tasyo
|
Sem izkoristila par minutk, ko ati spi z Lano... Vidim, da so se po večini kar vsi malo "pokvarili" in nočejo več spat podnevi. No, saj je res luštno, ko so pokonci, samo naredit pa takrt ne moreš nič, vsaj jaz ne, ker me hoče imet skos v vidnem polju, po možnosti ne več kot meter stran, aja, na tleh... Tako da mi tole prav paše. In ker ste vse razlagale, kako srkate pir, je še meni zadišal... Ja, Srečka, dobro opravite jutri, zaradi datuma pri alergologu pa se ne sekiraj preveč. Če mene vprašaš, je itak bolje, da je Iza malce starejša - a. ker bolje prenašajo teste in b. ker je količina protiteles v primeru alergije že večja in posledično manj lažno neg. rezultatov. Mi je pa vseeno kar hudo, da mora dat to šikanje čez. Meni se to zdi prav zelo zoprna in neprijetna stvar. In ja, se strinjam, da je proti ostalim prav malenkostna. Pa vseeno ne privoščim. Kot tudi ne prebrizgavanje solzevodov, če bo potrebno. Tosja, pripravljena bodi, da ga bo treba kar fejst držat! Ja, izbiranje opreme - saj je luštno, dokler ne potegneš črte in ugotoviš, da je vse svinjsko drago in bo nekje treba malce zategniti pas in izbrati kaj malce cenejšega, pa vseeno lepega in kvalitetnega. Hmmm, in tukaj ponavadi pogorim. Ker se znam zapičiti v ravno najdražjo stvar, ker samo tista paše v moj koncept... No, sej bo. Ampak res ne vem, zakaj je npr. kopalniška oprema tako svinjsko draga - pa saj so le s folijo oblepljene iverke! Ah, bo že... Ja, bo pa vseeno luštno, ko bomo končno preseljeni. Še prej pa dopust!!! Bo treba kar jutri nekaj spakirat, sicer bo sobota preveč stresna. Sploh, ker se mojemu niti približno ne da pomagat. In potem letam in razmišljam, kaj sem pozabila, dokler ne ugotovim na morju, da nimam matikačev ali kopalk Imam pa zato nujno potrebno senčilo za oči, ki ga nikoli ne uporabim... Ah, zdej pa Lana že tako tuli, da bo treba it!
|