Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 21:55:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Lana je že tudi probala gluten, mlečnih stvari pa še ne. Kdaj pa kdaj ji dam tudi malo graham žemljice - ko bi jo videle, papca, da jo je prav veselje gledat. Poskusile sva že tudi belo meso, dodano k zelenjavi - Lana bi rekla, da j bilo dobro. Kmalu pa dobi še kaj iz mleka. Kaj ji lahko vmešam v jogurt?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 21:56:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Odvajanje od RRja je bilo neuspešno ne trudi se, nima smisla
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:02:29
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, pa sem se prebila do RR. Je moj z Metkinim klepetal in nisem zraven prišla Hujš kot 2 babi Srečka nosečka, kaj pa če ji kašno sadje v jorurt vmešaš Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen Buči, če bo šlo tko naprej, bo imela carica 1 bučko za 1 mesec Jih imam pa jaz tudi rada. A zame sta jih tut kaj posadila Kdaj bi pa rada šla na kavico, kar povej, te bom z veseljem od doma zvlekla Ella, ne vem do kdaj bom uvajala, verjetn do tretjega leta Veš kolk stvari še jaz v življenju nisem probala Sej veš, počas se daleč pride No, mogoče bom pa kej novga naumila, pa bom pol na 4 dni menjala Povem decembra
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:03:42
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Odvajanje od RRja je bilo neuspešno ne trudi se, nima smisla Saj imaš prav. Tu smo itak sami brezupni primeri . Še pokojni dr. Rugelj bi obupal nad nami . Bog si ga vedi, kaj vse bi nam izrekel . V jogurt sem jaz Timu baby piškote ali Albert kekse namočila in je fresal kot tavelik. Za začetek bi bila polovička ali pa še manj piškota čist dovolj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:05:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka nosečka, kaj pa če ji kašno sadje v jorurt vmešaš Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen Kaj pa veš zakaj ga še imam??? Čez 7 let vse prav pride - reče moja babica.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:06:03
|
|
|
|
bamby
|
Eno ?: Ali hodi meti zdaj že v službo???
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:07:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - tele s keksi je pa kul. Mi ni padlo na pamet, jih imam doma - tiste brez glutena. A sadje ji lahko dam not kar surovo ali prekuhano?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:07:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka nosečka, kaj pa če ji kašno sadje v jorurt vmešaš Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen Kaj pa veš zakaj ga še imam??? Čez 7 let vse prav pride - reče moja babica. pa valda da ne boš imela 7 let razlike no Jaz sem pa mislila da nas bo veliko februarčic 2008 kmalu spet - npr julijčic ali pa septemberčic ko ne bo tko vroče za rodit it
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:08:03
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen Kaj pa veš v kakšnem stanju je ona zdaj?? Mogoče je pa že spet srečka . Ne vem, če sem kje zasledila, da ima ona tudi prjatlco
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:09:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Srečka nosečka, kaj pa če ji kašno sadje v jorurt vmešaš Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen Kaj pa veš zakaj ga še imam??? Čez 7 let vse prav pride - reče moja babica. pa valda da ne boš imela 7 let razlike no Jaz sem pa mislila da nas bo veliko februarčic 2008 kmalu spet - npr julijčic ali pa septemberčic ko ne bo tko vroče za rodit it mogla bi tako napisat - čez "7" let Mi ne bomo nič več naročali. Morda pa bomo, če si bosta ati in mami še premislila.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:09:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Eno ?: Ali hodi meti zdaj že v službo??? Ja, honorarno si je nekaj našla in bo pol mogoče menjala ko ji porodniška poteče. Ampak ne dela polni delovni čas. Če se ne motim od 2 do 4 ure
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:09:29
