|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
5.8.2008 9:44:08   
Anonimen
Grem zdele na wc pa kr en tak temno rjav izcedek. Kaj to pomen, a da bo user posted image  pršlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
5.8.2008 9:49:08   
kasso
eole.....luškana Julija...oblekca pa tudi...sem jo gledala v BC user posted image

nina7...ne boš sama, ker imam tudi jaz danes namen biti doma in končno kaj narest....imam tako, da me je user posted image user posted image , pa še za likat en ogromen kup!

Taula....držim pesti, da ne bo nobene reakcije po cepljenju user posted image

tilči, moja M pa je trajala le 2 dni in to le en čuden izcedek, tako da niti ne vem točno, kaj je to bilo user posted image

Estrella a pri takem frajerju tvoja Alja kar spi user posted image ... Varja upam, da ne bo, ko ga sreča user posted image .
Ne sekiraj se, ker če ne prej, se bo pokakala v soboto user posted image

darmar..super, da je krst lepo uspel user posted image

tana, tudi Varja je strokovnjak za milnico user posted image . Jezik ima malo belega, ampak od mlekca. Soor pride po dlesnih, notranji strani ustnic in zgleda kot malo večje aftice z lisami....

aurora...jaz imam dve tanki spalni vreči, a so doma narejene...zaenkrat še niso prišle v poštev. Pa vse najboljše tvoji psički user posted image , Kako se pa razume z Galom? Daj kakšno slikco gor s novo ovratnico...user posted image Moja pa je končno začela izgubljat zimsko dlako...je bila že pravi medouser posted image

za ušeski se lahko namaže tudi s olivnim ali mandljevim oljem kako urco pred kopanjem...pa bo lepo šlo dol...

****...kako je z možem? Vsak dan mislim na vaju in upam, da je vse ok! user posted image user posted image user posted image

mya, kam te je peljal dragi ? Sta uživala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
5.8.2008 9:53:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Grem zdele na wc pa kr en tak temno rjav izcedek. Kaj to pomen, a da bo user posted image  pršlauser posted image

Jaz sem ga imela že dvakrat po par dni, pa user posted image ni prišla. prvič sem imela pred prvim obiskom pri G in mi je naredil UZ pa je bilo vse ok.
Očitno le hormončki malo nagajajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
5.8.2008 10:02:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

[Jaz sem ga imela že dvakrat po par dni, pa user posted image ni prišla. prvič sem imela pred prvim obiskom pri G in mi je naredil UZ pa je bilo vse ok.
Očitno le hormončki malo nagajajo.

Joj, to pa ni fajn, se mi ne da te vložke nosit. Upam, da je vseen user posted image , ne pa kr eni izcedki.
A ti boš pa pridna donsuser posted image user posted image user posted image , pa da čimprej končaš. Jest sm pa včeri vse pospravla, pa okna pomila, pa likala tko da dons bom sam kuhala pa mal počivala. No če mi bo ratal k itak zmer neki najdem za delat.

Aha pa še eno vprašanje: Gaja ma okol piške ene rdeče pikice. S čim naj mažem, da bojo zginile, kaj priporočate?

