|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
31.7.2008 5:18:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zakaj imaste zaklenjene albume? Jst bi pa tk firbcala.... user posted image

Ti kar povej, kaj te zanima user posted image  Na ZS se včasih da dobit kako geslo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
31.7.2008 5:30:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

u glavnm sm vidla da ste se pogovarjale o sušilnih strojih. pa mam še jest eno vprašanje o stanovanski opremi. zanima me vaše mnenje o indukcijskih šporgetih (al ja al ne?) in o tem al nej mam banjo al tuš v kolpalnici. kaj mislite?

Mi smo se 2 leti nazaj selili in novo kuhinjo nabavljali, pa se nisem odločila za indukcijsko ploščo. Me ni prepričala. Predvsem moraš vedet, da je potem treba pri vsakem piskru pazit, če bo potegnil ali ne. Meni se zdi steklokeramika čisto OK, tudi zelo hitra. Pa indukcijska je tudi vroča, ko lonec odmakneš (to bi naj bila prednost), ker se od piskra zagreje.

Morda je še najbolj odločilna cena - indukcijske so (bile, zdaj ne vemuser posted image ) dražje, tudi ustrezna posoda je dražja. Imaš pa kombinacijo, 2 indukcijski + 2 navadni recimo.

Kopalnica - tukaj pa bo ful mnenj. Malo je odvisno od navad. Pa seveda od možnosti - velikost prostora. Moja izkušnja: tisto malo 1ss, o katerem sem pisala, smo renovirali ob nakupu. Not je bila manjša banja, pa smo jo ven vrgli in naredili tuš. Ampak smo dali poglobljeno kad, tako:
user posted image

Ti povem, da je bila super, ker sem se imela možnost vsest in si recimo uredit noge, pa včasih mi je pasal dooooooolg vroč tuš (sede seveda user posted image ), pa lase sem si lahko prala, ker ni vse špricalo po meni,.... konec koncev bi se tudi otrok lahko malo not namakal, ampak smo se prej odselili.

V tem stanovanju imamo banjo, pa se midva večinoma tuširava. Sva pač dala stekleno steno po enem delu, da ne šprica vse okoli. Za otroka pa je banja boljša rešitev.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
31.7.2008 6:25:04   
pf
Jutro. Danes pa sem tudi jaz bolj zgodna. Sem gledala film The beach z Leonardom de Capriom. Sicer ni najnovejši film, je pa dober.
Saraya midva imava od Candya pralno-sušilni stroj in ti povem, da redko sušim, ker se res baje ful kvarijo. Na to me je opozoril tudi sam Candyev serviser, ko je enkrat prišel filter zamenjati. Če bi oboje ful laufalo je  pokvarjeno en, dva, tri. Tile novi candyevi modeli so pa baje kvalitetni in dobri in fajn laufa oboje. Fajn opravi danes.
Lara Croft bolje, da kar svoje neseš. Jaz bom tudi kar normalne velikosti vsega vzela, saj ni tega toliko. Saj sem gledala, da bi si kupila, pa ti povem, da tudi ni tak ful poceni in da vsega tistega ravno ne uporabljam za dnevno nego, tako da bom že svoje nesla. Saj na morje tudi nesem, ali na vikend v termah.
Tia po moje je najbolje, da piješ magnesol in kalcij, res je brezpredmetno, da hodiš k zdravniku zaradi tega, ker ti itak nič ne more. Lahko ti samo svetuje, da povečaj dozo magnezija. No omeni že, ampak kot pravi Bubi nima ti kaj posebnega za pomagati.
Lana luna mislim, da  si ti spraševala ali bana ali tuš. Midva imava kotno bano in je ne zamenjam za nič na svetu. Najine večere ob svečah in v  vroči kopeli, ko je zunaj mrzlo. To je najin ritual in bo tudi ostal. Je pa v kotu v banji tudi tak malo dvigneno, da bomo lahko kdaj še princesko tam skopali, ker ima že tisti nastavek za bebija pripravljen. Treba je samo počakati, da dovolj zraste.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
31.7.2008 7:11:04   
amor real
Jutrooooo user posted image

Pa naj kdo reče, da smo zaspanke user posted image .
Se vam oglasim sedaj, ker danes bo pestro! Pride sestrična iz Švedske na obisk, ima 3 otroke, pa zraven še teta in stric, pa moja mami...... tako, da moram menzo odpret user posted image . Nekako sem mislila, da bi solato iz testenin naredila, pa bučke na žaru v tržaški omaki, pa moj user posted image  bo pleskavice spekel. Tako, da upam, da bo o.k. pojedina, predvsem mi je všeč, da lahko kaj v naprej pripravim, drugače sam noriš dokler so na obisku, da ne utegneš niti poklepetat, kot se spodobi.

