Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 13:34:06
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: clara23 Anita, mogoče se še srečamo v KR No ti kar pocukaj me za rokav..sam ga ne bom imela ker bo verjetno vroče
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 13:35:36
|
|
|
|
anita goitan
|
Punce se beremo, upam da zvečer, če ne pa držite pesti da bo z mojim vse bp in da me bela halje ne bo spet čist znervirala
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 13:35:42
|
|
|
|
Erin
|
Ryssa - samo ta kri v vodi res ni dobra ... saj zato nam pa preverjajo vodo na vsakem GP ker se preko mehurja hitro okuži tudi otrok a kako že. Joj, ne vem, samo nekaj je na tem... Daj vsaj pokliči osebnega zdravnika ali pa GIn in vprašaj za mnenje. Kar tel. v roke...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 13:40:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nell Punce naj mi ktera sporoči tel.št. od Sandre...js jo jutri namreč maham v Zreče, pa če bo čas, jo pkličem in se oglasim še v P...mogoče bo vsaj čvek uspel, če nama kava ni nikol ratala. Nell, jaz imam od Sandre tel. št. Verjetno ne bo imela nič proti, če ti jo posredujem na ZS (če ti jo je pa že katera druga, je pa itak OK).
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 13:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Punce se beremo, upam da zvečer, če ne pa držite pesti da bo z mojim vse bp in da me bela halje ne bo spet čist znervirala ....... res bom držala pesti za tvoj , da ga bele halje ne bodo znova znervirale in bo vse bp......
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 13:53:22
|
|
|
|
pingo80
|
Oooooooo, sem prišla pogledat, če mamo katerga novega avgustovčka. Dojenč - Čeeeestiiiiiitkeeeee! Ryssa - ja, z mojim sva bla v šoli za starše v Laškem v 2. rundi (16.-18.6.). Pa sem gledala, da mamo skupaj PDP - se mogoče res srečamo še v Celju (tud z Aradej).
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 13:55:05
|
|
|
|
pingo80
|
Clara23 - kot so ti že druge rekle; pojdi se pokazat v P. Boljš 10x zastonj, kot pa 1x prepozno.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 13:56:48
|
|
|
|
sayuri
|
sandra123 sporoča, da je sprejeta v P. Akcija bo pa konec tedna. VAs vse lepo pozdravlja Mi imamo pa nočne norije naprej v dopoldne in popoldne. Lekadol lahko vzamem, a ne? Me glava boli, da mi jo bo rzaneslo
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 14:19:28
|
|
|
|
Ryssa
|
Že kličem k G, ker to verjetno res ni dobro. Zdajle je še zasedeno. pingo80 potem sva ble pa istočasno v šoli za starše. Če se me slučajno spomniš: jaz sem blond, imela sem čop, moj je bil vse tri dni z mano (v sredo je tako bil edini), pa zadnja dva dneva sva sedela v prvi vrsti.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 14:29:15
|
|
|
|
karmar
|
oooooo, Pablo! welcome back. sm že misnla... Veš kaj Erin, praviš da ti nekako leži 5.8....če povem jaz po pravici (upam da ne bo tako)- vem kdaj sva ga midva naredila oz. začela delat na tem da zanosim- 2.9.bi moral bit po 9 mes., pa imam datum 24. oz 25.8. me prav zanima kaj bo iz tega. Jaz bo raje prej, če se da. Tudi jaz ne vem kako vzet iz pečice... mogoče bi pomagalo , sam se moj boji... Dojenč iskrene čestitke!!! Zdej grem pod tuš, pol pa h G. Se tipkamo kasneje.
