|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
1.8.2008 11:08:38   
fragola
Ellie boš vidla, da bojo bolečine stran, šle kar same!!!! jaz sem imela v četrtek pred poroko 39,5 vročine, v petek malo manj in potem si je nisem več niti mirila!!!!
Ma ti povem, da te drži adrenalin in kar ozdraviš!!!!!!!

Želim ti, da bo najlepši dan v tvojem življenju!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče pa z mano, je pa tako, da mi je dal ene hormonske tablete , ki jih moram jemat na 12ur in da je prepričan da z menoj je vse ok in da pač je verjetno šlo za naključja, da mogoče mi manjka en hormon, ki se nahaja prav v teh tabletah in 18moram naredit test in potem bomo vidli kako naprej!!!!
PUNCE DRŽTE PESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kER TOKRAT MORE IT PA VSE V REDUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
1.8.2008 11:11:06   
baguSka
Sej je fajn bit doma. Sam tolk pa tut ne

Tole se pa 100% strinjam s tabo.user posted image  Cist zares!

Ampak to je tko: ko delas, si pac zelis na dopust...

Ko si na dopustu, pa pase vcasih tud za kaksne dan it nazaj delat... user posted image

Jst tud full rada delam in mi je v veselje, ko grem zjutri na siht.user posted image

Jst npr tud nebi mogla bit ena gospodinja, ki nebi hodila na siht... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
1.8.2008 11:16:35   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jst npr tud nebi mogla bit ena gospodinja, ki nebi hodila na siht... user posted image

JP. Men se začne rolat že, če sem en teden doma, pa malega čuvam. Se mi zdi, kot da samo futram, perem, pospravljam, pucamuser posted image In komej čakam, da gre v varstvo jaz pa delaaaaaaatuser posted image user posted image user posted image Sm pa čudn tič aneuser posted image

FRAGOLA, želim ti, da se ti uresničijo željeuser posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
1.8.2008 11:19:34   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

FRAGOLA, želim ti, da se ti uresničijo željeuser posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
1.8.2008 11:21:02   
FLASK_A
hehe, sej ko ne bom več študentka pa ko bom redno zaposlena, bom hotla bit pa samo na dopustu skosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
1.8.2008 11:29:44   
baguSka
PUNCE DRŽTE PESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kER TOKRAT MORE IT PA VSE V REDUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da bo!!! Jaz verjamem v to.user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
1.8.2008 11:30:24   
baguSka
Sm pa čudn tič ane

Ne sploh ne.. user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
1.8.2008 11:31:15   
baguSka

hehe, sej ko ne bom več študentka pa ko bom redno zaposlena, bom hotla bit pa samo na dopustu skosuser posted image user posted image user posted image

nooo, tole pa zna mogoce celo drzat!!user posted image  kako pa to, da si ti se vedno studentka!? kok pa si stara oz mlada ce smem vprasat!?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
1.8.2008 11:53:25   
NATAŠI

tole z živčki pa, dobra si da si tako mirna

sej bos tud ti, bos vidla... user posted image  bos presenecena sama nad sabo...

o dvomim amapak mogoče pa res user posted image

flaška lep avto user posted image  user posted image , in koliko vaju pride če ni skrivnost .. in seveda  srečno vožnjo user posted image . To z varuško pa je pri meni enako, zdaj mineva drugi teden tako da smo že mimo... mali ena babi, malo druga, malo mamica in je bilo hitro mimouser posted image

fragola veš da bomo držale pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... Nisi čudn tič, je pri meni enako

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
1.8.2008 12:06:11   
baguSka
o dvomim amapak mogoče pa res

jst sm tud dvomla... user posted image user posted image user posted image  pa druge tud ves... mogoce res ne vse, ampak kr precej njih... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
1.8.2008 12:07:00   
baguSka
Nisi čudn tič, je pri meni enako

Pomoje je blo tole namenjeno Flaski!?user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
1.8.2008 12:09:20   
NATAŠI

Nisi čudn tič, je pri meni enako

Pomoje je blo tole namenjeno Flaski!?user posted image

jap za flaško je bilo user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
1.8.2008 12:47:11   
FLASK_A
Natasi, kolk fino si se znašla z varstvomuser posted image Pri nas ene babice ni več, letos bo dve leti. Druga babi pa še dela, ima 44 letuser posted image Baguska, ce te ze zanima, sem pa jaz 20 let za mojo mamiuser posted image Tko da sem v 4.letniku faxa, še 9.sem. mi manjka pa diploma. Sam zdej je vse skup mal na off, zarad Jakca... Eh, pa ni zarad njega čist. Mal se mi ne da, pa dobro službo sm dobila... Sej me bo že počakalo. Fax ne gre nikamoruser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
1.8.2008 12:49:20   
NATAŠI
flaška a sta pri župniku zrihtala papirje za jaka da je zakonski otroček

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
1.8.2008 13:03:53   
FLASK_A
jst mislim da jauser posted image Sam v knjižico ga morva zdej še vpisat. Je pa potrjeno, da je zakonski, to pa ja. Je sam rekel, midva sva pozabla.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
1.8.2008 13:11:41   
sepetalka
Hallo punce,

evo jaz bila danes pri zobarju in ga imam naslednji mesec spet. Očitno sem našla zobarco, ki nima gužve in me ni naročila čez eno leto. HVala bogu.
Ja doma so se stvari umirile.Tašča me je že prosila, če ji neki iz trgvine prinesem, ker sem ravno šla k zobozdravniku pa je trgovina na poti.
Se pogovarjava kot da nič ni bilo. Sicer nisva najboljš prjatelce ampka gre.
JUtri gre v avstrijo na izlet, tako da je moj dragi rekel da bova imela raj jutri!user posted image user posted image user posted image
Kolk sem vesela, da je ob meni in da me podpira in je na moji strani. Ta dva dni je bil ko majhen otrok in je našel vsako priliko da se je stiskaluser posted image !

Elle imej jutri čudovit dan, bom mislila nate!user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
1.8.2008 13:12:21   
baguSka
A toook mlada si se ti???? Uau! Hudo... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
1.8.2008 13:13:39   
baguSka
super sepetalka izkoristita jutrisnji dan maximalno!user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
1.8.2008 13:19:37   
NATAŠI
Šepetalka no fino da sta s taščo bolje .. .drugače pa saj veš .. .živi za sebe. Jutri pa uživajta, dajta vse štiri od sebe in bodita drug z drugim user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
1.8.2008 13:21:04   
baguSka
in bodita drug z drugim

masterja hise!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
1.8.2008 13:25:45   
sepetalka

in bodita drug z drugim

user posted image user posted image user posted image user posted image Se moj dragi full veseli, ker pol je loh skoz nag!user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
1.8.2008 13:26:27   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

in bodita drug z drugim

user posted image user posted image user posted image user posted image Se moj dragi full veseli, ker pol je loh skoz nag!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to je pa res zakon svojega stanovanja user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4547
1.8.2008 13:29:38   
FLASK_A

in bodita drug z drugim

ti pa tut aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4548
1.8.2008 13:30:22   
FLASK_A

A toook mlada si se ti???? Uau! Hudo... user posted image

heheheheuser posted image A sem se ti zdela starejša al kajuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
1.8.2008 13:44:03   
sepetalka

in bodita drug z drugim

ti pa tut aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   itak    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?