|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
4.8.2008 19:43:12   
Anonimen
romy mi smo bili prvo na AD3,prišli smo do 2 kapljic,tko 2dni eno,naslednja dva dni 2 pa so bili krčeki hudi zdej smo pa na D3,po eno kapljico dajem dokler ne bodo krči mimo okoli 4 meseca pa ponovno na AD3.Zdej bomo pa vidli kako jih prenaša,komaj 3,sem mu jih dala danes...

a je katera vidla moje vprašanje o menstruaciji???

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
4.8.2008 19:53:59   
*anamor*
alea - ni panike glede cd-ja. Ko boš imela čas pošlji, te razumem si imela druge skrbi. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
4.8.2008 20:03:58   
*Mojca*
alea: nya bo v Cityju okoli 10h, pokliče, jaz priletim user posted image

taanikaa: jaz sem po CR in je še nimam...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
4.8.2008 20:42:36   
Kaja08
taanikaa, pa sem res spregledala. Jaz sem imela CR, pa še zdej nisem imela menstruacije...

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
4.8.2008 21:08:48   
Anonimen
Nč bejbe, se vidimo jutri, ker ne vem, če bo zjutraj še čas kaj gledat. Kaja še tebi sem poslala cifro na zs, če boš slučajno kaj rabilauser posted image

Lahko nočko

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.8.2008 22:21:32   
alea01
menstruacije jaz še nimam.
Pa moj post?user posted image  tisto o zelenem drekuuser posted image . Očitno noben princ in princeska tak ne serjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
5.8.2008 6:58:53   
babysolza
Najprej eno lepo dobro jutro! user posted image

Mam čokolešnik pred sabo, grem mal brat.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
5.8.2008 7:11:00   
babysolza
Matr, včeraj ste pa imele debate - kakanje in menstruacija. user posted image  user posted image

Menstra - jaz sem po CR, sam je še nimam. Verjetno bo mal 'zamujala, ker dojim. Uživam, dokler lahko. Upam, da bom vsaj eno leto brez. user posted image

Kakanje - meni se tudi zdi 1-krat dnevno čist ok. Pa mislim, da če je bebika na AM, da kaka malo bolj poredko. Sabino npr. samo dojim, pa kakamo 2-3-krat dnevno, včasih tudi samo 1-krat.

Alea - mislim da zelen drekec pomeni, da popije preveč prvega mleka. user posted image  Sam lahko pa da se ji je drekec že spremenil - baje se pri kakih 2 mesecih drekec spremeni in kaka bolj poredko. To bodo punce z začetka seznama bolje vedele. user posted image  user posted image

Jaz pa komaj čakam - danes sem naročena k frizerki! user posted image  user posted image  In ker je treba frizuro spreminjat, me spet mal mika rdeča barva. Al bi ostala še mal bl blond? Me prav zanima, kaj me bo pičlo tisti moment, ko bom na stolu. user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
5.8.2008 7:17:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

menstruacije jaz še nimam.
Pa moj post?user posted image  tisto o zelenem drekuuser posted image . Očitno noben princ in princeska tak ne serjeuser posted image user posted image user posted image

Jaz tud še ne.

Moj ma včasih zelen drekec, pravijo, da je to takrat, kadar ima npr.krčke - sam ne vem, kako je to, če je otrok na AM

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
5.8.2008 9:23:36   
lunca14
Ma sem jaz ena smotka,na netu je ena prodajala majčke in hlače,lepe in poceni,pa sem si rekla,za doma čist ok,lepe stvari pa še poceni,se začneva ment,jaz stvari rezerviram in jo prosim,naj mi stvari premeri,da bom lahko primerjala s svojimi stvarmi,pa nič od tega skoz mi je govorila,vse je z elastinom,se razširi.Pa jo prosim naj mi napiše svoje mere,pa mi ni hotela povedat,pa ji napišem svoje mere,in mi odpiše ,ja ni blema vse ti bo prav.Ampak meni nekaj ni dalo,in ji nisem takoj nakazala denarja prek klika,in danes dobim paket,odprem,začnem oblačit stvari in mi je vse premalo,in kaj ugotovim,da ima ta pupika enih 10 ali pa celo 15 kg manj od mene.Tako,da sem samo zapakirala nazaj in ji poslala cel paket nazaj.A sem naredila hudo napako,ali je naredila tudi ona napako,ker me je zavedla,glede na moje mere,je bilo jasno,da mo bo premalo.Prosim komentar.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.8.2008 9:27:10   
*Mojca*
Po mojem si naredila prav, glede na to da si ji večkrat rekla oz. jo prosila za mere. Če ti jih ni hotela povedat je jasno da je vedela da so stvari premahjne in je hotela naredit biznis, ker si bila zainteresirana. Še dobro da nisi denarja nakazala vnaprej.
Nič se sekirat, jaz bi naredila isto, pa še kako sočno sporočilo bi ji poslala user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 5.8.2008 9:28:17 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
5.8.2008 9:48:28   
lunca14
Hvala mojca za komentar,no o sočnosti sporočila,sem ga prejela od nje jaz,sedaj pa zahteva od mene,da vseeno plačam celotno kupnino,da sem jo nasrala in da je sedaj brez denarja,naj jaz prodam naprej,komu podarim,na koncu me celo prosi naj ji pačam,ker je brez denarja in da ga rabi do petka.Ma počutim se ful bed,ampak tudi sama sem že kaj prodala,pa strank nisem zavajala,vedno sem skakala z metrom naokrog,če sem pa kupovala in sem mela mere,pa mi je blo vseeno premalo,sem prodala sama naprej,ali pa mi kje stoji v omari,v tem primeru pa se mi zdi ,da sem zavedena in ne bom kupila in sama prodajala naprej.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
5.8.2008 10:03:37   
Anonimen
Lunca ne sekiraj se preveč, če ti je napisala da so mere take kot si ti napisala in na koncu niso je čisto prav da si ji vse nazaj poslala. Še dobro, da nisi kaj v naprej plačevala, ker bi težko dobila denar, ker zgleda da si naletela na eno ta pravo punco.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
5.8.2008 10:10:19   
Tina 28
ojla

