|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
31.7.2008 14:48:44   
jer.za.
Zobki...mi imamop zunaj že vse zobke, datum za pregled dobimo pri treh letih.

Flaška...je že kar nekaj časa nimamo več. Pije samo iz kozarca ali plastenke, slamicam se izogibamo če se le da.

Spanje podnevi...Jerca na morju ni nič spala podnevi, je pa zaspala zvečer okoli 21.00 in potem do osmih zjutraj. Zala pa ne spi več podnevi odkar se je rodila Jerca, to je od leta in pol naprej. Nič ne sitnari, je pridna, kako bo pa v vrtcu bomo pa videli.

Drugače pa če bo Jerca zdrava gremo v ponedeljek pa do četrtka v Nemčijo, v Nurenberg. Do četrtka. Če pa ne bo še čisto zdrava bomo pa doma uživali, in kaj koristnega okoli hiše naredili. Potem pa priprave na Zalin rojstni dan, ki ga ima 10.8. Jaz bom šla najbrž kakšen dan vmes še v službo, malo tekoče stvari podelati. Da se ne bo preveč nabralo, pa še kakšen dan dopusta bom prihranila.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 201
31.7.2008 14:49:41   
tinkatonka
jer.za...anej je imel isto virozo, samo da dirskal ni, kuhal mi je pa tudi preko 40, cel dan v nedeljo. Če je viroza kot praviš tudi pri Jerci, potem bo hitro bolje. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 202
31.7.2008 15:02:48   
Bonnie_RR
Nekaj utrinkov z našega dopusta...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 31.7.2008 15:05:15 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 203
31.7.2008 15:12:01   
sazi
Jer.za - hvala za čestitke.
Na tole pa samo
gen X je v redu
user posted image user posted image . Čeprav ne vem, kaj pomeni, ampak očitno je superuser posted image . Želim, da se še ostalo poštima, oz. najde vzrok in ga pozdravi.

Pa fajn, da ste imeli super dopust.

Bonnie_ fine slikice. Taki cukri so naši mali na takih fotkah. Jaz sem pa zadnje čase zelo lena za fotografiranje, za urejanje in razvijanje slik pa sploh. PO mojem ne bom nikoli na zeleni veji. Še dobro, da pri vsaki fotki na računalniku piše, kdaj je bila posneta - vsaj nekaj.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 204
31.7.2008 15:12:11   
jer.za.
Bonnie_, ful luštne slikice!

Jerca je ravno zaspala, spet s skoraj 40 vročine, tako da sem ji dala svečke. Ji pa vročina naraste v eni uri, ker ob dveh je imela še 37,6, sedajle pa 39,5.user posted image user posted image user posted image  No, upam da tole res čimprej mine.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 205
31.7.2008 15:13:45   
jer.za.
Jaz sem pa zadnje čase zelo lena za fotografiranje, za urejanje in razvijanje slik pa sploh. PO mojem ne bom nikoli na zeleni veji. Še dobro, da pri vsaki fotki na računalniku piše, kdaj je bila posneta - vsaj nekaj.

Se podpišem pod tole. čeprav sem na morju kar pridno slikala, in je nastalo kar nekaj prav prisrčnih slikic. Bom v prihodnjih dneh dala gor kakšno slikico.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 206
31.7.2008 15:13:48   
Eviii
lušne slikce, bonnie user posted image . res ste se meli fajn na dopustu. mi pa smo bolj malo slikali letos. samo v živalskem vrtu. pa še to na telefon, ker smo fotoaparat doma pustili user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 207
31.7.2008 15:14:58   
jer.za.
Aja, sem prej pozabila napisati, da smo prej ko smo se vračali iz Kranja gledali kamele in lame-jih imajo v Supernovi, kjer postavljajo cirkus. In sta jih mali navdušeno opazovali.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 208
31.7.2008 15:20:40   
Eviii
pa seveda jer.za, super za izvide. upajmo, da najdejo vzrok in da se lahko čimprej začneš zdravit.

