tana7
|
eole, boga Julija.... ampak kilce ste pa dobro nabrali... bo Brina res tavečja suhica ****, hudo tole s tvojim - držim pesti, da bo vse OK ampak res boste morali nekaj narest z njim - kakor poznam moške, sami ne bodo nič spremenili, ga boš morala ornk prijet v roke moj tudi dela preveč za moj okus, na srečo pa ne kadi, pa papca normalno (ker jaz kuham ), 2x na teden gre celo laufat estrella, če bi jaz Brino hranila vedno, ko bi "potegnila" moj prst, bi se midve hranile na pol ure - Brini samo približaš prst, pa že vleče Sva na začetku mislila tako ugotavljat lakoto, pa ugotovila, da to ni prav indikator.. je pa že babica v P rekla, da ima ful močen sesalni refleks... samo vlekla bi... glede izpuščanja obrokov pa vem, da se ponudba ravna po povpraševanju... problem je pač ta, da imam že takšne izkušnje, da je kakšen dan preskočila kakšen obrok, pa se mi je takoj to poznalo na količini mleka - ko je naslednje dni želela spet "normalno" jesti, je bilo mleka glih glih... sem imela že par takšnih dni, ko sem se že fino ustrašila, da bo treba po AM skočit - no, enkrat sva to že storila - saj sem vam povedala, da je moj letel zvečer v dežurno lekarno po Novalac, ki ga pa potem nisva uporabila, ker je zaspala - pa potekel je že 1 mesec, odkar je odprt, tako da je za v smeti tako da si je ne upam puščat, da prespi obrok... a imate tudi ve kakšen dan, ko se vam zdi, da je bolj malo mleka?? včeraj zvečer se recimo spet ni dobro najedla, pa je obe izpraznila - na srečo je vseeno zaspala da se pa ni dobro najedla, pa seveda samo sklepam, ker sta se mi zdeli zizi bolj ohlapni kot sicer, pa tudi požirala ni glih veliko Pa pijem kot žaba, preutrujam se po moje tudi ne, papcam redno... ne vem, zakaj se mi to dogaja obračanje mi smo še vedno na širokem povijanju , ker imamo 2. pregled šele konec avgusta, ko bo stara 3 mesece in 1 dan... kako se mi smili!! - pa so v P rekli, da naj bo UZ za kolke med 6 in 8 tednom, pa ga nsiva imeli saj jo 2x do 3x na dan malo pustim pred previjanjem brez "širokega povijanja", da malo pomiga, ampak to je res ful malo tako mi je je žal zaradi tega!!! bogve, kdaj se bo ona obračala, ko je skos tako zabita v tiste plenice
|