Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 15:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
tanikaa, jaz imam menstruacijo, če si spregledala moj post. Ravno gre k koncu. Kaj te zanima?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 16:00:25
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Nč bejbe, se vidimo jutri, ker ne vem, če bo zjutraj še čas kaj gledat. Kaja še tebi sem poslala cifro na zs, če boš slučajno kaj rabila Lahko nočko Živijo! Hvala za cifro, žal mi ni uspelo prit, se pa priporočam za naslednjič. Sem si spravila številko v imenik
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 16:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
joj didilina a veš da sem čist spregledala,sm čist adijo...kdaj po porodu si jo pa dobila?a te je kaj matralo preden si jo dobila,si imala kakšne krče? pravijo da je prva menstruacija po porodu navadno daljša in bolj močna in zeelooo boleča? je to res? a misliš da moji krči napovedujejo menzo??to me zanima...kot en intervju a ne?!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 16:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
1 teden prej me je bolel križ za **** , ene 4 dni prej pa grozne bolečine v spodnjem delu trebuha, v bistvu boleča maternica. In je nisem pričakovala , ker se dojimo še vedno. Lilo je kot iz škafa, 2 paketa vložkov na dan . Pospešilo mi je pa pregled, ki sem ga imela tisti dan. Dobila sem jo pa točno 7 tednov po porodu. Nobene napovedi prej, kot je bilo ponavadi, da mi je flekalo hlačke, se je kar vlilo, pa še sredi noči, tak da sem mislila, da sem se polulala. Eh, se bomo pač še malo čistili. Zdej pa moram it, ker me mala kliče, vriska na raco, ki jo ima pri posteljici.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 17:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
jap...pol čist možno da bo menza pr men....po tvojih opisih sodeč...pa še na morje gremo v soboto ...jap treba se spucat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 18:37:18
|
|
|
|
Tina 28
|
tanika...mene si tud zgrešile....jo imam zdaj, sam ne vem kolk se mi je napovedoval, ker sem bla fejst bolna in me je itak vse bolel, tam pa sploh.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 18:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuu sem slepa...sorči tina...jst res nevem kaj mi je,noseča več nisem da bi se lahko na sklerozo zgovarjala ...pomanjakanje spanja...to bo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 19:24:57
|
|
|
|
l.daisy
|
taanikaa, mene si tudi spregledala... IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa didlina jst sm tut že bla ziher da sm jo dobila križ me je bolu kt pr norcih pa en dan je bla sveža kri sam ne velik,pol je pa vse to kr zginl,tko da zgleda ni blo to to ampak začel se je tko k se je ponavadi... pri meni je bilo tako 14 dni nazaj, dva dni sveža kri, ampak čisto malo, vse me je bolelo spodaj, kot pri pravi , ampak potem pa nič... bom videla ta mesec, če bo približno okrog tistega datuma, potem je pa verjetno že bila... no, danes moram rečt, da me še vedno matrajo krči spodaj, križ me itak boli še od nosečnosti in poroda... kako ste mamice? pri nas se UPAM vzpostavlja en nočni red in sicer spanje od 23ih-5.30/6ih... en dan je tako, en dan se zbudimo ob štirih... če nam uspe skenslati bujenje ob štirih, smo na konju včeraj je rodila moja kolegica, punčko Lučko, težko 3.950 g in veliko 53 cm... tamala je pravi cuker, samo kaj ko je samo ena za naša fantka... Ažbeta sem danes že drugič našla zjutraj spati na trebuščku... to je res en falot.. oba bi že najrajši sedela, glavo pa tako ali tako že dolgo časa držita sama pokonci... firbčna sta 100 na uro in ko tretjič ali četrtič ponavljam eno in isto zgodbo (ves čas hočeta, da jima nekaj pripovedujem), se razjezita ... sicer pa jima berem trnuljčico... Ažbe naredi šobico, Anžeja so samo oči, tako poslušata... smejita se pa ves čas, skoraj ne zajokata... vsak dan je nekaj novega... dolgčas nam ni...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 19:43:19
|
|
|
|
Kaja08
|
živijo! nujno rabim en nasvet. Prejle sem kopala Žigata in sem videla, da ima umazana ušeska. Pa sem tako kot vedno in me je naučila patronažna vzela vatko, jo zmočila in mal porofkala po ušesu. Sam kaj ko je umazanija oz. ušesna mast šla še globlje v ušesek in zdej ne upam več rofkat, da ne bi kaj poškodovala. Kaj naj naredim???? Naj počakam, da zaspi in takrat probam malce globlje? POMOČ, POMOČ