Recimo, recimo, da sem že tri dni brez vročine, pa še nisem čist ok. Za nameček sem pa jaz dobila menstruacijo, ampak verjetno zato prej, ker mam mireno. Baje se ciklus pol en cajt uravnava.
AS...hvala za link, me je potolažu. Po tistem večeru ji nisem več dala AM (sem si mislila, če bo lačna se bo pa prej zbudila), zato ker je dva dni bla zaprta in je cele popoldneve jokala ko nora.
Lunca 14...presliš jo, kaj boš usmiljeni samaritan, ker je hotla prodat prvamu, čeprav ni blo prav?

Kaja..mi ni panike kdaj pošlješ, glavno da enkrat dobim in bom vesela.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
5.8.2008 10:16:26   
Tina 28
drugač sem jaz čist zaposlena s iskanjem apartmaja v istri. najprej sem iskala v izoli, pol sem rekla pa pejmo na hrvaško in izberem pula, medulin in dva dni prebiram apartmaje tam dol.

no zdaj se mi je pa zazdel, da bomo najbolj užival v poreču, k mi je lep, pa še lunapark majo, da bo nejc zadovoljen.

....in zdaj spet ko norA IŠČEM APARTMA TAM IN NIMAM JAJC SE KOJ ODLOČIT, DA E NE BI NAROBEuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
5.8.2008 10:20:09   
Tina 28
SEM PA IZBIRČNA...hočem vrt in pritličje, da ne bo težav s vožičkom in da se bo nejc lahk zunaj igral, če bomo zaradi vročine  pri apartmaju.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
5.8.2008 11:40:27   
*anamor*
Haj,
midva sva že iz sprehoda in se zdaj trudimo zaspančkat.
Lunca - prav si naredila, da nisi nakazala denarja in da si ji poslala paket nazaj. Glede nato, da te je punca izkoritstila se nimaš ti nič krivo počutit.
Jaz še tudi nimam menstruacije, še dojim in malo uživam.
Zelenega kakeca pa še moj Taj ni imel in nevem kaj to pomeni.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.8.2008 11:59:25   
Tina 28
Ne se veselit, če dojite in mislite, da še ne bo menstruacije.
Jaz sem jo pri prvem dobila preden sem nehala dojit...se pravi pred pol leta, zdaj pa spet in polno dojim...to je odvisno od ženske in ne dojenja.

Me pa prav fajn šrauba in kar mrzel pot me obliva, da mi je vroče v kožo me pa zebeuser posted image ...glih fajn za narihtat!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.8.2008 12:06:37   
*anamor*
Ja saj to vem, da lahko dobim kljub dojenju, samo upam, da še nebom

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.8.2008 13:02:13   
*anamor*
Punce kaj ima katera oz. ve katera za kakšen pameten program za izdelavo vabil. Bi sama naredila vabila za krst pa nimam nobenega pametnega programa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.8.2008 13:18:01   
tweetek
oj punce!

jaz se spet malo oglašam, tko na hitro sem vas preletela...

Zelen kakec: mi smo ga imeli kar ene parkrat, pa se nisem nič sekirala. Mali se redi tko da po moje ni nič narobe. Običajno je pa gorčične barve, pa malo zrnat, če je katera hotla vedetuser posted image

menstruacija? Kaj je že to? Nisem vidla od avgusta laniuser posted image .... Pa nič ne kaže da bi že kaj blo. Je bolj sahara tam doli.... Drugače jaz polno dojim, ampak lahko res mirno dobiš M tudi med dojenjem - od ženske do ženske čist različno.

