tasyo
|
Uf, danes imam pa toliko dela, da sploh ne uspem pridet do rr - skratka, na veliko perem, likam, pospravljam, vmes se igram z Lano (ki se še vedno noče zamotit z igračkami), zdaj pa se kuha kosilo - zrezki v kumarični omaki in pečen krompirček z rožmarinom, pa seveda solatka. Skratka, imam 5 min lufta in sem vas prišla še zadnjič pozdravit pred morjem. Upam da me do septembra ne boste popolnoma pozabile... Posadka in Jo@n, mah, sej bodo še preveč čvekali tile fantje, bosta videli! Sicer pa tudi naša ne čeblja ne vem koliko, bolj vriska, pogovarjat se pa začne, preden potem preide v jok... No, pa obračanje se ji je tudi nekaj zamerilo in sploh ne poskuša več. Samo na bok in basta. Je pa veliko bolj rada na trebuhu in zvedavo zre okoli sebe. Ja, pa igrače tudi ne nosi na veliko v usta, za to je veliko boljša moja roka, pa pleničke, pa ne vem kaj še. Sem že zadnjič napisala, da sploh ne bom več primerjala, ker se mi zdi, da čist ok napreduje. Sej ne rabi bit prva, no. Sicer je pa med bolj poznimi aprilčki, tako da... V glavnem, sem hotela napisat, da je itak z vsemi vse ok in ne prehitevajmo. Srečka, pismo, jaz sem bila tudi prepričana, da bo z Izinim sluhom vse ok, pa bo izgleda treba še nekaj časa držat pesti. Ampak, ker se je mala ziher tudi po mamici vrgla, ki je takšna borka in pozitivka, ni vrag, da bo na koncu vse bp! Mislim na vaju. Če boš slučajno pobegnila v bolnico preden se vrnem z dopusta, pa - naj bo poseg čimmanj boleč in naj se škarjar nikoli ne vrne!!!!! Evo, zdej je pa uzbuna, mami.... Uf, še dobro, da še ne zna tega, ker pol pa ne bi imela izgovora, da poskuša kej povedat! Lepo se imejte, vse, ki še odhajate na dopust pa - ogromno morskih užitkov!!!!
|