|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
31.7.2008 10:52:05   
miska73
Si me spomnila na ene fantastične sladoledne kupe, ki sem jih jedla pred nekaj leti v Budvi.
So bile super kombinacije sladoleda in sadja, pol so pa še čez prelili kakšen ful dober liker.
Njammm... sadje+sladoled+alko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
31.7.2008 10:55:07   
nf
Ali pa na pol stopljen sladoled z vročim čokoladnim kolačkom, iz katerega še teče čokolada....
Babe jaz sem že tako lačna, da bom glihkar posegla po najbližjem kolegu v službi user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
31.7.2008 10:55:29   
Rakica_80
Mi je pritekla pravkaruser posted image , škoda, res sem žalostna!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
31.7.2008 10:58:20   
miska73
BEBII user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
31.7.2008 10:59:13   
Anonimen
BEBIII, pridruži se nam pri sladkarijah.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa mogoče poglej tale filmček - itak je za zjokat, sam včasih pomaga.

http://www.youtube.com/watch?v=g88EmZ2YWSQ

Neposredna povezava do sporočila: 3705
31.7.2008 11:00:26   
nf
Bebii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa tako verjela, da ti je končno ratalo!!! Oprosti, če sem ti vlivala neko prazno upanje user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
31.7.2008 11:01:40   
nf
Ne vem, če ste že videle, ampak ta filmček je pa res hud: http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
31.7.2008 11:06:17   
Rakica_80
Kako sem se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vam punce moje zlateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res ste zlatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo vi veste kako se počutim v tem trenutkuuser posted image user posted image user posted image
Sej bo......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
31.7.2008 11:12:09   
miska73
BEBIII, saj veš da bo. Danes si privošči jokanje, jutri bo pa nov dan in boš spet počasi z optimizmom šla v nov boj...

Neposredna povezava do sporočila: 3709
31.7.2008 11:13:27   
nf
Bebiii danes ti pa jaz zapovedujem, da si privoščiš vse možne pregrehe, ki ti padejo na pamet! user posted image  Sladoled, Lady, zvečer film s kokicami...skratka treba si je privoščit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
31.7.2008 11:15:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Kako sem se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vam punce moje zlateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res ste zlatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo vi veste kako se počutim v tem trenutkuuser posted image user posted image user posted image
Sej bo......

tako mi je žal, BEBIIII...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3711
31.7.2008 11:22:04   
Anonimen
jaz sem se tud najprej user posted image  kr v pisarni, pol sm šla pa tale film od nf gledat, sem se pa smejala.. user posted image

BEBIII, itak, da bo boljše..user posted image user posted image user posted image

Men se je tud že pojavil rjav izcedek, tako, da se bo M tud kmalu vlila.

Neposredna povezava do sporočila: 3712
31.7.2008 11:26:56   
Anonimen
še eden lepih.. http://www.youtube.com/watch?v=aRYJdAEkBC8  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
31.7.2008 12:02:10   
Anonimen
Moja M je prišla. Jaz pa odhajam iz tega foruma. Sva se nekako odločila, da zaenkrat nehava delati na user posted image , ker imava par drugih projektov za uresničit in dokončat. Mogoče se vam pridružim čez kakšno leto..

Lepo se imejte in želim vsem, da čimprej postanete user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
31.7.2008 12:09:02   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Moja M je prišla. Jaz pa odhajam iz tega foruma. Sva se nekako odločila, da zaenkrat nehava delati na user posted image , ker imava par drugih projektov za uresničit in dokončat. Mogoče se vam pridružim čez kakšno leto..

Bibica kaj je zdej to??? pa valda da nas ne boš kar tako zapustila? Vsaj nam povej, kakšne projekte imata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
31.7.2008 12:30:08   
pancottina
Ciao punce
Jaz sem se tudi pravkar vrnila iz 14 dnevnega križarjenja po hrvaškem. Nekaj sem prebrala, vsega pa žal ne , ker ste prehitre. Žal mi je za tiste, ki vam je spet pritekla user posted image . Verjamite v to, da bo drugi mesec bolje.

Midva z možekom sva bila ta mesec res pridna. user posted image  sva na vsaka dva dni. Čutila sem kdaj sem imela ovulacijo in takrat sva user posted image . Upam, da sva letos kej prešvercala čez mejo. user posted image  Danes je moj 25 dan ciklusa. Ponavadi imam M na cca 30 dni. Nikoli ni nevem kako točna. Mene tudi že srbijo prsti po testu, ampak sem si zadala, da ga do 5.8. ne delam. Upam, da bom zdržala.

