tintin
|
Hojla punce, tudi jaz sem se imela danes na zbilju fajn. Sonček, Mama11, BrinaS in NanaLiza - v veselje mi je bilo, da sem vas končno spoznala in vaše malčke tudi seveda. Tudi Vasja je takoj mrknil v avtu, sva se potem še do Mance peljala, da sva Tupp oddala, nato pa brž domov, je bila potem že huda lakota! Manca, sorry ker sva tako odbzela! Upam, da se kaj kmalu vidimo! Točno tako, Manca me je danes razvetlila zakaj sem včeraj iskala plenice Babysmile v dveh Schleckerjih v Avstriji Smešno, da sva bili obe v istih trgovinah, no en paket sem pa le dobila Ampak bomo itak šli spet kmalu v Avt. (zato nič skrbet ), ker sva si z mojim včeraj v Eduschu ogledala eno dobro kofi mašino, ki naju zelo mika Spanje - tudi pri nas rahel problem, sploh odkar stoji in ob opori hodi...ravno zdajle zvečer sva imela misijo....se je moral ene 10 min ornk zjokat, da je zaspal...Mi je kar hudo, ker to niso moje metode uspavanja, ampak drugače ne gre...Toliko se mu dogaja, da kar ne more it spat... Dojenje - naš je danes grizel in se zraven režal smrkavček mali.... Prehrana: danes bolj tako-tako, sploh dopoldan... zajtrk: dojenje, grisolino s KM (nismo imel nič kruha, sicer je kruh) malica: hruška, nektarina, ovseni kosmiči kosilo:testenine s paradižnikovo omako (pojedel ene 5 žličk) malica: sadni jogurt z žlico kosmičev večerja: rižolino z KM, posut s kakavom Kot vidite za kašice že uporabljam KM. Prenaša ga ok. Ne mara pa tudi Vasja več kašic, ki se mešajo z vodo (ala milupa, dm....), ima pa rad razne Linote (sploh grisolino, rižolino, keksolino...na Hr sem mu kupila tudi Karamelino, ki ga pri nas ni), ki jih delam z KM. Gresa ipd mu ne kuham, ker ful ne mara toplih kašic in se mi res ne da hladit....raje naredim z mlačnim mlekom in je. lp vsem...
|