|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
5.8.2008 8:17:42   
sonchek
jutro..
hvala za kavico in zajtrk, jo jo glih kar pijem user posted image

zdej pa se grem počas oblečt, če ne ne bom prišla do zbilj...hahaha

lep dan vsem
papa...
se vidimo

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
5.8.2008 8:18:52   
Tanayya29
Ojla.

No,sej vreme je super,ane?

No,se vidimo,morva s Tajem pojest in se oblečt.

Čaw!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
5.8.2008 8:28:22   
tabi
jutro
Punce hvala za kavo in zajterk user posted image

No punce uživajte in seveda mali nagajivčkiuser posted image
Men je tak hudo da ne pridem user posted image pa drugičuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
5.8.2008 9:04:27   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: barika
punce, a je v Lj kakšna crocs trgovina???

V Supernovi.

Grem pod tuš, potem pa pribrenčiva z mojo čebelo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
5.8.2008 10:07:48   
rozika12
Jutro.

Oddala auto: zadnjih vrat se ne da odpret. Najprej sta punci nekaj uštimali, pol je pa še mož želel bit mojster, pa se zdaj niti od znotraj ne dajo več odpretuser posted image . NanaLiza hvala za ponujeno vožnjo. Next time.

Scuba: parketar, zraven naju eni gradijo, no finjiširajo, lahko vprašam kdo jim je polagal,če te še zanima. Sporoči.

Bila sem dedek Mraz. Počutim se prav dobro. user posted image

Dete: ponoči me še vedno vonja. Jojojoj, pa je čisto vseeno koliko kaše poje zvečer ...

user posted image Aha, če rade ponujate nove stvari, poskusite s prosenimi kosmiči
(Hirse Flocken) od Allnature. Super so. Hitro topljivi in sevdea nasitni ...... . Jih prekuham dodam mleko v prahu in to je to. Za ta večje pa kot müsli z jogurtom, čeprav moje imajo najraje kašaste z mlekom.

Čau belle ... user posted image

< Sporočilo je popravil rozika12 -- 5.8.2008 10:09:24 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
5.8.2008 11:40:16   
martita
Punce moje, čudeži se dogajajo tudi pri nas! Naša Maja je SPET spala. Torej včeraj ni bilo zgolj naključke. Spala je od 21.30 do 6h, še ena budnica ne vem kdaj in končno bujenje ob 11h!!!!!!!! Boga reva. Verjetno mora nadoknadit še za nazaj.user posted image Moj je šel ob 5h v njeno sobico pokontrolirat , če še diha.user posted image Neverjetno, res. Če bi mi kdo pripovedoval, ne bi verjela. Kot da bi odrezal. Še v soboto ponoči se je zbujala v najini sobi vsako uro, zdej pa to. user posted image user posted image user posted image Malo si očitam, zakaj je nisva že prej dala v svojo sobico, a kaj čem. Psihično sem bila pripravljena na revolt, pa me je presenetila 100/h.

No, tudi to je en razlog zakaj nas ni na Zbilju. Nisem hotela prekinjat njenega spanja, ker očitno ji je še kako primanjkoval. Naj se dodobra nauči te nove veščine, pol bova pa kam odjadrale tudi bolj zgodaj.user posted image NanaLiza, hvala za klic, predvidevam da je bil v zvezi z Zbiljem. Sej bomo ponovile srečanje te ki smo bolj blizu: ti, sonchek, mama11, pa še ktera. Na naši Trubarjevini je strašno lepo.user posted image No, ali pa v ZOOju. Samo da se malo shladi, ker zadnje dni je peklensko.

Tako, bi bomo zdej pozajtrkovali, potem pa grem napihnit bazenčka!

Aja, rezervirali smo II. del morja: isti kraj (pag, Šimuni), isti apartma, 30.8.-13.9.!!!! Komaj čakam.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
5.8.2008 13:17:15   
kanarka
Ojla

Mene zadnje dni kar mineva do odpiranja foruma. Če hočem odpret kakšno stran, lahko grem vmes skuhati kosilo, pa še pojem in bom zelo vesela, če se mi bo stran odprla. Ne vem, kaj je narobe. Bom morala dati računalnik prepucat.

Tko, da brala sem bolj hm hm.
Kakšne pa zgledajo te crosce, ko vse o njih tako pišete?

Upam, da na srečanju uživate!

Do naslednjič!