< Sporočilo je popravil karmar -- 4.8.2008 14:30:34 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 14:34:45
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Clara, kot so ti povedale...bolje večkrat, kot enkrat premalo! Sayuri, super za Sandro, pa saj 8.8 bo, ful dober datum! Lekadol lahko vzameš. Res je soparno danes za znoret. Ležim na postelji in švicam. Grrrrrrrrrr.... Ryssa, super da je bolje! Pazi nase!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 14:40:12
|
|
|
|
Maja T.
|
Babike to je noro, toliko novih avgustovčkov. Čestitke Tejkaz in Dojenč za vajini štručki ... Držim pesti za čim lažji in hiter porod odette, bambi14, ozziebo in sandra držite se punce Katja luštkan sinek , ti mali štrukli so tako cart. Cebrca jaz načeloma mleka ne pijem, bolj čaj in vodo. Sayuri jaz tudi rabim recept za podiranje kupčka , se včasih 4x na dan preoblačimo, ko polije. To ste pa imeli pestro noč, čeprav sem jaz danes tudi dežurala od 2-5 ponoči, ni in ni spala, čez dan pa spi, ti lumpa ti . Čestitke ob obletnici Gold fish posteljnino sem naročila tukaj je zelo lepa, jih je kar nekaj avgustovk naročilo pri Galebu. http://www.galeb.eu/ Erin, Pablo vama dam odpustnici, da gresta čim prej v Rim Clara23 pojdi se raje pokazat
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 14:41:39
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri sandra123 sporoča, da je sprejeta v P. Akcija bo pa konec tedna. VAs vse lepo pozdravlja Mi imamo pa nočne norije naprej v dopoldne in popoldne. Lekadol lahko vzamem, a ne? Me glava boli, da mi jo bo rzaneslo Lahko,jaz vzamem tudi Saridon, ki je malo bolj močan kot Lekadol. V P. so mi pa celo Naklofen dajali proti bolečinam.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 15:19:16
|
|
|
|
Erin
|
miškolinček - ali ti dajo kako inekcijo ko ti šivajo presredek oz ali ti vsaj omrtvijo? Preden ti vstavijo iglo za EA ti tudi omrtvičijo tisti del kajne?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 15:22:17
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Tejkaz čestitke za malo kepico ...za vse ostale pa držim pesti, da se čimbolje in čimhitreje izteče Jaz sem kar malo v krču, ko vidim, kako nekatere na brzino podurhate v P...jaz ta teden res ne smem it, ker bo sicer moj možek "ostal brez poroda"...upam Anita, da je res vse v glavi in da mi bodo moje misli pomagale zdržati tale teden in morda še del naslednjega... V sredo imam pregled in upam, da bo vse OK. Me pa skrbi, da hčerka preboleva 5 ali 6 bolezen, ker je imela 2 dni malo temperature, danes ima pa pikice po telesu...ali je kaj nevarno zame, ali sem brez skrbi... moram prav zdajle še mal v knjige pogledat, ker sem pikice šele prejle opazila... nič, zbudila se je...grem, vas berem spet zvečer
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 16:08:18
|
|
|
|
dojenč
|
lep pozdrav novičke so tukaj! DOJENČ JE RODILA PUNČKO ŽANO, 48CM VELIKO IN 3110g ob 11.35.Očka pravi da je z njima vse vredu in da je bil porod kar težki. sedaj pa je že bolje več pa vam bo zaupala sama ko pride iz P. ČESTITKE
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 16:17:42
|
|
|
|
Erin
|
Hvala prijateljica od dojenč za informacije. Sem jo že dala na Rodili smo temo Še 1x čestitam!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 16:39:37
|
|
|
|
clara23
|
Ojla! Dojenč, čestitke ! Sem ravno iz porodnišnice..baje je vse ok. Tisto naj nebi bila plodovnica, pa tudi ctg je v redu..tamal je malo bolj zaspanček in se ni dal motit , tudi MV je še zaprt. Je pa rekla dr. da ima glavico že full nizko . Osebje je bilo prijazno, pa tudi vaginalni pregled me ni bolel tako kot prejšnjič tako da vse pohvale doktorici (na žalost ne vem katera je bila).
