|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
6.8.2008 21:39:43   
kapica
Danes je pa dino dol z kavca padeluser posted image . Jooj, kako je jokal, saj niti ne vem kako se je zgodilo. Ampak sva se igrala gor in se hecala (kavc je trenutno raztegnjen v lezisce), pa ga je naenkrat zmanjkalo(kavca). In je pristal najprej na riti, pol pa na glavo nazajuser posted image . Jooj, kak me je srce bolelo, sem bila jezna na sebe, kak je to mogoce, pa se tak pazim, pa vseeno se zgodi. No, sva potem oba zaspala za skoraj dve urci, nima nikjer modrice, nic ga zgleda ne boli, ampak vseeno mi je taak hudo.

Pa nekako smo cel dan po zdravnikih, pa vse sama, pa tak sem ze zmatranauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
6.8.2008 21:50:09   
kapica
Sedaj bi mi pa pasal kaksen cvek tu gor, da se mi mal glava sprosti, pa ko tak nimam casa it kam na kavouser posted image . Ampak seveda nobene gor.

Se bom mal pred tv-jem pocrkljalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
6.8.2008 22:02:09   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Meni se bo strgalo...

Mali ga že 4 dni serje kot za stavo. Če ni pokakan 5-7x na dan, potem nič. Ne morem pa reči, da je driska. Smrdi nonstop, vneta rit na kubik.

Če ne bo hitro totih zobov, bom bankrotirala na plenicah, roblčkih in kremi za rito. user posted image

probaj  ga dat na kahlouser posted image ...ti povem,koliko plenic porabimo mi??...tri na danuser posted image user posted image user posted image ...ker 3x na dan kaka v kahlo in seveda še zraven lula in tako prišparamo user posted image user posted image user posted image ...in to že kar nekaj časa..tam od 8 meseca daljeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 178
6.8.2008 22:03:26   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Danes je pa dino dol z kavca padeluser posted image . Jooj, kako je jokal, saj niti ne vem kako se je zgodilo. Ampak sva se igrala gor in se hecala (kavc je trenutno raztegnjen v lezisce), pa ga je naenkrat zmanjkalo(kavca). In je pristal najprej na riti, pol pa na glavo nazajuser posted image . Jooj, kak me je srce bolelo, sem bila jezna na sebe, kak je to mogoce, pa se tak pazim, pa vseeno se zgodi. No, sva potem oba zaspala za skoraj dve urci, nima nikjer modrice, nic ga zgleda ne boli, ampak vseeno mi je taak hudo.

Pa nekako smo cel dan po zdravnikih, pa vse sama, pa tak sem ze zmatranauser posted image .

heheuser posted image user posted image user posted image ...tudi menei je šla danes s kavča....jaz pa zraven nje...to je blo v sekundi,če je pa tak divjak...malo joka,a se hitro potolaži...kaj še vse bo kapicauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
6.8.2008 22:10:13   
pupi
Čer!

Babike tudi jaz imam prošnjo, če mi lahko pošljete tel. št. za apartmaje mi je vseeno kje, samo da je primerno za otroke.

Ajvy glede hrbtenice, pa je tak da me pač noga ne boli več tak močno in se verjetno ne bom odločla za operacijo, ker res ne bi spet tri mesce gnilila doma, pol pa se še kje spet spozabim in bodo komplikacije in bo bolelo,... v glavnem zaenkrat sem se odločla da me ne bojo seckali. Bom še poskusla kakšno drugo pot.

Tisti ko ne veste al ja al ne drugega otroka,... ne prikrajšat otročkov brateca la pa sestrice, če pa je to taaaaaaaaak faj no vsaj meni je in se bom verjetno ravno zaradi tega odloča še za enega otroka samo bo verjetno večja razlika kot sem si želela. Vse pa ne more bit tak ko hočemo, a neuser posted image .

freycha če bi si Dita zlomla nov v kar močno dvomim za tako majhnega saj je res še vse v hrustncu, bi ji tampone not našibali (na vsaj odraslim jih, po ravnanju) in res ne vem kako bi tako mali otrok zdržal z dihanjem skozi usta. To je iz izkušenj povem tak hudooooooooooo!!!!!

