|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
4.8.2008 16:20:54   
lučka 25
Punce, pozdravljene. Jaz sem se včeraj vrnila z morja in takoj danes štartala na polno. Res da ne v službi, ampak s postopkom pa.

Danes sem bila pri Rešu, in sem že kar v pričo njega v prvo vzela sprej superfact (jemat ga moram na 8 ur oz. 3x na dan), v sredo neham jemat prometrium in nekako v četrtek ali petek pričakujem user posted image . Potem pa morava takoj drugi dan user posted image  priti ob 6h zjutraj k njemu, da mi da on prvo inekcijo menogona in pove kako se nato nadaljuje postopek. Danes mi je tudi naredil UZ in je vse O.K. lepo pripravljeno za postopek.

Tako, da midva kar lepo štartava s 1. postopkom IVF pri Rešu v Dravljah. Upam, da bo uspešno in bo vse tako, kot je treba - se pravi user posted image .user posted image

Kar ne morem verjeti, da je tako hitro minilo do postopka. user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
4.8.2008 16:46:09   
sonček33
Lučka super novica. Evo, pa se je začelo. Želim vama uspešen že 1. postopek.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
4.8.2008 17:16:05   
Shuka
Lučka - super novička in vesela sem zate, da sta kar takoj začela spostopkomuser posted image user posted image user posted image .

Naj bo uspešen v 1.user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
4.8.2008 18:37:53   
gigi1
Šukica si kaj boljša? Si malo počivala danes?

Zarja hvala za kavo user posted image . Je prav sedla. Sem vas v službi mal počekirala, sam nisem mela časa pisat.

Noki kje si danes? Kako si?

Abrica pa ti? Jaz grem v sredo mal na lepš. Ne na morje. Se z mojim nočva gužvat.user posted image  Vsaj jst ti ne bom delala skomin glede tega user posted image

Glorija torej je bila fešta uspešna user posted image . stiskamo pestke za jutri. Saj bo vse tipi-topi.

Orto tudi nate bom mislila jutri. Upam, da boš na NS odkrila, kje je srček, da ga boš znala poslušati user posted image

Julija kje si ti deklica? Tebe pa res pogrešam. Nisi nič sporočila kako je bilo na UZ zadnjič. Zdej se pa že NS bliža. Ker me takrat ne bo tukaj, vedi, da tudi nate mislim user posted image

Linda se tudi nič ne oglasi, pa ima drug teden spet UZ. Uživaj, ko boš spet gledala svojo user posted image

Sonček1 vidim, da so slabosti mimo in da si začela uživati. Pa še tasta in taščo pedenaš. Pridna puppa user posted image .
A lahko tebe zadolžimo, da malo urejaš seznam medtem, ko Miške ni?

Sonček2 a si ti že na dopustu?

Lučka jupiiiii! Kar pridno snifaj user posted image . Naj bo ta postopek prvi in zadnji! Ma, da rata!!!! Pa kar 2 user posted image  user posted image  takoj. Pol si pa mirna user posted image

Kajši a dragega pakiraš?

Pikovitka lubica kje si? Še na morju, k je zdej lep vreme.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
4.8.2008 19:21:13   
gigi1

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 05.08.
Orto2 - NS
Glorija - pregled 

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2780
    4.8.2008 19:27:57   
    julija30
    Po dolgem času, se spet oglašam. Pozdravljene klepetalke, posebej pozdravljena Gigi.
    Me ta vročina tako daje, da sem kot ena cunja. Spet so se pričele slabosti, čez cel dan, proti večeru se stanje še stopnjuje.
    Drugače pa sem recimo ok, če odštejem to vročino.  28.7. imela pregled in je bila pikica velika 41 mm. Smo že videli želodček, pa hrbtenico, pa seveda slikico smo dobili. V soboto pa imam NS. Ja pa še to, vso nosečnost bova s pikico doma. Saj res ne vem, kako kvalitetno bi bilo moje delo, ob vseh teh tegobah, ki me dajejo.
    Vsem klepetalkam veliko klepetavosti še naprej.
    Sedaj pa upam, da bom par strani prebrala.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2781
    4.8.2008 19:42:54   
    gigi1
    Julči oooo kolk sem te vesela user posted image  user posted image  user posted image . Ste v redu. Jupi! mal me je skrbelo, ko se po zadnjem pregledu nisi oglasila. A so se izcedki dokončno nehali? No, slabosti so zoprne, ampak...važno, da je s pikico vse OK user posted image . Ti kar lepo doma počivaj. Naj te tvoj veliko crklja, pa bo prej minilo user posted image

(odgovor članu julija30)
    Neposredna povezava do sporočila: 2782
    4.8.2008 20:22:15   
    gloria
    lučka čestitke za prvi postopek in da je to zadnjiuser posted image user posted image user posted image ...lepo da se je že začelo dogajat...
    julija user posted image user posted image user posted image  sam da je vse ok....
    gigi lep seznamčekuser posted image ...

....spet napovedujejo nevihto nocoj....a se že pri vas kaj dogaja....

