|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
5.8.2008 21:06:09   
Shuka
  user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost    

user posted image
01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     1.7.
user posted image 02.2.  smokvica72
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.8. (3. pr.) 24.7. 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)     prvi pregled
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     15.7. 
user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x, št.user posted image x)     23.6.
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
24.6.
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8. (2.pr.)            28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     30.6. (2. pr.)   
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8. (3.pr.)            30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled  
user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     22.7. (3.pr.)              

user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     24.6.
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     XX.XX                      24 
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     19.8. (2.pr.)     4.8.  28
user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)     17.7.
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     2.9. (3. pr.)      1.8  22  
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     30.7. (4. pr)     5.8.
user posted image 10.2.  kolumbo     (št.user posted image x, št.user posted image 1)     1.9.                  1.8.          
user posted image 10.2Shuka         (št.user posted image 3, št.user posted image 0)     6.8. (7.pr.)       29.7. 
user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     29.8.                31.7.
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     prvi pregled
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.8. (2.pr.)  
      5.8. 
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     4.7.
user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.7. (2. pr.)    5.8.
user posted image 15.2.  micamuca  
(št.user posted image 1, št.user posted image 0)     31.7.                        27

user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
14.7.               
5.8.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     29.7. (3.pr.)    18.8.  24
user posted image  16.2. vesnozaver(št.user posted image 1, št.user posted image 0)     11.8. (2.pr.)    9.8.  27
user posted image 17.2.  julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     28.7. (2.pr.)     
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)     3.7.                    5.8.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     14.7.               
11.8.   24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     10.7.

user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     25.7. (2.pr.) 
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image user posted image 0) 11.8. (2.pr.)    13.8.   21 
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1)     6.8. (2.pr.)         8.8.
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     17.7. 
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8. (3.pr.)     14.8.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)     30.7. (UZ)
user posted image 25.2. boma2         (št.user posted image 2, št.user posted image 1)                            13.8
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.9.                 14.8.  32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.8. (3.pr.)     14.8.
user posted image 26.2. Deja            (št.user posted image x, št.user posted image x)     24.7. (2.pr.)                25  
user posted image 27.2. jjasna85     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     4.8.                            22            

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 44   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

• Če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
    user posted image  NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
    user posted image  
    NOSEČNOST                user posted image
      ŠOLA ZA STARŠE
    user posted image  
    NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image  
    VSE O NOSEČNOSTI
    user posted image  
    MAMA.SI                      user posted image  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
    TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 5.8.2008 21:18:39 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cita)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1951
    5.8.2008 21:06:55   
    Ajvy
    Čestitke za uspešne preglede !!!!!!!!!
    pA da ste lahko svoje pikice gledle....je katera vprašala za spol???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 1952
    5.8.2008 21:14:27   
    Čestitke catiuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 1953
    5.8.2008 21:42:29   
    sunny24
    Hello, is anybody here?user posted image

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 1954
    5.8.2008 21:44:04   
    Katjusa
    Cati čestitam..... pa kaj je naš bil najmanjši 5 cm pr 12t in 1d????? zdej me pa mal skrbi da je tak maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica ti pa le pejdi takoj k zdravniku z vnetji se ni za igrat do ponedeljka se men zdi predaleč tak da pojdi in se hitro pozdravi...

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 1955
    5.8.2008 21:44:21   
    sunny ti je še kej vroče al se je tud pr vas kaj shladilo??

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1956
    5.8.2008 21:46:26   
    katjusa tle ti pošiljam en link pa si poglej da boš pomirjena malo al pa če si ga že sama našla

http://www.ringaraja.net/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 1957
    5.8.2008 21:51:41   
    sunny24
    Ojej, pri nas je taka vročina, da ni za verjet! Zdej je enih 28C.

