|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
31.7.2008 6:56:59   
spps
user posted image Dobro jutro punce!Danes je pa tako lepo jutro,da ga je škoda prespatuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Kayica-lepo pazi na svojega bušija in javi se nam še vseeno kako poteka tvoja nosečnostuser posted image .
CHI lepo,da ostajaš z nami,kljub temu,da si potrjena februarčicauser posted image user posted image user posted image
MamaM,jaz sem ži pridelala 1kg,upam,da bo šlo počas gor,ne pa kot prvič ,ko sem se vsaki drugi mesec zredila za 3kguser posted image user posted image user posted image
hruska1 Dobrodošla med nami
user posted image
cita,a ti si kaj boljše?

< Sporočilo je popravil spps -- 31.7.2008 6:57:36 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 826
31.7.2008 7:01:11   
spps
Danes imajo GP:
  • mama_milchy
  • Dali*
  • sanna

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 827
31.7.2008 7:35:19   
Dali*
Dobro jutro punce!
spps vidim da zelo lepo skbiš za obveščanje in opomnike. Ja, danes popoldan imam pregled in komaj čakam, da spet vidim mojo malo pikico. 15 dni se že nisva videle. Seveda vam bom sporočila kako in kaj napredujeva. 

Počutim se super, razen vonj imam pa veliko bolj občutljiv. Določene stvari, ki jih obožujem (bučke, stročji fižol, paradižnik...) mi pa sploh ne pašejo in jih ne morem jest. Že ob sami misli nanje mi naredi slabo. Tako izgleda moja slabost. Vse mi smrdi, pa jest ne morem glih vsega, pa še ostalo se morem malo silit.

Se opravičujem, ker se bolj malo oglašam, ker nimam vedno compa. Sej bo bolš čez čas. 

Naredite si čudovit sončen dan!!! 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 828
31.7.2008 10:33:43   
spps ti pa res lepo skrbiš za nas seznamčekuser posted image user posted image kaj naj rečem sem bolje sej izcedtkov ni več že od tistega večera ko sem bila sprejeta v bolnico ampak počivanje mi vseeno ne uide sej grem v ponedeljek na kontrolo svojo G pa bomo videli kakšno je stanje komaj čakam da bom videla našo pikicouser posted image

dali zate pa držim danes pestke da nam poročaš potem same lepe novičke o tvoji pikiciuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
31.7.2008 11:11:42   
kayica24
hey punce, seveda bom vsekakor še malo pošpegala tudi k vam in povedala kako smo...
Želim vam lep dan,pa uživajte v sončku!

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 830
31.7.2008 11:43:53   
Nina00
No, prvi pregled je za mano, že v torek. A sem bila preveč utrujena in še tako mi je bilo slabo, da nisem imela energije, da bi vam sporočila, da je vse ok. Ultrazvoka sicer še nisem imela, ker jih moja gin. dela ob četrtkih, danes pa je že na dopustu in bo cel avgust. Tako imam datum za naslednji pregled 2.9., za prvi UZ pa 4.9., ko bom že v 11em tednu. Sem upala, da bom imela UZ sedaj, da potrdi znotrajmaternično nosečnost, a kaj čmo.

1hruška dobrodošla. V prvi nosečnosti mi je pri premagovanju slabosti pomagalo, da sem večkrat po malo jedla in da sem pazila, da sem dovolj pila. Tudi tokrat to počnem, a ne pomaga vedno. Občasno mi je prav pošteno slabo. Zadnje dni sem na bolniški, na srečo pa imam od 1.8. dopust, tako da upam, da bo slabost v času dopusta minila in bom po dopustu lahko šla delat.

MamaM in spps tudi jaz sem že eno kilo gor dobila.

Vse, ki imate danes pregled, dobro opravite!

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 831
31.7.2008 11:47:39   
user posted image user posted image nina čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 832
31.7.2008 11:55:07   
_andreja_
joj punce jz sem že čist puf, samo spala bi, pa vse me že boli od ležanja, da ne omenim kakšno imamo vse razmetanoooo, če ne bi imela pomivalca bi verjetno imela že goro posode bi se pomoje lahko kosala z goro oblačil ki jih več ne morem stlačt v koš za cunje....na pisalni mizi je katastrofa, ampak se mi ne da nič še računalnik sem komajda prižgala... ampak treba bom malce v akcijo ker drugače ne bomo imeli nič več nič za oblečt... pa še mal se bom razmigala, je pa + to da danes ni bilo še nič rjavega izcedka, oz. sledi da sem krvavela... user posted image user posted image  upam na najboljše... user posted image  