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2783
    4.8.2008 20:23:22   
    lučka 25
    sonček, shuka, gigi, gloria hvala za lepe želje in user posted image . Tudi midva upava, da nama bo uspelo v 1.
    Tako, da bova veselo sprejela vse snife in špike, samo, da bo uspelo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..................................user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2784
    5.8.2008 6:43:12   
    gigi1
    Dobro jutro drage moje

Evo kavica user posted image
    Torek, 05.08.
    Orto2 - NS
    Glorija - pregled 

Orto in Glorija, glejta da bosta takoj poročali kako je bilo. Uživajta v pogledu na svoje  user posted image

Sem ravno premišljevala koliko je deklic, ki jih pogrešam.

Res raje ne bom naštevala, ker bom kar celo stran napolnila. Pupike kje ste? Mal pavze od RR ste si privoščile? No saj....še en mesec, pa je september in takrat gremo v nove boje user posted image . Do takrat pa uživajte.

Prisotne ljube deklice pa tudi. Kljub vremenu vam želim zelo lep dan

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2785
    5.8.2008 9:16:10   
    zarja1
    Dobro jutro punce,
    danes bomo vidli na našem UZ ali bomo dočakali ET ali bo laboratorij še zaprt zaradi prenavljanja in se bomo borili septembra.
    Gloria držim pesti zate in komaj čakam na dobro novičko.user posted image  pa za srečo.
    Gigi moja kako si ti? Je bla fina kavica, a ne?Lepo da skrbiš za naš seznam.
    Lučka 25user posted image user posted image user posted image .
    Shuka kako pa si ti?

Lepo se imejte, bodite pridne, ne delajte preveč........jaz letim....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2786
    5.8.2008 9:55:35   
    blanč
    Dobro jutro punce.
    Vidim, da ste nosečke pridne, brez problemovuser posted image user posted image user posted image .
    Midva sva iz dopusta in vam moram povedat, da je na Soči nepozaben dopust. Sem zelo vesela, da sem se pustila prepričat in nisem vstrajala na tem, da je treba na morjeuser posted image . Sicer je mrzla kot satan, ampak kajak in kanjoning je špica.
    Jaz grem v četrtek k Rešu in potem nizek štart in v postopekuser posted image .
    A še katera štarta z mano??? nisem ravno na tekočem, ker se mi ne da brat za nazaj, ker je preveč napisanegauser posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2787
    5.8.2008 10:06:48   
    blanč
    Torek, 05.08.
    Orto2 - NS
    Glorija - pregled

naj bodo super rezultatiuser posted image

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 2788
    5.8.2008 10:10:23   
    gigi1
    Ojla babuške

Kje ste?

Zarja dobro opravi danes! Da boš prva avgustovska srečka user posted image user posted image

Blanči user posted image  user posted image  user posted image  si nazaj. Smo te pogrešale. Sam, da sta se mela fino. Lučka je včeraj štartala s prvo dozo suprefacta pri Rešu.
    Kateri tvoj postopek je to? In kdaj štartaš? Da obnovim seznam, ker Miške ni.

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 2789
    5.8.2008 10:16:21   
    blanč
    Ojla gigi, a zdej si pa ti šeficauser posted image user posted image user posted image .
    Moj tretji postopek, mislim, da v četrtek štartam z "dephlerine"-piši kao govoriš.
    Ej, tolk sem se hvalila zdej pa ne grem v GUČO. Bi mogla štartat v četrtek jaz pa v četrtek pri Rešuuser posted image . Nč zato, ker jaz dones dobim nov motor in pol itak, da bom skos na terenu. A kera kupi mojega lupčka suzukija??user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2790
    5.8.2008 10:58:52   
    gigi1
    Blanči draga se mi je kar zdelo, da letos ne boš mogla v Gučo. Jaz sem sicer mislila, da boš do Guče že srečka user posted image . Nič ne de, boš pa mal po njej user posted image

Sem pobrskala. Zdravilo je diphereline. In kaj še? Menogon, gonal??

Sam še danes nadomeščam Miško, ker grem jaz jutri na lepš. Sem prosila Sončico, če ona prevzame...lahko pa tudi ti, če imaš čas??

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 2791
    5.8.2008 11:19:43   
    blanč
    ...lahko pa tudi ti, če imaš čas??
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ojoj, ne jaz, sem bolj furjaste narave in bi lahko katero nevede užalilauser posted image  Mogoče sem pa prišla iz dopusta nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2792
    5.8.2008 11:22:55   
    gigi1
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

...lahko pa tudi ti, če imaš čas??
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ojoj, ne jaz, sem bolj furjaste narave in bi lahko katero nevede užalilauser posted image  Mogoče sem pa prišla iz dopusta nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  To bi ti pa res želela user posted image

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 2793
    5.8.2008 11:26:25   
    gigi1

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 05.08.
    Orto2 - NS
    Glorija - pregled 

