|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
4.8.2008 13:34:06   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Anita, mogoče se še srečamo v KRuser posted image user posted image user posted image

No ti kar pocukaj me za rokav..sam ga ne bom imela ker bo verjetno vročeuser posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.8.2008 13:35:36   
anita goitan
Punce se beremo, upam da zvečer, če ne pa držite pesti da bo z mojim user posted image  vse bp in da me bela halje ne bo spet čist znerviralauser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.8.2008 13:35:42   
Erin
Ryssa - samo ta kri v vodi res ni dobrauser posted image ... saj zato nam pa preverjajo vodo na vsakem GP ker se preko mehurja hitro okuži tudi otrok a kako že.user posted image Joj, ne vem, samo nekaj je na tem... Daj vsaj pokliči osebnega zdravnika ali pa GIn in vprašaj za mnenje. Kar tel. v roke...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.8.2008 13:40:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Punce naj mi ktera sporoči tel.št. od Sandre...js jo jutri namreč maham v Zreče, pa če bo čas, jo pkličem in se oglasim še v P...mogoče bo vsaj čvek uspel, če nama kava ni nikol ratala.

Nell, jaz imam od Sandre tel. št. Verjetno ne bo imela nič proti, če ti jo posredujem na ZS (če ti jo je pa že katera druga, je pa itak OK).

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
4.8.2008 13:48:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punce se beremo, upam da zvečer, če ne pa držite pesti da bo z mojim user posted image  vse bp in da me bela halje ne bo spet čist znerviralauser posted image

....... user posted image res bom držala pesti za tvoj user posted image , da ga bele halje ne bodo znova znervirale in bo vse bp......

Neposredna povezava do sporočila: 405
4.8.2008 13:53:22   
pingo80
Oooooooo, sem prišla pogledat, če mamo katerga novega avgustovčka.

Dojenč - user posted image user posted image user posted image Čeeeestiiiiiitkeeeee!user posted image user posted image user posted image

Ryssa - ja, z mojim user posted image  sva bla v šoli za starše v Laškem v 2. rundi (16.-18.6.). Pa sem gledala, da mamo skupaj PDP - se mogoče res srečamo še v Celju (tud z Aradej).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.8.2008 13:55:05   
pingo80
Clara23 - kot so ti že druge rekle; pojdi se pokazat v P. Boljš 10x zastonj, kot pa 1x prepozno.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.8.2008 13:56:48   
sayuri
sandra123 sporoča, da je sprejeta v P. Akcija bo pa konec tedna. user posted image  VAs vse lepo pozdravlja user posted image user posted image

Mi imamo pa nočne norije naprej v dopoldne in popoldne.
Lekadol lahko vzamem, a ne? Me glava boli, da mi jo bo rzaneslo user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 408
4.8.2008 14:19:28   
Ryssa
Že kličem k G, ker to verjetno res ni dobro. Zdajle je še zasedeno.

pingo80 potem sva ble pa istočasno v šoli za starše. Če se me slučajno spomniš: jaz sem blond, imela sem čop, moj user posted image je bil vse tri dni z mano (v sredo je tako bil edini), pa zadnja dva dneva sva sedela v prvi vrsti.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.8.2008 14:29:15   
karmar
oooooo, Pablo! welcome back. sm že misnla...
Veš kaj Erin, praviš da ti nekako leži 5.8....če povem jaz po pravici (upam da ne bo tako)- vem kdaj sva ga midva naredila oz. začela delat na tem da zanosim- 2.9.bi moral bit po 9 mes., pa imam datum 24. oz 25.8.
me prav zanima kaj bo iz tega. Jaz bo raje prej, če se da. Tudi jaz ne vem kako vzet iz pečice... mogoče bi pomagalo user posted image  , sam se moj boji...
Dojenč iskrene čestitke!!!

Zdej grem pod tuš, pol pa h G. Se tipkamo kasneje.

< Sporočilo je popravil karmar -- 4.8.2008 14:30:34 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.8.2008 14:34:45   
Zoja Miša
Clara, kot so ti povedale...bolje večkrat, kot enkrat premalo!

Sayuri, super za Sandro, pa saj 8.8 bo, ful dober datum!user posted image  Lekadol lahko vzameš. Res je soparno danes za znoret. Ležim na postelji in švicam. Grrrrrrrrrr....

Ryssa, super da je bolje! Pazi nase!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.8.2008 14:36:56   
Tejcha
Ojla!