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4154
5.8.2008 10:08:47   
mya26
Dobro jutro!
Možek me je  peljal v Harmonijo v Mengšu. Najprej sva imela romantično kopel s šampanjcem in suhim sadjem 1 uro, nato pa še 1 ure sproščujoče masaže. Imela sva se super. Res lepo darilo. Lana in Maj pa sta bila pridna, ko sta jih doma čuvala babi in dedi.
Maj je spal od 21h do 5h, nato je pojedel in spal do 8h. Sem prav vesela, ker zgleda da je to naš nov urnik hranjenja. Ima pa spet vnet uček, sedaj levega.
Darmar: user posted image user posted image user posted image za Zalo, da je bila pridna in super da ste se imeli lepo.
Tana: Od Mustele imam gel 2v1 (šampon in milo) in hidratantno mleko za telo. Maj sicer nima zelo suhe kože, ampak raje uporabljam to kozmetiko da mu je ne izsuši preveč. Mislim, da sva pri Lani napravila napako in da sva jo prevečkrat umivala z milom in se ji je koža izsušila. Sedaj ima malo boljšo kožo, odkar uporabljava mustelo tudi za njo. Predvsem mleko. Pa sva prej uporabljala Linolo, pa lipokremo, pa še kakšno drugo za vlaženje.
Nina: Pikice , možno da je plenični izpuščaj. Če hladilno mazilo ne pomaga, jo peji do P in ti bo dal verjetno recept za Canasten.
Tilči: Za hemeroide ful pomagajo tablete Detralex. Te tablete so za krčne žile in hemeroide. Delujejo pa sistemsko, v bistvu preprečujejo vnetne procese, zaradi katerih med drugim pride do hemeroidov.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
5.8.2008 10:18:48   
Čmrlika
sem dala nekaj novih fotkic v album. geslo je pikica.

user posted image user posted image user posted image  kaka mačka, ej! Pa taka oblekica, jo ima naša Taja tudi...user posted image ,so mi pupe ful srčkane v bekicah user posted image

Novičke od katy82 in njene Lare: najbrž gresta jutri domov, v sredo pa morata v LJ, kjer bo spala pod aparaturami, da vidijo dihanje.

Hvalabogu....držim pestike še naprej...user posted image user posted image user posted image

Naš Gal se fulll slini, vse bodije ima mokre, danes je še spalno vrečo tiščal v usta in tak da zdaj strogo uporabljamo slinčke, pa sem mislila, da bomo slinčke najprej uporabljali, ko bomo prešaltali na GH.

user posted image user posted image user posted image - jaz sem tud enih takih, ki se ful borim proti slinčkom...no v nedeljo ga je že mela popldne, včeraj sem kao pozabla, zdaj pa ravno gledam, in ugotavljam, da noben ne paše k današnji opravi...user posted image

KRST JE USPEL!

user posted image  user posted image  user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
5.8.2008 10:25:16   
Anonimen
Oooooooouser posted image user posted image user posted image  Mya, da sta uživala.Tale tvoj user posted image  se je pa tole fajn spomnu.
Držim pestke, da se Maju učka kmal pocajta.

Ritko ji mažem s hladilnim mazilom, pa z riboderminom sm ji tud, pa plenice zamenjala... Najbbolj da grem res do pediatra.

Tilči za hemeroide sm mela pa jest eno mazilo, sm ga kupila v lekarni pa je blo po petih dneh dobr. Ne vem pa kako se mu reče.

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
5.8.2008 10:25:22   
Čmrlika
Aha še tole, hvla za vzpodbudo glede vozička...user posted image , žal pa ne gre vse kot bi moralo tako da danes čakam še zadnji odziv direktorice trgovine, potem pa ukrepam naprej, samo klik......user posted image user posted image user posted image
Je pač taka znamka, in nekaj so poštimali, ne vsega in ne najpomembnejšega, zdaj pa pravijo, da je vse ostalo v mejah tolerance proizvajalca...user posted image  jaz pa tega ne sprejmem in mi dol visi, če oni nimajo dost reklamacij s peg peregom...user posted image user posted image  sem že čisto fertik zarad tega...

Včeraj smo torej dobili prvega pikeca in očitno je pomagalo da ste pikapoke poslale, ker je naša Taja zajamrala oziroma padla v jok, preden jo je sploh zbodla, ker je teta dr. tako dolgo mečkala in ji ni pasal položaj in stiskanje mamice in sestre...sma malo popustile in pol je pikec padel ona pa v smeheca...user posted image user posted image user posted image  Bravo moja Taja! user posted image Upam, da ne bo kake reakcije,smo včeraj dali svečko, pol je mela malo prebujanja v joku...pol pa je kr ajala brez težav in zaenkrat je vse ok...se smejčka in kriči tu zraven mene...user posted image
drugače pa je zdaj velika 59,5cm in težka 5950g...zdrava ko suza, in šarmirka po vrhu, je pol ambulante s svojim smehom in čebljanjem gor držala...user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 5.8.2008 10:27:18 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
5.8.2008 11:34:39   
hijenca
Halo!