Sobota, 09.08.
    Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
    Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
    Hedviga - UZ, NS
    Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
    Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
    Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
    (beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
    user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • Lučka (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
    • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 07.08.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
      • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
      • Pikovit (6. IVF, MB)
      • Paddy (1.ICSI)
      • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
      • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
      • Dobrovoljčica
      • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
      • Barbarella77
      • Sabsa (Menopur)
      • Anabanana
      • Iannia
      • Žirafca
      • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
      • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
      • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
      • Mandreja (IVF, Lj)
      • andreja07 (PO, dr. Reš)
      • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
      • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
      • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
      • moni29 (MB)
      • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
      • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
      • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
      • Tjasshyy (LJ?)
      • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
      • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
      • mami26 (LJ)
      • Titi3 (Superfact in Menopur)
      • Daisy (dr. Reš)
      • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
      • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
      • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
      • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
      • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
      • Kajsica (IVF, GK LJ)
      • Lučka25 (dr. Reš, PO)
      • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
      • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
      • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
      • oktavija (1.IVF/ICSI)
      • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
      • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
      • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
      • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
      • Darja* (3.IVF/ICSI)
      • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
      • Anadejka
      • Sarasan (2. IVF)
      • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
      • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
      • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
      Znaki hiperstimulacije:
      http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
      Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

(odgovor članu gigi1)
      Neposredna povezava do sporočila: 2794
      5.8.2008 12:01:46   
      sonček33
      Žižek, men ne smeš zamerit, ampak jaz nisem za sezname. Prvič koamj znam tiste osnovne stvari pošlihtat, še kopirat ne znam, pa tudi bolj lena sem.

(odgovor članu gigi1)
      Neposredna povezava do sporočila: 2795
      5.8.2008 12:05:49   
      sonček33
      Orto in gloria - čakamo, čakamo
      julija - super, da sta super, pa naj salbosti gredo svojo pot

(odgovor članu sonček33)
      Neposredna povezava do sporočila: 2796
      5.8.2008 12:25:54   
      zarja1
      Evo mene, sem že nazaj. UZ odličen, postopek brez stimulacije. Imamo kar nekaj foliklov, ki so veliki med 4-7mm. Zdaj pa upam samo, da bo še laboratorij v teku. Sem se danes kar blondo naredla in nisem nič spraševala, če bom sploh prišla na vrsto.
      Ženske moje........mogoče pa le bo.
      Blanč tebi pa tudi želim, da boš avgustovskauser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
      Neposredna povezava do sporočila: 2797
      5.8.2008 12:28:13   
      sonček33
      zarja super duper - seveda bo.

(odgovor članu zarja1)
      Neposredna povezava do sporočila: 2798
      5.8.2008 12:32:19   
      gigi1
      Zarja jupiii!!! user posted image  user posted image  user posted image  Nič se ne obremenjuj pa bo user posted image

Sončica le kako naj bi ti kaj zamerila user posted image .

Punčke a se katera javi za urejanje seznama v Miškini in moji odsotnosti?

(odgovor članu sonček33)
      Neposredna povezava do sporočila: 2799
      5.8.2008 12:33:14   
      Abra
      Ojla babuške user posted image jaz sem tkoo lena, da se mi še pisat ne da user posted image sicer pri tej temp. sploh ni čudno. V stanovanju je 27 stopinj user posted image
      Vidim, da Gigi že pridno nadomešča mišmiš, ki uživa na morju in z dekoltejem glave meša user posted image

Gigi, ostrige v Leclercu se z unimi iz Stona ne morjo primerjat ... niso direkt iz vode potegnjene ... za ljubljanjske razmere pa še najboljš. A tvoj jih lahko pa kar 12 sam rukne? To mu dela prebava user posted image z ostrigami gre fajn šampanjček, če ni tega, meni tudi ne pašejo najbolj user posted image ti se pa pol za vsak slučaj dezinfeciraš user posted image
      Sladice pa delaš čist po mojem okusu, ne preveč sladke, kajne? Jaz bi edino mascarpone malo razredčila, ker mi je sam zelo masten. Jaz mam bolj nežen želodček user posted image Zdaj imam pa itak prepoved. Ni iz pasteriziranega mleka, kajne? Čeprav sem se že 2x pregrešila in jedla tiramisu ... sicer domače izdelave in čisto malo..
      Uživaj na lepšem user posted image gresta kam na sever, kjer ni tko vroče? user posted image

Lučka user posted image user posted image za dober štart. Naj bo že prvi uspešen!

Julija, naj ti slabosti čimprej minejo. Otroček pa super napreduje user posted image

Zarja, kako je blo danes?

Blanč, dober štart v četrtek. V tretje gre rado user posted image

Orto in Gloria, čakamo user posted image user posted image

Jaz imam pa pojutrišnjim spet pregled user posted image zdaj se mi zdi, da so se ti 4 tedni kar hitro obrnili. Spet bom vidla svojega škrata user posted image

(odgovor članu sonček33)
      Neposredna povezava do sporočila: 2800
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
      Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
      3D/4D ultrazvočni pregled obraza
      Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
      пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.