Sem šla prej h noni, k ma vrt, pa sem se svežega zraka lepo nadihala, mal sem tace pri sosedih od none v bazen namočila, pol sem se zašo  kravčko (user posted image ) igrala in crtala, tako, da sem bla vsa kosmata...No in moram povedat, da se zdaj dosti boljše počutim, ko sem bla mal na luftu, pa tudi prtisk mi je zrastel na 115/68.

Zdej pa kot ponavadi, ležečki na kavču, TV in RR. Kaj pa vi?

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 1958
    5.8.2008 21:54:38   
    Katjusa
    cita hvala za tole nisme niti iskala sicer piše da so lahko večja odstopanja.... tak da škoda pol da pišejo bi mogl pisat od do:) sicer na nuhalni sem že vidla da je označen kot majhen in sem vprašala pa je G reku da je vse vredu da sem verjetno še kak dan kasneje zanosla..... da ni tak pomembno in da je važno da se normalno razvija in da vidi da je živahen.... v glavnem me je pomiril sam ve mate že vse take velikaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   najbolj pomembno je da se bodo vsi rodili zdravi in da bodo deležni vse ljubezni kar je svet premoreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 1959
    5.8.2008 21:56:51   
    Katjusa
    suuny pr nas se je pa tak fajn ohladilo sicer danes ni blo neki ekstra vroče trenutno pa je zunaj 20,5°Cuser posted image user posted image user posted image fino da si šla mal na zrak sej je težko bit skos v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image mi smo bli tud prej zunaj ene 2 ure....

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1960
    5.8.2008 22:00:07   
    sunny24
    Katjusa, a lahko pridem na en obisk, da se mal shladim? Nisem zahteven človek, rabim sam kej za pit in papcat, hišo lahko počuvam....vse, sam da se shladim! PROSIMMMMMMMM! user posted image user posted image user posted image  

Jst sem v gatah in konatjeri, pa kar teče od mene....

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1961
    5.8.2008 22:05:06   
    no vidiš katjusa če so rekli an NS da je vse vredu pol tko ni blema...

pr nas se je tudi shladilo zunaj ja ampak not pa niti ne ampak kljub temu sem v pižami dolge hlače in kratki majici pa mi ni vroče...sunny sem se zdele prav nasmejalauser posted image user posted image user posted image ko si napisala da si v konatjeri pa ti povem zakaj dokler je še moj stanoval na obali mi je enkrat to reko pa mi ni blo čist nč jasno kaj govori in takrat mi je bo prav nerodno ga vprašat kaj to pomeni in pol le enkrat ga vprašam in mi pove mi rečemo spodnja majica...al pa še jaz nisem te besede nikol slišalauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1962
    5.8.2008 22:05:19   
    Katjusa
    Ti kr pridi dobila boš ležišče, pjačo, kuhale bome sama tak da bo tud za jest:) polek tega pa ti ponujam ogromno svežega zraka kamrkoli s eobrneš so travniki, gozdovi in grički.... tak da lehko pred hišo sediš in si na svežem zraku od najbližjega mesta boš oddaljena nekje 13 km od najbližje trgovine pa 3 kmuser posted image user posted image user posted image user posted image če bo pa kak dan vroče bomo pa klimo zalavfal.... tak da si dobrodošla:)

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1963
    5.8.2008 22:05:42   
    zorica

Punce danes sem imela NS.
    user posted image se normalno razvija in je pri 11t4/7 velika 47mm user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem ostalim za uspešne preglede.

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1964
    5.8.2008 22:07:52   
    Katjusa
    zorica prej sme gledala na seznam in sem opazla da maš danes NS sam ker se tako dolgo nisi oglasla nisem vedla če nas še kej bereš..... superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so se izcedki umirili? čestitam za uspešno NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1965
    5.8.2008 22:09:49   
    IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Punce danes sem imela NS.
    user posted image se normalno razvija in je pri 11t4/7 velika 47mm user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem ostalim za uspešne preglede.

kako lepo da si se nam javila zakaj pa nas nč ne obiščeš??user posted image user posted image čestitke za uspešno NSuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu zorica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1966
    5.8.2008 22:14:37   
    zorica

