|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
1.8.2008 15:05:06   
s@nny
Punce čestitke za poroko.

Drugače pa jaz prodajam novo, nerabljeno poročno obleko v šampanc barvi, velikost 30-40.
Lahko se jo tudi zoža.
Cena 250€.
Lahko jo pa tudi izposodim za 190 €.

slike: http://www.bolha.com/oglas3480657

lp,

Sandra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
1.8.2008 20:34:58   
bt08
Karin ne se sekirat sej bo,bo vse steklo kot po maslu,boš vidla.Upam da boš pol kako slikico pokazala kaka lepa nevestica si bla pa ženina tud da ne boš skrivala.

No moja noga je pa kr ok,sam sem cel popoldan migala,ker nem orem ležat pa da moj možek gara kot zmešan.Sem bla vv rtu,pa okol mal sem šla k sem mogla darilo nest zavit.sem jima kupla rdeča kozarca za šampanjc,ker mata rdečo kuhnjo pa sem vidla da zbira ful te krame,zraven pa še 100€,ker več res ne morva dat,ker gre vsak fičenk v kuhnjo zdaj!Pa še nama bo zmanjkal vrjeten.Upam da bosta zadovoljna!Midva sva bla vsakega kovančka zadovoljna,onedva pa tud upam da bosta.Če me bo pa noga ful bolela,pa bom jaz vrjetn doma,ker cerkveno mata nek v hribih!

Zdaj pa šibam po sesalc,da mal posesam,pol pa pod tuš pa mal depilacije nardim,da bom lepa se ulegla zraven možeka,ker se nama iztekajo zadnje ure samskega življenja!user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
1.8.2008 21:30:05   
s@nny
velikost 30-40.

sm narobe napisala 38-40 user posted image

Karin jz tud misim, da boš mela super poroko.

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
1.8.2008 22:45:41   
ana**
i'm backuser posted image user posted image user posted image  
No sj sm ze nekaj dni sam nism mela casa.
Ju3 preberem vse in komentiramuser posted image

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
2.8.2008 9:41:20   
spps
pozdravljene punce!kOT kaže se vam bom pridružila med bodočimi nevestami-dogovor je dejasnko padel čez nočuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pred prihodom novega člana in selitvijo bi se  moj poročil z manouser posted image user posted image user posted image  in je treba situacijo izkoristit preden si premisliuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
2.8.2008 10:30:11   
ellie
Hej punceuser posted image  

Tak, pa je prišel tud moj danuser posted image  jaz pa visim že celo dopoldne na računalnikuuser posted image  Imam komaj ob 1ih frizerja in to...tak da imam še čas.

No, morem vam povedat, da so bolečine v križu popustile...edino grlo me še mal boli...pa sem zdaj popila en lekadol, tak da upam, da bo boljše tudi to.

So pa nama danes eni odpovedali...mislim joj. Ampak zgleda imajo doma res neke familiarne težave, tak da mogoče boljše, da jih ne bo...kot pa da bi se kislo držali.

Zdaj si pa grem pripravit še oblačila za preobleč in to...da spravim še pred začetkom tja v gostišče...

Hvala za lepe željeuser posted image user posted image

Lep pozdrav...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
2.8.2008 10:57:51   
fragola
Ellie, uživaj v današnjem dnevu in mejse fantastično!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
2.8.2008 11:05:16   
Anonimen
Ellie uživajuser posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 4583
3.8.2008 12:05:31   
bt08
No Gospa Ellie kako je bit gospa?Ste se meli lepo?

Jaz sem bila tud včerej nap poroki,noga je bla super,sem še plesala.Morem pa vam povedat da sta bla nevesta pa ženin tok lepa,da ko sem jih vidla,sem skorej pozabla oči na njih.Da povem kako sta bla napravlena,on je mel,črno srajco,bel športno elegantni reklc in bele hlače,ona pa črno obleko.Šopek je bil iz belih kal,naprsniki tud.Vse jeb lo črno belo,ful sta bla lepa,res nisem mogla vrjet kako ji je pasala obleka črna,ko je mal temnejša,on ves bledoličen in blond,pa belo obleko,in je vitek zelo in velik,ga je obleka naredila prov orenk deca.Onedva sta bila super in protokoli tud,ostalo sem pa brez komentarja,mi je bila moja svetovna!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
4.8.2008 7:25:00   
NATAŠI
dobro jutroooo user posted image

čestitke ellie, želim ti vse naj naj v zakonu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in javi se kaj user posted image

ajoj a veste da imam jaz le še dobra dva tedna do poroke user posted image  in da imam ta vikend dekliščino? Pa da raje ne govorim okrog tega... imajo punce toooook dela z mojo dekliščino da me prav zanima kaj vse me čaka user posted image  user posted image

No v petek sva bila na pikniku in naj povem da je bilo full full dobr... en kup fletnih iger, smeha, ... skratka superca user posted image  user posted image

barbara super za nogo user posted image  user posted image  user posted image  ... zanimivo kombinacijo sta imela... to si moraš upat, in bravo za  tiste ki si user posted image
spps dobrodošla user posted image , ana še malo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
4.8.2008 7:25:18   
NATAŠI
kdaj pa buba pride

