|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
5.8.2008 9:02:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bajsa pri nas je zdele že kaka kapla padla user posted image jaz bi tudi raje sicer zunaj user posted image kaj se zmenmo user posted image

a dej no nehi! Pri nas je pa šajba user posted image  A lahko z Zojo fajn pihneta tale dežek še proti nam prosiiiimmmmmm user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
5.8.2008 9:02:35   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image za super noč. Naše se tudi normalizirajo, je spala do 8:30, z hranjenjem ob 5:30 user posted image
sej so ohladitve čez dan napovedane, sej bo samo 27 C user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
5.8.2008 9:03:15   
itata
buči men se zdi, da je uspel. bova vidle. ipak je vse po nemškuser posted image  pa glih ne razturam. ampk ok. bo že. zdej mi morjo eno kodo poslat, da potrdim plačilo. ti sporočimuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
5.8.2008 9:03:46   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

bajsa pri nas je zdele že kaka kapla padla user posted image jaz bi tudi raje sicer zunaj user posted image kaj se zmenmo user posted image

a dej no nehi! Pri nas je pa šajba user posted image  A lahko z Zojo fajn pihneta tale dežek še proti nam prosiiiimmmmmm user posted image

veš kaj zdej ugotavljam, da je okno mokro od rose še user posted image pomoje res ni še dežja, ki bi ga jaz tudi, da mal pofriša

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
5.8.2008 9:05:15   
dolenjka

dolenjka user posted image user posted image user posted image za super noč. Naše se tudi normalizirajo, je spala do 8:30, z hranjenjem ob 5:30 user posted image
sej so ohladitve čez dan napovedane, sej bo samo 27 C user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Zoja user posted image  user posted image  user posted image

Sej to je za prenest, a ne? Takoj nazaj zaspi? Naša že na poti v posteljico user posted image

Kar se pa tvojih "ohladitev" tiče pa user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
5.8.2008 9:08:58   
ella79
ja naša že na zizi spi, tudi kupčka ne podre, jo sam v postlco odložim in grem. vsega skupaj 15 minut. sam je revček tok lačna, da obe zizi v nulo poje user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
5.8.2008 9:11:10   
dolenjka
Ja, naša je običajno samo 1, tudi danes ob 2.15 je 1, zjutraj pa 1. obe user posted image
Itak, po mamici je vsak dan bolj user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
5.8.2008 9:11:33   
Februarka08
Punce, men je čist vseen.user posted image Sam prosim, če mi ena sms pošlje ker grem zdele kmal od doma, ok?

Se vidimo.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
5.8.2008 9:19:28   
dolenjka
Punce, tale Maxi Cosi Tobi je še v akciji pa me zaima, če ga je katera v živo videla in če je apetitlih oz. ne lep ampak vsaj za silo user posted image

user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
5.8.2008 9:24:02   
dolenjka
no, sej sem že našla večjo sliko! glih za nas je, ker ima tudi aviončke gor user posted image

evo povečavo, če je katera firbec

http://www.babycare.nl/popup_image.php?pID=1143&osCsid=75a89a763ca9fe88f2e4df5086cee278

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
5.8.2008 9:29:56   
ella79
dolenjka mislim da k si bla ti na morju je kar ene par februarčkov dobil tale zicek, ker je res dober, sploh za to ceno, ki je sedaj user posted image

kje se zdej dobimo? ok, rečmo kar gibigib

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
5.8.2008 9:41:16   
dolenjka
Evo, kupila user posted image

Včeraj sem namreč skoraj vse BCje v SLO preklicala in kao niso imeli več nobenega, danes se jim je pa tale na spletni strani pojavil user posted image  Upam da ni mučka in da ga res dobimo, drugače pa drugič

Je Ella imaš prav, cena je res ugodna, sploh ker je pisan. Na eni nizozemski strani, je iz 280 znižan na 219 EUR user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 5.8.2008 9:42:24 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
5.8.2008 9:42:44   
pina-1
dan.
VE STE NORE, ZMEŠANE... kolko ste načvekale včeriuser posted image user posted image

ne utegnem sedaj vse prekomentirat, ker m+imam danes otroški vrtec doma.

dolenjka, če misliš da je carici tvoje mleko prešvoh, udari po tvojih zalogah in skrinje. PReden greš na AM. Jaz pa naši nisem še dala kašic. LE sadje in  zelenjavo. Po moje bi blo dobro da probam.

buči, mater pri vas je pa pestro.
upam, da bo s tajsonom vse super.