O sem se spet razpisala, pa sem htela samo za telefonske fehtatuser posted image

lahko noč 

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 180
6.8.2008 22:11:17   
pupi
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Dinota, upam, da ne boli več.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.8.2008 0:18:38   
NoviOčka
Naša ima tukaj pomojem rekord v padcih s postelje, zadnjič pa mi je celo cepnila dol s previjalne mize pri pediatrinji. Sestra me je nekaj buzerirala okoli stalnega prebivališča, jaz se obrnem, da bi preveril, tamala pa za mano in je naredilo samo kabum. Še dobro, da so takšni fleksiji in nikoli ni bilo nič narobe, sem bil pa takrat vseeno potem živčen še cel dan. Da prvič sam pelješ otroka k zdravniku in ga tam skoraj fentaš...

Evo že vriska... Komaj čakam, da ta otrok začne spat brez kompliciranja in joške.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.8.2008 5:39:43   
zvesta
Jutro...

Izak ga sračka že od 4h. Nekaj mrnjavi, prda, pol spet pol ur spi, pa spet malo pojoka... Sem kar vstala, ker bom ttak mogla počasi od doma. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
probaj  ga dat na kahlouser posted image ...ti povem,koliko plenic porabimo mi??...tri na danuser posted image user posted image user posted image ...ker 3x na dan kaka v kahlo in seveda še zraven lula in tako prišparamo user posted image user posted image user posted image ...in to že kar nekaj časa..tam od 8 meseca daljeuser posted image

Majrim, tudi Izak pridno lula v kahlico, včasih je cel dan plenička suha. Pri kakanju pa nam trenutno še ne uspeva, v teh norih dnevih sploh ne.

Nič, grem še v kopalnico pogledat, do kod segajo podočnjaki... user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.8.2008 7:12:17   
zvesta
Jaz že pridno delam, ve pa še vse spite?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.8.2008 7:49:39   
anja7
Freycha; Dita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pridobljeno težo. Sej naš mali zdej zadnje čase (že kr ene 2-3 mesece) tko usrano je, da je veselica. Ob vsakem obroku skor pol cirkusa najamemo, da kej vanga spravmo. No, takrat k je pa poška na sporedu, pa tud ati ne sme bit bliži k dva metra stranuser posted image .

Zvesta user posted image user posted image  upam, da Izaku čim prej v pokukajo tile nadležni zobki.

Ajvy; ti se mi pa res že tud tok smilš. Počivej kolkr ti čas to dopušča user posted image user posted image user posted image .

Kapica najlepša hvala za telefonske (sem se BTW že včer zahvalila, pa sem tok časa pisala, da me je vn zabrisal). Nisem še uspela poklicat, ker mamo pr nas doma tud celo norijo.Skoz eno vpitje. Tamal ma zgleda eno čudno obdobje dretja. Za vsak drek sezačne cmerčkat, pa zgleda, da mamo tud nagajivčke v ustkih.Pomoje, da mu zgornje štirke al pa trojke nagajajo, ker se čist skoz neki čohca zgori,... Bom pa zdele v službi preklicala za apartmaje, sam kako urco še počakam, da ne bom ljudi v luft metala, pa bojo pol že zanalašč rekl, da majo takrat zasedenouser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te so pa za Dinota.

NoviOčka ti pa pravš, brez kompliciranja in joške? Kdaj pa se to zgodi?  No dobr, za joško ni take panike, ampak tisto s komliciranjem bo pa po moje še precej večji projekt. Predvidevam, da bo vsaj pr nas tko.user posted image user posted image user posted image  te so pa za vašo malo kaskaderko!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.8.2008 7:50:11   
Ajvy
Jutro...

