteljo, mogoče potem še vstanem. S TVjem itak ne bo nič, ker nek fuzbal slišim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
6.8.2008 20:59:49   
meta21
Drugače pa naš Lovro ni več nagec! Zdaj nam manjka samo še elektronska varuška in nekaj kozmetike.

Ravnokar je bila pri meni kolegica (tista ki nam je na 1. delu odnesla kremšnitouser posted image , če se je spomnite) in je rekla, da je kolegica v soboto rodila. Vse lepo in prav, če ne bi vsi UZ-ji pokazali luliko, cotike so po večini roza, rodil pa se je Žiga.user posted image  
Zdaj pa upam, da naš Lovro ne bo česa izgubil med nogamiuser posted image , ker imamo potem problem z imenom!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.8.2008 21:57:53   
morango
Ojla, da se še jaz javim,

sem imela pregled danes user posted image user posted image  in je vse bp. Punca je že pripravljena v štartni poziciji, ampak kot zgleda, ji je v trebuščku kar fajn in ne straši več s prezgodnjim porodom. Tako da sem kar pomirjena - ja, se je splačalo zdaj bolj pazit.
G me je poslal na bris za streptokok, ki je samoplačniški, ampak je baje fajn, da se ga naredi. Pol pa 29. 8. nov pregled in CTG. Za jetrni test je rekel, da ni nobenih indikacij,  da bi blo kaj narobe, in da ne bomo komplicirali.

Pol je sledila prijetna sladoledna osvežitev z Amor real, in fajn klepet, pol pa še zadnji nakupi za dojenčija, bolj ko ne v lekarni.
Modrci: ful lepega sem kupila v Lisci (80C), enega pa v BC (Alisa). Zdaj pa mava jaz in moja pupauser posted image res vsega dovolj. In ker sva imeli ful naporen, a zanimiv dan, bova šli kar spat.

Lepo se mejte vse skupaj

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.8.2008 22:31:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,jaz pa ne razumem,kak lahko naprej ve,da bo doma rodila.user posted image
To te res doleti,če te preseneti,ne morš pa met okol tega feelinga.

.... mogoče zato, ker gre že tretjičuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.8.2008 22:41:54   
bark
Oooo babe sem pa imela zdele akcijo.Me moj-ki je danes zunaj(sreda je rezervirana za moški večer) kliče, če bi lahko šla na mesto njega v LJ,po njegovo sestro,ki je prišla iz izleta. Ok rečem ni blema.Se vsedem v avto in seveda na avtocesto proti LJ.Nakar mene začne oblivat pot,pa težko začnem dihat,pa kr mravljinčaste noge dobim.Ojojo,kaj zdej.Komi,da sem še razmišljala.Nisem vedla al naj na odstavni pas zapeljem,al kaj.Pol hitro odprem okno in začnem globoko dihat.Vdih skozi nos in lepo izdih skozi usta.Prilagodim hitrost,tko,da sem še lahko vozila.No hvala bogu je po dobrih petih minutah vse skupaj minilo. Sklenem,da nazaj grem sigurno po tastari cesti. Tam nekje pri Brezovci se je sicer še enkrat ponovil, pa pol ko sem v LJ zopet sedla v avto,spet za ene dve minutki.No pol se je pa nehal.
Skratka tole ni več šala.
Zdej sem pa,hvala bogu, že doma,lepo zlekljena na kavču.Naš otrok pa nori k zmešanuser posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.8.2008 22:57:14   
arabela*
bark,ahtaj malouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.8.2008 22:57:32   
bark
No user posted image vidim,da imava iste težave.Očitno vožnja najinim otročkom ne ustreza preveč,pa čeprav bi mamici še vedno bili aktivni,a neuser posted image
Jaz sem en modrc za dojenje-mislim,da tudi Alisa, kupila tudi v Pikapolonici.Bil pa je, če se ne moti cca.20eur

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.8.2008 22:58:51   
arabela*
jaz pa še zadnje minutke prebijam tu gor.Pol pa čopačupa v posteljo.
Vem,da tega niste vajene,je nekaj novega. Imam spalni tedn.user posted image sedaj še čajček za relaksing spijem,pol pa bo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.8.2008 22:59:56   
arabela*
Sem odločena,da jutri hitreje vstanem,ker nič ne sfolgan naredit.
Upam,da mi bi uspelo to prakticiratuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
7.8.2008 8:00:22   
*zoe*
Morgen,

a dons pa še vse spite user posted image  user posted image  user posted image . Jaz sem tako dobro spala, sicer pa tudi ponavadi spim odlično.

Modrce sem vzela kar pri Mullerju se mi zdijo še najboljši pa najcenejši. Imam tudi enega od La vie, pa je prav mal smotan.

Bark - bolj na easy moramo zdej proti koncu user posted image  user posted image , se vsaka malenkost pozna. Še dobro, da se ti ni kaj zgodilo.

Meni gre šas ful hitro pa vam? Res bomo mimo grede na vrsti za akcijo. Mene na čase že kar malo stisne. Do sedaj nisem imela strahu, zdej pa ...

Doma si bi pa upala rodit, če bi bila cela ekipa z mano, pa rešilc pred vrati, drugače pa ne glih.

Za user posted image  imam približno najnujnejše, ostalo bodo pa potem okrog skakali, ko pride ven user posted image . Pa likanje sem si tudi prišparala, ker sem se z mami zmenila, da bo to ona popidenala, ko bom jaz v bolnici, se znajdem, a? Ampak zdej še nimam placa, pa itak ne morem nič pametnega delat, pa prah se bi nabiral,...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
7.8.2008 8:20:29   
Tejchy
Vse lepo in prav, če ne bi vsi UZ-ji pokazali luliko, cotike so po večini roza, rodil pa se je Žiga.
Zdaj pa upam, da naš Lovro ne bo česa izgubil med nogami , ker imamo potem problem z imenom!

user posted image  user posted image  user posted image  .. tudi to se dogaja... zato pa imam js za rezervo user posted image  ime pripravljeno... s tem sicer itak ni bilo problemov... pa tudi cotike so povečini nevtralne....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
7.8.2008 8:21:43   
Tejchy
Drugače pa naš Lovro ni več nagec! Zdaj nam manjka samo še elektronska varuška in nekaj kozmetike.

user posted image  user posted image  user posted image  .. js bom z elektronsko varuško še malo počakala... pa da bom vidla a se mi bo zdela potrebna al ne... kozmetiko pa moram tud je še nakupit...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
7.8.2008 8:22:32   
Tejchy
sem imela pregled danes in je vse bp

user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
7.8.2008 8:25:45   
*bubi*
Tak, we are sorry..... user posted image

Zdaj bom pa samo dobro jutro voščila user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
7.8.2008 8:27:38   
arabela*
Dobro jutro babikeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
7.8.2008 8:27:51   
Tejchy
user posted image  user posted image  user posted image  we are sorry........... grrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.8.2008 8:28:02   
*bubi*
Mi imamo tudi imeni za oba spola pripravljeni user posted image . Čeprav bo zelo težko bubiju razložit, da ni to, kar on že skoz misli (no, pa mi tudi user posted image ), da bo. user posted image

Tak da jaz še vseeno upam, da se 2 različni G na različnih UZ v 3 obdobjih nista zmotili user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.8.2008 8:29:03   
Tejchy
bark - user posted image user posted image user posted image  ....... sam da je vse ok.... pazi nase.. pa ostale tudi... nismo več 200 in nekaj dni do konca... naši dnevi se počasi iztekajo.....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.