Danes je pa prav sveže zunaj in bi pasal sprehod, ampak moj falot danes štrajka in se dere kot jesihar, če ga imam zunaj. Sem že dvakrat poiskusila, da bi šla na sprehod, ampak sirena je bila tako močna, da smo šli nazaj.user posted image  V hiši pa veselje in smehuser posted image

Jaz sem hemoroide dobila takoj po porodu, ker sem bila zelo zaprta, sedaj pa se je umirilo. Pomaga pa SULGAN 99 gel, ki pa se dobi v Avstriji. Je zelo hladilni gel, če pa je zelo vneto, pa zna rahlo pečt.

Vidim, da tudi notri ne pomaga, sirena kar tuli.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
5.8.2008 11:58:56   
aurora28
Kasso Gal in Dee Dee se zelo dobro razumeta, moram potrkati, ker res ni nobenih problemov in ni ljubosumja s strani psice. user posted image

Bom jutri slikala in dala gor sliko. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
5.8.2008 12:13:59   
tilči
hvala vam za pomoč.user posted image Sem pri mami dobila kremo in še user posted image  poslala v lekarno po tablete.

pri nas je pa danes zelo soparno in sonce. Sem Nejcu kupila novo kosilnico, ker je bila stara že vsa polimana, pa sedaj, ko so z zavarovalnice dali denaruser posted image . Z a Tilna pa sem kupila klobuček.
sem pa v DM vzela hipp vodo za na morje, da mi ne bo treba prekuhavatuser posted image
posvetila sem se tudi čajem:do 4. meseca vsebujejo dekstrozo, po 4. pa sladkor

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
5.8.2008 12:21:05   
eole
samo na hitro pozdravim..

končno smo dali naši frači dela osebno, da bomo lahko šli na morje ...

za danes so napovedane nevihte, a ne? bom mogoče šla kar pop. malo v tivoli.. lep da vsem vam in vašim user posted image !!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
5.8.2008 12:49:26   
barbaw
Dan!

Mi imamo tudi danes posvetovalnico. Še dobro, da ni vročine, ker se mi kljub klimi v avtu ne da vozit v vročini. Pa mokra sem vedno kot pujs. Drugo leto pa bo to upam minilo. Vreme je itak brezvezno in naš škrat hodi od našega vhoda do babi in nazaj. Ma niti v park ne morem ker ne vem če bo kaj deževalo ali ne.

Za hemeroide se skoraj nič več ne dobi v lekarni. Jaz imam Eulatin NN in je takoj pomagalo. Pa tudi jaz sem takoj ukrepala. En dan po pojavu sem se začela mazat in je izginilo. V lekarni me je hotela prpričat da naj grem k zdravniku in mi ni hotela prodat kreme. Mlo je manjkalo pa bi ji kaj rekla. user posted image  babji

Ful me ima, da bi sadila in urejala okolico, ampak ni sadilna sezona in ne morem nič kupit za sajenje. user posted image  Pa na madžarsko gremo jeseni v neko drevesnico, kjer imajo ful bolj ugodno rastline.

Zdaj pa gremm gledat, če nam je poštar prinesel kaj položnic. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
5.8.2008 12:52:54   
Anitka
Dan!

No danes je malce bolj sveže in tudi naš Gal je lažje zaspal. Tudi ponoči smo bili pridni in si je tudi mami tako odpočila

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Aurora hvala za odgovor. V kateri trgovini pa si jo ti dobila? A v BC?

Darmaruser posted image user posted image user posted image za krst in pridno pupo. Je ziher po mami

Estrella naše kakanje zaenkrat dobro laufa. Smo pokakani vsaj enkrat dnevno, včasih tudi dvakrat. Upam, da se uredi zadeva tudi pri vas.

