|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
4.8.2008 21:55:42   
srečka nosečka
Lana je že tudi probala gluten, mlečnih stvari pa še ne. Kdaj pa kdaj ji dam tudi malo graham žemljice - ko bi jo videle, papca, da jo je prav veselje gledat.
Poskusile sva že tudi belo meso, dodano k zelenjavi - Lana bi rekla, da j bilo dobro. user posted image

Kmalu pa dobi še kaj iz mleka. Kaj ji lahko vmešam v jogurt?

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
4.8.2008 21:56:21   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Odvajanje od RRja je bilo neuspešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne trudi se, nima smisla user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
4.8.2008 22:02:29   
dolenjka
No tko, pa sem se prebila do RR. Je moj z Metkinim klepetal in nisem zraven prišla user posted image  Hujš kot 2 babi user posted image

Srečka nosečka, kaj pa če ji kašno sadje v jorurt vmešaš user posted image  Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen user posted image

Buči, če bo šlo tko naprej, bo imela carica 1 bučko za 1 mesec user posted image  user posted image  user posted image  Jih imam pa jaz tudi rada. A zame sta jih tut kaj posadila user posted image  user posted image
Kdaj bi pa rada šla na kavico, kar povej, te bom z veseljem od doma zvlekla user posted image

Ella, ne vem do kdaj bom uvajala, verjetn do tretjega leta user posted image  Veš kolk stvari še jaz v življenju nisem probala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sej veš, počas se daleč pride user posted image  No, mogoče bom pa kej novga naumila, pa bom pol na 4 dni menjala user posted image  Povem decembra user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
4.8.2008 22:03:42   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Odvajanje od RRja je bilo neuspešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne trudi se, nima smisla user posted image

Saj imaš prav. Tu smo itak sami brezupni primeri user posted image user posted image . Še pokojni dr. Rugelj bi obupal nad nami user posted image user posted image user posted image . Bog si ga vedi, kaj vse bi nam izrekel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

V jogurt sem jaz Timu baby piškote ali Albert kekse namočila in je fresal kot tavelik. Za začetek bi bila polovička ali pa še manj piškota čist dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 2629
4.8.2008 22:05:00   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Srečka nosečka, kaj pa če ji kašno sadje v jorurt vmešaš user posted image  Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen user posted image

Kaj pa veš zakaj ga še imam??? user posted image  Čez 7 let vse prav pride - reče moja babica. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
4.8.2008 22:06:03   
bamby
Eno ?: Ali hodi meti zdaj že v službo???

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
4.8.2008 22:07:35   
srečka nosečka
bamby - tele s keksi je pa kul. Mi ni padlo na pamet, jih imam doma - tiste brez glutena. 

A sadje ji lahko dam not kar surovo ali prekuhano?

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2632
4.8.2008 22:07:40   
dolenjka

Kaj pa veš zakaj ga še imam??? user posted image  Čez 7 let vse prav pride - reče moja babica. user posted image

pa valda da ne boš imela 7 let razlike no user posted image  Jaz sem pa mislila da nas bo veliko februarčic 2008 kmalu spet user posted image  - npr julijčic ali pa septemberčic ko ne bo tko vroče za rodit it  user posted image   user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2633
4.8.2008 22:08:03   
bamby

Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen user posted image

Kaj pa veš v kakšnem stanju je ona zdaj?? Mogoče je pa že spet srečka user posted image . Ne vem, če sem kje zasledila, da ima ona tudi prjatlco user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
4.8.2008 22:09:00   
srečka nosečka

pa valda da ne boš imela 7 let razlike no user posted image  Jaz sem pa mislila da nas bo veliko februarčic 2008 kmalu spet user posted image  - npr julijčic ali pa septemberčic ko ne bo tko vroče za rodit it  user posted image   user posted image  user posted image

mogla bi tako napisat - čez "7" let user posted image

Mi ne bomo nič več naročali. user posted image  Morda pa bomo, če si bosta ati in mami še premislila. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
4.8.2008 22:09:00   
dolenjka

Ja, honorarno si je nekaj našla in bo pol mogoče menjala ko ji porodniška poteče. Ampak ne dela polni delovni čas. Če se ne motim od 2 do 4 ure user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
4.8.2008 22:09:29   
bamby

bamby - tele s keksi je pa kul. Mi ni padlo na pamet, jih imam doma - tiste brez glutena. 

