kapica
|
Ulla, ooo, kak te je lepo prebrati. Super,. da ste se imeli lepo namorju . A otrocka ze cutis? Pol si pa dlje noseca kot sem jaz mislila, sem zgleda tak pozno zvedla al kaj, al si pa ti doolgo drzala za sebe . Tasi, jooj, kak si mi luste naredila. Poslat otroke na pocitnice in imeti mir doma . Pa kava in cigaret , pa balkoncek... Sanjsko . Ti provoscim, upam, da se bos maksimalno spocila. Ajvy, saj jaz ti tud se delam druzbo, trenutno mal manj, ampak dnevno . Da ne bos imela samogovorov . Ja, mas prav, tri dedce mam za poskrbet , pa noben mi nic ne pomaga, sem crknjena ko . Cist utrujena, noge me prav pecejo, trebuh boli, pa ni koga, da bi mi lahk mal pomagal . Backo, kako te razumem, da je tezko it v sluzbo. Jaz tud v svojo nisem rada vec hodila, mi je bilo zvecer ze slabo, ker sem vedela jutri je treba spet . Naj pride september zate cimprej . Tud mene zanima, kako je v novem stanovanju? Zvesta, no dobro, da je vikend minil. Zakaj se ne vlezes zraven Izaka , ko zaspi cez dan? Med vikendom si vzemi cas in izkoristi, saj tud ti pocivas in ti dobro dene. Vse drugo pocaka. Vstajamo pa mi redno ob 6h , ce ti je kaj v tolazbo .