Sporočam vam, da se je včeraj v Rim odpravila tudi tejkaz.
In že carta Jaša!

Čestitke tudi tukaj!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.8.2008 14:40:12   
Maja T.
Babike to je noro, toliko novih avgustovčkov.

Čestitke user posted image user posted image user posted image Tejkaz in Dojenč za vajini štručki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Držim pesti za čim lažji in hiter porod odette, bambi14, ozziebo in sandra držite se punce user posted image user posted image user posted image

Katja luštkan sinek user posted image user posted image user posted image , ti mali štrukli so tako cart.

Cebrca jaz načeloma mleka ne pijem, bolj čaj in vodo.

Sayuri jaz tudi rabim recept za podiranje kupčka user posted image , se včasih 4x na dan preoblačimo, ko polije. To ste pa imeli pestro noč, čeprav sem jaz danes tudi dežurala od 2-5 ponoči, ni in ni spala, čez dan pa spi, ti lumpa ti user posted image user posted image user posted image .

Čestitke ob obletnici user posted image

Gold fish posteljnino sem naročila tukaj je zelo lepa, jih je kar nekaj avgustovk naročilo pri Galebu.
http://www.galeb.eu/

Erin, Pablo vama dam odpustnici, da gresta čim prej v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Clara23 pojdi se raje pokazat

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

Neposredna povezava do sporočila: 413
4.8.2008 14:41:39   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

sandra123 sporoča, da je sprejeta v P. Akcija bo pa konec tedna. user posted image  VAs vse lepo pozdravlja user posted image user posted image

Mi imamo pa nočne norije naprej v dopoldne in popoldne.
Lekadol lahko vzamem, a ne? Me glava boli, da mi jo bo rzaneslo user posted image

Lahko,jaz vzamem tudi Saridon, ki je malo bolj močan kot Lekadol. V P. so mi pa celo Naklofen dajali proti bolečinam.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.8.2008 15:19:16   
Erin
miškolinček - ali ti dajo kako inekcijo ko ti šivajo presredek oz ali ti vsaj omrtvijo?
Preden ti vstavijo iglo za EA ti tudi omrtvičijo tisti del kajne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.8.2008 15:22:17   
ČebelicaMaja
Tejkaz čestitke za malo kepicouser posted image user posted image user posted image

...za vse ostale pa držim pesti, da se čimbolje in čimhitreje iztečeuser posted image

Jaz sem kar malo v krču, ko vidim, kako nekatere na brzino podurhate v P...jaz ta teden res ne smem it, ker bo sicer moj možek "ostal brez poroda"...upam Anita, da je res vse v glavi in da mi bodo moje misli pomagale zdržati tale teden in morda še del naslednjega...

V sredo imam pregled in upam, da bo vse OK. Me pa skrbi, da hčerka preboleva 5 ali 6 bolezen, ker je imela 2 dni malo temperature, danes ima pa pikice po telesu...ali je kaj nevarno zame, ali sem brez skrbi... moram prav zdajle še mal v knjige pogledat, ker sem pikice šele prejle opazila...

nič, zbudila se je...grem, vas berem spet zvečeruser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.8.2008 16:08:18   
dojenč
lep pozdrav novičke so tukaj! DOJENČ JE RODILA PUNČKO ŽANO, 48CM VELIKO IN 3110g ob 11.35.Očka pravi da je z njima vse vredu in da je bil porod kar težki. sedaj pa je že bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  več pa vam bo zaupala sama ko pride iz P. ČESTITKE

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.8.2008 16:17:42   
Erin
Hvala prijateljica od dojenč za informacije. user posted image user posted image user posted image

Sem jo že dala na Rodili smo temouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image Še 1x čestitam! user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.8.2008 16:39:37   
clara23
Ojla!

Dojenč, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Sem ravno iz porodnišnice..baje je vse ok. Tisto naj nebi bila plodovnica, pa tudi ctg je v redu..tamal je malo bolj zaspanček in se ni dal motituser posted image user posted image , tudi MV je še zaprt. Je pa rekla dr. da ima glavico že full nizkouser posted image .
Osebje je bilo prijazno, pa tudi vaginalni pregled me ni bolel tako kot prejšnjič tako da vse pohvale doktorici (na žalost ne vem katera je bila).