sicer so pa same neke čudne stvari dogajajo mojim kolegom. moji kolegici so pred kratkim našli, da ima zelo povečane trombocite in ne najdejo vzroka. se bo mogla celo življenje špikat z injekcijami. pol sem pa zvedla, da ima ena druga kolegica raka na materničnem vratu. je pa na polovici nosečnosti. baje i bojo čez 2 mesca naredili carski in jo začeli zdravit. doma ima pa 15-mesečnega fantka.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.7.2008 15:34:49   
tinkatonka
bonniee....ful ste luštni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 210
31.7.2008 15:36:37   
sazi
raka na materničnem vratu. je pa na polovici nosečnosti. baje i bojo čez 2 mesca naredili carski in jo začeli zdravit. doma ima pa 15-mesečnega fantka.

ojej, kaj vse se dogaja - da bo le z otročkom vse v redu in da se mama uspešno pozdravi

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 211
31.7.2008 15:36:54   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Jaz sem pa zadnje čase zelo lena za fotografiranje, za urejanje in razvijanje slik pa sploh. PO mojem ne bom nikoli na zeleni veji. Še dobro, da pri vsaki fotki na računalniku piše, kdaj je bila posneta - vsaj nekaj.

Se podpišem pod tole. čeprav sem na morju kar pridno slikala, in je nastalo kar nekaj prav prisrčnih slikic. Bom v prihodnjih dneh dala gor kakšno slikico.

Uf jaz sem pa pravi foto frik včasih. Če mi ni nerodno seveda user posted image .Jaz bom Aneju naredila kr tako malo fotoknjižico "Dopust 2008". Bo prav lep spomin za nas vse. user posted image user posted image  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 212
31.7.2008 15:40:37   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Eviii RR

pa seveda jer.za, super za izvide. upajmo, da najdejo vzrok in da se lahko čimprej začneš zdravit.

sicer so pa same neke čudne stvari dogajajo mojim kolegom. moji kolegici so pred kratkim našli, da ima zelo povečane trombocite in ne najdejo vzroka. se bo mogla celo življenje špikat z injekcijami. pol sem pa zvedla, da ima ena druga kolegica raka na materničnem vratu. je pa na polovici nosečnosti. baje i bojo čez 2 mesca naredili carski in jo začeli zdravit. doma ima pa 15-mesečnega fantka.

grozno kaj se dogaja.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Upam da bo z mamico in otročkom vse vredu.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 213
31.7.2008 15:44:29   
tinkatonka
evo še 15 min pa grem domov. Sita sem vsega!!!!!!!!!!!!!!

Vroče mi je!!!

Samo še dva dni, pa se bomo hladili s klimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 214
31.7.2008 15:46:44   
Eviii
ja, tinkatonka, tudi jst sem sita vsega. sicer v službi nimam nobene gužve te dni, bo pa september zelo pester... to vem že vnaprej.

sicer pa gremo v soboto za 3 dni malo stran. gremo v verono in gardaland, pol pa naše švede na letališče pospremit. in pol spet delat. in 2 tedna bom prevzela spet svoje staro delo, ker gre ta druga punca na dopust. tako, da bo kr pestro.

Neposredna povezava do sporočila: 215
31.7.2008 18:24:36   
jer.za.
moji kolegici so pred kratkim našli, da ima zelo povečane trombocite in ne najdejo vzroka. se bo mogla celo življenje špikat z injekcijami. pol sem pa zvedla, da ima ena druga kolegica raka na materničnem vratu. je pa na polovici nosečnosti. baje i bojo čez 2 mesca naredili carski in jo začeli zdravit. doma ima pa 15-mesečnega fantka.

Grozno. user posted image user posted image user posted image  Upam da bo z otrokom vse OK, pa tudi seveda z mamico. Ampak žal je tega vedno več. Dve moji najboljši prijateljici ne moreta imeti otrok, ena je dala čez že dva postopka IVF-ja, ena se zdravi zaradi začetka raka. Tudi kar nekaj znank imam, ki ne morejo imeti otrok iz takšnih in drugačnih vzrokov.