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
5.8.2008 14:44:06   
Dajica
NEKAJ ZA NAŠO GENERACIJO

V teh letih ko ti srce zaigra,

pa se ustavi in občutiš nemir,
ko se ti pred očmi zamegli in

v glavi zavrti, ne boj se!
To ni ljubezen!..........

To je infarkt !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mal crnega humorja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
5.8.2008 16:14:43   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Bila sem dedek Mraz. Počutim se prav dobro. user posted image

??

Martita, tvoja pikica caruje, 13.5 ur nočnega pa mi nismo spali... mislim da nikoli; tudi z vsemi dojenji vmes smo morda naklepali kakšno uro manj. Pa še to je bilo pred meseci. Ti si nič ne očitaj, važno, da ste poštimali! Kar pusti ji, da nadoknadi, se lahko kdaj dobimo na Trubarjevini tudi okoli 1h popoldne. Tam je takrat tako ali tako senca.

Srečanje danes je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image . Na koncu nisva bili sami s Tanayyo. V bistvu nas je kar mrgolelo, smo zasedli tretjino vrta user posted image . Pa še dobro, da smo se videle; mularija poganja kot plevel, še kakšen mesec, pa ne bi več vedela, kateri je kateri user posted image .

Moja je potem v avtu ugasnila kot lučka, sva šli še tankat, pa v Grosuplje, potem sem pa doma ekspresno kuhala (še dobro, da sem korenček skuhala že zjutraj) in je pomlatila kakšne 3 dcl (user posted image , resno, se ne hecam) polente s korenjem in sladkim krompirjem). Potem, ko sem se tako pritoževala, da mi malo poje. Hmm, še dobro, da ne znam skuhati malo user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
5.8.2008 16:15:40   
mama11
Aja, potem se je pa še dojila...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
5.8.2008 18:43:56   
gruška
Jp, dons je bla pa tud Gruška z mularijo na srečanju user posted image ... clo dve fotki sm naredila, upam da ju uspem pred jesenjo objavt user posted image ... Sem pogrešala "ta nove", pa "tastare", ki jih ni blo tud user posted image

S Tajo sva bili zjutraj pri pediatru, punca bo mogla začet mal več jest GH, ker z dojenjem dobi premal železa... Ne vem edin, kako jo prepričat, da poje več kot 3 žlice kosila user posted image ... saj sadja in skutk in rižolina ipd. poje normalno porcijo, ampak kosilo user posted image user posted image ... Jutr jo bom peljala na enga horsa user posted image ... če ne, bo pa fotr iz službe pripeljal en star blatnik, pa naj ga liže user posted image user posted image

Pa jutr morva dat še enkrat vodo, ker ni bla čist uredu, pa bo za vsak slučaj jutri še 1x pogledal....

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

berem knjigo (trenutno ful dobro: Rojena iz tvojega življenja),

prebrala pred kratkim - kr v redu, ni pa top of the top

Sem šele na polovici.... dve kolegici sta mi jo priporočili, obe ful navdušeni nad koncem knjige user posted image ... psssst, nč mi povedat user posted image

Aja, babuške, a je katera na Hrvaškem kupovala sladoled Lopta ali Gool (od Leda?)... not so namreč ene kartice fuzbalerjev in moj sine jih zbira in menja z drugimi otroki ... še 11 mu jih manjka (od 120), pa sem mu rekla, da bom še vas vprašala, če kateri od vaših otrok to zbira....

Grem narest sadno solato, pa eno sočno pecivo...

Baaj...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
5.8.2008 18:45:57   
gruška
Aja Ajtak, mere:

9.mes: 7780g, 69cm

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
5.8.2008 20:02:51   
tabi
čer

Punce a bo kaka slikica s srečanja padla user posted image

Maja bravo user posted image user posted image  za spanje

Gruška a bote lambado plesaluser posted image
Taja je pa res manekenka,kot mamiuser posted image
Medve z Niko imava pa naslednji teden pa že vidim kok me bo pizdila zarad težeuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
5.8.2008 20:04:05   
mklks
živjo! no, sam da je srečanje uspelo, ko bo pa naslednje, bi se vam pa tud jst pridružla, da vas vidim še v živo:)
mi smo se pa kopal danes in je blo fenomenalno, ema se je začela vlečt pokonci na noge, sicer ji še ni uspelo, se pa zelo matra in trudi tako da...pričakujemo v bližnji prihodnosti:) bravo za nas:)

jutri gremo pa v portorož, moja teta živi tam pa gremo mal na obisk, pa spet kej kopat, sam če bo vreme, pri nas je zdej začel dež padatuser posted image

aja, danes sem končno dobila, pediatrinjo, mogle bi met zdej avgusta sistematski pri devetih mesecih, pa prideva na vrsto šele septembrauser posted image user posted image

no, zdej pa grem, aja, še to povem, danes sva prvič jedle mlečni gres, in ji je bil tkooooo dober...