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.8.2008 16:48:44   
sayuri
Aaaaaaaaaaaa, uspelo mi je, da je Lovro kooooooooooončno zaspal - spi zdajle ŽE 45 minut. Sploh ne vem, kaj ga to dajeuser posted image  Bi rekla, da sem kaj takega pojedla user posted image , ampak res pazim. In potem on kaka zeleno in gostejše, Zara pa čist rumeno in redko user posted image user posted image user posted image . Kdo bi zastopuuser posted image

PA še nekaj sem prej opazila. NA mojmu trebuhu so nastale danes 3 strije user posted image user posted image user posted image . Celo nosečnost nič, pa sem bila kot balon. Zdaj, ko pa ni več trebuha, nastanejo te packe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.8.2008 16:50:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Gold fish posteljnino sem naročila tukaj je zelo lepa, jih je kar nekaj avgustovk naročilo pri Galebu.
http://www.galeb.eu/

...se mi je zdelo, da je to to....

Hvala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.8.2008 17:12:39   
čipka
Sem spet napisala cel roman pa me je ven vrglo, zdej se mi pa ne da večuser posted image
sam povzetek:
Čestitke  Tejkaz in Dojenč za vajini štručki ...

clara23-samo da je vse kuluser posted image

erin-verjamem da si vsa na trnih-jes bi tut blauser posted image

Držim pesti za čim lažji  porod odette, bambi14, ozziebo in sandra držite se punce !!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.8.2008 17:14:42   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

miškolinček - ali ti dajo kako inekcijo ko ti šivajo presredek oz ali ti vsaj omrtvijo?
Preden ti vstavijo iglo za EA ti tudi omrtvičijo tisti del kajne?user posted image user posted image user posted image

jOJ,Erin ti že čisto preveč premišljuješ. Seveda ti dajo inekcijo ko te šivajo,če pa imaš EA pa le ta ni potrebna,ker ti sam malenkost doze Easpustijo in je to to.
Tudi preden ti vstavijo EA ti omrtvičijo,to nične boli,ne skrbi.
Zdaj bo pa res najboljš da greš,ker če boš še malo premišljevala ne boš nikoli prišla,te bo čist minilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.8.2008 17:27:26   
košuta
Odette, Bambi, Ozziebo - Držim pesti, da boste čimprej cartale, če že ne!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dojenč - user posted image user posted image user posted image  za našo novo mamico in Žano! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri - A vama niso lepega partya vajini otroci pripravili? user posted image  Pa en kosuser posted image za vaju - tole si lahko mirne duše privoščiš... Mogoče pa Lovrota čudno vreme moti. user posted image  Strije pa user posted image  - upam, da jih tudi jaz ne bom potem staknila... Hitro namazat bušija!

Pablo - A ti mogoče name čakaš? user posted image  Saj ni treba, da si tako kavalirska in mi posteljo šparaš... user posted image  Lahko postanem tudi grebator, če hočem biti. Nisem ravno ena mala plašna miška...user posted image  Aja, se zna zgoditi, da boš mogla do konca tedna počakat - na Sandro (ki je v petek sedela točno nasproti mene). user posted image

Slikice - Taaaaake lušte nam delate, mamice! Ti, ti, ti! So tako luštn, res. user posted image user posted image

Pri nas - nič posebnega. CTG v petek nič kaj pretresljiv, od 40 do 50 večinoma. Imamo malo manj plodovnice, kar je posledica moje driske prejšnji teden, ampak je še ok. Težki smo že tudi okrog 3kg in zelo nizko. Zadnji pregled s CTG-jem pri moji G bo v petek, 8.8., potem pa CTG v P v  Celju, tako da bom verjetno videla še katero izmed vas.user posted image Je pa G rekla, da menda ne bomo vlekli dolgo čez rok. user posted image Bomo videli... Da vas ne bom na koncu hecala tako kot nas Pablo. user posted image   Aja, pa moji kg: + 8,5kg.
Zdaj grem pa še mao počivat - sem  se utrudila ob branju zadnjih 13. (!) strani... user posted image  Se beremo!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.8.2008 17:36:14   
Ryssa
Nisem doklicala svoje G, se enostavno ni noben oglasil user posted image
Sem pa klicala v P, pa so rekli naj se pridem pokazat, tak da se bom zdej šla, čeprav me je strah ko user posted image da me noter obdržijo. Poleg tega da me boli mehur in ko grem lulat, imam še drisko in po novem me (najverjetneje) boli še desna ledvica user posted image
Držite pesti da bo vse ok in da me ne obdržijo user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?