Tilčiuser posted image user posted image user posted image za zavarovalnico in evre. Lepo slišati, da si zadovoljna.

Taula upam, da dobro zrihtate pri pediatru in da bo vaša žabi dobro sprejela prvo dozo cepiva.

Mi pa imamo jutri kontrolo kolkov.

Nina7 tudi jaz sem imela v soboto in nedeljo podoben izcedek in še zdaj ne vem ali ga lahko prištevamuser posted image med ali ne Pa prej sem že tudi imela podobno sr...

Mya26 user posted image   user posted image   user posted image   za pripadajoče razvajanje.

Čmrlika  user posted image   user posted image   za pogumno Tajo pri pikecu.

Hijenca a vašemu pa danes bolj paše v stanovanju? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 5.8.2008 12:54:57 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
5.8.2008 13:10:58   
kasso
nina7, pridna si bila ti včeraj user posted image . No, jaz še zdaleč nisem naredila vsega, ker se moram malo ustavt. Sem zjutraj dala sušit, pa še nekaj na roke prala, na sprehodu bila z Varjo in Sočo, na kavici pri sosedi user posted image , Varja je spet zaspala, tako da sem posesala celo bajto, malo pospravila in pobrisala prah (vmes imela par telefonov,  dvojne kratke obiske.....), zdaj pa sem se usedla, ker mi roke mravljinčijo user posted image . Saj drugače se danes dobro počutim, le da MS ne gre stran... Likala bom pa kasneje, ko bo druga Varjina rudna spanja.user posted image
Za plenični izpuščaj je super sudocrem mazilo (sem dobila vzorec v paketu v P), 2x na dan namažeš, vsebuje cink in hitro pomaga.

mya, olala, kakšno lepo razvajanje...bravo za tvojega user posted image . mya, kako pomagajo te tablete Detralex za krčne žile? A le če so vnete in bolijo?

čmrlika
, a ti prideš v Lukovico?
Faca tvoja mala, da se pri pikanju posmeje user posted image

naty in edinaos tudi prideta v soboto user posted image user posted image

aurora, super, da se razumeta. Boš videla kako bo lušno, ko se bo Gal zečel plazit in bo Dee dee ta večja atrakcija. petja je bila čisto nora na sočo oz. še vedno je user posted image

barbaw
, dobro opravite v posvetovalnici

Anitka, super da se je Galu uredila prebava user posted image , jutri pa dobro opravite na kontroli kolkov.

špelin@, kje se pa ti skrivaš danes? Kako so ti ocenili na zavarovalnici avto?

Včeraj sem bila na kavici s Tamaro in se počuti zelo dobro.

Za hemoroide zelo pomaga krema Percutol Salbe, a se v lekarnah pri nas ne dobi. Jaz sem jo kupila pri proktologu v LJ na Parmovi (dr. Košorok). Tašči pa pomaga pasta di Fissan, ki je drugače hladilno mazilo za dojenčkovo ritko in se jo dobi v lekarnah v ITA.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
5.8.2008 13:33:58   
Anonimen
Kasso hvala, sm zdej pogledala tale paket iz porodnišnice pa mam jest tud tole sudocrem mazilo. Bom namazala s tem.
Joj ti pa si pridnauser posted image user posted image user posted image , tok stvari si že naredila ura je pa šele pol dveh.  Likanje pa bol da pustiš za jutr, sej same se itak ne bojo zlikale te bojo počakale.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4166
5.8.2008 13:45:16   
tilči
Nina7: za plenični izpuščaj sem jaz uporabljala praško pasto in je res super

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.8.2008 13:49:22   
jana81
naš mali pikec ima same flekce po prsih in zadaj po hrbtu, zdej pa ne vem al je to od vročine al od česa, na večer mu izginejo , zjutraj jih ima spet. Pa ti presneti komarji, so nas spet napikali ponoči, pikeca na glavco, lubija na lice in po nogah, mene pa po rokah in nogah...ne vem več kaj še na vštekam v vtičnico, da bo delovalo..zdej mam ta raid night & day.

