|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
31.7.2008 20:54:09   
lana17
Ja tile žužki, brrrrr... Smonajprej imeli napde komarjev, zdaj pa njih ni so pa muhe prišle. In ni hujšega, ko hočeš zaspat in ti nad glavo leta muha, potem pa te še povrh vsega izbere za pristqjalno stezo. Živčnega dobim.

Saraya, čestitke za prespano nočuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem imela te dni na počitnicah nečaka in sva spala v dnevni sobi, oz. jaz nisem spala. Sem se celo noč zbujala, hodila na WC, ker mi je blo tko vroče, da ni blo za živet. Sem ugotovila, da tako dobr spim, ker imava v spalnici hladovino in mi potem tud na Wc nio treba ponoč hodit. Punce poskušajte čimbolj shladit spalnice, da boste lažje spale.

Emi, tale G je pa res en ...user posted image . Ja mene bi tud čist raz....

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
31.7.2008 21:39:24   
ključek
ooooooooooo, je katera za čvek?????????user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
31.7.2008 21:42:02   
lana luna
ooooooooooo, je katera za čvek?????

me to you dons je četrtek. na sporedu sta CSI in ERuser posted image user posted image user posted image

nas ni na RR, smo na popuuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
31.7.2008 21:43:23   
ključek
nas ni na RR, smo na popu

aha.........konkurenca..........................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
31.7.2008 21:46:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image Midve imava iste feelinge.
na koncu bova pa 10 dni po rokuuser posted image

.... ti mogoče ja, jaz sigurno ne ....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
31.7.2008 21:49:53   
arabela*
user posted image kak veš?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
31.7.2008 21:51:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image pa najbrž uživa ob pogledih na svoj mali zakladek v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
31.7.2008 22:02:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

[
user posted image , poročaj! user posted image  Verjetno imaš ravno zdaj enkrat UZ user posted image

...no evo, ...

... z našim user posted image vse OK, tehtamo tam nekje od 2500-2700g , z glavico obrneni nazdol in gledamo proti križu...... taki položaj bi naj bi za porod pravilen....., Ležimo čisto spodaj in močno pritiskamo na mamine sramne kosti...... zato tudi tiste bolečine..... Pretoki OK, user posted image   dobi dovolj hrane, je pa rekla, da je zgoraj malo več plodovnice....... lahko od tega ker je user posted image čisto spodaj in so zgoraj samo noge, .... no mi je napisala, da še enkrat pogledajo...........  Je pa takoj rekla, da user posted image ni tako velik kot je velik moj buši......

Glede na lego dojenčka in njegovo nizko ležanje, mi je rekla naj še probam zdržati vsaj 14 dni, da se user posted image še malo poredi...  Mi je pa takoj rekla, da bo CR, brez da sem jaz kake želje izražala...... 

Jutri grem na ctg.........  zgleda, da gre zares........   no vsaj po 14 dneh bi se naj počasi začelo.......

..upam, da user posted image ostane tačas še v bušiju.......

...smo pa dobili eno slikico in dvd...... smo bili vsi trije in naš user posted image je svojemu bratu pokazal jezikuser posted image .....

.... no to je to...grem zdaj brat kaj ste napisale.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
31.7.2008 22:07:49   
gold fish

user posted image kak veš?

...si prečitala moje poročilo iz UZ?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
31.7.2008 22:08:50   
arabela*
user posted image čestitkeuser posted image
Opa,pol pa se bo res začelo pri septemberkah dogajatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1360
31.7.2008 22:10:00   
arabela*
user posted image ,zakaj pa ne počakajo s carskim do PDP?
zakaj ga naredijo prej?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
31.7.2008 22:13:40   
gold fish

user posted image čestitkeuser posted image
Opa,pol pa se bo res začelo pri septemberkah dogajatuser posted image

...jaz upam, da čez 14 dni ne prej..... da še malo zrastemo........   no bom jutri vidla kaj bo pokazal ctg.......

...... zdaj se bom malo manj javljala......ker bom bolj v ležečem stanju....sem bom pustila malo razvajatuser posted image ..... pa še laptop mi gre jutri na popravilo........ dol v pisarno pa ne bom hodila .... se javim takoj ko bo možno....

...če pa me slučajno kaj preseneti  (pa me ne sme)....Bubi imam tvoj gsm in javim.....

Pozdravček in nočko, user posted image

p.s. samo ne vem kak bom jaz brez rruser posted image ................user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
31.7.2008 22:16:18   
pf
No vidiš Gold fish samo da je vredu vse. A carski rez boš imela zato, ker je bil tudi prvič?  A to lahko potem zbereš sama kake vrste bo, mislim če boš spala ali boš budna? No pri tebi gre pa res hitro, če boš čez štirinajst dni že v akciji. Držim pesti, da bo bebica čim bolj dolgo počakala v tebi. Poroda s car. rezom ne poznam, zato te tudi toliko zaslišujem, upam da ti ni odveč odgovoriti. 

