Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 20:44:26
|
|
|
|
Dajica
|
Pa se nas jedilnik: -dojenje -malo navadnega jogurta + breskev, hruska + dojenje -juhica iz krompircka, bucke, korenja, cvetace, brokolija + malo nudeljckov in kus-kusa in malo petersiljcka (samo pretlaceno z vilico NJAMI) -preostnek navadnega jogurta od zajtrka +vanilijev fruchtwerge (?) -malo rizolina + dojenje Cez dan se full malo doji, zato pa ponoci se 1-2x
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 20:50:37
|
|
|
|
ajtak
|
Dober vecer, nepreklicno sporocam, da naju s Tjasem jutri nebo na srecanje ker se gremo kopat v terme Snovik. Uzivajte brez naju . Grem kr spat ker se mi full pozna da vceraj nisem nic spala... Lahko noc!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 20:50:44
|
|
|
|
mklks
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika mklks, kateri nahrbtnik pa imaš? mam nahrbtnik brevi, kupljen v pikapolonici za 99€- zelo dobra naložba, ni mi žal:) vidm, da ste dons neki na recepte navalile, no jst sicer nimam nobenga pametnega da bi ga prlepila, bom pa z veseljem probala tega tabinega, zgleda prou slasten- njami no, zdej se grem pa malo učit, jst mam še kar dolgo pot do diplome:) fajn se mejte pa ne preveč načvekat, da ne bom mela jutr preveč dela:):)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 20:57:14
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak nepreklicno sporocam, da naju s Tjasem jutri nebo na srecanje
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 21:41:20
|
|
|
|
martita
|
Eno malo čudno vprašanje vprašanje....imetnice crocsov, povejte, ko stojite v teh šuhih, kolk mate pri peti lufta do unaga dela k je mal dvignjen gor. Danes sem si jih nabavila in se bojim, da so numalčk majhni?! Sicer pa fajn znižano v Humanicu...28 eur.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 21:56:43
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Eno malo čudno vprašanje vprašanje....imetnice crocsov, povejte, ko stojite v teh šuhih, kolk mate pri peti lufta do unaga dela k je mal dvignjen gor. Danes sem si jih nabavila in se bojim, da so numalčk majhni?! Sicer pa fajn znižano v Humanicu...28 eur. Jaz sem jih kupila na morju za 100hrk. Pri peti imam do roba lufta priblizno 1cm. Mal more bit, da ne hodis po robu, prevec pa tud ne, da ne plavas v njih. Imam pa roza.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:03:10
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: martita Eno malo čudno vprašanje vprašanje....imetnice crocsov, povejte, ko stojite v teh šuhih, kolk mate pri peti lufta do unaga dela k je mal dvignjen gor. Danes sem si jih nabavila in se bojim, da so numalčk majhni?! Sicer pa fajn znižano v Humanicu...28 eur. Jaz sem jih kupila na morju za 100hrk. Pri peti imam do roba lufta priblizno 1cm. Mal more bit, da ne hodis po robu, prevec pa tud ne, da ne plavas v njih. Imam pa roza. ja, se mi zdi da bi blo res met boljše, ker meni se peta skoraj dotika roba. pa me je moj prepričeval, da so št. večje kot ladje. Tam sem mela tudi jaz kak cm do roba. eh, bo treba spet menjat. da so tvoje roza pa nisem dvomila.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:13:08
|
|
|
|
Nana Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Eno malo čudno vprašanje vprašanje....imetnice crocsov, povejte, ko stojite v teh šuhih, kolk mate pri peti lufta do unaga dela k je mal dvignjen gor. Danes sem si jih nabavila in se bojim, da so numalčk majhni?! Sicer pa fajn znižano v Humanicu...28 eur. Če daš tisti pašček nazaj, moraš imeti tolk lufta, da komot hodiš, pa da se ti ne snema. 28€ - huda cena.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:13:29
|
|
|
|
Tanayya29
|
a ju3 potem ob desetih,al kako? Kdo pride? razen mene in mame 11?Sam midve sva za zihr .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:21:29
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Ma ne, resno - poglej Kim od Jooly, cele noči je žurala in pri 7 mesecih shodila . Pri nas je pa navadni jogurt in od sadja kivi , vse ostalo je pa njamiiiii IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 a ju3 potem ob desetih,al kako? Kdo pride? razen mene in mame 11?Sam midve sva za zihr . Jst še zmer nisem zihr IZVIRNO SPOROČILO: gruška berem knjigo (trenutno ful dobro: Rojena iz tvojega življenja), prebrala pred kratkim - kr v redu, ni pa top of the top
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:28:25
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita da so tvoje roza pa nisem dvomila. Kako si pa to vedla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:29:08