Katjusa res je bolj malo sem trenutno na RR, ma moj dopust pa se cele dneve cartamo doma, tako da do računalnika ne pridem kaj dosti,..
    Kaj pa se izcedkov tiče je hvala bogu že dober teden dni mir, niti kapljice več user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1967
    5.8.2008 22:14:45   
    sunny24
    zorica, bravo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cita, konatjera je mislim sam na primorskem koncu, ker je izpeljanka iz italjanščine. Mamo kar neki takih besed user posted image user posted image user posted image

katjusa, a tko fajn se mate vi? Uf, mi pa tle v tem betonu...Ja, sam kaj, ko še kar neki časa ne bom mogla it tako v naravo...No, pa pol septembra po koncu bolniške.

Aja, sem danes G omenila, da mi je komisija podalšala bolovanje do 22.9. in kaj mi reče: "Sej je prav, kar počivi in na sprehode hodi" kolk mam jst fajn G! JE full mlada, ma neki čez 30 let, full prijazna, vse ti pove, svetuje, te potolaži, zdej dela "tečaj" za NS...Sem prav na fajn G naletela! Pa tudi sestre so fajn, k delajo tam.

Kaj pa mi bomo nardile kako srečanje? Jst bi vas rada spoznala še v živo...

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1968
    5.8.2008 22:19:52   
    punce vste kaj sem zdele premišljevala da lahko rečem da sem bolj aktivna čveka tle pr vas februarčicah kot pa marčevkah ko spadam k njim sej vem kaj je to čutim da se bo naša pikica rodila v februarjuuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1969
    5.8.2008 22:29:46   
    sunny24
    cita, ti si naša in te ne damo! Si se najpraj k nam pofočkala in kar je, je! user posted image  

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 1970
    5.8.2008 22:33:03   
    IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

cita, ti si naša in te ne damo! Si se najpraj k nam pofočkala in kar je, je! user posted image  

hvala kk ste vredi zato vas pa mam radauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1971
    5.8.2008 22:33:10   
    Katjusa
    IZVIRNO SPOROČILO: cita

punce vste kaj sem zdele premišljevala da lahko rečem da sem bolj aktivna čveka tle pr vas februarčicah kot pa marčevkah ko spadam k njim sej vem kaj je to čutim da se bo naša pikica rodila v februarjuuser posted image user posted image user posted image

kak lahko sploh pomisliš da bi bla marčevkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot je sunny rekla si naša in te ne damouser posted image user posted image user posted image user posted image pa men je prav fino da mam eno tle blizu k bo tud februarka:) ..... pravkar sma bla z možem pod tušem in kot da bi vedela sma si pela od Andreja Šifrerja..... Ostani znami......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam se mal cartat in TV gledat se jutri tipkamo lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 1972
    5.8.2008 22:33:51   
    sunny24
    Aja, prej sem se odločla, da bom pol enkrat oktobra šla na en tečaj pletenja k moji noni in bom naši žabi eno majčko nardila...Da vidmo, če bo kaj ratalo iz tega! Al pa bojo same lukne...bo pa bol moderna majčkauser posted image

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1973
    5.8.2008 22:38:50   
    katjusa tebi prijetno cartanje jaz za svojo cartanje bom pa še čakal kr neki časa pa lepo sladko nočkouser posted image user posted image

Sunny no ti se le nauči pr noni potem pa pridem še jaz k tebi na tečaj velja pa bom tudi jaz pol pozimi mal pletla ko bo že hladno zunajuser posted image user posted image user posted image upam da se strinjaš??

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1974
    5.8.2008 22:42:36   
    sunny24
    cita, ti kar pridi...če bom znala, te bom naučila, drugače pa bomo šle po kako majčko v trgovino in pol rekle, da smo same to nardile!user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa, tebi pa želim lep večer v troje (Florjan verjetno že panča) in veliko crtanja! Pa lepe sanje za pole!

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 1975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.