Pa še eno žalostno novico imamuser posted image ...verjetno me na srečanje ne bo, ker imamo ta bedni piknik, mogoče če mi rata uit in se prešverčat za kako uro k vam v Lukovico.
Sem rekla da sem že zmnejena z vami, in da me ne bo, pa so bli taki dolgi nosovi, da sem rajš utihnala.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 5.8.2008 13:52:33 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
5.8.2008 14:19:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ja pri en sta se obeuser posted image  začeli z rjavim izcedkom, drug dan pa se je vlilo. No pikapoke so očitno pomagale, ker se je malo danes naša gospodična pokakcala. Mogoče je bilo "krivo" babje srečanje v Mantoviuser posted image , zato se že veselim sobote, če vas bo velik na kupu, bo gotovo tud plenica polna, kajne kassouser posted image

Rdeče pike so verjetno od vročine in plenice. Mej jo čim več odvito, spiraj z vodo, zbriši in maži z bepantem kremo, ki ni tako mastna.

kasso: tud mi smo se dans dobil s Tamaro. Ima že 1A postavcouser posted image Dans je imela Alči na izbiro Gregorčka, Intija in Omarja, pa je spala, ko je bila SV trojica budna in obratnouser posted image Mogoče pa rabi konkurenco, da se bo zkaj zmigalauser posted image Varja kje si???

mya: ufff si mi kar lušte naredila. Super, da sta si privoščila romantično zmenekuser posted image Mi kar preveč pozabljamo na partnerski odnosuser posted image

čmrlika: user posted image user posted image za prvo pikico. Naš je tud lepo prenesel pikice, razen pri 9m je bila rahla reakcija.

barbaw: držim danes peste za Majo in velikooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo pikica padla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
5.8.2008 14:25:08   
Estrella*
user posted image RAZVOJ MAJSKIH HROŠČKOV 2008user posted image

1. Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 16.06.2008: 4710g, 54,5cm, xx cm
- 04.08.2008: 5950g, 59,5cm, xxcm(+2320g, +8,5cm +xx cm)

2. Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)
- 16.07.2008: 5900g, 62,5cm, 40,5 (+2630g, +13,5cm, 6,5cm)

3. *Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 10.06.2008: 5170g, 56 cm, 37 cm (+1590g, +3cm, +3cm)
- 28.08.2008:

4. Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 1. posvet: 4900 g, 57,5 cm, 38 cm (+1200g, +3,5cm, +2cm)

5. aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 07.07.2008: 5740g, 61cm, xxcm (+ 2350g, +9cm, +xxcm)

6. Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008)
- 04.06.2008: 4825g, 55,5cm, OG 37cm (+1355g, +3,5cm, +2cm)
- 06.08.2008:

7. barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 01.07.2008: 5500g, 58cm, 37,5cm (+1880g, +8cm, +3,5cm)

8. CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 01.07.2008: 5820g, 63cm, 40cm (+2310g, +11,5cm, +6cm)

9. Taula (Ella, 04.05.2008)
-10.07.2008:5200 g (+1660g)

10. sashy (Anej, 05.05.2008)
- 04.06.2008: 4460g, 55 cm, 37,5 cm (+1140g, +3cm, +2,5cm)

11. bubica 14 (Jaka, 06.05.2008)
- 24.7.2008:6200g, 64cm, 42cm(+2330g, +11cm, +6cm)

12. Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 07.07.2008: 5280G, 57cm, 39cm (+1870g, + 7cm, +7cm)

13. hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 08.07.2008: 5570, 56,5cm, xxcm (+2050g, +6,5cm, +xxcm)

14. zvezdica05 (Zara, 09.05.2008)
- 09.06.2008:

15. Svojeglava (Živa, 09.05.2008)
- 12.06.2008: 5150 g, 55,5 cm, 37,5 cm (+1520 g, +3,5 cm, +2,5 cm)

16. katy82 (Lara,10.05.2008) 
- 11.06.2008: 4620 g, 57,5 cm, 39,5 cm(+1170 g, +3,5 cm, +4,5 cm)

17. mixi (Kaja, 10.05.2008)
- 17.07.2008:5650g,65cm, xxcm (+2390g, +15cm, +xxcm)

18. Naty* (Žan, 11.05.2008)
-  11.06.2008: 4610 g, 54,5 cm, 38,2 cm ( +1110g, +3,5cm, +5,2cm)

19. kasso (Varja, 11.05.2008)
- 18.06.2008: 4140 g, 54,5 cm, 38 cm(+1060 g, +5,5 cm, +4 cm)
- 28.08.2008:

20. Pepita (???, 12.05.2008)
- 10.06.2008: 5020g, 56 cm, 39 cm (+1180g, +3,5cm, +4cm)
- 14.08.2008:

21. maminsonček (Lana, 12.05.2008)
- 1.posvet: 3620g, 52 cm, xx cm (+390g, +2cm, +xx cm)

22. tally (Emilija, 13.05.2008)
- 22.07.2008:5400g, 59cm, xxcm(+2290g, +7,5cm, +xxcm)
- 19.08.2008:

23. kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 17.07.2008: 5500g, 59cm, xxcm (+2380g, +7cm, +xxcm)

24. Katina (Inti, 14.05.2008)
- rojstvo: 3865 g, 53 cm, 36 cm
-  17.06.2008: 48??, 55cm, 39cm (+xxg, +2cm, +2cm) 

25. zalazoya ( Niki, 15.05.2008)
- 04.07.2008: 5150 g, 59 cm, 37 cm (+2140 g, + 6 cm, + 4 cm)
- 02.09.2008

26. suzy85 (Eva,16.05.2008)
- 19.06.2008: 4580g, 56cm, xxcm (+ 630g, +2cm, +xxcm)
- 05.08.2008:

27. Majabo (Jošt, 16.05.2008)
- rojstvo: 3420g, 51 cm, 37 cm
- 07.07.2008: 5200g, 58cm, xxcm (+1780g, +7cm, +xxcm)

28. Skye (Tia in Lia, 17.05.2008)
- 16.06.2008
Tia: 3260g, 49cm, 37cm (+1040g, +2cm, +4cm)
Lia: 3215g, 49,1cm, 37cm (+905g, +3,1cm, +4cm)
- 18.08.2008:

29. nataša34 (Eva,19.05.2008)
-16.07.2008: 4000g, xxcm, xxcm (+1680g,+xxcm, +xxcm)

30. Špelin@ (Gregor, 19.05.2008)
- 17.07.2008: 5890 g, 60,5 cm, 39,5 cm (+ 2020 g, + 6,5 cm, + 2,5 cm)

31. tilči (Tilen, 19.05.2008)
- 02.07.2008: 5000g, 56cm, 39cm (+1450g, +4cm, +4cm)

32. **** (Omar, 19.05.2008)
- 29.07.2008:6100g, 61cm, 41cm(+2260g, +9 cm, +3,5 cm)

33. SesilAneja, 20.05.2008)
-01.07.2008: 4100g, 55cm, 36cm (+620g, +2cm,+2cm)

34. Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 16.06.2008: 3890g, 53,5cm, 37cm
- 24.07.2008:4790g,59cm,xxcm (+1530g, +9,5cm, +xxcm) 

35. 80kaja (Lučka, 22.05.2008)
- 01.07.2008: 4920g, 56cm, xxcm (+1130g, +5cm, +xxcm) 

36. Estrella (Alja, 23.05.2008)

- 30.07.2008:5410g, 60,5cm, 40cm (+1910g, +7,5cm, +6cm)

37. darmar (Zala, 24.05.2008)
- 10.07.2008: 4950g, 55cm, 39cm (+1370g, +4cm, +3cm)