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza IZVIRNO SPOROČILO: martita Eno malo čudno vprašanje vprašanje....imetnice crocsov, povejte, ko stojite v teh šuhih, kolk mate pri peti lufta do unaga dela k je mal dvignjen gor. Danes sem si jih nabavila in se bojim, da so numalčk majhni?! Sicer pa fajn znižano v Humanicu...28 eur. Če daš tisti pašček nazaj, moraš imeti tolk lufta, da komot hodiš, pa da se ti ne snema. 28€ - huda cena. hm, grem probat...aja imam oranžne kok ti nej rečem, kot ulito prav so mi, od prsta do pete, ne hodim po "opetniku", nimam lufta.... edino barvo bi zdej imela drugo, pa model...to je pa tud vse
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:38:09
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza IZVIRNO SPOROČILO: martita Eno malo čudno vprašanje vprašanje....imetnice crocsov, povejte, ko stojite v teh šuhih, kolk mate pri peti lufta do unaga dela k je mal dvignjen gor. Danes sem si jih nabavila in se bojim, da so numalčk majhni?! Sicer pa fajn znižano v Humanicu...28 eur. Če daš tisti pašček nazaj, moraš imeti tolk lufta, da komot hodiš, pa da se ti ne snema. 28€ - huda cena. hm, grem probat...aja imam oranžne kok ti nej rečem, kot ulito prav so mi, od prsta do pete, ne hodim po "opetniku", nimam lufta.... edino barvo bi zdej imela drugo, pa model...to je pa tud vse joj, se bojim, da mi jutri moj prnese št.40 in mi bojo preveliki. sem probala še na štunfe obut in z opetnikom, pa takrat malo čutim prste na koncu, še posebej če pokleknem. to najbrž ni kul, ne? ma sej sm ku da bi si ta prve čevle kupovala! vsako poletje opažam, da ko grem po par mesecih "bosih" nog kupovat zaprte čevlje, imam ful težave. ja, kupila sem si pa zlate al kaj jst vem kaka farba je že to. sem hotla še kako rožico za dat gor pa košta 3 eur. se mi je skor zaletelo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:41:25
|
|
|
|
scubadiver
|
Matr čveke, dons k cel dan nisem uspela pridet do računalnika ste pa ful načvekale Midve z Lano prideva jutri 100%. Tanayya ti prinesem mal morja . Ajtak ful škoda da vaju ne bo Žirafa in Potepinka ful lepo da sta se mal javili, vsaj toliko, da vemo da je vse ok z vama in vajnimi sončki Drugač smo pa kr busy, zdej tm v "tanovem" stanovanju pridno rihtamo. Vrata in okno so zmontirani, zdej se mormo lotit še beljenja, pa parketarja mormo še poiskat. A res nobena ne pozna nobenega poceni in fajn parketarja?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:43:42
|
|
|
|
Tanayya29
|
a to je tista knjiga gruška od levkemije?in sestr?Jaz sem jo lani na morju brala,pa jo nisem do konca....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:44:07
|
|
|
|
barika
|
A res nobena ne pozna nobenega poceni in fajn parketarja? mikola iz Celja
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:46:53
|
|
|
|
Tanayya29
|
scuba moj oči je to odlično delal...... žal,pa ne poznam nobenega sedaj,lahko pa malo povprašam mojga tasta.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:47:15
|
|
|
|
Tanayya29
|
Morje,pa le prinesi .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 22:55:30
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika A res nobena ne pozna nobenega poceni in fajn parketarja? mikola iz Celja A mi lahko zrihtaš kakšno številko? IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 scuba moj oči je to odlično delal...... žal,pa ne poznam nobenega sedaj,lahko pa malo povprašam mojga tasta. Joj kako bi mi tvoj oči prav prišel . Če ti ni težko vprašati tasta, te lepo prosim. Morje je pa že v vozičku da ga ne pozabim slučajno . Tanayya a rabiš ti prevoz do zbilj?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 23:12:01
|
|
|
|
Tanayya29
|
ne,jaz sem peš ,tnx.... bom povprašala,velja?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 23:21:19
|
|
|
|
barika
|
mikola punce, a je v Lj kakšna crocs trgovina???
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 4.8.2008 23:23:32
|
|
|
|
barika
|
aja Scuba. drugače pa stric gugl najde skor vse (še malo pa te začnem klicat scruba , ko boš pucala)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 5.8.2008 6:54:08
|
|
|
|
ajtak
|
Dobro jutro, scuba tud jaz enga poznam k je full, full dober in je vsem mojim znancem polagu, sam se bojim da ni lih pocen.. nevem, poklic ga... http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx?PnoYriTeLdwf%2BquQvqxJyqzDY17J0RvAD3T9r8fearU%3D Sej da veste, da je men tud full zal, da ne pridem danes, po drugi strani pa komaj cakam kopanje, ker vem da bo Tjas full uzival in se teta pa babi ga bosta koncno vidle v vodi . Grem delat zajtrk! Sej s kavico bi postregla sam je se nisem skuhala...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 5.8.2008 7:18:03
|
|
|
|
mklks
|
dobro jutro pa eno veliko , da se zbudite! dons bo po moje en ful lep dan, mi se gremo tud verjetno kopat v šmarješke toplice, komi čakam..... no, zdej pa letim, morm še vse prštimat, uživejte pa se zvečer javim...by
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 5.8.2008 7:20:18
|
|
|
|
ajtak
|
Evo, kava kuhana, zajtrk fertik... a pridete?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?