zdej pa res gremuser posted image user posted image user posted image .....imejte se fajnouser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
5.8.2008 20:04:34   
tabi
Skuba za malerja pa jst lahk pridem sem lih v formiuser posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
5.8.2008 20:13:34   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Gruška a bote lambado plesaluser posted image
Taja je pa res manekenka,kot mamiuser posted image
Medve z Niko imava pa naslednji teden pa že vidim kok me bo pizdila zarad težeuser posted image

Ja, sm prej pozabla rečt hvala za recept user posted image ... ne, ne bomo je dons plesal, dons bo neki druzga user posted image user posted image  

A veš kako je Martita enkrat napisala: da raj vid, da bo njena pupa 8 ur sedela v pisarni, kot pa, da je manekenka user posted image user posted image

Obiske smo dobl, pridem nazaj ... (ko (če) bojo šli user posted image )

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
5.8.2008 20:40:56   
manca
 SUPER ROLADA 

6 jajc
6 žlic sladkorja
8 žlic mletih orehov
vanili sladkor
kisla smetana

Rumenjake, sladkor in vanili sladkor penasto zmešaj. Na vse to stresi trd sneg, dodaj orehe in narahlo zmešaj. Peci 10-12 minut. Ko je pečeno takoj namaži s kislo smetano in zvij.

< Sporočilo je popravil manca -- 5.8.2008 20:41:40 >

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
5.8.2008 20:52:58   
manca
Pa se spet malo oglašam. Sem vam najprej napisala kar en njami recept, pa še hitro je narejeno. Najbolje pa je, če ponudite rolado direkt iz hladilnika.

Smo v zadnjem času že prespali parkrat celo noč, pa imamo zdaj spet sranje. Se zbuja kar naprej, ne pomaga nič kot pa da se kar priklopi name. Poleg vsega me hoče med dojenjem ščipati. Sem jo včeraj malo uščipnila nazaj v rokico, pa me je le pogledala ter me nehala ščipati za par sekund, nato pa je lumpika kar nadaljevala.

Smo bili v soboto v Avstriji (sem rabila eno uro, da sem se prepričala, da se mi da ituser posted image ) in v dveh Schlecker-jih pobrali skoraj vse plenice 4 in 4+...no en paket je baje še ostal za Tintin za ponedeljek. Ja, njihova zaloga je res majhna. Tako imamo sedaj zalogo plenic za nekaj mesecevuser posted image . Aja, Tintin, če boš kaj hodila tja ti moram še povedat, da imajo dobre robčke njihove za ritko brisat...6x80 kosov v škatli pride nekaj čez 7 eur.

Prehrana:skutke še vedno ne grejo v promet, gre pa mleko+namočena žemljica. Jabolka, banane ter hruške ne smemo, obožuje pa nektarine. A kivi se lahko da?
Obožuje ovsene kosmiče kar z vodo zmešane, tiste kašice za zmešat od Milupe pa bolj tako tako.

Scuba: na žalost za nobenega majster parketa ne vem. Če boš rabila vodovodarja kdaj pa brez problema zrihtam.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
5.8.2008 21:12:02   
sonchek
Hojla
Danes je bilo vreme super, družba fantastična..naši dojenčki pa tako rastejo da jih je res uitek pogledat, sploh po tolkem času...

Gruška hvala še enkrat za sprej, pa ker si me tok časa kreditirala user posted image user posted image user posted image

evo zdele grem pa mal pred tv...
lep večer še naprej

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
5.8.2008 21:55:18   
Tanayya29
Ojla.

Danes je bilo res lepo.
Kako so že veliki...user posted image user posted image .
scuba hvala za morjeuser posted image .
mama11 upam,da je plastenka še v teku..Ma,sta se Taj in Tamara borila za tisto plastenko(prav luštna sta bla...sto igrač okrog,ampak plastenka je bila zakon...)kakšne ropotuljice....user posted image user posted image user posted image dejte mi plastenko,ščipalke,telefon,daljincuser posted image user posted image user posted image ,pa zemlja na tleh je sploh njami...
Prav posrečeni so.

