|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
1.8.2008 13:58:57   
NATAŠI
karin se tudi že čez 5 dni poroči user posted image  user posted image  .. pa nič se ne javi in Tejchi tudi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
1.8.2008 13:59:24   
Anonimen
Živjo punceuser posted image

Sploh vam več ne sledim, tako da pojma nimam kaj se dogaja.
Čestitke vsem ki ste že gospeuser posted image

(odgovor članu sepetalka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
1.8.2008 13:59:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

karin se tudi že čez 5 dni poroči user posted image  user posted image  .. pa nič se ne javi in Tejchi tudi

user posted image  user posted image  user posted image

Sve istočasno pisaleuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
1.8.2008 14:01:14   
bt08
Bejbe jaz pa ravno iz zdravsvenga,me je svakinja peljala.Podplat rob zunanji sem si zlomila oz zdrobila.In sem na berlgah,doma pa štala,kr nekej,se mtok slabe volje da ni res.Zjutrej ko sem šla v službo sem prtegnila v rob mize.In me ni nič bolelo,pol okol 11 pa nisem mogla tud stopit ne na nogo.Zdaj grem pa kr ajat.Jutr pa poroka jaz pa v papučah pa na berglah.Ful fajn.V pondeljk grem slikat pa pol nazaj k zdravniku,pol bomo pa vidl kaj in kako naprej!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
1.8.2008 14:03:21   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

user posted image  user posted image   in kako si, kaj živčna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
1.8.2008 14:04:13   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Bejbe jaz pa ravno iz zdravsvenga,me je svakinja peljala.Podplat rob zunanji sem si zlomila oz zdrobila.In sem na berlgah,doma pa štala,kr nekej,se mtok slabe volje da ni res.Zjutrej ko sem šla v službo sem prtegnila v rob mize.In me ni nič bolelo,pol okol 11 pa nisem mogla tud stopit ne na nogo.Zdaj grem pa kr ajat.Jutr pa poroka jaz pa v papučah pa na berglah.Ful fajn.V pondeljk grem slikat pa pol nazaj k zdravniku,pol bomo pa vidl kaj in kako naprej!

user posted image  o kakšno smolo imaš

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
1.8.2008 14:05:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Ojejuser posted image

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4557
1.8.2008 14:06:31   
baguSka
In karin kako priprave potekajo!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
1.8.2008 14:08:04   
baguSka
O kriza barbara.... upam da bos cimprej boljs. Ampak jst bi pa vseen jutr raj doma ostala! Toook fajn izgovor.... user posted image  Pa ja ne bos z berglami ves dan okol skakala?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
1.8.2008 14:08:44   
NATAŠI
Jaz bom šla kar počasi domov, proti večeru pa na žur prijateljev ki imata fantovščino in dekliščino  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ellie želim ti zares čudovit jutrišnji dan  user posted image user posted image , danes še gospodična jutri že gospauser posted image

karin ti se nam pa le še kaj oglasi pred svojim DA user posted image

imejte lep vikend, še posebej pa elli, barbara tebi pa .... joj ...sploh ne vem kaj naj ti rečem, naj te čimmanj boli, da boš čimbolj vitalna in uživaj na poroki

čaoooooo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
1.8.2008 14:09:06   
Anonimen

user posted image  user posted image   in kako si, kaj živčna

Niti ne. Sam skrbi me da bom pozabila kaj rečt tam goruser posted image , al pa da se bom začela smejat od živcev al pa še huj.....jokatuser posted image

Sem pa kar mirna ker sva vse poštimala točno tako kot sva hotela, tašča se je umirila(majčkenu sm se razkurla na njo pa je bil mir), vsi za katere sva si želela da so na žuru so potrdili......kar fajn gre vse skupaj.

Prstane sva dobila ful lepe(sva pol druge izbrala), oblekla se bova čist simpl, sva včeri kupila vse, frizer je že naročen, rabim edino kozmetičarko za nohte ker sem si jih na morju prejšn tedn čist pogrizlauser posted image .
A pozna ktera kkšno fajn? Moja iz cerknice je na dopustu.

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
1.8.2008 14:11:18   
NATAŠI
še tole pol pa šibam user posted image

karin superca da sta vse poštimala... za nohte bi ti pa lahko pomagala le tukaj okrog lj-domžal ...  pol so te pa fejst živci matral da si vse pogrizla user posted image  .. drugač pa mal pa le zajokaj user posted image  saj tud velke punce lahko jokajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
1.8.2008 14:11:45   
baguSka
Sam skrbi me da bom pozabila kaj rečt tam gor , al pa da se bom začela smejat od živcev al pa še huj.....jokat

Zakaj te pa to skrbi user posted image user posted image user posted image  Mi smo se mel fuuull fajn... smo se full narezal. Ker moj najprej ni vedu al nej recej JA, al DA... pa je tuhtu kaj naj rece... user posted image user posted image user posted image  Pol ko so mene vprasala, je bil pa moj odgovor: JA ITAK!! To je blo sele smeha... user posted image user posted image user posted image