No grem, ker se je ana zbudila in že kruli v postelji. Jaz pa nisem še nič pametnega nardila danesuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
5.8.2008 9:50:38   
dolenjka
Pinči, sej sem ji dala ozimnico, pa tudi ni hotela. Zmrznjeno mleko in AM imata drugačen okus in jasno je, da če ni ZELOOOO lačna, ne bo potegnila, ker itak nikoli ni bila prava jedka user posted image  Se ne bom preveč sekirala. Vsak večer ji bom 30 ml naštimala in če bo hotla prav, drugače bom pa stran zlila. Bo pač bolj trlica, samo pri GH bom pa pazila, da bo dovolj vitaminov in ostali zadev, predvsem železa dobila, da bo potem lepo napredovala oz da bo imela vse kar potrebuje za normalni razvoj user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
5.8.2008 10:03:03   
pina-1
dolenjka, sej ona se itak normalno razvija. To sploh nie dvomi. Naša ana tudi zelo raznoliko čez dan je. včasih visi na zizi tudi na 1 uro. sam odspi tudi 4 ure v kosu ( čez dan) . Po noči pa še vedno spimo celo noč. Tako da jaz se ne sekiram preveč.

ej, a si vidla reklamo na pop, da bo tekomovanje za 4 prijatelce. NAgrada 4 dni v parizu all inclusiv pa še bugget dobio.  a se gremo 4 febuarke prijavit. PO moje da zmagao, ker čvekulje so taprave, fac večjih kot smo me ni, tako da imamo vse atribute za zmagouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
5.8.2008 10:07:30   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ej, a si vidla reklamo na pop, da bo tekomovanje za 4 prijatelce. NAgrada 4 dni v parizu all inclusiv pa še bugget dobio.  a se gremo 4 febuarke prijavit. PO moje da zmagao, ker čvekulje so taprave, fac večjih kot smo me ni, tako da imamo vse atribute za zmagouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  a datum odhoda lahko izbiramo? Ker jaz bi šla spomladi, takrat je Pariz najlepši, sem bila že 2x spomladi in 1x poleti, pa je pomlad caska  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
5.8.2008 10:20:49   
dolenjka
No tako, carica je šla v dopoldanske mižule, ajz si grem pa laske oprat, potem bo pa počasi čas da ji tole Novalac kašico pripravim za kosilo user posted image  To bo spet nekaj štosnega se mi dozdeva user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
5.8.2008 10:49:58   
pina-1
mi so se pa že 3 posračkali danesuser posted image . zdej bom pa doktorat iz kenguujev nardila. Mam enega doma, ki pa je katastrofa. je zakompliciran za otroka note dat, pa ko je noter neka pleše. Sem pa probala "bebibjirna" in je super, sao stane od 70€ naprej. Se mi zdi malo dosti, za malo uporabljat .

Dolenjka,t i maš tudi kenguruja. Ziher si celo študijo nardilauser posted image . Please help

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
5.8.2008 10:56:20   
dolenjka
kdo se ti je posračkal user posted image

Ne bejbi, takrat ko sem ga kupila še nisem študij delala ampak sem vseeno dobro kupila. Od Tomy-ja je in sva zadovoljna, carica pa navdušena user posted image

http://www.tomy.co.uk/products/freestyle-classic-carrier-warm-grey/?parent=891

tegale, sam da je črn user posted image  no, barvo bi danes drugo vzela, npr bež user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
5.8.2008 11:01:35   
pina-1
posračkala se je Ana, kdo pa?user posted image .

danes dobim še enega od Tomy za poskusit. Če ne sem uočila ena dva na bolhi. Bo danes poskusla tudi tole puno kontaktirat z bolhe, če ga še a in prodaja. Tale "babibjorn" mi je super, ker je simpl kot pasulj.

grem ano dat spat, ker tuli kot utrgana

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
5.8.2008 11:07:06   
dolenjka
Aja Ana! Naša še ni, ker zgleda res vse pokuri user posted image

Se je pa že zbudila user posted image  Samo 45 min user posted image  No, ritem je pravi, samo enkrat manj je spala kot običajno. Bo šla pa ob 13h za mal več kot pol ure upam user posted image

Ejo Pinči, danes bi mogla paketek dobit, javi če si ga! Pa v Bušija grem popoldan. Si ti še zainteresirana za brisačo? Če želiš, ti jo lahko vzamem!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
5.8.2008 11:11:49   
pina-1
ja, ti mi vzami bisačo. Ko prdemo z dopusta, se narišemo pi vas na eno pivo, pa ti prinesem dinar. sej mam pri tebi kar račun odprtuser posted image user posted image user posted image

midve se sedaj odpravljava v spavanac. Ana ravnkar ziza in upam da bo odspala ene 3 urce. jaz pa peglo sprehodi na potep.
Poštarja pa še ni  blo. JAvim ko dobim

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 5.8.2008 11:12:15 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
5.8.2008 11:14:27   
buči
Evo, zdaj pa že jaz ne vem več, kaj dogaja! Kaj je s Tajem?

Bajsa, ko boš šla na kakšno kavo, pokliči, pa pridem s cekini in kakšnim priboljšom, da ti malo živalski vrt razrečim. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
5.8.2008 11:29:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Bajsa, ko boš šla na kakšno kavo, pokliči, pa pridem s cekini in kakšnim priboljšom, da ti malo živalski vrt razrečim. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Taj je pa eno gnojno bulico na ritki fasal user posted image  user posted image  user posted image

Pinči, sam barvo povej: modra, krem ali roza?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
5.8.2008 11:31:09   
pina-1
dolenjka bež bo v redu.

buči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.