|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
5.8.2008 11:10:54   
glen
tanci 29
Nesekiraj se gleded teže jo bomo že pol pokurle s sprehodiuser posted image
!3 kg je pa res normalno in najbrž si jih pol z lahkoto dol spravla ne?
Jaz sem se v 1.user posted image za 9 kg pa je šlo takoj dol.Sem pa do 4 mesuser posted image pol v pet. mes počasi začela jest,tako da sem prvo kilco komu v 20 tednu pridelala sem pa pol jedla za tri še posebej zadnji mesec,vsak večer čevapi in čoko. torticauser posted image

tanci 29 is kje pa si?Jaz iz Portoroža

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
5.8.2008 11:15:52   
tanci29
ma ja sej se ne sekiram..bo že...ja je šlo kar hitro dol...no čez pol leta sem spet zanosila z isto težo kot prvič, mogoče +1 kg, tako da ni panike...

jaz sem iz ljubljane...tuki je vroče za popuser posted image ..a je pri vas kaj bolje...če ne drugega je morči zraven in mal zapiha polpa tok lepo diši...joj bi se kar u avto usedla pa zapelala na morski zrak

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
5.8.2008 11:22:44   
glen
tanči ti se kr zapelji, pa k meni na kafe pridiuser posted image
Dobra družba bi mi pasala.
Jaz pa bi takoj do lj mal v šoping skočla.Sej grem septembra,ampak kje je še to?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
5.8.2008 11:34:18   
tanci29
no a ni to smešno, kjerkoli smo nam neki fali...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
5.8.2008 11:43:00   
glen
Ja res je,kaj bi nekdo dal da ima morje pred nosom tisti ki ga pa mamo ga nekoristimo in obratno za karkoli drugega.
Jaz ko grem v lj ful uživam.
Pozimi okoli novega let gremo obvezno kakšen dan pogledat kako je stara lj okrašena pa na sprehod,....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
5.8.2008 11:52:39   
cati
Tanci jaz sem tudi na +2 isto se tolažim da sem pre nosečnostjo shujšala 7kg.

Danes pa ura ne gre nikamor. Grrrrrrrrrrr

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
5.8.2008 12:08:00   
glen
Cati pol jih pa imaš še 5 v dobremuser posted image .8Jaz pa še 6)
Hecam se.
Jaz sem tudi ene pol leta preden sem zanosila shujšala za ene 6 kg.
Ampak ne namerno.
Celo zimo sem bila non stop bolana in me je fajn pobralo.3 x rota virus in 2x gnoj. angina,eno za drugim.
Tako da imam od takrat 58 kg na 177 ,prej pa tam med 63-64kg.
Zdaj stojim na 58.
Joj te kile kile in kile nikoli nam ženskam ni prav

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
5.8.2008 12:09:47   
glen
Ja res negre nikamor.
jaz mam danes tamalo doma,sem jo pustila,ker se mi ni dalo jo v vrtec peljat,pa sej je pridna če je kak dan dva doma, več pa ji je že dolgčas.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
5.8.2008 12:14:48   
Joj punce ste pr teh nesrečnih kg joj to temo bom pa sama kr spustilauser posted image user posted image user posted image tako da se javim glede kg ko shujšam po poroduuser posted image user posted image user posted image sej morem pa rečt da nisem imel nikoli tolk kg ko bi jih mogla imet sem pač pr bolj buckastih kaj moremo tudi taki moremo živet a ne??

kaj boste kuhale punce??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
5.8.2008 12:23:39   
glen
Cita faca si.
kaj bomo kuhali?Hmmmm.NIČuser posted image
Tašča kuha filane paprike pa mi jih prinese tako da sam pire zraven nardim.
Jutri pa smo povabljeni k mami na lasanjo,joj kako se mi godi.
Za vikend pa mam obljubljene kalamare,jih že par dni sanjam pa me pelje mož venuser posted image
Se mi godi ja.
kaj pa boš ti lepega skuhala

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
5.8.2008 12:27:54   
glen tebi je pa res lepouser posted image user posted image user posted image hmm še ne vem al bom jaz al bo moj ne vem solato sigurno ko mi bo počas pr ušesih že ven pogledalauser posted image user posted image user posted image pa riž ko bom kmal ko kak kitajc aja pa puran...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
5.8.2008 12:33:00   
glen
Joj zdaj si me pa spomnila na kitajsko hrano,meni je ful všeč,samo moj je nemara tako da ponavadi grem pol s kolegicami.
Njamsi bi rekla moja Lin

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
5.8.2008 12:39:01   
Katjusa
Jst si pa pico pečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem bla povabljena na boranjo k mami sam je prevroče za take juhice tak da sem rekla da si bom pico naredla in je že pripravljena sam čakam da se pečica segreje:)