Imam pa nek preblisk, da bi moji zlati mami rekla, da pride že zjutraj do mene in mi pomaga zlikati 50 plenic, ki sem jih včeraj oprala user posted image .

Glede kopalnic, mi smo lani renovirali in smo zmanjšali najino spalnico, tako, da smo v  kopalnico dali masažno tuš kabino, pa masažno kad, pa bide, pa školjko, pa umivalnik user posted image , tako, da imamo vse notri, največ pa se itak uporablja tuš kabina. Školjka ne, ker imamo še WC posebej narejen user posted image .

Jaz imam steklokeramični štedilnik, tako, da imam 2 "krogca" na elektriko in dva na plin in sem kar zadovoljna s to kombinacijo, ker vseeno se mi zdi, da na elektriko počasneje recimo zakuha lonec vode user posted image .

Jaz imam pralni stroj od Candy in sem super zadovoljna, sušilni pa imam posebej zunaj hiše (v letni kuhinji) na "tubo" za odvajanje vlage in sem tudi super zadovoljna z njim.

Jaz tudi bolj slabo spim, v kosu največ 4 ure, potem me začnejo kolki bolet, pa se malo razgibam pa gre. Čeprav, če iskreno povem, sem vedno mislila, da je nosečnost bolj "grozna", ko so mi nosečke pravile kaj vse jih tare. Meni je od vsega najhujša vročina, katera me itak tare vsako poletje, sedaj pa je to samo še bolj izrazito.

SARAYA, upam, da si lepo,  oziroma še lepo spančkaš. Kot rečejo v istri KREPAT MA NE  MOLAT!!!! Kar pomeni "crknit, ampak ne popustit" - to pomeni pogum do konca in nikoli se ne predat!!! user posted image user posted image

Kje je pa META21? Sigurno svoj sexy bušček namaka v morju user posted image user posted image

Zdaj pa dovolj, drugače bom do 4. dela sama prišla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
31.7.2008 7:46:58   
taja1235
Jutrčk

js sm ze dala vodo in pocakala na izvide pa mam vse negativno tud glukozo edin rel gostota so neke stevilke pa PH pa 3-4 LKCI...ob pol stirih mam pa pregled + UZ, komaj čakam da vidm nasop bebico...
Vas grem zdaj prebrat kaj ste napisale cez ucerajsnji dan pa vecer...

Hvala vsem ki mi dajete kake nasvete ;)))

Lep dan

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
31.7.2008 7:49:44   
*bubi*
Evo, sem vam prišla kavico skuhat: user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi je ob šestih prišel po mene in uspel samo še za pol urce zadremat user posted image  Tak da danes bo pestro user posted image