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 833
31.7.2008 12:10:56   
joj andreja ko bi jaz lahko kr naprej spala...pa se mi sploh ne spi imam pa nergijo da bi doma vse pospravlja ampak mi moj ne dovoli ker moram počivat ampak upam da bom lahko čim prej prišla v prejšnjo formo in bo potems pet luštno...user posted image user posted image seveda lepo to da ni nč izcedka to je nekaj najlepšega ko ni sledi o čemer koli tako jaz tudi sem prav vesela da ga ni in upam da tako vstane bi bla kr veselauser posted image user posted image drugače bo pa spet pasje vroče a ne??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 834
31.7.2008 12:30:25   
Kaja30
kayica, kjerkoli boš, veliko sreče. Zakladke bomo pa držale v rokah - ene prej, ene kasneje. user posted image

mama_milchy, jaz sem z obale doma. user posted image

andreja, tolaži se, da nisi edina z bombo v stanovanju. user posted image  Po grobem še kaj počistim, generalno se mi pa ne daaaaa. In cita, ti le počivaj in ubogaj dragega. user posted image  Meni tudi moj ne dovoli veliko delat, no zato pa samo v grobem kaj naredim. Delo bo počakalo, naše pikice so pa zlata vredne.

Glede kil - sploh se ne tehtam. user posted image  Po občutku pa se nisem še nič zredila. Okoli pasu sem malo bolj "nabrekla" in napeta, tako da ena oprijeta kiklca mi je res tesna (to sem danes ugotovila), ker pa imam že tako vamp in sem bolj okrogle postave, pa še nekaj časa ni strahu, da bi me kdo spraševal, če kaj pričakujemo.

Joooj, ene ste se že večkrat vidle s svojimi pikicami, jaz pa še čakam... Še 11 dni. user posted image  Počutje je ok, le zaspanost me daje. user posted image  
Zdaj grem pa kuhat.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 835
31.7.2008 13:32:20   
mama_milchy
Olla,

evo mene doma; sem s prvega pregleda pri G in je vse OK user posted image user posted image user posted image  plodek je sicer majhen ampak je v maternici in je Ok, PDP pa mi je spremenil na 20.03.09 ampak je reku, da mi bo bolj natančen PDP povedal na naslednjem UZ in pregledu, ki ga imam 4/9 - ravno na dan, ko pride Žiga domov iz bolnice;

cita, delam na recepciji Hotela in tako da sem en teden dopoldan (7-13/14) drug teden pa popoldan (16-23), sej nekako gre; prej mi ni bila panika do 23-ih, sedaj pa sem full utrujena in zaspana pa komaj dočakam smeno.

kaja30, s katerega konca obale si ti? jaz sem iz okolice Kopra doma - Sv. Anton,

nina00, koliko pa si v prvi user posted image  pridobila kilic?

spps, ti si pa zelo pridna za tele seznamčke in obveščanja user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 836
31.7.2008 13:46:41   
mama čestitke za uspešen pregled in seveda da je vse vreduuser posted image user posted image

to pa verjamem da sedaj res ko si user posted image  komaj čakaš smeno pač smo bolj utrujene...no grem nazaj mal pogledat kako se mi kuha moje pozno kosilouser posted image user posted image važno da je user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 837
31.7.2008 13:59:27   
spps
nina,mama_milchy -čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image
andreja,super,da ti je izcedek izginiluser posted image user posted image user posted image zdaj pa vseeno dost počivajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Dali -tudi ti fajn rihtaj na pregleduuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 838
31.7.2008 14:14:09   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image  27.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)                 18.08
user posted image  01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image  01.03.  cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)    26.08
user posted image  02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image  02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 1)     19.08. 19.08.
user posted image  03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.19.08.
user posted image  03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image  04.03  Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image  06.03  Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09.20.08.  
user posted image  07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08.27.08.
user posted image  10.03  ajja  (28)                       (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)              28.08.
user posted image  12.03  michell(28)                    (št. 1  user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image  13.03  Dali*                               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      31.07.
user posted image  13.03. imam (24)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image  14.03  juli@ (24)                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)      05.08.
user posted image  15.03  lejca (32)                       (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      11.08.
user posted image  15.03  tina_r                              (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image  16.03  trinity22 (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   17.03  pocka (29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     12.08.
user posted image  19.03  trezika                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image  20.03. KOKICA32 (32)              (št. 3 user posted image , št. user posted image  0)     01.08.
user posted image  366367.03  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)     04.09
user posted image  21.03  _andreja_  (23)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     26.08.
user posted image  23.03. Zasanjana                        (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )     11.08.
user posted image  27.03. lotoska                           (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)
user posted image  28.03. MAŠKA (33)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)     22.08
user posted image  28.03. Nina00 (34)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)     02.in04.09.
user posted image  31.03. Kaja30 (30)                    (št.2 user posted image , št. user posted image  1)      11.08.
user posted image  xx.03. 1hruska                            (št.  user posted image  , št.  user posted image    )      18.08.
user posted image  xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image  xx.03. anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image  xx.03. dana(30)                          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)       14.08.
user posted image  xx.03  Anonimna user posted image   (32)         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image  xx.03  sanna                                (št. ? user posted image , št. user posted image ?)       31.07.
user posted image  xx.03  PERSIDA (32) user posted image user posted image         (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)        01.08

