|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
5.8.2008 12:17:46   
dolenjka
Tko, pa sva imeli sudar s tamalo user posted image  Itak ni spala prej 1h in pol kot je navajena in pol je kr neki joško vlekla, pa mal se je igrala pa pol kr jok pa stok user posted image  Pa sem ji kašico naštimala pa spet jok in itak, zaspana k drek, spat pa ne. Sam jaz sem trmasta in zato zdej spi user posted image  Vse kar bo 45 min in več je zmaga, da not prinese, potem gre pa najkasjen ob 4h spet spat, pa če bo potres zaradi tega. Je res čist druga če spi čez dan in tudi noči potem niso problematične!

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 5.8.2008 12:18:00 >

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
5.8.2008 12:21:29   
srečka nosečka
dan, user posted image

danes pa smo se v nulo naspali. Mala je spala od 21,00 do 7,15, pomalicala in čez pol urce v najini postelji zaspala nazaj do 10,00. user posted image  Midva pa veselo z njo. user posted image  Pa da ne govorim, da sedaj že spet spi. user posted image  Jaz pa moram malo popucat po stanovanju. Pa še fajn je zunaj ohladilo, je malo deževalo in je prav fino. user posted image

janey - WB, hitro se kaj javi na kavici user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
5.8.2008 12:24:12   
dolenjka
SN user posted image  user posted image  user posted image  za spanje. Se bi mal podružili, da se spet nalezemo? user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa mal ohladitve bi kupila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
5.8.2008 12:24:51   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

SN user posted image  user posted image  user posted image  za spanje. Se bi mal podružili, da se spet nalezemo? user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa mal ohladitve bi kupila user posted image

z veseljem - te povabim, pa dobiš oboje v kompletu user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
5.8.2008 12:25:34   
dolenjka
Če ne prej, pridem jeseni. Sej smo se neki za kostanjev piknik menili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2730
5.8.2008 12:58:06   
srečka nosečka

Če ne prej, pridem jeseni. Sej smo se neki za kostanjev piknik menili user posted image

Upam, da s teh kostanjev res nekaj nastane. user posted image

Naša pikica pokica se je že zbudila (lepotni spanec - pol urceuser posted image ), se ji grem malo posvetit.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
5.8.2008 13:31:35   
buči
Janey, wb - čakamo fotke!

Jaz sem pa mojmu delo zrihtala: sem ga naučila delat slikice s servetno tehniko. Ko konča, pofotkam, da vidite, potem pa zbiram naročila. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 2732
5.8.2008 13:32:35   
dolenjka
A vam nekaj povem? Sem klicala na komunalo, da se psihično pripravim na račun za vodo. Itak sem švicala že k sem slušalko dvignila user posted image  In pol vprašam za zadnje stanje in reče teta 94, zdej imamo pa 743 !! user posted image  No, pol sem pa prosila da mi naračuna kolk bo koštal in ona men da to bo pa kar znesek in jaz že vidim 2 jurčka kako plavata na komunalo, ko ona men pravi: jj gospa, 112 EUR pride! Sej nisem vedla al naj se smejem al kva! Pa vzamem račun in vse preračunam in men pride 119,42! No, pol je pa rekla da naj prošnjo za odpis dajatev napišem z obrazložitvijo kaj je bilo. Zdej sem vse poslikala zunaj (se še suši) in čakam bremepis, da jim pol prošnjo pošljem. V najslabšem primeru torej plačava za 630 m3 vode 112 EUR, v najboljšem pa pol manj user posted image  Mi je tko sonce zasijalo  da je blo joj user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2733
5.8.2008 13:34:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Janey, wb - čakamo fotke!

Jaz sem pa mojmu delo zrihtala: sem ga naučila delat slikice s servetno tehniko. Ko konča, pofotkam, da vidite, potem pa zbiram naročila. user posted image

Hudooo buči, zdej ti pa še na šiht ne bo treba februarja, k boste mel obrt doma user posted image  user posted image  user posted image
Enkrat sem vidla to, pa se mi je ful dopadl, sam se nikol nisem postopla ker moje roke za kake ročne spretnosti glih niso. No, edin sladoledno palčko znam dobr v rokah držat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
5.8.2008 13:58:26   
pina-1

A vam nekaj povem? Sem klicala na komunalo, da se psihično pripravim na račun za vodo. Itak sem švicala že k sem slušalko dvignila user posted image  In pol vprašam za zadnje stanje in reče teta 94, zdej imamo pa 743 !! user posted image  No, pol sem pa prosila da mi naračuna kolk bo koštal in ona men da to bo pa kar znesek in jaz že vidim 2 jurčka kako plavata na komunalo, ko ona men pravi: jj gospa, 112 EUR pride! Sej nisem vedla al naj se smejem al kva! Pa vzamem račun in vse preračunam in men pride 119,42! No, pol je pa rekla da naj prošnjo za odpis dajatev napišem z obrazložitvijo kaj je bilo. Zdej sem vse poslikala zunaj (se še suši) in čakam bremepis, da jim pol prošnjo pošljem. V najslabšem primeru torej plačava za 630 m3 vode 112 EUR, v najboljšem pa pol manj user posted image  Mi je tko sonce zasijalo  da je blo joj user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sam pol mate pa vi kar poceni vodo, ker mi plačujemo ko črnci tole rižanskouser posted image . ampak samo da je vse ok.
bomo a februarke prišle tole popravilo zalit. Ima da nabaviš pivca za razliko do 2 jurčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
5.8.2008 13:59:10   
pina-1