Drugače vi?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
31.7.2008 12:36:27   
Rakica_80

Maaa Bibaaaauser posted image
Ne se hecat!!!!!!
Pa ja neboš nas pustila kr takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
31.7.2008 12:39:57   
Rakica_80

Moja M je prišla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dejmo se skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš videla da nam v kratkem bo uspelo in vsem drugim Klomifenkam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
31.7.2008 13:01:44   
Anonimen
BEBIII, po pravici povedano, me tale M sploh ni prizadela. Ker sem se že par dni prej malo zjokala in danes ni bilo panike. Tako, da jokala ne bom. Lahk pa skup pojemo kakšno ornk sladoledno kupo. Kaj praviš?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3719
31.7.2008 13:11:30   
miska73
Biba, ne nas zapuščat.
Vsaj na čvek obvezno pridi sem na tole našo temo.
Saj veš, enkrat v klubu klomifenk, vedno v klubu klomifenk...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
31.7.2008 15:45:15   
neela
BEBIII - ostajam brez besed in ti pošiljam en velik velik cyber sestrski objemček....user posted image user posted image user posted image ..in kot je že miška rekla, danes zjoči jutri pa pogumno naprej.

biba - veš, pri članstvu pri klomifenkah velja eno pravilo...''enkrat klomifenka - vedno klomifenka''...to imaš pač pripopano in ne moreš kar tako ven...saj nas je polno takih, ki že nekaj časa ne jemo klomifen, nekaj nas je tud takih, ki smo dali delanje user posted image malo na off.....pa še vedno vzpodbujamo druga drugo in se družno veselimo vsakega user posted image posebej...zatorej - ne nas zapustit! user posted image user posted image

nf - kdaj vidva odrineta na dopust??

pancottina - držim pesti, da vama je ratal dopustniško detece!!! user posted image

Midva sva pa trenutno v fazi največje frekvence user posted image , kar naj bi sicer pomenil čas O, vendar jo imam na sumu, da odkar jo umetno ne 'zbujam' s K spi naprej in zataji...tako, da velikega upanja po naravni user posted image res skorajda nimam več. No, pa saj bo kmalu september, ko imam znova pregled v neplodnostni - upam, da zadnji pred OBMP. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
31.7.2008 15:46:14   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Biba, ne nas zapuščat.
Vsaj na čvek obvezno pridi sem na tole našo temo.
Saj veš, enkrat v klubu klomifenk, vedno v klubu klomifenk...

user posted image user posted image user posted image sem vidla, da že miška misli isti moto....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
31.7.2008 16:09:03   
nf
No Neela, končno si nas enkrat ujela v živahno klepetavem stanju! user posted image  Jaz grem jutri na morje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Komaj čakam!!!! Samo imava danes še miljardo enih priprav, ala v trgovino po hrano, kolesa na streho, kajak sposodit, perilo oprat,... user posted image  Skratka ja, res komaj čakam jutri, da bo vse to že za mano! user posted image
Vidva pa kar v akcijo! Dej naredi za foro kakšen ovulacijski test. Sej veš, kako je mene ta mesec presenetila, ko sem celo čakala M pa naredim test in vidim, da je ovulacija na obisku. Se mi zdi, da zdaj po K sploh ne čutim več ovulacij. user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
31.7.2008 17:28:26   
miska73
Nč babe, vidim da je na RR totalna tuga... pa se še jst poslavljam in vas berem zopet jutri.
Pa še nf-ka gre na dopust, biba hoče zapustit klomifenke, neela pa nima časa za RR dopoldan...
pa saj jutri ne bo skoraj nobene za čvekat tu gor...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
31.7.2008 17:31:52   
sonček85
biba - veš, pri članstvu pri klomifenkah velja eno pravilo...''enkrat klomifenka - vedno klomifenka''...to imaš pač pripopano in ne moreš kar tako ven...saj nas je polno takih, ki že nekaj časa ne jemo klomifen, nekaj nas je tud takih, ki smo dali delanje malo na off.....pa še vedno vzpodbujamo druga drugo in se družno veselimo vsakega posebej...zatorej - ne nas zapustit!
SE PODPIŠEM.tako so meni napisale pred 2mesecema in jih še vedno obiskujem in pokukat pa kaj napišem tu pa tam    ne hodi od nassssssssssssssssssss

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?