Zvesta...tole pa Izaku ni prijetno tolk zob naenkrat...bogec,....napši en poganja, pa je čist fertik na momente...kolkr praviš dokler je dobrovoljček...ni panike...
Mi smo pokonci...se javljamo na dolžnostuser posted image user posted image

KApica....tebi pa včeraj ni bilo nič prizanešeno....user posted image user posted image  to le je za Dina in zate, da se čimprej spočiješ.....
Nič se jezit nase, če se je zgodilo, čeprav si pazila...tako je endvatri so zdele povsod....jst ne vem, naša ma modrice kot da jo tepemo vsak dan...sej bo...še malo pa bodo iz te nerodne faze...pa bo spet kaka druga na vrstiuser posted image

Nč, greva zajtrkovat...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.8.2008 8:11:42   
kapica
Dobro jutro vsem skupaj!
Midva tud ze doolgo pokonci, sva ze jedla, se zrihtala, moz pa se spi.
Ajvy, mas prav to z modricami ja, dino ima tud toliko plavih flekcov po nogah, da je joj. Pa veckrat oblecene kratke stvari v vrocini, pa seveda z golo kozo pleza okrog.
Anja, upam, da bo kaj, sem pa studirala se vceraj zvecer koliko je za otroke tam kaj plaza primerna. Ampak ce boste sli mal dlje od apartmaja, bo menda kaj. Vprasaj po telefonu. A te lahk prosim, da posljes ta zs z stevilkami naprej Pupi, da ne rabim it se enkrat iskat. Hvala.
Mladiocka, ampak pri zdravnikih imajo ap kr visoko previjalne mize. Nevrano je res, doma ga pa tak ze mesece ne vec na previjalni rihtam, ker mi je bilo prenevarno. Ne vem pa kdaj se konca obdobje katastrofe, tud mi cakamouser posted image .
Zvesta, ti si tud zgodnja. A je guzva v sluzbi?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.8.2008 8:20:39   
siskamiska
Jutro!

Našedva gavnarja že od 6 zjutraj rogovilta pokonc. Zdej se počasi prištimujem da grem malo v mesto in še malo v službo na kavo user posted image .

Danes imam G in samo upam da bo vse ok da jo lahko stegnem nazaj na morje. Fanta sta tolk sitna doma da že skoraj premišljujem o tem da se začasno preselim na morje user posted image .

Zvesta user posted image .
Kapica našedva bi lahko že v kaskatersko šolo upisala tolk mamo padcev in poletov vsak dan, tako da bres skrbi, to pač mora otrok dati skozi.
Anja7 sporoč kako si se zmenila, baje je po 16 še neki frej (vsaj bilo naj bi še par dni nazaj).
Pupi imaš ZS.

aja pa AFNICA vse najboljše za tvoj rojstni dan z zamuddo, sem bila odsotna in šele danes vidla da si praznovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.8.2008 8:34:24   
majrim
ti se  kar preseli siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ti ju bom jaz čuvalauser posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.8.2008 10:24:15   
temboli1
Pozdravček,

mene pa zanima, kakšno je bilo pri vas stanje z otrokom po cepljenju z OMR.

Danes je bila moja punca cepljena s tem cepivom, in sem že svega in svašta prebrala o tem, pa sem malo zaskrbljena.

prosim za vaše izkušnje,

lp

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.8.2008 10:29:54   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: temboli1

Pozdravček,

mene pa zanima, kakšno je bilo pri vas stanje z otrokom po cepljenju z OMR.

Danes je bila moja punca cepljena s tem cepivom, in sem že svega in svašta prebrala o tem, pa sem malo zaskrbljena.

prosim za vaše izkušnje,

lp

če je to cepljenje pri enem letu, naš fant ni imel nobenih problemov. Sicer je samo cepljenje bilo boleče (cepivo ob injiciranju peče), nato pa ni bilo nobene reakcije.

(odgovor članu temboli1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.8.2008 10:46:31   
anja7
Pupi sem ti poslala ZS!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.8.2008 14:03:45   
pupi
Dan!

Šiškamiška in anja hvala za številke, sta mi ful pomagale, ker nimam pojma komu naj rečem. Res hvala !!!
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse padalce iz kavčev, postelj , previjalnih.

Naša tamala sploh ni registrirala pri cepljenju pri enem letu, še sama nisem mogla verjet, onedve sta jo primle kot, da bo ne vem kaj ona pa nič. Je pa čez dan malo tečkala, se mi zdi da jo je mogla malo rokica bolet, drugače ni blo težav.

