amor real
|
Jutrooooo Pa naj kdo reče, da smo zaspanke . Se vam oglasim sedaj, ker danes bo pestro! Pride sestrična iz Švedske na obisk, ima 3 otroke, pa zraven še teta in stric, pa moja mami...... tako, da moram menzo odpret . Nekako sem mislila, da bi solato iz testenin naredila, pa bučke na žaru v tržaški omaki, pa moj bo pleskavice spekel. Tako, da upam, da bo o.k. pojedina, predvsem mi je všeč, da lahko kaj v naprej pripravim, drugače sam noriš dokler so na obisku, da ne utegneš niti poklepetat, kot se spodobi. Imam pa nek preblisk, da bi moji zlati mami rekla, da pride že zjutraj do mene in mi pomaga zlikati 50 plenic, ki sem jih včeraj oprala . Glede kopalnic, mi smo lani renovirali in smo zmanjšali najino spalnico, tako, da smo v kopalnico dali masažno tuš kabino, pa masažno kad, pa bide, pa školjko, pa umivalnik , tako, da imamo vse notri, največ pa se itak uporablja tuš kabina. Školjka ne, ker imamo še WC posebej narejen . Jaz imam steklokeramični štedilnik, tako, da imam 2 "krogca" na elektriko in dva na plin in sem kar zadovoljna s to kombinacijo, ker vseeno se mi zdi, da na elektriko počasneje recimo zakuha lonec vode . Jaz imam pralni stroj od Candy in sem super zadovoljna, sušilni pa imam posebej zunaj hiše (v letni kuhinji) na "tubo" za odvajanje vlage in sem tudi super zadovoljna z njim. Jaz tudi bolj slabo spim, v kosu največ 4 ure, potem me začnejo kolki bolet, pa se malo razgibam pa gre. Čeprav, če iskreno povem, sem vedno mislila, da je nosečnost bolj "grozna", ko so mi nosečke pravile kaj vse jih tare. Meni je od vsega najhujša vročina, katera me itak tare vsako poletje, sedaj pa je to samo še bolj izrazito. SARAYA, upam, da si lepo, oziroma še lepo spančkaš. Kot rečejo v istri KREPAT MA NE MOLAT!!!! Kar pomeni "crknit, ampak ne popustit" - to pomeni pogum do konca in nikoli se ne predat!!! Kje je pa META21? Sigurno svoj sexy bušček namaka v morju Zdaj pa dovolj, drugače bom do 4. dela sama prišla
|