|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
4.8.2008 22:21:48   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

a maš mireno še kr na nočniuser posted image user posted image user posted image user posted image upaj da ti samo prebava frfotauser posted image user posted image user posted image

ni več placa na nočni omarici, ker so knjige tam... imam kar v omari pospravljeno. Tale kontracepcija mi vedno bolj "beži" izpred oči user posted image user posted image user posted image

ampak ja, nič bat... še vedno je samo prebava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
4.8.2008 22:24:05   
Freycha
ulla btw a bi ti počasi spet kak zapis naredila, al bo blog kar sameval?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 127
4.8.2008 22:25:27   
siskamiska
Čer!
I am back. Nimam vas časa brat vse za nazaj.
Vse najboljše vsem ki ste praznovali roj dan zadnjih nekaj dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Grem spat nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
5.8.2008 7:58:20   
Ajvy
Jutro....

Teika....zakaj pa je zdej anonimna...ne razumem...

Zvesta...pa povej babici, naj ga še odvadi....jst sem full stroga glede tega in ne popuščam, če se je treba zato mal skregat, se pa bom...sicer mi full srce bije, ampak se vseeno potrudim....ker kolkr praviš, pol pa ti nimaš cajta zraven ležat, pol je pa Izak žalosten, ti pa tudi...

Ulla...super za morje...pa da je Ula tak uživala.....
Jst mam tud trebušček za znoret velik....nisem navajenauser posted image user posted image  je pa fajn, ko me že malo tišči....sicer maš pa ti rok pred mano, a ne??

KApica...ja moški so res malo manj potrpežljivi kot me punce...si predstavljaš njihovih devet mesecev nosečnosti....
user posted image user posted image user posted image  za tvojega možeka da se čimprej pozdravi, da ga neha boleti....da bo lahko spet tebi pomagaluser posted image

Freycha....očitno maš zelo poskočno prebavouser posted image user posted image

ANja7....bo že priišla nosečnost...ne se preveč selirat...tole s ščitniso boš uredila, pol bo pa super...boš vidla....user posted image user posted image user posted image  ne bit žalostna.....

Siskamiska...Wb....

TAko, spet bo vroče....za znoret...se bomo topili....
Lep dan vam želim.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 129
5.8.2008 8:38:16   
anja7
Freycha to pa je zaščita user posted image
Ajvy sej nisem žalostna. Včasih mam kak slab trenutek in to je blo glih včer zvečer. Drugač sem čist ok, sam je pa tko, da smo mel res namen met še enga, no pol je pa tole vmes skočil. Ja, očitno je treba zmer kero oviro preskočit, da je pol tok bl luštn user posted image . Sej smo že navajeni, je blo tud pred Tilnom tko, zdej je pa tok tok lepo. Evo, sm že zjutri čist raznežena.

Sem pa zjutri veselo novičko zvedla, da je sodelovka nosečka - drugič, doma ma skor dve leti starga gavnarčka. Kok bo spet otrok user posted image

Je pa naš mali tak govornik ratu. Ful ponavlja besede. Sem zjutri rekla greva k Anji. Pa on reče ful lepo Anjja, pa rečem avto, pa on reče ato,... Res napreduje s čvekanjem. Jah, to pa res ni nč čudnga, sej je mojuser posted image .

Nč, zdej morm pa kej narest, da si bom plačo zaslužla.

Aja, siskamiska welcome back. Sem te ful pogrešala.  Pa David in Domen?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 130
5.8.2008 9:16:09   
kapica
Siskamiska, super da tse nazaj, kako ste se imeli?
Anja, ni smo sicer bili enkrat na Krku v enem apartmaju, ampak kje tocno in te zadeve ne vem vec. Se mi pa otok Krk nasploh zelo dopade. Pa v Porecu smo bili nekajkrat, dober apartma, ti dam stevilko ce zelis. Plaza je direkt cez cesto. Pri dinotu pa nisem opazila, da bi kaksne besede ze zgovarjal, samo posamezne zlozenke.
Ulla, a ti si pred Ajvy? Kdaj pa imas rok, ce smem vprasat?
Freycha, ce je pa res tako, sploh moj moz je jamrast kot ena mala deklicauser posted image . Eh, mal heca more bit, drugace se mi bo strgalo.