Kar surovo daj. Sicer pa itak lahko kupiš sadni jogurt, pa mal piškotka noter, pa bo sita kot boben user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2637
4.8.2008 22:09:46   
srečka nosečka

Kaj pa veš v kakšnem stanju je ona zdaj?? Mogoče je pa že spet srečka user posted image . Ne vem, če sem kje zasledila, da ima ona tudi prjatlco user posted image user posted image user posted image

prijateljic imam en kup user posted image , z enimi prav sedaj lepo čvekam user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
4.8.2008 22:09:53   
ella79
madona ste načvekale user posted image user posted image
sam res svak drugače reče glede GH, še strokovnjaki si niso enotni user posted image kako naj si bomo potem me user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi že umita, nadišavljena, laski umiti in suhi user posted image zdej se pa z nutelo bašem, ker morm skrbet za linijo user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2639
4.8.2008 22:10:05   
dolenjka

user posted image
user posted image
user posted image

Bomo Lano naštimal, da bo sestrco mamici in atiju naročila user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
4.8.2008 22:10:27   
srečka nosečka

Kar surovo daj. Sicer pa itak lahko kupiš sadni jogurt, pa mal piškotka noter, pa bo sita kot boben user posted image .

user posted image  danke bamby

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
4.8.2008 22:11:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

se pa z nutelo bašem, ker morm skrbet za linijo user posted image user posted image

jaz sem pa mal napolitank pobasala pa spet po frutabeli usekala user posted image  Zdej bi pa še kaj user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
4.8.2008 22:11:31   
srečka nosečka

user posted image
user posted image
user posted image

dajte se raje z atijim pomenit, kar mami bi še morda bila za to user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
4.8.2008 22:11:51   
bamby

Ja, honorarno si je nekaj našla in bo pol mogoče menjala ko ji porodniška poteče. Ampak ne dela polni delovni čas. Če se ne motim od 2 do 4 ure user posted image

Saj to sem vedela, da si je nekaj našla, kar ji je pisano na kožo in par korakov od doma, samo nisem pa vedela, ali je že probala ali ne. Upam, da ji dobro uspeva skozi priti. Še dobro,da ima šefico tako uvidevno.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
4.8.2008 22:12:13   
dolenjka
Ella, a mi plis zaupaš geslo od Zojinih morskih slikic user posted image  Imaš vse nekaj zaklenjeno v albumu user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
4.8.2008 22:12:45   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

se pa z nutelo bašem, ker morm skrbet za linijo user posted image user posted image

jaz sem pa mal napolitank pobasala pa spet po frutabeli usekala user posted image  Zdej bi pa še kaj user posted image

kakšen sladoled mogoče user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
4.8.2008 22:13:43   
bamby

user posted image
user posted image
user posted image

dajte se raje z atijim pomenit, kar mami bi še morda bila za to user posted image

Pol bi ti mogla jaz našega atija posodit, ker on bi tudi še "kakšnega" user posted image .    user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2647
4.8.2008 22:14:58   
dolenjka
Baje da je fajn, sam še Janez mora celo noč spat pa bo idealno. Se je mal razjezila par dni nazaj na to temo, ker smo nekatere "naspane" mamice "pametovale" user posted image

No, kar se mene tiče je tko, da če slabš ne bo, bo tko tut čist ok user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
4.8.2008 22:15:06   
bamby
Jaz sem tudi pri sladoledu user posted image . Mi ga je gospod prinesel.

ella, jaz bi tudi geslo, plis

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
4.8.2008 22:15:47   
ella79

Ella, a mi plis zaupaš geslo od Zojinih morskih slikic user posted image  Imaš vse nekaj zaklenjeno v albumu user posted image

lahko sam enkrat ugibaš user posted image user posted image geslo je povsod zoja
kje so pa kej vaše slikice user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.