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - tele s keksi je pa kul. Mi ni padlo na pamet, jih imam doma - tiste brez glutena. A sadje ji lahko dam not kar surovo ali prekuhano? Kar surovo daj. Sicer pa itak lahko kupiš sadni jogurt, pa mal piškotka noter, pa bo sita kot boben .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:09:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen Kaj pa veš v kakšnem stanju je ona zdaj?? Mogoče je pa že spet srečka . Ne vem, če sem kje zasledila, da ima ona tudi prjatlco prijateljic imam en kup , z enimi prav sedaj lepo čvekam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:09:53
|
|
|
|
ella79
|
madona ste načvekale sam res svak drugače reče glede GH, še strokovnjaki si niso enotni kako naj si bomo potem me jaz sem tudi že umita, nadišavljena, laski umiti in suhi zdej se pa z nutelo bašem, ker morm skrbet za linijo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:10:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen Kaj pa veš v kakšnem stanju je ona zdaj?? Mogoče je pa že spet srečka . Ne vem, če sem kje zasledila, da ima ona tudi prjatlco Bomo Lano naštimal, da bo sestrco mamici in atiju naročila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:10:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - tele s keksi je pa kul. Mi ni padlo na pamet, jih imam doma - tiste brez glutena. A sadje ji lahko dam not kar surovo ali prekuhano? Kar surovo daj. Sicer pa itak lahko kupiš sadni jogurt, pa mal piškotka noter, pa bo sita kot boben . danke bamby
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:11:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 se pa z nutelo bašem, ker morm skrbet za linijo jaz sem pa mal napolitank pobasala pa spet po frutabeli usekala Zdej bi pa še kaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:11:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen Kaj pa veš v kakšnem stanju je ona zdaj?? Mogoče je pa že spet srečka . Ne vem, če sem kje zasledila, da ima ona tudi prjatlco Bomo Lano naštimal, da bo sestrco mamici in atiju naročila dajte se raje z atijim pomenit, kar mami bi še morda bila za to
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:11:51
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby Eno ?: Ali hodi meti zdaj že v službo??? Ja, honorarno si je nekaj našla in bo pol mogoče menjala ko ji porodniška poteče. Ampak ne dela polni delovni čas. Če se ne motim od 2 do 4 ure Saj to sem vedela, da si je nekaj našla, kar ji je pisano na kožo in par korakov od doma, samo nisem pa vedela, ali je že probala ali ne. Upam, da ji dobro uspeva skozi priti. Še dobro,da ima šefico tako uvidevno.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:12:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, a mi plis zaupaš geslo od Zojinih morskih slikic Imaš vse nekaj zaklenjeno v albumu
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:12:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 se pa z nutelo bašem, ker morm skrbet za linijo jaz sem pa mal napolitank pobasala pa spet po frutabeli usekala Zdej bi pa še kaj kakšen sladoled mogoče
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:13:43
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja pa mim grede, tvoj nick mi je vsak dan bolj smešen Kaj pa veš v kakšnem stanju je ona zdaj?? Mogoče je pa že spet srečka . Ne vem, če sem kje zasledila, da ima ona tudi prjatlco Bomo Lano naštimal, da bo sestrco mamici in atiju naročila dajte se raje z atijim pomenit, kar mami bi še morda bila za to Pol bi ti mogla jaz našega atija posodit, ker on bi tudi še "kakšnega" .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:14:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Baje da je fajn, sam še Janez mora celo noč spat pa bo idealno. Se je mal razjezila par dni nazaj na to temo, ker smo nekatere "naspane" mamice "pametovale" No, kar se mene tiče je tko, da če slabš ne bo, bo tko tut čist ok
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:15:06
|
|
|
|
bamby
|
Jaz sem tudi pri sladoledu . Mi ga je gospod prinesel. ella, jaz bi tudi geslo, plis
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 4.8.2008 22:15:47
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella, a mi plis zaupaš geslo od Zojinih morskih slikic Imaš vse nekaj zaklenjeno v albumu lahko sam enkrat ugibaš geslo je povsod zoja kje so pa kej vaše slikice
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.