![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 12:17:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Tko, pa sva imeli sudar s tamalo Itak ni spala prej 1h in pol kot je navajena in pol je kr neki joško vlekla, pa mal se je igrala pa pol kr jok pa stok Pa sem ji kašico naštimala pa spet jok in itak, zaspana k drek, spat pa ne. Sam jaz sem trmasta in zato zdej spi Vse kar bo 45 min in več je zmaga, da not prinese, potem gre pa najkasjen ob 4h spet spat, pa če bo potres zaradi tega. Je res čist druga če spi čez dan in tudi noči potem niso problematične!
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 5.8.2008 12:18:00 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 12:21:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, danes pa smo se v nulo naspali. Mala je spala od 21,00 do 7,15, pomalicala in čez pol urce v najini postelji zaspala nazaj do 10,00. Midva pa veselo z njo. Pa da ne govorim, da sedaj že spet spi. Jaz pa moram malo popucat po stanovanju. Pa še fajn je zunaj ohladilo, je malo deževalo in je prav fino. janey - WB, hitro se kaj javi na kavici
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 12:24:12
|
|
|
|
dolenjka
|
SN za spanje. Se bi mal podružili, da se spet nalezemo? Aja, pa mal ohladitve bi kupila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 12:24:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN za spanje. Se bi mal podružili, da se spet nalezemo? Aja, pa mal ohladitve bi kupila z veseljem - te povabim, pa dobiš oboje v kompletu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 12:25:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Če ne prej, pridem jeseni. Sej smo se neki za kostanjev piknik menili
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 12:58:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Če ne prej, pridem jeseni. Sej smo se neki za kostanjev piknik menili Upam, da s teh kostanjev res nekaj nastane. Naša pikica pokica se je že zbudila (lepotni spanec - pol urce ), se ji grem malo posvetit.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 13:31:35
|
|
|
|
buči
|
Janey, wb - čakamo fotke! Jaz sem pa mojmu delo zrihtala: sem ga naučila delat slikice s servetno tehniko. Ko konča, pofotkam, da vidite, potem pa zbiram naročila.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 13:32:35
|
|
|
|
dolenjka
|
A vam nekaj povem? Sem klicala na komunalo, da se psihično pripravim na račun za vodo. Itak sem švicala že k sem slušalko dvignila In pol vprašam za zadnje stanje in reče teta 94, zdej imamo pa 743 !! No, pol sem pa prosila da mi naračuna kolk bo koštal in ona men da to bo pa kar znesek in jaz že vidim 2 jurčka kako plavata na komunalo, ko ona men pravi: jj gospa, 112 EUR pride! Sej nisem vedla al naj se smejem al kva! Pa vzamem račun in vse preračunam in men pride 119,42! No, pol je pa rekla da naj prošnjo za odpis dajatev napišem z obrazložitvijo kaj je bilo. Zdej sem vse poslikala zunaj (se še suši) in čakam bremepis, da jim pol prošnjo pošljem. V najslabšem primeru torej plačava za 630 m3 vode 112 EUR, v najboljšem pa pol manj Mi je tko sonce zasijalo da je blo joj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 13:34:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Janey, wb - čakamo fotke! Jaz sem pa mojmu delo zrihtala: sem ga naučila delat slikice s servetno tehniko. Ko konča, pofotkam, da vidite, potem pa zbiram naročila. Hudooo buči, zdej ti pa še na šiht ne bo treba februarja, k boste mel obrt doma Enkrat sem vidla to, pa se mi je ful dopadl, sam se nikol nisem postopla ker moje roke za kake ročne spretnosti glih niso. No, edin sladoledno palčko znam dobr v rokah držat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 13:58:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A vam nekaj povem? Sem klicala na komunalo, da se psihično pripravim na račun za vodo. Itak sem švicala že k sem slušalko dvignila In pol vprašam za zadnje stanje in reče teta 94, zdej imamo pa 743 !! No, pol sem pa prosila da mi naračuna kolk bo koštal in ona men da to bo pa kar znesek in jaz že vidim 2 jurčka kako plavata na komunalo, ko ona men pravi: jj gospa, 112 EUR pride! Sej nisem vedla al naj se smejem al kva! Pa vzamem račun in vse preračunam in men pride 119,42! No, pol je pa rekla da naj prošnjo za odpis dajatev napišem z obrazložitvijo kaj je bilo. Zdej sem vse poslikala zunaj (se še suši) in čakam bremepis, da jim pol prošnjo pošljem. V najslabšem primeru torej plačava za 630 m3 vode 112 EUR, v najboljšem pa pol manj Mi je tko sonce zasijalo da je blo joj . sam pol mate pa vi kar poceni vodo, ker mi plačujemo ko črnci tole rižansko . ampak samo da je vse ok. bomo a februarke prišle tole popravilo zalit. Ima da nabaviš pivca za razliko do 2 jurčkov
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 13:59:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, edin sladoledno palčko znam dobr v rokah držat tole bom pa stipeta vprašala. pa da vidimo če je odgovor isti