Zvesta user posted image user posted image user posted image user posted image  za Izaka in njegove zobeke, bošček, naša se samo ( o proti vam samo) tolče po uhicah. To jih mora boščke tak bolet, nikoli nimajo mira satlno jih nekaj muči, ko se rodijo šraufanje, pol so že zobi,... Stalno nekaj!!

Naja spi, jo je vrglo ker sma po Europarku laufale, pa šle v igralnico, se ji je mešalo tam, zdaj pa jo je seveda vrglo. jaz pa bi ji lahko neko župo skuhala kaj misliteuser posted image user posted image !?

lepo boditeuser posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.8.2008 14:07:57   
siskamiska
Majrim samo da ne boš pol izgovorov iskala ko ti jih bom dostavila user posted image .
Pupi in Anja7 je bilo kaj sreče?

Jaz sem šla pa malo do službe prečekirat teren (da vidim če me delovno mesto sploh še čaka) in ugotovila da komaj čakajo da se priguncam nazajuser posted image .

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.8.2008 15:06:16   
poldy
Samo tolk se javim, da se pohvalim da že naredimo par korakov.
Moje počutje-ah......ne bi o tem
V glavnem z Uršo vse ok, čakava še na en pregled v RA, zadnjič nama ni hotla dat odpustnice za NFT-pravi da ji leva roka še ni čisto ok, pa da bi jo rada vidla pač.

Lp

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 195
7.8.2008 20:10:09   
zvesta
samo prestavim nas iz druge strani...

grem spat...

v službi je norišnica, doma je delo, vročina ubija,

aja, pa h G sem se naročila.... bojda je nujno, da se grem pokazat... tako nujno, da sem dobila datum 10.9. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 196
7.8.2008 20:39:25   
Freycha
HHHOOOČČČEEEMMMM SSEEEEPPPTTTEEMMMBBBEEERRRR!!!!!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.8.2008 21:21:35   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

HHHOOOČČČEEEMMMM SSEEEEPPPTTTEEMMMBBBEEERRRR!!!!!!!!

Zakaj že?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.8.2008 21:22:24   
anja7
Siskamiska; sem klicala za Dajlo, pa ma po 16.avgustu še vse frej, tko da če se odločmo, ga sam pokličem. Morm še ene par stvari preklicat,pol se bomo pa odločil.
Kapica; sem klicala tiste sanja apartmaje in mi je dala gospa intenetno stran in je apartma ful hud, pa plaža je 60m stran(sicer morm prevert kaka je plaža), do centra Poreča je pa 15 minut peš ob morjuuser posted image . To mi tud ful diši, k mi je Poreč kot mesto res zakon. Pa še vozit se ne bi blo treba. Je pa res, da je pa dajla tud super-se še odločam. Hvala pa še enkrat obema za cifre!

pupi kda greste pa vi?

zvesta; mi je mal ušlo, zakaj pa morš nujno k G?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 199
7.8.2008 21:52:06   
pupi
Čer!

freycha kaj se dogajauser posted image

anja mi bomo šli, če bomo komaj septembra, ker pač treutno ne gre skozi malo zaradi financ, malo pa zaradi neprimernega časa ker ma moj user posted image  zdaj največ dela. Jaz bi tuid internetno stranuser posted image  od apartmaja.

Šiškamiška me pa tvoja ponudba najbolj mika, ker mi pač ne kompliciramo, mi je pa res pomembno, da mi ne bo treba vsako sekundo gledat kje je Naja.

Smo spet bli s kolesi, danes samo 8km, se sliši tako dosti , pa sploh ni. Bo očitno treb to več krat prakticirat, pa mal ful uživa edino čelada jo fuuuuuuuuul jezi, mamo prave borbe da jo gor spravimo. Što se mora nije težko, zato pač vztrajamo.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Katera barva Mutsy vozička
endrina

Če bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?

Cargo Kaki (14%)

Team Dark Kaki (6%)

Team Ocean (30%)

College Green (17%)

College Red (19%)

Team New White (13%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!