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 20:51:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Naj počakam, da zaspi in takrat probam malce globlje? POMOČ, POMOČ Kja- ti lepo samo naredi svaljek iz vate. Kolikor gre not na normelen način, gre pač not in toliko očistiš. Ostalo bo še priteklo ven. Brez skrbi. Normalno, d je v ušesku masla in prav je tako! Kar je preveč, pride ven. Vsaj pri . mIrno noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 22:02:20
|
|
|
|
mtinca1
|
v informacijo (če še morda ni bilo na forumu) - oleovit d3 se lahko nabavi v AU, lahko pa tudi v lekarni v škofji loki 04/5131984-pošljejo po pošti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 22:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mtinca, mislim, da je že ena napisala - sam je cena 10€, v AU so pa 4 al neki takega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 22:32:27
|
|
|
|
lunca14
|
No kofetkarce kako ste se mele? Mene pa tale internetni posel z mikicami,čedalje bolj pipka,sedaj miže grozi,da mi bo neko svojo rodbino poslala k meni,ki živijo tu nekje,če ji ne vrnem paketa.....no paket je danes romal k njej,samo jo bo kap ,ko bo videla,da mora ona plačat poštnino,sem jo hotla jaz,pa mi je moj rekel,da zakaj bi jo,če me je hotla na......t,naj kar ona plača.Že vidim jutri,kok bo njenih mejlov,danes sem jih prejela ene sedem.In tud priznala je svoje mere 163cm,62kg,in jaz 165 cm,71 kg...........mislim,halo,a ni dovolj jasno,da mi ne morejo bit njene stvari prav,ona pa je mislila,da mi bodo prav,a sem jaz za uno,al kaj............ma mi ne da ,ta zadeva mira.....sem se mogla mal skašjat..saj me lahko preskočte,al pa ignorirate...........glavno da moji pobci spijo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 23:28:43
|
|
|
|
RMRM
|
O lunca, groza. Tud jaz se strinjam s predhodnicami da si pravilno naredila, da ji nisi poslala denarja. Se pa jaz ne bi več oglašala na njene maile, če bi ti pa še naprej grozila, bi ji pa jaz tud zagrozila, da boš zadevo predala naprej policiji..., ker eni so pa res upokani . Drgač pa mimogrede, sem naročila trak, ga dobim okrog 11. 8. in upam da ga bom znala uporabljat , če ne se pa priporočam za navodila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 23:39:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
saj me lahko preskočte,al pa ignorirate...........glavno da moji pobci spijo za fante. tebi. Prav si naredila! nočko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 5.8.2008 23:40:59
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Se pa jaz ne bi več oglašala na njene maile, če bi ti pa še naprej grozila, bi ji pa jaz tud zagrozila, da boš zadevo predala naprej policiji..., ker eni so pa res upokani . Drgač pa mimogrede, sem naročila trak,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 6.8.2008 7:24:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jutro. za vse. Nocoj smo imeli kar pestro noč. Jerneja so popikali komarji, pa je sredi noči vstajal in jokal zaradi srbečice. Potem je še nekaj sanjal,... Pa s svojo glasnostjo zbudil Patricio, potem se je zbudil še Lovro,.. No, od 4. 30 pa itak nihče več ne spi. Je pa sedaj zaspal najmlajši in sem si privoščila kavo in RR . Še to. Včeraj zvečer sem šla tečt 15 min-več nisem sposobna. Upam, da danes ponovim!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 6.8.2008 8:13:13
|
|
|
|
NajaG
|
helou, mi smo spali od 22do 3zjutraj, sva se najedla in je Staš spal do 6.30, pa zdaj je spet zaspal (8). Mi prav paše... Potem ko se zbudi, bom pa šla na sprehod, če ne bo spet dež...zdaj ga ne bom zbudila z oblačenjem...če pa tako lepo spi.... upam, da potem tudi ne bo prevroče... včeraj sem spet likala...joj kar 2uri in pol...kriza..sem imela že zelloooo velik kup. In zvečer sem dala še en stroj prat, tako da me danes spet čaka likanje... Jutri imam prvič pregled pri G...in punce, še vedno malo krvavim...me bo kljub vsemu pregledala? Upam, da ni to kaj narobe, da že tak dolgo krvavim...??al pa je to menstruacija??saj nevem...boli me nič ne...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 6.8.2008 8:29:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jutro. za vse. Nocoj smo imeli kar pestro noč. Jerneja so popikali komarji, pa je sredi noči vstajal in jokal zaradi srbečice. Potem je še nekaj sanjal,... Pa s svojo glasnostjo zbudil Patricio, potem se je zbudil še Lovro,.. No, od 4. 30 pa itak nihče več ne spi. Je pa sedaj zaspal najmlajši in sem si privoščila kavo in RR . Še to. Včeraj zvečer sem šla tečt 15 min-več nisem sposobna. Upam, da danes ponovim! Aleksandra saj bo danes boljša noč vse čestitke za tek,jaz se tud odpravljam,ampak mi ne znese s časom,moram dat Luna vsaj pol ure prej spat,sedaj gre okoli devete ure,se skopa,naje,in z velikimi okicami spat,pa večinoma nič ne joka,tako,da je počasi že skapiral,da je treba učke zapret in pančat.Hrani se pa tud še na tri ure ponoč,ampak samo poje in gre nazaj spat.