|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
4.8.2008 20:45:08   
sunny24
timy, bravo za lepo Ns user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa, ti pa kar take načrte že delaš? Itak, da vam bova pokazala, kje je kaj. Ni panike. Za moj prtisk pa nevem če kaj obstaja, da ga dvignem. Kava mi ne gre za pit, pa tudi prej, kosem spila po 8 kav na dan sem imela tako nizek pritisk...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
4.8.2008 20:51:48   
timy
Hvala lepa za čestitke! Sem tako srečna! Komaj čakam naslednjega pregleda oz. ultrazvoka, da bom spet videla mojo pupiko.user posted image

Sunny, tudi jaz imam večinoma nizek pritisk. Pojej košček čokolade, ali pa kaj slanega ali pikantnegauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
4.8.2008 20:58:34   
Katjusa
Punce za nocoj se poslavljam grem tv gledat..... lepo preživite ta večer in naj bo noč polna lepih sanj in dobrega spancauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
4.8.2008 21:05:14   
brkn83
punce pozdravljene.

No vidim, da ste pridno pisale. Sedaj me namreč štirinajst dni ni bilo, smo bili na dopustu. No sem ga kr uredu preživela - nekako mi ni bilo veliko slabo, le ko smo dol prišli in potem ko smo šli nazaj domov. No ko smo prišli pa domov, je bilo pa tako da sem se tk slabo počutila, da sem morala bruhati. No danes pa je malo bolje, čeprav sem izredno malo jedla.

Sedaj pa vam še povem, da imam naslednji teden - 11.7-ob 8.15 NS v Domžalah.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
4.8.2008 21:44:30   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Sedaj pa vam še povem, da imam naslednji teden - 11.7-ob 8.15 NS v Domžalah.

A si misla napisat 11.8., ker 11.7. je že mem.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
4.8.2008 22:17:47   
brkn83
violica 23 - ja mislila sem napisati 11.8. - se opravičujem, nekako sem kr pozabla, da smo že avgusta.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
4.8.2008 22:43:12   
glen
punce
Bliža se noč in jaz kot čarovnica nemorem spat.user posted image
Sunny,kje si da mi delaš družbo.
Ali pa katera druga ki ima enak problem kot midve

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
4.8.2008 22:52:05   
sunny24
Evo me. Gledam Spanglish na canale 5. Kaj si poskusla AS?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
4.8.2008 22:55:18   
glen
Zdaj bom,javim

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
4.8.2008 23:33:06   
glen
sunnypridi k meni na inštrukcije.user posted image
Nevem al sem tako butasta al kaj.
jaz ne najdem,no za trenutek se mi je zdelo da ja, ma je blo tolko drugih zvokov še, da pol sem zgubila,ali pa sem si samo zamišljala.
Ma ti ko najdeš tvoj utrip na trebuhu je z enakim zvokom kot od user posted image samo daje počasnejši,al kaj.Al tvoj je tipo uno uouou od user posted image pa tup tup?
Se tolažim s tem da marikatera tako zgodaj ni našla utripa,ma slaba tolažba.
grrrrrrrrrr sem jezna,15 min sem vstrajala,pa sem si prisegla da do vikenda nebom več poslušala.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
4.8.2008 23:42:11   
sunny24
Hm, nevem. A prideš kej v Gorico, ti dam inštrukcije? user posted image  Ni pa isti zvok mojega srca in od user posted image . Ti kar še poskuši, ko ga boš najdla, ne boš mogla sfalit, da je to to.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.8.2008 0:03:13   
glen
hmmmmmmmmm,ma ne nebom danesuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
5.8.2008 7:35:31   
Pikica5
Pozdravljene punce,

kako ste kaj? Jaz sem vrnila iz dopusta. A še je kateri kaj slabo?

Vsem čestitke za preglede, ki ste jih imele in seveda za NS. user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.8.2008 8:03:36   
Ajvy
timy...čestitke za pupikouser posted image user posted image user posted image

kako ste kaj...jst sem zanič...upam ,da  bo kmalu bolje...
me pa en zobek zafrkava...kar ni vredu, glede na to ,da sem si jih po porodu vse zrihtala...ne vem kje se je sedaj tale našel...no...bomo že,.

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
5.8.2008 8:47:40   
Katjusa
Jutro punce dobrodošle vse, ki ste iz dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image
A katero tud tak kolki bolijo.... jst sem se včeraj komaj vlegla in še to sem jokala polek k to tak boli.... pravi moj da je blo v 1. nosečnosti isto da kak mesec me je bolelo pol se je pa umiriliuser posted image no jst sem na to že pozabla....
Kaj boste jedle za zajtrk?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.8.2008 9:13:07   
tanci29
dobro jutro....

jaz ravno razmišljam kaj bi zajtrkovala...najbrž kar isto kot zmeri..kruh in pašteta....user posted image user posted image ...mam pa res pester jedilnik s tole pašteto, pomoje se je bom najedla za ne vem kolk cajta...