Prejle je bila pri meni na obisku sestra, in je že prav fletna. Trebušček se že lepo pozna, otrok ji veselo brca, v ponedeljek ima pregled. Pravi da se počuti vredu.user posted image

Jerca je sedajle brez vročine, oz. ji pada. Driska pa je vedno hujšauser posted image , tako da bo ponoči imela kar plenico. Se je pa tudi prejle ko je spala polulala v posteljo, vendar pa mislim da je to zaradi vročine in bolezni.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 216
31.7.2008 20:37:04   
Bonnie_RR
Ojej, kakšne stvari berem...user posted image
Js (na srečo) znancev in znank s podobnimi problemi nimam oz. ne vem zanje, se pa zavedam (že samo ob prebiranju RR-ja), da je tega vse več... Grozno res...user posted image

jer.za... Super, da sestra uživa v user posted image in da je vse ok.
Pa user posted image za fajn izvid!user posted image

fotografiranje... Tu pa tam naredimo kakšno fotko, po navadi pa fotoaparat ostane doma in potem s telefonom skačemo naokrog.
Z razvijanjem smo pa že res ful v zaostanku, zato sem se js po dopustu en dan spravila uredit slike, da jih bomo končno dali razvit in v album. No, upam, da se bo to kmalu zgodilo, ker več časa ko mine, slabše je in potem skoz odlašaš...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 217
31.7.2008 20:40:20   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Vroče mi je!!!

Joj, meni se je danes zdel tak težek luft!user posted image Prej smo bili s kolegi zunaj in smo bili vsi lepljivi in prešvicani...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
31.7.2008 20:50:03   
jer.za.
Vroče mi je!!!

Tudi meni se je danes zdel tak težek dan, da se je komaj dalo dihati. Še sedajle mi dol teče, pa sem ravno izpod mrzlega tuša.  Je bilo na morju precej lažje prenašati to vročino.
Mali že spita, moram pa počakati še kašno urico, ker Jerci vročina spet narašča, da ji dam še svečke.

Neposredna povezava do sporočila: 219
31.7.2008 21:01:17   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Vroče mi je!!!

Tudi meni se je danes zdel tak težek dan, da se je komaj dalo dihati. Še sedajle mi dol teče, pa sem ravno izpod mrzlega tuša.  Je bilo na morju precej lažje prenašati to vročino.

No, meni je pa zdaj ravno prav.user posted image Se je bil pa prav užitek z mrzlim tušem potuširat...user posted image

Smo pa tud mi lažje prenašali vročino na morju kot pa doma.

Js sem pa zdejle pred dilemo. Postala sem ful lačna, pa ne vem kaj nej naredim.user posted image Nisem mislila danes več jest, pa ne bo šlo.
Eh, grem po eno jabolko...user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 220
31.7.2008 21:11:01   
jer.za.
Postala sem ful lačna

Zdej si me pa spomnila da sem jaz tudi lačnauser posted image user posted image . Pa sem že pozabila na touser posted image . Mah, grem jaz tudi po eno jabolko, ali pa še bolje da mi ga mož prinese pred računalnik, ker če ne bom še kaj drugega našla v kuhinji.

Neposredna povezava do sporočila: 221
31.7.2008 21:35:53   
Bonnie_RR
user posted image user posted image user posted image

Js sem šla potem z jabolkom k dragemu malo na teraso, zdej me je pa že zebst začelo in sva šla noter...

Je Jerca že kej boljš ali ji še kar raste vročina?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.8.2008 10:01:33   
sazi
A danes sem pa jaz 1.? Neverjetno. JKe pa res, da sem že od 6ih pokonci, kar pri nas ni v navadi. No, budna sem pa že od 4:30,ko se je Lev hotel nekaj pogovarjat, pa sem ga le prepričala, da zaspi nazaj - meni pa seveda ni uspelouser posted image .