Ma,prej je npr. Taj (ko nisem vidla),uštekan polnilc lizal...tist na konc,k se  v telefon vtakne...Mislm,sej tud ,če vse odstranm,kej takga sigurno pozabm...Važn,da ni njega začel polnt...jauuu....

Da zelenjave ne mara,če mi pa slučajno v kuhnji na tla kakšen košček pade,je pa takoj v ustih.
Da,ko greva v stanovanje,in taj kraljuje s ključami v rokah,in ko mu jih vzamem,da bi lahko odklenila,je taka ihta,da se kar zaganja,pa morm samo odklent....

martita čestitam za spanje...sedaj še pa še ti naspi!!!

uu..pridem nazaj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
5.8.2008 21:57:19   
tintin
Hojla punce,
tudi jaz sem se imela danes na zbilju fajn. Sonček, Mama11, BrinaS in NanaLiza - v veselje mi je bilo, da sem vas končno spoznala in vaše malčke tudi seveda.
Tudi Vasja je takoj mrknil v avtu, sva se potem še do Mance peljala, da sva Tupp oddala, nato pa brž domov, je bila potem že huda lakota! Manca, sorry ker sva tako odbzela! Upam, da se kaj kmalu vidimo!
Točno tako, Manca me je danes razvetlila zakaj sem včeraj iskala pleniceuser posted image Babysmile v dveh Schleckerjih v Avstrijiuser posted image Smešno, da sva bili obe v istih trgovinah, no en paket sem pa le dobilauser posted image Ampak bomo itak šli spet kmalu v Avt. (zato nič skrbetuser posted image ), ker sva si z mojim včeraj v Eduschu ogledala eno dobro kofi mašino, ki naju zelo mikauser posted image
Spanje - tudi pri nas rahel problem, sploh odkar stoji in ob opori hodi...ravno zdajle zvečer sva imela misijo....se je moral ene 10 min ornk zjokat, da je zaspal...Mi je kar hudo, ker to niso moje metode uspavanja, ampak drugače ne gre...Toliko se mu dogaja, da kar ne more it spat...user posted image
Dojenje - naš je danes grizel in se zraven režaluser posted image smrkavček mali....

Prehrana: danes bolj tako-tako, sploh dopoldan...
zajtrk: dojenje, grisolino s KM (nismo imel nič kruha, sicer je kruh)
malica: hruška, nektarina, ovseni kosmiči
kosilo:testenine s paradižnikovo omako (pojedel ene 5 žličk)
malica: sadni jogurt z žlico kosmičev
večerja: rižolino z KM, posut s kakavom

Kot vidite za kašice že uporabljam KM.  Prenaša ga ok. Ne mara pa tudi Vasja več kašic, ki se mešajo z vodo (ala milupa, dm....), ima pa rad razne Linote (sploh grisolino, rižolino, keksolino...na Hr sem mu kupila tudi Karamelino, ki ga pri nas ni), ki jih delam z KM. Gresa ipd mu ne kuham, ker ful ne mara toplih kašic in se mi res ne da hladit....raje naredim z mlačnim mlekom in je.

lp vsem...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
5.8.2008 22:18:57   
zirafa76
dober vecer..

saj ne morem verjet,da se javljam tale cas,ampak sem depresivna..no,zdaj se je malo poleglo,ampak se mi zdi,da nas nesreca se ni spustila iz rok..vse gre navzdol,vkljucno z mojim razpolozenjemuser posted image

V glavnem,avto nama je cist crknil,imava tezave z tiskanjem vabil za poroko,se smrt nas je doletela v druzini mojega,stanovanja stagnirajo,ker vsi cakajo EUR,midva pa zeliva zamenjat..pa nic..pa se moj je brez sluzbe in sedaj isce svoj biznis prostor....Jaz pa sem ze postala malo skepticna in me je strah,da bova enostavno potrosila vse prihranke in bo sel nazaj v ZDA...sva ze tako zivcno razpolozena,da mi je celo rekel,da ga mogoce en dan ne bo vec domov...user posted image Saj sem jaz tudi napeta in razdrazena,ampak se bojim..ne vem no..pol se vedno kaksne vecere jokam,ce pa vidim kaksne dvojcke pa itak..ampak,ni vec tako hudo....Mogoce pa je res z mano nekaj narobe no.....user posted image user posted image In ne vem,kaj naj naredim..nic me ne veseli vec..se mi zdi,da sem kot roza,ki pocasi veni...user posted image ..n