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 6.8.2008 8:32:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM O lunca, groza. Tud jaz se strinjam s predhodnicami da si pravilno naredila, da ji nisi poslala denarja. Se pa jaz ne bi več oglašala na njene maile, če bi ti pa še naprej grozila, bi ji pa jaz tud zagrozila, da boš zadevo predala naprej policiji..., ker eni so pa res upokani . Drgač pa mimogrede, sem naročila trak, ga dobim okrog 11. 8. in upam da ga bom znala uporabljat , če ne se pa priporočam za navodila Kaj ai imajo dopust,da moraš čakat na trak,jaz sem ga dobila naslednji dan.....a sem ti poslala potem link za video,kako se naveže spredaj,,,,,,ja sem,na začetku ti bo najlažje,da se parkrat navežeš ob gledanju videa,potem pa pred ogledalom,kasneje ti bo pa simpl,ko odpiranje dežnika.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 6.8.2008 8:39:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
zeleno sluzasto in smrdeče blato- ima naš mali že 3. dan skrbi me predvsem, ker je smrdeče. Samo zeleno in nekaj sluzi bi bilo lahko posledica popitega več prvega mleka npr. tako pa,...bi bilo smiselno ukiniti mleko in mlečne izdelke v moji prehrani? To bi bil lahko znak alergije na KM?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 6.8.2008 9:03:13
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija zeleno sluzasto in smrdeče blato- ima naš mali že 3. dan skrbi me predvsem, ker je smrdeče. Samo zeleno in nekaj sluzi bi bilo lahko posledica popitega več prvega mleka npr. tako pa,...bi bilo smiselno ukiniti mleko in mlečne izdelke v moji prehrani? To bi bil lahko znak alergije na KM? čisto možno,probaj,ampak vsaj 14 dni,da boš videla,če je to to
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 6.8.2008 9:06:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija zeleno sluzasto in smrdeče blato- ima naš mali že 3. dan skrbi me predvsem, ker je smrdeče. Samo zeleno in nekaj sluzi bi bilo lahko posledica popitega več prvega mleka npr. tako pa,...bi bilo smiselno ukiniti mleko in mlečne izdelke v moji prehrani? To bi bil lahko znak alergije na KM? čisto možno,probaj,ampak vsaj 14 dni,da boš videla,če je to to Na to sem še posebej pomislila, ker zadnje dni pijem načrtno navadni jogurt-kake 3-4 dcl na dan.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 6.8.2008 9:39:03
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro babe žabe! lunca: edino pravilno da si ji poslala na njene stroške Mislim, kaj se gre en folk, no comment. pijača: bilo je super, oba Lukata sta se tepla za Izabelo, ona pa nič. Hladnokrvno počasi papala. Se ne dala motit nya je vse poslikala. Upam, da še kdaj ponovimo as: za tek glede kakca pa naredi kar je lunca rekla. Možno da je reakcija na mleko pa še eno vprašanje. Včeraj zvečer sem Lukata previla in mu dala nemške pamperske. Celo noč sem jih vohala. Pa je posteljica 1 m stran. Potem sem mu jih zamenjala in spet. Tak čuden, umeten, močen vonj. Ko sem ga zdaj držala (čez ima pajacka), mi je roka smrdela po tej plastiki. Glede na to, da sem ovitek že vrgla stran me zanima, če je možno da je pretekel rok trajanja ali kaj podobnega In glede DM bona baby bonus. Sem oddala že pred 2 tednoma, pa še nič. Po kolikem času ste dobile po pošti vse te papirje?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 6.8.2008 9:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro mamike...jst nevem več kaj naredit...od poroda dalje oz. od cr sem slabokrvna...že pred porodom sem v bolnici pila sirup legofer,tko da lahko rečem da dvakrat na dan pijem sirup dobra 2 meseca,jst sem pa dostikrat še vedno omotična,ful se mi vrti...v petek sem dala kri in sem še vedno rahlo slabokrvna..pravi dr. da imam povišano sedimentacijo 33 in hemoglobin113,če katera ve kaj to pomeni...jezi me to,ker sem po večini sama cele dneve doma...veste kaj to pomeni...nošenje otroka itd...in me je kr strah saj nisem sigurna vase več,zaradi te omotičnosti...zdi se mi da me zdravniki ne jemljejo resno,mene je pa strah da nebi kje skupi padla,ker se mi večkrat zvrti in tema naredi pred očmi...mali pa ne more počakati če joka da bo mamici bolje...pa še pol sem čula od dveh da so po cr dobile infuzijo krvi en liter ena celo liter in pol....nevem več kaj naj..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?