Danes smo bli spet zgodaj pokonci, ze pred 5.30huser posted image . Ko smo lsi do zdravnika, se je pa v avtu naspal , tako da adijo moj dopoldanski pocitek. Morem zdaj 4-5h cakat, da mali spet zaspiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 131
5.8.2008 9:19:54   
Freycha
dobro jutro!

ja, moja prebava je res nekaj posebnega user posted image

ajvy, zvesta jaz sem tudi taka, da kar povem, če mi kaj ni ok. Sploh sem bila jezna, ker sva povedala kak način uspavanja imava sprakticiranega, pa je kar nekaj po svoje počela. Ampak je hitro videla, da drugače noče zaspati user posted image  Sicer pa jim probam pustiti malo maneverskega prostora. Čisto tako, kot pri nama ne more biti. Pa tudi prav se mi zdi, da najdejo nek svoj ritem, neke svoje "obrede", nič bat, otročki pa pač probajo takisto tudi doma, če smo pa vztrajni, pa točno ločijo kaj lahko pri babici in dedku in kaj doma. Vsaj tako mi vsi, ki imajo že večje otroke garantirajo user posted image

šiškamiška wb

anja7 zaščita je res odlična ja user posted image  sem pa ravno razmišljala danes na poti v službo, da se res malo preveč hecam s tem, pa da bo mogla iz omare v mene tale Mirena priti

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 132
5.8.2008 9:31:05   
anja7
kapica ja bi lepo prosila za številko, ker počas bo pa treba res kej rezervirat

freycha ja, res se ni fajn hecat, sploh, če še nimata namena takoj še enga narest. Ponavad se takrat največkrat zgodi. Ampak to itak sama veš. Kar se pa tiče merkanja pri starih starših je pa tko, da Tilna zaenkrat pazi moja mami in tuki sploh ni nobenih težav, k se itak vse sprot zmenva, pa vse poveva, pa nobene zamere,.... Če bi bil pa pri tašči (za kar močno upam, da ne bo treba) to bi pa bli problemi. Ker ona je že starejša (70.bo) in ma pač svoj način vzgoje,... Npr. tko, da otroku med hranjenjem ni treba sedet pri mizi, ampak kar po dvorišču hod s krožnikom za njim pa ga hrani, pa obvezno flaša sladkega soka za pocrkljat pred spanjem, pa cel vrt je treba oplet, pa tud če zraven na prbližn merkaš otroka,... Pa še marsikaaj bi lohk naštela. Sevede je tud kak dobra oz. normalna stvar vmes, ampak to ti res poruš sistem v nulo. Vem, k  je pred tremi leti merkala od sestre od mojga tamalo. Ta punčica je še dons tko scrklana, da je joj. Še dobr, da je lansko leto dobila vrtec in da se je do zdej že vsja mal reda navadla. Jaz bi po moje živčnga fasala predenj bi se medve uskladile vsaj na prbližn. 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 133
5.8.2008 13:12:13   
pupi
kaj naj nardim sem ful napisala, pa mi je čas potekeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 134
5.8.2008 13:59:51   
pupi
Pa daj, nič ne morem naredit, pa tolko sem napisala,...

Zato pa vsem user posted image user posted image user posted image user posted image  mi ne znese več, da bi pisala.

lp

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 135
5.8.2008 14:47:06   
NoviOčka
Na hitro - mi smo mislili, da smo noseči. Zamujalo okoli mesec in pol (nič nisem na črno ušpičil da ne bo katera mislila) in ravno ko je prišla domov narediti test je spet fasala menstruacijo. Bi pa nosečnost idealno pojasnila eno čudno tečno fazo v kateri je bila starejša. Mislim, da bom sedaj fasal kondome pa še v celofan me bo zavila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 136
5.8.2008 15:00:49   
anja7
NoviOčka sem že tko vsa vesela, k bo zdej zdej konc delovnega dneva, pol me pa še ti nasmeješ do solz. Tole si pa res dobr napisu, pa še opisu kaj bop zdej s tabo user posted image . Res si legenda. Veš,pa bi blo zlo lepo met še kero novo nosečko.Edin tist mi ni pasal skup s tečno fazo in nosečnostjo user posted image  To je pa ja bl za menstruacijo podobn, a ne?

Ja nč punce ste me tok zasule s telefonskimi od apartmajev, da bom zdej cel popoldan na telefonu visela user posted image user posted image user posted image . BTW siskamiska še enkrat hvala za telefonsko.

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
5.8.2008 19:59:20   
arijana..
Živijo!

Mi smo tudi že nazaj, bilo je v redu, res pa je tudi, da sem se z veseljem vračala proti domu. Ta večja je max. uživala, ta mala pa je bila muhasta kot še nikoli prej. Zgleda, da jo je sprememba okolja in vse skupaj čist vrglo iz tira.
Poleg tega bodo pa tudi zgornje dvojke pokukale na plano v kratkem.

Aja, pa po vseh štirih gre hitro kot strela, pa dvigovat se je začela ob opori, tak, da počasi, a sigurno napreduje.

