Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:02:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bajsa pri nas je zdele že kaka kapla padla jaz bi tudi raje sicer zunaj kaj se zmenmo a dej no nehi! Pri nas je pa šajba A lahko z Zojo fajn pihneta tale dežek še proti nam prosiiiimmmmmm
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:02:35
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka za super noč. Naše se tudi normalizirajo, je spala do 8:30, z hranjenjem ob 5:30 sej so ohladitve čez dan napovedane, sej bo samo 27 C
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:03:15
|
|
|
|
itata
|
buči men se zdi, da je uspel. bova vidle. ipak je vse po nemšk pa glih ne razturam. ampk ok. bo že. zdej mi morjo eno kodo poslat, da potrdim plačilo. ti sporočim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:03:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bajsa pri nas je zdele že kaka kapla padla jaz bi tudi raje sicer zunaj kaj se zmenmo a dej no nehi! Pri nas je pa šajba A lahko z Zojo fajn pihneta tale dežek še proti nam prosiiiimmmmmm veš kaj zdej ugotavljam, da je okno mokro od rose še pomoje res ni še dežja, ki bi ga jaz tudi, da mal pofriša
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:05:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka za super noč. Naše se tudi normalizirajo, je spala do 8:30, z hranjenjem ob 5:30 sej so ohladitve čez dan napovedane, sej bo samo 27 C Zoja Sej to je za prenest, a ne? Takoj nazaj zaspi? Naša že na poti v posteljico Kar se pa tvojih "ohladitev" tiče pa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:08:58
|
|
|
|
ella79
|
ja naša že na zizi spi, tudi kupčka ne podre, jo sam v postlco odložim in grem. vsega skupaj 15 minut. sam je revček tok lačna, da obe zizi v nulo poje
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:11:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja, naša je običajno samo 1, tudi danes ob 2.15 je 1, zjutraj pa 1. obe Itak, po mamici je vsak dan bolj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:11:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Punce, men je čist vseen. Sam prosim, če mi ena sms pošlje ker grem zdele kmal od doma, ok? Se vidimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:19:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce, tale Maxi Cosi Tobi je še v akciji pa me zaima, če ga je katera v živo videla in če je apetitlih oz. ne lep ampak vsaj za silo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:29:56
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka mislim da k si bla ti na morju je kar ene par februarčkov dobil tale zicek, ker je res dober, sploh za to ceno, ki je sedaj kje se zdej dobimo? ok, rečmo kar gibigib
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:41:16
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, kupila Včeraj sem namreč skoraj vse BCje v SLO preklicala in kao niso imeli več nobenega, danes se jim je pa tale na spletni strani pojavil Upam da ni mučka in da ga res dobimo, drugače pa drugič Je Ella imaš prav, cena je res ugodna, sploh ker je pisan. Na eni nizozemski strani, je iz 280 znižan na 219 EUR
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 5.8.2008 9:42:24 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:42:44
|
|
|
|
pina-1
|
dan. VE STE NORE, ZMEŠANE... kolko ste načvekale včeri ne utegnem sedaj vse prekomentirat, ker m+imam danes otroški vrtec doma. dolenjka, če misliš da je carici tvoje mleko prešvoh, udari po tvojih zalogah in skrinje. PReden greš na AM. Jaz pa naši nisem še dala kašic. LE sadje in zelenjavo. Po moje bi blo dobro da probam. buči, mater pri vas je pa pestro. upam, da bo s tajsonom vse super. No grem, ker se je ana zbudila in že kruli v postelji. Jaz pa nisem še nič pametnega nardila danes
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 9:50:38
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, sej sem ji dala ozimnico, pa tudi ni hotela. Zmrznjeno mleko in AM imata drugačen okus in jasno je, da če ni ZELOOOO lačna, ne bo potegnila, ker itak nikoli ni bila prava jedka Se ne bom preveč sekirala. Vsak večer ji bom 30 ml naštimala in če bo hotla prav, drugače bom pa stran zlila. Bo pač bolj trlica, samo pri GH bom pa pazila, da bo dovolj vitaminov in ostali zadev, predvsem železa dobila, da bo potem lepo napredovala oz da bo imela vse kar potrebuje za normalni razvoj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 10:03:03