No, edin sladoledno palčko znam dobr v rokah držat user posted image  user posted image  user posted image

tole bom pa stipeta vprašala. pa da vidimo če je odgovor istiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
5.8.2008 14:00:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sam pol mate pa vi kar poceni vodo, ker mi plačujemo ko črnci tole rižanskouser posted image . ampak samo da je vse ok.
bomo a februarke prišle tole popravilo zalit. Ima da nabaviš pivca za razliko do 2 jurčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sam jaz 2 jurčkov nimam user posted image

Veš kolk sodčkov bi to blo user posted image   user posted image  user posted image

Dej če se ti da, plis poglej na račun po kolk imate 1 m3 vode user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
5.8.2008 14:04:03   
dolenjka

No, edin sladoledno palčko znam dobr v rokah držat user posted image  user posted image  user posted image

tole bom pa stipeta vprašala. pa da vidimo če je odgovor istiuser posted image user posted image user posted image

ti kr daj, me zanima kva bo reku. Če bo odgovor napačen se mu bo posušila, ker pol je nikol več v roko ne vzamem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
5.8.2008 14:06:21   
nizy
dolenjka - pri nas je m3 0,3229 z DDV , Jesenice

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
5.8.2008 14:08:55   
pina-1

ti kr daj, me zanima kva bo reku. Če bo odgovor napačen se mu bo posušila, ker pol je nikol več v roko ne vzamem user posted image  user posted image  user posted image

samo ne vem kdo bi kej bolj pogrešu: ti ali onuser posted image user posted image user posted image

grem gledat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
5.8.2008 14:10:11   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

U hvala! Sem na DDV pozabila avša! No, še vseen ne bo tko hudo kot je zgledal user posted image  Imate pa res drago vodo na Đesenajs sitiju user posted image  Pri nas je brez DDV m3 0,0821 user posted image  samo vodarina namreč, brez dajatev

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
5.8.2008 14:11:58   
dolenjka

U hvala! Sem na DDV pozabila avša! No, še vseen ne bo tko hudo kot je zgledal user posted image  Imate pa res drago vodo na Đesenajs sitiju user posted image  Pri nas je brez DDV m3 0,0821 user posted image  samo vodarina namreč, brez dajatev

čaki čaki, zdej se pa men to zlo sumljiv in čudn zdi user posted image  Tle na tem računu je neka zmeda. Ko razvozlam javim, ker se mi vedno bolj prepoceni zdi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
5.8.2008 14:12:07   
Suzi*
ojla.

me smo spet itak dolgo vozičkale. user posted image  pri nas je fuuul vroče, bi pasala ohladitev.

smo pa danes 1. probale GH. user posted image  je dobila korenčka, pa je jedla ko velka, zraven godla, se smejala, cmokala, pa nič ni ven metala. user posted image user posted image  sem se ji ful nasmejala in sem čist zadovoljna. user posted image  

pa po tanovem se vrti ko vrtavka, v levo, desno, iz hrbta na trebuh, iz trebuha na hrbet, daje se na vse 4 in se gunca, puza po nosu naprej in v rikverc.....ma je ratala cela faca. v čebričku je problem se vsedet, ona bi kar stala, pa v naročju se mi kar na noge postavlja. user posted image user posted image  čist je hiperaktivna tale bejba. user posted image

ponoči kar ok spi v postli, jemo 1-2x, zaspi pa med pol deveto, deveto in spi do cca. sedmih zjutraj.

zdej je pa sitka in jo grem probat dat spat.

se pol še kej oglasim, pa kej preberem za nazaj.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
5.8.2008 14:12:18   
pina-1

pri nas je m3 z DDV 0,8854user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
5.8.2008 14:16:19   
nizy
Imate pa res drago vodo na Đesenajs sitiju Pri nas je brez DDV m3 0,0821 samo vodarina namreč, brez dajatev

ja mamo zgleda kar drago user posted image , pa glede na to da  hišnika plačamo na 5 oseb 10€, čistilko 7.5€, , derejo z vseh koncev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
5.8.2008 14:16:53   
dolenjka
No tko, tetka je neki zaj****, ker sem ugotovila, da je m3 z DDV 0,6237, kar pomeni, da bo samo vodarina 392 EUR user posted image  Zdele bom nazaj poklicala in razčistla, da me ne bi kap ko položnico dobim user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
5.8.2008 14:20:17   
nizy
No tko, tetka je neki zaj****, ker sem ugotovila, da je m3 z DDV 0,6237, kar pomeni, da bo samo vodarina 392 EUR Zdele bom nazaj poklicala in razčistla, da me ne bi kap ko položnico dobim

pa vse dajatve množi z količino porabljene vode.
Se pravi ,da imamo cenejši m3. Mamo pa mi 22 m3 porabljene vode ,  z dajatvami  32€user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 5.8.2008 14:25:47 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
5.8.2008 14:22:38   
dolenjka
Trma trmasta sem vedla da neki ne štima in teto nazaj klicala in valda da se je zmotila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ima že pripravljen račun za 1085 EUR user posted image   user posted image  user posted image
No tko, zdej me pa zvečer čaka delo. Da v miru sestavim pobožno željo za odpis vseh pribitkov na vodo, glede na to, da je odteklo v zemljo in nič nismo onesnažili...... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
5.8.2008 14:25:29   
Suzi*
dolenjka, huuuudaaaa cifra. user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da ti rata dobit kakšen "popust".

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
5.8.2008 14:26:26   
nizy
ja to je pa res huda cifra user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.