Neposredna povezava do sporočila: 1363
31.7.2008 22:16:57   
gold fish

user posted image ,zakaj pa ne počakajo s carskim do PDP?
zakaj ga naredijo prej?user posted image

.... praksa je tam nekje 2 tedna prej...če pa je kaki faktor tveganja (zdravstveni recimo) pa baje naredijo prej, da se ne bi kje samo začelo...

...saj pri meni še ni ziher, da bo točno čez 14 dni...samo fajn je, če se še malo počaka...... meni ja glavica že skoraj ven gledauser posted image ..... karikirano povedano.....  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
31.7.2008 22:21:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

No vidiš Gold fish samo da je vredu vse. A carski rez boš imela zato, ker je bil tudi prvič?  A to lahko potem zbereš sama kake vrste bo, mislim če boš spala ali boš budna? No pri tebi gre pa res hitro, če boš čez štirinajst dni že v akciji. Držim pesti, da bo bebica čim bolj dolgo počakala v tebi. Poroda s car. rezom ne poznam, zato te tudi toliko zaslišujem, upam da ti ni odveč odgovoriti. 

....  ja, ker je bil prvič...in baje zdaj vprašajo..mogoče samo nas, ki smo imele cr...in lahko rečem, da vaginalno ne....  Če bom lahko bom izbrala spinalno analgezijo, da bom budna.....prvič nisem bila, ker je bil urgentni.......

...V bistvu sam CR ni neki bav bav.....sploh če drugač ne gre ven...jaz sem bila prvič že 9 cm odprta, pa pol mali ni mogel ven, ker je obratno rotiral......   Če je dogovorjen je baje tudi okrevanje dosti hitreje.....,  edino kar je da 1 mesec ne smeš delati vaj za trebuh in ne preveč težko nosit ali kaj podobnega.....
Je pa rez čisto spodaj pri sramnih dlakah in ga še mini bikinke skrijejo...brazgotina pa čez  čas tudi izgine......

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
31.7.2008 22:25:14   
gold fish
...je pa včasih mogoče manj boleč kot pri tistih, ki se močno pretrgajo, pa pol ne morejo dolgo normalno sedeti.....

...no vsaka stvar ima svoje + in - .........   in tako tudi cr.....

...jaz sem se nekako pri sebi za to odločila in nimam želje probavati vaginalno....češ, mogoče pa bo šlo......

...mi je bolj pomembno , da user posted image pride živ in zdrav ven, kot da se spet nekaj zakomplicira.......

Neposredna povezava do sporočila: 1366
31.7.2008 22:26:02   
gold fish
...no zdaj pa res grem...... držite se ........ se beremo......

Neposredna povezava do sporočila: 1367
31.7.2008 22:27:58   
ključek
z našim user posted image  vse OK, tehtamo tam nekje od 2500-2700g , z glavico obrneni nazdol in gledamo proti križu...... taki položaj bi naj bi za porod pravilen.....,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............super...............

Neposredna povezava do sporočila: 1368
31.7.2008 22:28:42   
tia
gold fish user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled, pa naj vaša user posted image  res počaka še vsaj 14 dni,potem pa ne boš septemberka ampak avgustovka,saj je vseeno samo da bo z user posted image   vse OK.

Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje spanje.

Jaz sem danes vseeno šla do osebne in ,HB da sem šla namreč me je dala na vodo in glej ga user posted image  imam nekakšno vnetje grem jutri nazaj ter bova videli kaj narediti. Za krče pa mi je rekla ,da naj pijem magnezij in kalcij,da je to normalno proti koncu user posted image ,da se pojavijo krči pa še mogoče je krivo da sem bila veliko na nogah do sedaj,več počivanja.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 1369
31.7.2008 22:31:09   
ključek
...no zdaj pa res grem...... držite se ........ se beremo......

user posted image ....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............počivaj, pazi nase in na user posted image .........in naj te razvajajo.................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1370
31.7.2008 22:35:20   
Lara Croft
tehtamo tam nekje od 2500-2700g , z glavico obrneni nazdol in gledamo proti križu.

Tehtamo in gledamo? Kdo to? user posted image user posted image user posted image  

Glede na lego dojenčka in njegovo nizko ležanje, mi je rekla naj še probam zdržati vsaj 14 dni, da se še malo poredi... Mi je pa takoj rekla, da bo CR, brez da sem jaz kake želje izražala......

Ne štekam zakaj CR... user posted image Čerav ti glih en malč zavidam, da boš morda rodila pred rokom...

Aha, sem prebrala glede CR..

Moja pa sigurno ni obrnjena proti hrbtu... preveč me spredaj brca.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1371
31.7.2008 22:54:59   
ključek
ni nobene.............pa grem še jaz.............nočko..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
31.7.2008 22:58:05   
ključek
za jutranje čvekice...............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
31.7.2008 22:58:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ni nobene.............pa grem še jaz.............nočko..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne še noooooooooooo... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
31.7.2008 23:00:44   
ključek
za vse pa........................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.