Ajvy, Kapica, Ulla ( še katera??) na morju sem srečala tolk nosečk, da se vam za družbo v prihodnje ni za bat. In kako ste drugače?  So slabosti že mimo?

Lepo se imejte.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 138
5.8.2008 20:07:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ulla btw a bi ti počasi spet kak zapis naredila, al bo blog kar sameval?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ma katastrofa sm ja....pa dvakrat sem se že čist zravn spravla, enkrat mi je ven vse vrglo, enkrat me je pa tamala zmotlauser posted image pa slike tud mam prštimane, sam enostavno mi ne shodi spacat skp....sj bouser posted image user posted image še tule, sej vidiš, vsake kvatre uletim, k me tolk za cajt jaha....da ne govorim o mejlihuser posted image user posted image user posted image user posted image trenutno mam 241 neprebranihuser posted image pa 117 sm jih že zbrisala, brez da bi jih odprlauser posted image res, đabe....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
5.8.2008 20:14:01   
NoviOčka
Anja, pri mojih puncah me nič več ne preseneti

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 140
5.8.2008 21:03:00   
Ajvy
Anja7...se je Tilen čist po mamici vrgel, kaj???
JSt tudi ne bi dala svojega otroka takšni tašči....

KApica...upam, da nisi preveč utrujena in da si le prišla do počitka..

Pupi....user posted image user posted image user posted image  to se je tudi meni že zgodilo...zato zdej vedno dam na predogled, pol pa kopiram, pol pa šele pošljem in če mi ne uspe, mam skopirano...

NOviočka....ti imaš pa  res odličen slog pisanja...človek se mora nasmejat...

Arijana...WB....bogica pupa..tole z zobki pa res ni prijetno, vem ker smo tudi mi na sredini takega dogajanja..in sicer enke lezejo ven....
Slabosti pojenjajo...še vedno grem kaj občasno vreč ven....nič ne bom rekla, ker imam grd teden kar se tega tiče za seboj...

Tako...grem počasi spat, da ne bom preveč polomljena zjutraj...sem včeraj gledala film do enajstih (moj Sean je igral), sem zjutraj komi uč odprla...
Lepo nočko...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 141
5.8.2008 21:32:51   
corfu
Ćer

Anja7, zdaj pa šew ti meni naprej posreduj številke apartmajem, da bom imela še jaz kaj delat user posted image user posted image ...ne resno me zanima, če punce dovolijo user posted image user posted image

lp in lahko noč!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 142
5.8.2008 21:34:24   
majrim
siskamiskauser posted image user posted image user posted image
freycha...sem še doma na bolniški...ni blo hudega,je pa treba čakat 3 tedne na izvide..user posted image ...upam,da je zdej konec s tem sra...
...jojjjjjjjjjjjjjjjjj,vam kar zavidam nosečkam,ko berem o temi, o kateri smo lani debatiraleuser posted image ...mi je kar čudno...user posted image ...ampak je pa užitek brat o teh občutkih..user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 143
5.8.2008 21:35:01   
majrim
pa o kakih apartmajih se zo menite??user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 144
5.8.2008 21:42:34   
corfu
Nimam pojma, me pa zanima user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 145
5.8.2008 21:43:26   
corfu
takole pa naša kopalnico pomiva user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 8.8.2008 17:37:07 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 146
5.8.2008 22:07:50   
anja7
Corfu,majrim pogovarjamo se o apartmajih v Istri oziroma se bl jaz pogovarjam o njih, ker me ostale razen siskemiske kr pošteno ignorirajo user posted image .
Spraševala sem babnice, če mogoče kera ve za kak apartma,bla bla,...pa sem ful velik številk dobila.Se mi je skor tel.pregreluser posted image . Očitno nobena nima pojma kje je kak dfajn apartma oziroma lokacija.
Mislm kok men dons dogaja. Bi se kr skoz neki hecala. 

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 147
5.8.2008 22:10:30   
majrim
corfu...tele naše pupe so pa res en velik kažin vse skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 148
5.8.2008 22:11:00   
majrim
in si dobila kej anja????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 149
5.8.2008 22:16:42   
anja7
majrim sej pravm, da sem cel popoldan klicarla okol user posted image . Mah ne hecam se.Edino številko sem dobila od siskemiske, pa morm zjutri spet poklicat, k prej nisem dobila. a ti veš za kej pametnega?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Stara imena
Ylenia

So stara imena vedno bolj moderna?

da (44%)

ne (17%)

nic bolj kot ponavadi (23%)

nisem opazil/a (15%)

Število vseh glasov: 590

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!