mya26
|
Barbaw: Ja moja Lana je tud shodila pri 9 mescih. Je bilo prav smešno, prvih 5 korakov je napravila 1.1., ko sta ji babi in dedi prinesla darilo. In je šla od mene k babi. Sem mislila da se mi bo mami stopila Plazla se pa skorajda ni, redko se je tko čudno po riti drajsala, ampak ne veliko. Sej res, kako pa sta Catja in njen Mark? ****: Upam, da je tvoj možek bolje in da se bo držal navodil. Naši kardiologi pravijo da je smiselno, če ima povišan tlak, da začne jest tablete in ob tem uvede še druge ukrepe (preneha ali zmanjša kajenje, stres), ker samo s tem težko vplivamo hitro na tlak. Problem je stres, ker ga ne more odpravit, če ima tako službo. Sicer pa se podobne težave pogosto pojavljajo pri mladih managerjih (veliko stres, hiter tempo življenja,...) Tako da starost ni varovalka. Upam, da se bo izšlo čimbolje. Zobki: Lana jih je dobila pri 7.mesecih in ni imela vročine in ni bila nič kaj bolj razdražljiva ali sitna. Sicer pa se dobi en fajn gel v lekarni (Calgel). Sem ga tudi sama sprobala in res kar mal omrtviči, in res pomaga. Tana: Ker sicer ne rabiš AM, je najbolje da si kupiš v BC mleko v mali vrečki (za 1x), jaz imam vedno 1 na zalogi (1 smo porabli, ko sem bila pri zobarju). Ker pri Lani smo kupli 4 škatle in iz vsake je popila 1 flašo, ostalo je šlo pa stran. Pogostejše dojenje v teh vročih dneh je možno tudi zaradi vročine. Pravijo da je mleko redkejše oz. je več redkejšega mleka, da se dete bolj odžeja. Aurora: Če vročina ni več kot 38 je ne zbijaš, razen če je otrok podvržen vročinskim krčem. Vsaj mi tako pri Lani delamo. Zobozdravnik v MŠ je celo rekel da vročina ni od zobkov, čeprav dostikrat slišim od mamic, da so otroci imeli vročino. Tilči: Mi včasih damo, ampak sam za kake 15 minut da se mu laski posušijo, ker ga kopava zvečer, včasih pa tud ne. Ponavadi jo ima gor pred kopanjem ker mu z oljem namaževa lasišče zaradi temenc. Tally: Jaz sem iz Kamnika in mi hodimo k Novaku in smo ful zadovoljni z njim. Ne vem a ti hodiš v Mengeš al v Kamnik ali pa celo Domžale? Če boš šla v Kamnik sam ne it k Brezniku. On je tak brdavs in je ful neprijazen. No to je moje mnenje da me ne bo kdo tožil. No, važno da je Emilija OK. Nina: DObrodošla! Kje iz Kamnika pa si? Jaz sem z Duplice.
|