No,se opravicujem..sem mogla se malo izpovedat.....user posted image

pa se vprasanje..a ze kupujete ta prave ceveljcke,te ta prve???Jaz sem ji danes kupila copatke ter sandalcke od Cicibana..ga imamo tukajuser posted image ..meni so res kul,zdravnik pa mi je povedal,da ce ze hodi okrog mize,ji kar naj kupiva prve ceveljcke,no copatke,da se noga pravilno razvije in da se ona navadi na obcutek cevlja....pa je res smesna no....tako raca okrog
Pa povejte mi,kaksne so kaj cene Cicibank v SLO???Tukaj so te bio al nekaj podobnega 40 eur....

no,pozdravcek ..grem gledat CSI..user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
5.8.2008 22:24:35   
Tanayya29
Žirafa,joj upam,da se stanje nekako spet vrne na stare tirnice.
Če pa misliš,da je  depresija,pa je pomoje fino,da obiščeš svojo zdravnico,pa ji povešuser posted image user posted image .

Tudi naš Taj ima prve čeveljčke cicibanove,in so bile prav tako 40 e.

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 5.8.2008 22:25:05 >

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
5.8.2008 23:15:21   
potepinka
Čer

No končno se imam čas javit na RR
Imela sem nečaka na počitnicah,pa internet mi ni delal....bla,bla...
Scuba-lepo da me pogrešaš user posted image

Drugače pa Mark pokaže vsak dan nekaj novega,zna pokazat bravo,pa pa,ni ni,buci buci, da čelo na moje čelo.ko rečem moj moj se stisne k meni,vrašaš kje je lučka pogleda,pa ura...skratka pri puzanju je pa pravi nagajivček šiba 100 na uro vstaja ob vsaki opori,hodi še ne sam bi se pa kar spustil če ga ne paziš.
Ali vaši malčki ko se držijo opore se previdno držijo al se kar spustijo???
Jaz če ne bi Marka pazla bi vsakič padel,to se kar spusti.

Vsem ki ste praznovali čestitkeuser posted image user posted image
Maja bravo za spanje,Mark se 1X na noč še zbudi
Zirafa-Upam da se porihta stanje,normalno da si napeta,če je pa tolk stvari na kupu,jaz bi tudi bila,poroka,tvoj brez službe........probaj se pomirit saj bo...user posted image user posted image user posted image
Mark še nima čeveljčkov

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
6.8.2008 7:58:45   
scubadiver
Dobro jutro,

Ena kavica za vse user posted image .

Včeraj je blo res luštno na srečanju. Kako je fajn spet videt ostale malčke user posted image . MIdve z Lano sva šli potem v ta novo stanovanje, ob 4h se nama je pridružil še oči in smo bli ful pridni do pol sedmih, ko je mami letela domov, pod tuš, lase umit in z babami ven.
Vsak prvi torek v mesecu se namreč dobimo same babnice. Včeraj je imela ena prijateljica vselitveni žur v novo stanovanje. Smo se imele ful luštno, sam jest sem že ob 23.30 šla, ker sem bla čist crknjena.

HVala vsem za pomoč okoli parketarja. Rozi ne vem če ima smisel da te sploh gnavim. Včeraj sem namreč preklicala ful parketarjev, vsi so do septembra zasedeni, razen en ki bi mi naredil, ampak za 800 eur. Kar se mi pa zdi preveč da mi samo zbrusi in zlakira na novo parket. Je pa res, da so vsi povedali kar podobne cifre. Tko da se bo verjetno kar moj sam lotil tega.

Lep dan vsem, moj bo delaven kolikor bo Lana pustila user posted image

Joj Žirafa tvoj post me je pa prav pretresel. Pazi nase, bodi močna čeprav je hudo. In bodi svojemu v oporo. Poleg tega da ga skrbi za finance verjetno trpi še njegov moški ego da je brez službe.

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 6.8.2008 8:01:51 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

x
rbdx3

katero ime vam je naj bol všeč???

anja (67%)

jerneja (16%)

vera (3%)

dulce (6%)

katero koli (8%)

Število vseh glasov: 428

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!