murkica
|
Živjo babe.... No jst sem si pa danes privoščila in sem spala malo dlje kot ponavadi in je prav pasalo. Meni pa manjkata še dva dneva... Pa se mi zdi tako daleč. No saj ne vem, ča lahko sploh upam, da je kaj uspelo, ker namreč razen ogromnih jošk ni nobenih znakov. No pa saj vem, da ene začutijo, da so noseče šele ko so noseče že ene 2 meseca ampak vseeno. Pustimo se presenetiti. Midva z dragim sva včeraj ravno gledala kam bi šla na morje. Jaz sem sicer navijala za kanarske, ker je v bistvu kar ena ugodna ponudba, vendar me je moj postavil na tla in mi razložil, da letos pač ne moreva porabiti toliko denarja. Ampak jst bi pa tko šla. No ampak sva se pa nekako odločila, da bova šla pa verjetno na Rodos. Pa bova potem tam najela skuter in se malo vozila okrog in si ogledovala lepote tega otoka. Bo pa tudi zanimivo. No ko pa prideva domov, sva se pa dogovorila, da bova šla malo v gore(čeprav meni čisto nič ne diši, on pa jih obožuje, pa se je treba malo prilagoditi)! Aqua- Kaj je zdej s testom? Danes bi pa črtica mogla bit že kaj močnejša, ane? Sonček- Evo javljam se Pikica- Kaj pa če imaš ovulacijo? jazzzi- ne smeš preveč delat. Ti kar povej svojim šefom, da moraš čvekati na forumu in da nimaš časa delat. Živa- Ja takšnega zajtrka se res nebi branila. Jaz sem pa jedla samo kosmiče z mlekom. No pa en Tifol za povrh . Erin- a že potiskaš? no malo nam sporoči, da vemo kaj se s tabo dogaja. Špelči- kako si? Si se že navadila, da si nazaj v službi? Se*- hvala za kavico. Kje pa je kaj naša Luna? Trinity- Zdej bi pa že počasi lahko padla kakšna slikica No sej vem, sigurno sem katero pozabila ampak brez zamere. Tudi vam pošiljam pozdravčke. Jaz pa čakam, da me pokliče mami, ker danes bodo našo babico selili iz Sežane na dokončno rehabilitacijo. Ke že vsi upamo, da bo kmalu toliko zmožna sama, da bo lahko odšla domov. Zdej, pa čakamo rešilca, da jo pride iskat, pa še kar ni nič od tega. Mislim, za znort. PA dogovorjeni smo bili, da bo v Loki do 11-ih. Pri nas se pa res težko na koga zaneseš. No in ko jo bodo končno peljali, greva z mami k njej, da ji neseva še vse stvari. Samo zdej kot en kreten čakam, da mi zazvoni telefon in da bova končno šle. Bom zgleda mogla it vseeno mal pospravljat, pa sem misnla, da se bom lahko izognila. Nič čvekice bodite lepo, pa se še beremo. LP
< Sporočilo je popravil murkica -- 31.7.2008 11:13:39 >