A mislis da te bojo tam pojedli! Sej so samo ljudje... in ce so pravi, imajo odlicen smisel za humor.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
1.8.2008 14:13:28   
baguSka
oblekla se bova čist simpl,

kako pa, ce sme vprasat!? kej tacga kot midva mogoce? k je bil moj kr v jeansu?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
1.8.2008 14:15:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Sam skrbi me da bom pozabila kaj rečt tam gor , al pa da se bom začela smejat od živcev al pa še huj.....jokat

Zakaj te pa to skrbi user posted image user posted image user posted image  Mi smo se mel fuuull fajn... smo se full narezal. Ker moj najprej ni vedu al nej recej JA, al DA... pa je tuhtu kaj naj rece... user posted image user posted image user posted image  Pol ko so mene vprasala, je bil pa moj odgovor: JA ITAK!! To je blo sele smeha... user posted image user posted image user posted image

A mislis da te bojo tam pojedli! Sej so samo ljudje... in ce so pravi, imajo odlicen smisel za humor.user posted image user posted image

Vidš, to me skrbi. Kaj rečtuser posted image
K jst zmeri rečem itak. Pa se bojim da mi bo še tam ušlouser posted image

Upam da bom res mela dobre volje tiste tam.

Aja pa še neki mi ni jasno. Kaj z prstani? Mislm kje so? Jih ma priča al...? Pojma nimam kako to poteka. Pa a ti on reče da jih daš gor al....
Ma jaz sm čist zgubljenauser posted image , pa še k kompliciranju nagnjena tko da....
Bi mogla bolj poslušat na porokah pred leti, sam takrat me žal niso zanimaleuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4565
1.8.2008 14:19:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

oblekla se bova čist simpl,

kako pa, ce sme vprasat!? kej tacga kot midva mogoce? k je bil moj kr v jeansu?user posted image

Moj bo imel sive hlače(ne elegantne-tko neki umesnega). Ma v njih tako rit da dol padeš. Sm se kar oblizovala k se je kazal k jih je probuuser posted image user posted image . Pa temno vijolično srajco, tud ne klasično ampak tako mal ožjo, ki jo imaš ven iz hlač. Obut bo verjetno v japonke(on hoče it v la coq-icahuser posted image )
Jaz imam pa črne hlače na rob, pa črno-belo tuniko z ful širokim črnim pasom pod prsmi. Je pa tunika daljša, čez rit. Na nogah pa bele balerinke, sm jih v geoxu ful dobre dobila. Pa belo majhno torbico.
Jaz sem pač tolk močna da si kkšnih oblekc ne morem privoščit. Sm probala sam je blo grdo. Ne počutim se v njih. V tem se pa oba super počutivauser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4566
1.8.2008 14:21:00   
baguSka
user posted image user posted image user posted image

no, jst sm rekla ITAK in je blo cist ok.. user posted image

prstane sva pred obredom postavla na mizo na povstrcek in so tam pocakal, dokler nama ni maticarka rekla, da si jih lahko izrociva.. on ga je dal prvi men, potem pa se jaz njemu in potem je sledil poljub.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
1.8.2008 14:23:41   
baguSka
Ne počutim se v njih.

No sej najbl vazno je, da se vidva dobr pocutita. To je pac vajin dan in pocutje mora bit na vrhuncu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
1.8.2008 14:24:00   
Anonimen
A ta pouštr morš s sabo prnestuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
1.8.2008 14:25:00   
baguSka
ja.. ampak ni nujno da je glih povstr.. men so rekli, naj bo nek podstavek za prstane.. lahko mas kaksen kroznik.. ampak tko je blo pr nama, ker midva sva se porocila uzuni na terenu.. oni pa, ce ti niso nic rekli, majo to verjetno ze tam.. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
1.8.2008 14:33:38   
Anonimen
Aha, ok. A čem za vsak slučaj vsen neki vzetuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
1.8.2008 14:36:59   
baguSka

Aha, ok. A čem za vsak slučaj vsen neki vzetuser posted image

Ja kukr hoces... user posted image  Vazno je, da prstanov ne pozabis!!user posted image  Te pa tud ce na mizi lezijo, brez podlage... sej je vseen. Tist je bl tko pomoje, da leps zgleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
1.8.2008 14:41:20   
Anonimen
Ja saj v bistvu so lahko v škatlci. Ker je res ful lepa, taka lesena. Ful lepa.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4573
1.8.2008 14:49:06   
baguSka
tud lahko.. zakaj pa ne!? kot si sama zelis.. sej je tvoja oz vajina poroka.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
1.8.2008 14:54:26   
Anonimen
Joj najhujš pa je da vsi v šihtu vedo da se ženm. In to cele dneve poslušam. Pa ne sam naš oddelek, cela firma veuser posted image (pa nas ni mal) Pa jodlanje kaj vse bom mogla častit. Bom bankrotirala madona. Pa še pred plačo jeuser posted image
No, saj taožji sodelavci, pa tisti s katermi se štekamo ful so itak na piknik povabljeni.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?