sazi
|
Sazi, čestitke HVALA, HVALA Trdozimc, upam, da si našla do Bizovika. Je pa lepo brati, kako ste fajn in usklajeni. Vas prideva z Levom pogledat - je res že skrajni čas Katjandraž - vi kar uživajte. Še za nas malo. Mi se moramo pa še odločiti, kdaj in kako si bomo vzeli čas za odklop. Verjetno za nekaj dni v Bohinju. Sem razmišljala o okolici tistega podaljšanega vikenda za 15 avgust, pa so mi ravno danes sporočili, da isem na NS naročena 14. avgusta zvečer. No, itak ne vem vnaprej, čebi sploh šli - še vedno gremo lahko naslednji dan, pa vsaj spakiramo v miru. sicer ene dva dni na teden še spi čez dan, ostale dni pa ne. upam, da se bo to pred odhodom v vrtec uredilo. Eviii, moj nečak pol leta pred vstopom v vrtec sploh ni več spal čez dan. Sestra se je ful sekirala, kako bo v vrtcu (je šel tudi z 2,5 leti), pa na sestanku spraševala, kaj počnejo z otroci, ki ne hodijo spat, pa so jo samo debelo gledali. No, mali je že 1. dan v vrcu "padel dol" z ostalimi otroci in lepo spal vsak dan. Je tam drugačno dogajanje, za te, ki vrtca niso navajeni, je ful "preveč" vsega in se dejansko bolj utrudijo kot doma in lepo zaspijo z ostalimi. No, zdaj pri 4,5 letih ne spi vedno, včasih pa še. vzgojitelce. jih bo še švedsko nauču ta moj sine Ti dajo lahko kakšen popust, ker dobijo zastonj učenje tujega jezika Skozi se smeje in čeblja - se vidi, da je baba No, Lev tudi ves čas govori, pa ni baba, je pa po mamici glede 3 otroka. Meni sploh ni žal. Imam majhno razliko med njimi Nuka, tudi od tebe je lepo kaj prerati. Verjamem, da je fino imeti majhno razliko. Saj če bi bilo tako že strorjeno, bi mi verjetno tudi bilo fajn, ampak zavestno se pa kar ne bi mogla odločit za to . V bistvu boš v času, ko bom imela jaz 2 otroka (razlike 3 leta in 1 mesec) ti imela 3. Jaz bi torej morala imeti zdaj že enega vmes. Nepredstavljivo. Tinkatonka - super, da je Anej zdrav. Tebi pa želim boljše počutje in veliko energije. Pri nas nič posebno novega. Mož popoldne dela na hiši, midva z Levom pa "lumpava" naokrog. Lepo se imejte.
< Sporočilo je popravil sazi -- 31.7.2008 11:57:16 >
|