38. Anitka ( Gal, 25.05.2008)
- 29.07.2008:6000g, 59cm, 40cm (+2620g, +8cm, +3cm)

39. TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 30.06.2008:4560 g, 54 cm, 37cm (+1170g, +3cm, +2cm)

40. edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008)
- 22.07.2008:5330g, 58cm, 37,7cm
- 04.08.2008: 5685G,59cm, 39,4cm(+2015g, +7cm, +4,4cm)

41. VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)
- 09.07.2008: 5595 g, 58.5 cm, 40 cm (+1695 g, +5.5 cm, +3 cm)
- 10.09.2008:

42. mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 01.07.2008:5210g, 57cm, 38cm (+ 1460g, +4cm, +3cm)

43. MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 17.07.2008:5280g, 58cm, 39cm ( +1440g, +6cm, +xxcm)

44. Kaja08 (Žiga, 29.05.2008)
- 29.07.2008: 5860g, 60cm, xxcm (+2260g, +9cm, +xxcm)

45. eole (Julija, 29.05.2008)
- 27.06.2008: 4200g, 55cm, 38cm
- 01.08.2008: 5310g, 59cm, xxcm(+1730g, +7cm, +xxcm)

46. narava (Davud, 30.05.2008)
- 14.07.2008: 5005g, 56cm, xxcm (+1535g, +4cm, +xxcm)

47. Nina7 ( Gaja, 03.06.2008)
-rojstvo: 2860g, 49cm, 33,5cm
-08.07.2008: 4100g, 54cm, 37cm (+1240g, +5cm, +3,5cm)
- 09.09.2008:
26user posted image  :  user posted image 22

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
5.8.2008 14:35:35   
aurora28
Anitka ja jaz sem kupila spalno vrečo v Baby centru in se obnese,Gal je pridno spal v njej user posted image user posted image user posted image .

Bravo Čmrlika ta Tajo user posted image user posted image user posted image , pridna punca. user posted image

Moje user posted image pa še vedno ni in sem se danes naročala za v petek na pregled, da vidimo kaj se kaj dogaja. Mi je sestra rekla, da naj kar s seboj prinesem Mireno, pa da zna malce bolet, ker nimam user posted image user posted image user posted image , sam če bo tako, bom Jurci raje rekla, da bom počakala na user posted image in takrat prišla na vstavitev, kot pa da prestajam bolečine. No vej hose user posted image , itak pa če user posted image še ni lahko vsaj malo še uživam, ker kolikor sem slišala ima večina žensk po vstavitvi mirene krvave in rjave izcedke. Zakaj bi forsirala, bom raje počakala na tetko rdečo. user posted image

Jana a se Nejc že kaj prijema za prste na nogah in si jih tišči v usta?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
5.8.2008 14:39:50   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka ja jaz sem kupila spalno vrečo v Baby centru in se obnese,Gal je pridno spal v njej user posted image user posted image user posted image .

Hvala za odgovor. Upam, da jo dobim pri nas v BC.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
5.8.2008 14:43:23   
kasso
Ja, Estrella, boš videla, koliko bo sračkala v soboto user posted image . A v Mantovi ste bile. Saj ni čudno, da se je začelo oblačit user posted image
Postavico pa ima naša Tamara res 1A user posted image .
Kaj pa **** pravi, kako je z možem?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
5.8.2008 14:51:08   
mya26
kasso: IMaš ZS.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.8.2008 15:00:02   
Anonimen
O hvala vsem za odgovore. Bomo najprej probal s tem sudocrem mazilom k ga mam lih doma pa rito luftal, če pa ne bo bolš pa še z drugimi stvarmi ki ste jih naštele.
No pol se bom pa kr počas pripravla na user posted image , če že prihaja mi druzga ne preostaneuser posted image
Jana za komarje je pa res najbolj komarnik, al pa une mreže za na okna. user posted image user posted image  da vas ne bojo več pikal.
Anitka in Estrella user posted image user posted image user posted image  za kakanje.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?