vse ki ste bile na dopustu in ste že nazaj welcome back...mi pa še razmišljamo kam bi šli...jaz navijam za grčijo pa moj ni preveč navdušen...tko da mislim da se bomo kar do sosednje hrvaške zapeljali...no ja sej bo še čas za kej druzga

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.8.2008 9:16:01   
Katjusa
Jst bi tud šla na morje.... pa letos najbrž nič več k moj zdej ne bo mel dopusta k je službo menjaluser posted image user posted image user posted image pa sej bomo pa drugo leto šli 4-je in bo še bolj pestro.... malo sem pa letos že bla tak da sem preverla voda je še slanauser posted image user posted image user posted image user posted image ..... jst pa zdej že kak teden jem sam marmelado za zajtrk tak da mi na ušesih ven gleda.... grem tud po pašteto donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.8.2008 9:22:37   
tanci29
evo jest se že mastim s tole paštetouser posted image user posted image  ma je pa tku dobra njami....

dober tek tudi ostalim...

katjuša drugo leto bo pa res bolj pestro na morčitu...jest že lani nisem bila tko da letos pa res bo treba mal it

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.8.2008 9:30:15   
sunny24
Evo, danes pa res lahko rečem dobro jutro....user posted image

Morem it v laboratorij dat kri, sej če ne, bi še spala.user posted image  
Jst sem lihkar pojedla cornflakes za zajtrk. sem se pa vagala in sem 1 kilo dol šla...user posted image

Nč, grem si jst glavo oprat, pol pa šibnem v lajf....user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.8.2008 9:33:17   
Katjusa
Suuny to je p res dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image Pa fajn zrihtaj v labaratoriju:)

Jst sem pa zdej kr čokolino jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image sem ugotovila, da nimam nič kruha in sem pol Florjanu čokolino naredla pol sem ga pa še jst maluser posted image user posted image user posted image pašteta bo pa ju3:) zdje grem pa na zavod za zaposolovanje da se jim javim.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.8.2008 9:39:59   
cati
Zdrvo punce

No pa je le zame napočil dan Duser posted image
Pikica tebe pa sem že pogrešala, sem očitno spregledala da si na lepšem.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.8.2008 10:17:53   
diamantina
JUTRO!

Tudi jaz imam danes dobro jutro po doooooolgem času user posted image

Kaj boste počele? Jaz bom to kar vedno - knjige, gospodinjstvo, cartanje dragega, spanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mogla bi še v trgovino, bom šla popoldne.

Lep dan!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.8.2008 10:31:01   
glen
Dobri jutro punce.
Po pari dneh mi je celo uspelo zaspati okoli 1 ponoči,zame je to že napredek.user posted image
Jaz se tudi odločam kaj bom jedla.Pašteta in marmelada mi nedišita(zdaj) čokolino pa bi, pa ga nimam doma ker ga moja princeska nemara v trgovino se pa mi neda.user posted image
Se mi pa ful lušta.
Zgleda da bo spet tamar ali pa sirček.
Sunny danes si pa zgodnjauser posted image user posted image user posted image ,lepo si frizuro zrihti pa pejdi malo v lajf,jaz grem jutri.
Moja teža niha tam okoli svoje teže pa kakšen kilo dol pa spet moja teža ,pa spet dol,ma sej bo,odvisno kako pogosto grem na wc(mam težave s prebavo)user posted image
Včeraj se pa mi je zvečer mortadela luštala,pa je šel moj dragi v nabavo ,sem se najedla,samo mi ni dobro nardila.
Joj punce meje paje res tako strah petka(ns)Ful se bojim.(po 3 ss)user posted image

dopustnice kako ste preživele dopust. pozno popldan.
Joj meni se pa tako neda na plažo(Jo imam pred nosom)danes sem obljubla tamali da jo peljem

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
5.8.2008 10:51:46   
JUtro,

vsem ki ste prišle iz dopustov dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image za uspešen pregled čestitke...ko ste glih pr zajtrku jaz pol pa jogorta ponabadi jem jabolko za zajtrk ampka žal sem ugotovial da nimam nobene domauser posted image user posted image bo pa grozdje tudi dobro...

sunny fajn rihtaj v laboratorijuuser posted image user posted image

katjusa ti pa na zavodu in jim povej da si user posted image in te bodo kr pustili pr miruuser posted image user posted image

uživajte dan seveda ampak bo spet vroče za umretuser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.8.2008 11:04:38   
tanci29
hej vidim da ste kar pridne glede vaše linijeuser posted image user posted image ...meni kaže tehtnica že +2kg....mogoče še malo več sam se mal prešvercam, gledam bolj na en uč...ker pravim da sem preden sem zanosila zgubila kak kilogramček pa se je zato malo hitreje nazaj prkazu...no pa saj ni panike...v prvo mi je tudi šlo tako na začetku potem se je pa malo ustalilo sem pridelala 13 kg..kar je kar normalno se mi zdi

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.