Kg jst jih mam od nekdaj preveč pa ne 10 kg preveč ampak konkretno.... no in v začetku maja sma se z možeo odločla da boma hujšala in sma začela in sma fajn shujšala jst skoraj 10 kg moj pa 14 in pol v začetju junija zvem da sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in načrtno hujšanje se je končalo sicer s emal pazim ne večerjam sam tu pa tam k se mi res kej zlušta sicer pa jem zajtrk kosilo vmes in kasneje pa sadje, sadje, sadje...... in sem se vseeno že za kak kg zredila od prvege pregleda.... pa se ne bom sekirala najbolj važno mi je da bo dojenček zdrav.... v prvi nosečnosti sem začela s 1 kg manj k zdej v drugo in sem se do 20 tedna zredila 1 kg do konca pa potem 10.... sam sem mogla bit ful pridna..... pa sej veste kako je ko nam je slabo ne mormo jest ko te pa slabost mal mine si pa lačen k volk in takrat poješ pol prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image tak pač je in življenje sploh pa nosečnost je prekratka da bi se obremenjevale s takimi stvarmi dokler je vse v mejah normale je pomembno da uživamo in da se pazmo ter seveda da pazmo na naše zakladekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
5.8.2008 12:40:15   
sunny24
Ola, sem nazaj.

Sem bla vmes še pri G in mi je napisala "dovoljenje", da lahko grem na krajše sprehode in si komisija lahko prst v rit vtakne, če me ne bo doma.

Je bla še frendica z mano, smo šle še v MK. Mi je kupla knjigo "Nosečnost", pol sem pa listala eno knjigico in mi je tako prtisk padel, da sem skor skupi zlezla, sam še belo sem vidla. Nekako sem pršla do stanoavnja te moje frendice, sem se vrgla na kavč, spila vodo s cukrom in je blo hmali boljše. Je rekla, da sem bla v fris vsa prozorna...In pritisk...100/57, utrip 88...user posted image

Zdej bom pa lepo počivala, kej pojedla, knjigico mal prebrala, zvečer pa mal vn...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
5.8.2008 12:44:26   
tanci29
jest za dones delam rižoto, sem tolk pridna, da sem že začela kuhat, ker pride pol moja mamca, da mi merka tamaučka, midva pa greva gledat našo novo pikico na NS...
joj kaj bi moj dal za filane paprike, mism da bi me en tedn okol nosu, jest sm pa tolk smotana, da se jih še nikol nisem spravla delat...tako da se šverca pr men doma, pa enkrat na let, ko gremo k njegovim, ga mamica razvaja, tiste tri tedne, kukr smo tam...
mi je kar žal, da ne živi malo bližje ker tako dobro kuhauser posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
5.8.2008 13:01:20   
Katjusa
sunny pazi se..... super si se znašla da si šla do Guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci fino zrihtaj danes na NS pa ne pozabi nam javit kako in kaj je blo:) Iz kot pa je tvoj da greste sam 1x letno tja? no moj je tle blizu doma 15km pa gremo tud vsake 2 meseca za ene 2 urce sam tu so drugi razlogi....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
5.8.2008 13:12:03   
tanci29
ja mejčkan deleč da bi lahko kar tako šli za vikend...je iz avstralije...se pravi 30 ur potovanja v eno smer...se pa lahko moj malček pohvali da je bil že pri 6 mesecih v avstraliji...pravi frajeruser posted image user posted image ...no tko se tukej moja žlahta mal heca, k pravjo da oni pr 50tih še z avionom niso šli nikamor, ta tamau pa že pol sveta okol dal...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
5.8.2008 13:15:06   
tanci29
aja pa še to sem pozabla dodat, da zgleda tašča tako dobro kuha, da se je takoj prijel in sem zanosilauser posted image user posted image user posted image , ja res nas je razvajala, da smo se tako dobro zreraksiraluser posted image user posted image ..

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
5.8.2008 13:24:18   
Katjusa
ja to je pa res dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol boste vsako leto enga al kakouser posted image user posted image user posted image al pa reč tašči nej ne kuha tak doberuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
5.8.2008 13:26:12   
tanci29
hahaha...ja zgleda da res, bom drugič mal manj jedla

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
5.8.2008 14:41:27   
cati
Tanci fajn zrihtaj danes na nuhalni. Jo imaš malo prej kot jaz. Se tebi tudi danes ura ne prestavi???

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
5.8.2008 14:54:58   
glen
tanči a res so tvojemu tolko dobre filane paprike?
Ti jih pošljem paruser posted image .
Jaz nisem preveč navdušena nad njimi ampak nekompliciram in pojem,še posebej če kdo drug skuha(pridna tašča),nebom rekla jaz pa tega nebom.
Sej ne da so mi škifo ampak niso glih na mojem priljubljenem jedilniku.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
5.8.2008 14:55:34   
glen
tanči,cati srečno pri nuhalni

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
5.8.2008 15:32:34   
user posted image tanči in cati držim pesti za vaju danes na NS in seveda potem hitro nam poročat...user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
5.8.2008 15:34:02   
cati
Hvalauser posted image
Pa na orto2 nesmemo pozabit tudi ona bo danes gledala svojo pikicouser posted image
orto srečno

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.