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:00:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A vam nekaj povem? Sem klicala na komunalo, da se psihično pripravim na račun za vodo. Itak sem švicala že k sem slušalko dvignila In pol vprašam za zadnje stanje in reče teta 94, zdej imamo pa 743 !! No, pol sem pa prosila da mi naračuna kolk bo koštal in ona men da to bo pa kar znesek in jaz že vidim 2 jurčka kako plavata na komunalo, ko ona men pravi: jj gospa, 112 EUR pride! Sej nisem vedla al naj se smejem al kva! Pa vzamem račun in vse preračunam in men pride 119,42! No, pol je pa rekla da naj prošnjo za odpis dajatev napišem z obrazložitvijo kaj je bilo. Zdej sem vse poslikala zunaj (se še suši) in čakam bremepis, da jim pol prošnjo pošljem. V najslabšem primeru torej plačava za 630 m3 vode 112 EUR, v najboljšem pa pol manj Mi je tko sonce zasijalo da je blo joj . sam pol mate pa vi kar poceni vodo, ker mi plačujemo ko črnci tole rižansko . ampak samo da je vse ok. bomo a februarke prišle tole popravilo zalit. Ima da nabaviš pivca za razliko do 2 jurčkov Sam jaz 2 jurčkov nimam Veš kolk sodčkov bi to blo Dej če se ti da, plis poglej na račun po kolk imate 1 m3 vode
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:04:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, edin sladoledno palčko znam dobr v rokah držat tole bom pa stipeta vprašala. pa da vidimo če je odgovor isti ti kr daj, me zanima kva bo reku. Če bo odgovor napačen se mu bo posušila, ker pol je nikol več v roko ne vzamem
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:06:21
|
|
|
|
nizy
|
dolenjka - pri nas je m3 0,3229 z DDV , Jesenice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:08:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, edin sladoledno palčko znam dobr v rokah držat tole bom pa stipeta vprašala. pa da vidimo če je odgovor isti ti kr daj, me zanima kva bo reku. Če bo odgovor napačen se mu bo posušila, ker pol je nikol več v roko ne vzamem samo ne vem kdo bi kej bolj pogrešu: ti ali on grem gledat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:10:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy dolenjka - pri nas je m3 0,3229 z DDV , Jesenice U hvala! Sem na DDV pozabila avša! No, še vseen ne bo tko hudo kot je zgledal Imate pa res drago vodo na Đesenajs sitiju Pri nas je brez DDV m3 0,0821 samo vodarina namreč, brez dajatev
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:11:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: nizy dolenjka - pri nas je m3 0,3229 z DDV , Jesenice U hvala! Sem na DDV pozabila avša! No, še vseen ne bo tko hudo kot je zgledal Imate pa res drago vodo na Đesenajs sitiju Pri nas je brez DDV m3 0,0821 samo vodarina namreč, brez dajatev čaki čaki, zdej se pa men to zlo sumljiv in čudn zdi Tle na tem računu je neka zmeda. Ko razvozlam javim, ker se mi vedno bolj prepoceni zdi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:12:07
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla. me smo spet itak dolgo vozičkale. pri nas je fuuul vroče, bi pasala ohladitev. smo pa danes 1. probale GH. je dobila korenčka, pa je jedla ko velka, zraven godla, se smejala, cmokala, pa nič ni ven metala. sem se ji ful nasmejala in sem čist zadovoljna. pa po tanovem se vrti ko vrtavka, v levo, desno, iz hrbta na trebuh, iz trebuha na hrbet, daje se na vse 4 in se gunca, puza po nosu naprej in v rikverc.....ma je ratala cela faca. v čebričku je problem se vsedet, ona bi kar stala, pa v naročju se mi kar na noge postavlja. čist je hiperaktivna tale bejba. ponoči kar ok spi v postli, jemo 1-2x, zaspi pa med pol deveto, deveto in spi do cca. sedmih zjutraj. zdej je pa sitka in jo grem probat dat spat. se pol še kej oglasim, pa kej preberem za nazaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:12:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: nizy dolenjka - pri nas je m3 0,3229 z DDV , Jesenice U hvala! Sem na DDV pozabila avša! No, še vseen ne bo tko hudo kot je zgledal Imate pa res drago vodo na Đesenajs sitiju Pri nas je brez DDV m3 0,0821 samo vodarina namreč, brez dajatev pri nas je m3 z DDV 0,8854
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:16:19
|
|
|
|
nizy
|
Imate pa res drago vodo na Đesenajs sitiju Pri nas je brez DDV m3 0,0821 samo vodarina namreč, brez dajatev ja mamo zgleda kar drago , pa glede na to da hišnika plačamo na 5 oseb 10€, čistilko 7.5€, , derejo z vseh koncev
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:16:53
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, tetka je neki zaj****, ker sem ugotovila, da je m3 z DDV 0,6237, kar pomeni, da bo samo vodarina 392 EUR Zdele bom nazaj poklicala in razčistla, da me ne bi kap ko položnico dobim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:20:17
|
|
|
|
nizy
|
No tko, tetka je neki zaj****, ker sem ugotovila, da je m3 z DDV 0,6237, kar pomeni, da bo samo vodarina 392 EUR Zdele bom nazaj poklicala in razčistla, da me ne bi kap ko položnico dobim pa vse dajatve množi z količino porabljene vode. Se pravi ,da imamo cenejši m3. Mamo pa mi 22 m3 porabljene vode , z dajatvami 32€
< Sporočilo je popravil nizy -- 5.8.2008 14:25:47 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:22:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Trma trmasta sem vedla da neki ne štima in teto nazaj klicala in valda da se je zmotila Ima že pripravljen račun za 1085 EUR No tko, zdej me pa zvečer čaka delo. Da v miru sestavim pobožno željo za odpis vseh pribitkov na vodo, glede na to, da je odteklo v zemljo in nič nismo onesnažili......
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:25:29
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, huuuudaaaa cifra. upam, da ti rata dobit kakšen "popust".
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 14:26:26
|
|
|
|
nizy
|
ja to je pa res huda cifra
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.