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 16:48:44
|
|
|
|
sayuri
|
Aaaaaaaaaaaa, uspelo mi je, da je Lovro kooooooooooončno zaspal - spi zdajle ŽE 45 minut. Sploh ne vem, kaj ga to daje Bi rekla, da sem kaj takega pojedla , ampak res pazim. In potem on kaka zeleno in gostejše, Zara pa čist rumeno in redko . Kdo bi zastopu PA še nekaj sem prej opazila. NA mojmu trebuhu so nastale danes 3 strije . Celo nosečnost nič, pa sem bila kot balon. Zdaj, ko pa ni več trebuha, nastanejo te packe
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 16:50:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Gold fish posteljnino sem naročila tukaj je zelo lepa, jih je kar nekaj avgustovk naročilo pri Galebu. http://www.galeb.eu/ ...se mi je zdelo, da je to to.... Hvala....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 17:12:39
|
|
|
|
čipka
|
Sem spet napisala cel roman pa me je ven vrglo, zdej se mi pa ne da več sam povzetek: Čestitke Tejkaz in Dojenč za vajini štručki ... clara23-samo da je vse kul erin-verjamem da si vsa na trnih-jes bi tut bla Držim pesti za čim lažji porod odette, bambi14, ozziebo in sandra držite se punce !!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 17:14:42
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin miškolinček - ali ti dajo kako inekcijo ko ti šivajo presredek oz ali ti vsaj omrtvijo? Preden ti vstavijo iglo za EA ti tudi omrtvičijo tisti del kajne? jOJ,Erin ti že čisto preveč premišljuješ. Seveda ti dajo inekcijo ko te šivajo,če pa imaš EA pa le ta ni potrebna,ker ti sam malenkost doze Easpustijo in je to to. Tudi preden ti vstavijo EA ti omrtvičijo,to nične boli,ne skrbi. Zdaj bo pa res najboljš da greš,ker če boš še malo premišljevala ne boš nikoli prišla,te bo čist minilo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 17:27:26
|
|
|
|
košuta
|
Odette, Bambi, Ozziebo - Držim pesti, da boste čimprej cartale, če že ne! Dojenč - za našo novo mamico in Žano! Sayuri - A vama niso lepega partya vajini otroci pripravili? Pa en kos za vaju - tole si lahko mirne duše privoščiš... Mogoče pa Lovrota čudno vreme moti. Strije pa - upam, da jih tudi jaz ne bom potem staknila... Hitro namazat bušija! Pablo - A ti mogoče name čakaš? Saj ni treba, da si tako kavalirska in mi posteljo šparaš... Lahko postanem tudi grebator, če hočem biti. Nisem ravno ena mala plašna miška... Aja, se zna zgoditi, da boš mogla do konca tedna počakat - na Sandro (ki je v petek sedela točno nasproti mene). Slikice - Taaaaake lušte nam delate, mamice! Ti, ti, ti! So tako luštn, res. Pri nas - nič posebnega. CTG v petek nič kaj pretresljiv, od 40 do 50 večinoma. Imamo malo manj plodovnice, kar je posledica moje driske prejšnji teden, ampak je še ok. Težki smo že tudi okrog 3kg in zelo nizko. Zadnji pregled s CTG-jem pri moji G bo v petek, 8.8., potem pa CTG v P v Celju, tako da bom verjetno videla še katero izmed vas. Je pa G rekla, da menda ne bomo vlekli dolgo čez rok. Bomo videli... Da vas ne bom na koncu hecala tako kot nas Pablo. Aja, pa moji kg: + 8,5kg. Zdaj grem pa še mao počivat - sem se utrudila ob branju zadnjih 13. (!) strani... Se beremo!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 4.del 4.8.2008 17:36:14
|
|
|
|
Ryssa
|
Nisem doklicala svoje G, se enostavno ni noben oglasil Sem pa klicala v P, pa so rekli naj se pridem pokazat, tak da se bom zdej šla, čeprav me je strah ko da me noter obdržijo. Poleg tega da me boli mehur in ko grem lulat, imam še drisko in po novem me (najverjetneje) boli še desna ledvica Držite pesti da bo vse ok in da me ne obdržijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?