Upam, da je Jerca bolje.

Neplodnost in podobne težave. Jaz poznam 1 par, ki čaka na umetno oploditev, 1 par, ki mu je tako uspelo, 1 par, ki mu niti tako ni uspelo, pa nekaj parov, ki so se matrali 3 leta ali več, pa so potem uspešno zanosili po naravni poti, pa imam nekaj kolegic, ki so zdaj v fazi kaj naj, ker traja že skoraj 1 leto, kar jim ne uspe. Res je kar dosti tega. AMpak je pa rudi tako, da smo že kar malo stare in vse tiste, ki sem jih naštgela, da imajo težave, so stare med 35 in 40. OK, 2 razumem, da sta se spomnili tako pozno, saj sta tudi partnerja našli zelo pozno in skoraj takoj azčeli delati na otročku. Ampak 1 par je pa skupaj že več kot 15 let, v službah 10 let, z vsem poštimanim (stanovanje, službe...), stara sta cca 35, pa sta se pred dvema letoma spomnila, da bi pa mogoče imela otroka. Težko jih razumem, da so tako dolgo čakali. Midva sva samo čakala, da zaključiva študij, dobiva redno službo, pa "na delo". Še to bi kdo rekel, da sva čakala predolgo - no, nama se je zdelo ravno pravuser posted image .

Včeraj sva bila z Levom na obisku pri trdozimc in nejni družinici. Je bilo prav lušno. Lev je celo pot do doma govoril, kako sta se z Janom smejala in spuščala po toboganu, da je bilo lušno in da bova še prišla. No, prej je pa ene 3x tako tulil, ker se je Jan hotel z njim igrat, Lev se pa ne zna igrat v dvoje in je to vzel, kot da mu jemlje igrače in bil ves užaljen. No, pa Iva je tudi taka fejst funca, pa nasmejana... No, pa mama pa ata tudiuser posted image . Piškotov je pa pojedel 1/3 na poti domov - tako da, hvala, trdozimc, so prišli zelo prav.

Včeraj je prišel naš mojster z računom (za ploščice, polaganje in še nekaj stvari). Sta se z možem tako skregala - res za znoret.Se dela bogega, kako nima nobenega profita, pa vem iz 1. roke, da že samo material dobiva po nižji ceni, kot bi ga jaz in kolikor mi seveda potem zaračuna. Za kozlat. Čakava na popravljen račun, pa še se bomo verjetno malo kregali. Mi je tudi pritisk narasel, ko mi je razlagal, kako sta se menila. Ma me ima, da bi mu najemnino za stanovanje za pol leta zaračunala, glede na to, da smo ga jeseni čakali 2 meseca, da je začel in s polaganjem ploščic od februarja do julija - pa je bilo prej vse dogovorjeno, kdaj naj bi začeli in to nekaj mesecev prej. GRRRR. 

No, toliko zaenkrat. Pa ne se stopit v tej vročini. Jaz kakšnih posebnih težav nima, dokler se v avto ne vsedem, ker pri tej vročini in razbeljeni pločevini pa tudi klima ne pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 223
1.8.2008 10:07:09   
jer.za.
Samo na hitro, preden jo šibnem ven.
Upam, da je Jerca bolje

Jerca je danes brez vročine-zadnji svečki je dobila ob 22.00. Tako da že šiba zunaj, ima pa še drisko. Počuti se bolje, tudi pojedla je danes že kar nekaj. Ima pa preventivno na riti kar plenico, ker ko reče kakat, takrat že teče. No upam da je ne bomo navadli nazaj na pleniceuser posted image

Kaj več pa kasneje, ko bo Jerca spala, jaz pa kuhala in RR brala.

papa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.8.2008 10:22:57   
tinkatonka
jaz sem tudi tukaj, ampak sem delovna, RR pa je prižgan v ozadju (če me slučajno najdete med prijavljenimi user posted image )

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?