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
4.8.2008 9:07:50   
spps
Nataši ,hvala za dobrodošlico?IN kakšne so tvoje predpriprave za poroko?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
4.8.2008 9:13:35   
NATAŠI
ja kar pestro je ... ni da ni user posted image . A vidva se drugače poročita naslednje leto?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
4.8.2008 9:29:56   
fragola
dobro jutro nevestice in gospe!!
Kako smo kaj?
NATAŠI tebe pa verjetno veselo špikauser posted image , joj kako ti zavidam jaz bi še enkrat dala vse skozi ker je blo res lepo!!!! Boš vidla, da se boš imela tudi ti super!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
4.8.2008 9:32:20   
sepetalka
Dobro jutro drage moje,
najprej ellie čestitke. Firbčno že čakamo na slike!
Spps dobrodošla. Kdaj imaš datum?Kako daleč so priprave?
Jaz pa sem imela čudovit vikend. Z drgijem sva se stiskala in bla skoraj cel vikend golauser posted image user posted image user posted image user posted image !
Tolk sva se dobr mela!user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa je spet tu teden in naloge. Še zmeraj nisva šla do violinista, kar časa ztmanjka za ta obisk.
In nataši, si kaj živčna? Jaz imam čez 14 dni prvo dekliščino in čez en teden prvo probo obleke.Joj komi čakam, da dam spet obleko nase!user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
4.8.2008 9:33:24   
NATAŠI
Fragola jap me že črviči in tudi živčki so skos nekako prisotni... že moj skos sanja poroke user posted image  user posted image  ... en kup obveznosti naju čaka, pa vse je še nekaj na pol zmenjeno.. morava v sredo še do občine skočit da zrihtava kar je še za zrihtat potem pa do civilne da se še z njim dogovoriva zadnje detajle...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
4.8.2008 9:35:19   
NATAŠI
šepetalka ja sem že mal živčna jap ... jaz imam pa v soboto dekliščino in full šušljajo okrog mene tko da user posted image  bomo videl kaj me čaka user posted image . Za obleko me pa pokličejo, mogoče ta teden drugače pa drugi teden sigurno .. zadnja proba user posted image

in kako to da imaš kar dve dekliščini ali vsaj tako sem razumela

drugače pa šepetalka user posted image  user posted image  user posted image  za lep vikend user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
4.8.2008 9:35:35   
fragola
spps dobrodošla, kdaj bo pa poroka?user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
4.8.2008 9:37:12   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

Fragola jap me že črviči in tudi živčki so skos nekako prisotni... že moj skos sanja poroke user posted image  user posted image  ... en kup obveznosti naju čaka, pa vse je še nekaj na pol zmenjeno.. morava v sredo še do občine skočit da zrihtava kar je še za zrihtat potem pa do civilne da se še z njim dogovoriva zadnje detajle...

ti se samo čim manj sekiraj in boš vidla, da bo šlo vse kot po maslu in tisti, dan reči si , da te ne sme nič vržt iz tira, ker boš vidla, da bo vse popolno!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
4.8.2008 9:39:19   
NATAŠI
fragola ja je lepo prebrati to... verjetno je res tako da si moraš v glavi "poštimat" in bo šlo user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
4.8.2008 9:42:34   
sepetalka

šepetalka ja sem že mal živčna jap ... jaz imam pa v soboto dekliščino in full šušljajo okrog mene tko da user posted image  bomo videl kaj me čaka user posted image . Za obleko me pa pokličejo, mogoče ta teden drugače pa drugi teden sigurno .. zadnja proba user posted image

in kako to da imaš kar dve dekliščini ali vsaj tako sem razumela

drugače pa šepetalka user posted image  user posted image  user posted image  za lep vikend user posted image

ja dve dekliščini imam user posted image user posted image user posted image
Eno v mojem domačem kraju in eno tu kjer sedaj živim. So mi moje kolegice tu rekle , da že ne gredo v Ljubljano in da če jih hočem imet bo dekliščina tu v prlekiji!user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
4.8.2008 9:45:07   
NATAŠI
no lepo šepetalka, bolje dve kot nobene (verjetno) user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
4.8.2008 9:47:09   
Anonimen
Živjouser posted image

Jaz pa nism mela dekliščine. Namen je bil, sam pol sm rekla da ne. Zato k moj tud ni hotu fantovščine.

Bomo pa itak na pikniku nadoknadle. Za piknik so mi že vsi potrdili. Žlahta za kosilo v soboto pa moja že vsa, njegov pa še nobenuser posted image . Pa glih zarad njih smo to sploh nardiluser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
4.8.2008 9:49:13   
NATAŠI
o karin, še dva dni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. drugač pa saj veš da nekdo mora mal zakomplicirat, a ne ...žlahta ... oh ja, je mene v četrtek en bratranec tud fejst okrog prnesu ... si vse lepo splenirava pol pa on skensla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
4.8.2008 9:51:39   
Anonimen

o karin, še dva dni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. drugač pa saj veš da nekdo mora mal zakomplicirat, a ne ...žlahta ... oh ja, je mene v četrtek en bratranec tud fejst okrog prnesu ... si vse lepo splenirava pol pa on skensla user posted image

Ja še dva dniuser posted image

Zdej sm pa tud jaz že mal živčnauser posted image . Ma ljudje okol mene so me nardil živčne. K vsi paničarjouser posted image

Ta žlahta pa....ma ne bom komentirala. Hvalabogu da si vsaj prjatle lahko sami izbiramouser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?