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka, sej ona se itak normalno razvija. To sploh nie dvomi. Naša ana tudi zelo raznoliko čez dan je. včasih visi na zizi tudi na 1 uro. sam odspi tudi 4 ure v kosu ( čez dan) . Po noči pa še vedno spimo celo noč. Tako da jaz se ne sekiram preveč. ej, a si vidla reklamo na pop, da bo tekomovanje za 4 prijatelce. NAgrada 4 dni v parizu all inclusiv pa še bugget dobio. a se gremo 4 febuarke prijavit. PO moje da zmagao, ker čvekulje so taprave, fac večjih kot smo me ni, tako da imamo vse atribute za zmago
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 10:07:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ej, a si vidla reklamo na pop, da bo tekomovanje za 4 prijatelce. NAgrada 4 dni v parizu all inclusiv pa še bugget dobio. a se gremo 4 febuarke prijavit. PO moje da zmagao, ker čvekulje so taprave, fac večjih kot smo me ni, tako da imamo vse atribute za zmago a datum odhoda lahko izbiramo? Ker jaz bi šla spomladi, takrat je Pariz najlepši, sem bila že 2x spomladi in 1x poleti, pa je pomlad caska
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 10:20:49
|
|
|
|
dolenjka
|
No tako, carica je šla v dopoldanske mižule, ajz si grem pa laske oprat, potem bo pa počasi čas da ji tole Novalac kašico pripravim za kosilo To bo spet nekaj štosnega se mi dozdeva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 10:49:58
|
|
|
|
pina-1
|
mi so se pa že 3 posračkali danes . zdej bom pa doktorat iz kenguujev nardila. Mam enega doma, ki pa je katastrofa. je zakompliciran za otroka note dat, pa ko je noter neka pleše. Sem pa probala "bebibjirna" in je super, sao stane od 70€ naprej. Se mi zdi malo dosti, za malo uporabljat . Dolenjka,t i maš tudi kenguruja. Ziher si celo študijo nardila . Please help
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 10:56:20
|
|
|
|
dolenjka
|
kdo se ti je posračkal Ne bejbi, takrat ko sem ga kupila še nisem študij delala ampak sem vseeno dobro kupila. Od Tomy-ja je in sva zadovoljna, carica pa navdušena http://www.tomy.co.uk/products/freestyle-classic-carrier-warm-grey/?parent=891 tegale, sam da je črn no, barvo bi danes drugo vzela, npr bež
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 11:01:35
|
|
|
|
pina-1
|
posračkala se je Ana, kdo pa? . danes dobim še enega od Tomy za poskusit. Če ne sem uočila ena dva na bolhi. Bo danes poskusla tudi tole puno kontaktirat z bolhe, če ga še a in prodaja. Tale "babibjorn" mi je super, ker je simpl kot pasulj. grem ano dat spat, ker tuli kot utrgana
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 11:07:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Ana! Naša še ni, ker zgleda res vse pokuri Se je pa že zbudila Samo 45 min No, ritem je pravi, samo enkrat manj je spala kot običajno. Bo šla pa ob 13h za mal več kot pol ure upam Ejo Pinči, danes bi mogla paketek dobit, javi če si ga! Pa v Bušija grem popoldan. Si ti še zainteresirana za brisačo? Če želiš, ti jo lahko vzamem!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 11:11:49
|
|
|
|
pina-1
|
ja, ti mi vzami bisačo. Ko prdemo z dopusta, se narišemo pi vas na eno pivo, pa ti prinesem dinar. sej mam pri tebi kar račun odprt midve se sedaj odpravljava v spavanac. Ana ravnkar ziza in upam da bo odspala ene 3 urce. jaz pa peglo sprehodi na potep. Poštarja pa še ni blo. JAvim ko dobim
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 5.8.2008 11:12:15 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 11:14:27
|
|
|
|
buči
|
Evo, zdaj pa že jaz ne vem več, kaj dogaja! Kaj je s Tajem? Bajsa, ko boš šla na kakšno kavo, pokliči, pa pridem s cekini in kakšnim priboljšom, da ti malo živalski vrt razrečim.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 11:29:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Bajsa, ko boš šla na kakšno kavo, pokliči, pa pridem s cekini in kakšnim priboljšom, da ti malo živalski vrt razrečim. Taj je pa eno gnojno bulico na ritki fasal Pinči, sam barvo povej: modra, krem ali roza?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 5.8.2008 11:31:09
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka bež bo v redu. buči
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.