Lunca, jaz mislil da je ona tebe hotela potegnit ne pa ti nje - normalno jeda ne boš kupila, če ti ni prav pa amen. Saj je morala vedet da ti ne bo prav če je razlika v kilah taka kot praviš.

Drugače gremo pa mi tud na morje in sicer najprej za vikend v Premanturo v kamp (v leseno hiško - me mal skrbi ampak konec koncev je samo za vikend), potem v Ankaran v apartma. Upam da bo v redu.... A je katera že bila z 2.5 mesečnim dojenčkom na morju? a mislite da ga smem dat v bazenček s primerno pogreto morsko vodo?

Aja, pa v nedeljo smo se stehtali na prqavi tehtnici za dojenčke in imamo 6 kguser posted image user posted image user posted image user posted image . Tko da ma mami očitno dost mleka. Ima pa zdaj naš fant ravno zagon v razvoju in je malo bolj lačen, zahteven in zaspan kot ponavadi, ampak še zmeraj ful dobrovoljček (se z nasmehom zbudi zjutrajuser posted image ) - samo popldne malo pojokca. Se je pa lotil grabit po igračkah (se jih trudi prijet ozr dotaknit) in vrtet laske - pol jih pa zagrabi pa obrne glavico pa samega sebe pocuka - pa imamo jokuser posted image

Kako pa kaj vaši lubčki? Kaj so se kaj naučili?

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
5.8.2008 13:56:10   
aleksandra silvija
Lunca--ja, seveda! Čisto prav, da si poslala nazaj!!! kaj pa drugega! Kar daj žensko na user posted image !

menstruacija- zaenkrat je še nimam. Po 1. porodu sem jo dobila šele čez leto.
Po 2. vem samo to, da prej. Pa da sem bila kar presenečena. Ampak niti približno se ne spomnim, kdaj sem jo dobilauser posted image .
Sedaj je pa še nimam.
Upam, da je ne dobim na morju.
Imela sem CR, ampak to ne vpliva na menstruacijo.

vabila za krst- žal, nimam programa. Mi bomo tokrat kar brez vabil.

morje- Do 3-eh mesecev se naj user posted image  ne bi kopali. Če ga samo namočiš-ne more biti nič narobe. Mi bomo namočili samo nogice.

Tweetek-user posted image  za mlekca!
Kaj so se naučili?
Naš Lovro?

Jaz sem v user posted image , ko se pogovarjam z njim, pa se mi nasmejčka, pa poskuša gruliti, ko obrača svoja mala usteca,...
igračke pa opazuje, pa se razveseli, če se premikajo, če igračko zamenjamo,....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
5.8.2008 15:24:13   
babysolza
Ola,

ja lunca, jaz lahko sam še pritrdim komentarjem ostalih punc. Ti kr denar obdrži pa si kaj lepega kupi! user posted image

Moja Sabina pa že zna... Kričat. Šibam. user posted image  user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
5.8.2008 15:44:27   
Anonimen
Mi smo danes imeli posvetovalnico, težka je že 4850 g in velika 58 cm. Dobili smo tudi kapljice d3 je rekla, da bo napisala po dve na dan, samo da avgusta ko je še tako vreme lahko dajem vsak dan samo po eno kapljico. Naslednji pregled imamo 30.9.
Ne vem kaj je bilo včeraj, ker ponavadi Ema tam okoli devetih poje in spi do treh,štirih, včeraj pa ni in ni hotela zaspat. Zaspala mi je šele ob 1 in spala do pol osmih, pojedla in spala do enajstih.

menstruacija- jaz je še nimam,res pa je da sem šele dobrih 5 tednov po porodu. V prvo sem jo dobila 4 mesece po porodu, pa nisem dojila ampak sem si samo črpala mleko.

< Sporočilo je popravil ninny -- 5.8.2008 15:45:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 1849
5.8.2008 15:45:08   
Anonimen
evo mene...že tretji dan imam krče,menstre pa ni...ko bi jo vsaj dobila da bi se ta agonija končala...jst upam da bodo krči nehali kmalu,se mi zdi da je popoldan huje,kot dopoldan...groza
torej ni nobene junijke,ki bi že dobile menstuacijo???!!!
romy,če najdeš kak fajni program mi prosim javi,jst tud iščem,mi bomo imeli poroko in krst oktobra...
mali je zaspančku,itak spi tko dvakrat na dan po pol ure,torej lahko pričakujem da se bo kmalu zbudil...prej ko je bil moj dva tedna doma pa itak nič ni spal,a ni to zanimivo,pa tud manj je siten ko sma sama doma opažam,kot pa ko je moj doma...resno...več joka ko nisma sama,ko pa sma sama parkrat malo potečka in je to to..a je to možno al se mi sam zdiuser posted image ...zanimivo

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?