Trentno je 35 nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

[/quote]

< Sporočilo je popravil spps -- 31.7.2008 14:15:48 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 839
31.7.2008 14:27:11   
spps
user posted image user posted image user posted image neki me seznamček jeziuser posted image sploh ga ne morem popravit.bom poskusla kasnej,preden začnem razbijatuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 31.7.2008 14:37:39 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 840
31.7.2008 14:47:19   
pondelak
živjo.nova nosečka med vami...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 841
31.7.2008 14:51:03   
ada2
dober dan še od mene
V bistvu pri nas nič novega, sabo mi je še vedno za znoret, uspela sem se za nedeljo zmenit v službi, da oddelam samo polovičko in ne cel dan, obvezno pa moram malo predremati čez dan, ker drugače me tako zdela, da me vse boli, pa ne morem nič. Ne vem, a me res že leta dajejo?user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 842
31.7.2008 14:51:05   
user posted image user posted image pondelak dobrodošla nova user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 843
31.7.2008 15:10:37   
pondelak
hvala lepa.vas je pa kar nekaj tu...prav tak

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 844
31.7.2008 15:11:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

živjo.nova nosečka med vami...
dobrodošlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 845
31.7.2008 15:16:04   
Nina00
Andreja super, da ni več izcedka. Ampak ne ga zdej začet srat s pospravljanjem! Lepo pridno počivaj, dokler ti gin ne reče, da lahko začneš po malo migat. Pa tudi potem ne takoj s polno naprej. Cita velja tudi zate - lepo počivat! Vama tako povem, ker vem kakšne smo, ko se nam zdi, da je vse ok, bi takoj kar s polnim gasom naprej user posted image  Sta pa že sami ugotovili, da vse počaka user posted image

Kaja mislim, da bova imeli približno enako razliko med otrokoma cca 27 mesecev?

MamaM čestitke za pregled. Si pa dobra, da zdržiš do 23h v službi. Drži se!
Jaz sem v prvi nosečnosti pridobila 12 kg, ampak na 5 kg zimske podlage user posted image  Sem do konca zgubila vseh 17 kg, ko pa sem začela spet delat se je poznalo manj sprehodov, manj redna prehrana, stres v službi, potem pa še prenehanje dojenja brez zmanjšanja apetita in sem si kar naenkrat nabrala 8 kg podlage user posted image  Torej bi po "pravilih" to nosečnost morala pridobiti le 9 kg user posted image  Kar dvomom, da bo ostalo pri tem, če sem že zdraj 1 kg pridobila, ob tem da mi je slabo in kak dan sploh ne morem jest. Se tolažim, da bo šlo po porodu tako fino dol kot po prvem user posted image

spps zelo lepo naš seznam rihtaš!

Pondelak dobrodošla! Napiši še kaj o sebi, da te malo spoznamo.

Ada ne niso leta user posted image  Drži se!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 846
31.7.2008 15:20:32   
pondelak
sem opazila da ste na teh forumih večinoma starejše od mene....nisem še nobene vidla pod 20.jaz pa sem jih komaj 19 napolnila.upam da to nebo nič narobe za mojo pikico...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 847
31.7.2008 15:22:52   
pondelak
ime mi je tamara,sem iz sv. tomaža,kot sem napisala sem stara 19 let.moja prva nosečnost,ampak se z fantom tega ful veselima.  če še vas bo kaj zanimalo pa vprašajte

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 848
31.7.2008 15:23:31   
spps
ojla punce!jaz sem si prej mogla mal   odpočituser posted image user posted image user posted image user posted image sej je skor vsak dan istouser posted image user posted image user posted image eh,bo žeuser posted image user posted image user posted image user posted image in kaj počnete to popoldne?jaz na obroke pospravljam-nič do konca,ker se pustim motituser posted image user posted image user posted image ,pol bova pa verjetn z malo šle gledat kako ati napreduje z gradnjo naše kuhinjeuser posted image user posted image user posted image           

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 849
31.7.2008 15:26:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

sem opazila da ste na teh forumih večinoma starejše od mene....nisem še nobene vidla pod 20.jaz pa sem jih komaj 19 napolnila.upam da to nebo nič narobe za mojo pikico...
user posted image user posted image user posted image smo nekatere mal starejše od tebeuser posted image user posted image user posted image  sem pa pred davimi,davnimi časi bila tudi jaz stara 19,ko sem prvič zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image
ti lepo pazi nase in na pikico in bo vse ok

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Numerologija
sladkorcek

Verjamete v numerologijo imena in vibracijo imena?

Da. (21%)

Ne. (37%)

Malo. (24%)

Nisem razmišljal-a. (17%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!