Zdaj pa dovolj, drugače bom do 4. dela sama prišla

user posted image  z romani ne. Ker je važno število postov, ne dolžina user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1206
31.7.2008 7:54:08   
KAHLO
Maarička babnce moje ste spet naklofale!!!user posted image user posted image user posted image komaj sem se prebila skozi...zdaj me je že prav strah da boste za vikend res na 4. delu....grem jaz tud malo rito namočit na morje....grem v Petek na Rab....tak da če me slučajno tam kaj zgrabi mam v službi vse dogovorjeno da zrihtajo spremstvo in prazne ceste do LJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa jaz rada cunice perem in obešam....sam hudič je k pol ni une tete k jih bi likala, ker tam pa živce zgublam predvsem pri srajcah....pa ta moj frajer ma tako velikost da se v tisti srajci z likalnikom skoraj zgubim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pa že kar malo veselim pranja cunic za našo madam....jaz bom vse samo malo preprala na nizki temperaturci, večina...samo vprašanje kdaj...user posted image ji še moram prej omaro kupit da bom lahko njene stvari kam zložilauser posted image user posted image
drgače pa jaz sušilca nimam, smo ga imeli prej k sva še živela v uni stanov. skupnosti, in ker nisva imela nikjer prostora izobešat perila sva vse cune skoraj v tem sušilnem stroju uničla, na koncu sem jih obešala na radiator, in vrata....sušila pa samo belo perilo, brisače in takšno.....tud zdaj nimava sušilca...pa tud prostora nimam zanj...pa se nič kaj ne sekiram...bomo pa izobešali malo večkrat!!!user posted image user posted image
Lana luna....jaz imam dve indukcijski plati, in sem full zadovolna z njima, ti povem da se krompirček tako hitro skuha...sploh ne moraš verjet...voda kar neaenkrat zavre....moraš prav pazit, ker se dvakrat v kuhni obrne in že piskerčki skačejo....edino kar je na teh platah lako kuhaš samo s posodo k ma namagneteno dno....tak da k greš v trgovino magnetek zraven in sprobaj....une original posode za indukcijo ...so pa malo predrage...no  jaz sem si v Ikeji par piskrov za indukcijo kupla...tam je cena podobna unim ta navadnim piskrom, mam pa tud dve navadni električni plati...tako da mam dva dva....da mi ni bilo treba celotne posode menjat.....nevem moram rečt da se dolgoročno res obnese, ker privarčuješ z energijo....kar se pa tiče tuša....pa sma midva tud banjo ven vrgla...moj je itak tak dolgin...da ne mora not ležat...da bi se oba not v banjo tlačla ni šans.....vode bi šlo čist preveč...tako sva se odločla za kabino...ampak tud tako poglobljeno, k se lahko vsedeš in se fino briješ......meni zdaj nenormalno prav pride, k lepo sedim not in se prhljam...pa mal po nogicah pa tak...pa tud k se bo pupa hotla kopat ji lahko vodico not nalijem jaz pa pr strani sedim in lahko obe čofotama.....no edino moj bo se mogel ornk natalačit...ta njegova velikost naju je pr vsem skoraj omejevala....no saj ni nek velikan...ampak sva vse štoke pr vratih dala mal više nardit, da ne hodi sklonen in sobe v sobo..pa tud postla je večja da mu nogice ne štrlijo česuser posted image user posted image

Jaz bom tud imela v porodnišnico za sebe nahrbtnik, za tamalo pa bom prpravla eno malo culico, in bo mi moj pol prinesel, itak da bo vsak dan tam pa mi še bo sproti kaj prinesel ali pa odnesel!!user posted image

Punce včeraj pa sva midva imela pravo žurko ob 22.30. moj je nekaj na lep topu delal jaz pa sem gledala tv...pa na stežaj sva imela odprto okno, pa valda pogasnjene lučke da mrčes ni not letal....in pol kr naenkrat zaslišim tak nemi pok zraven mene....in babe,na kolenu od mojga lubeta je sedela una velika zelena kobilica......mene je skoraj infarktuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mano se je samo pokadilo, in že sem bla v spalnici....moj pa je s tisto kobilico sedel k rahlo zadet...sprva sploh ni dojel....pol pa da bi ve vidle kakšen indijski ples je vžgal po dnevni....in kako lovilno akcijo sta imela....jaz sem mislila da se v hlačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem rekla da če bi na mene priletela, da bi v bloku mislili da se koljemo....jaz bi se tako drla k zverina.....ker to so mi pa res totalno anti živali....teh zelenih kobilic pa res ne prenesem....user posted image

AJA DOBRO JUTRO VSEMuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1207
31.7.2008 8:15:39   
tasha23
Jutrooooooo, jaz bi kavooooo... No po pravici povedano je za nami malo boljša noč od včerajšnje in upam, da bo danes še boljše.
Je pa nekaj neverjetnega: do dveh tednov nazaj je naš mali spal sam v svoji posteljci zdaj pa čeprav ga damo v posteljio se najkasneje ob 4 zjutraj zbudi in ''zahteva'' da ga damo med nama in takoj zatem zaspi user posted image user posted image user posted image user posted image
V Kopru je dokaj muhasto vreme in oblačno. Jaz sem vsa popikana od komarjev (samo malega sem v vrtec pospremilauser posted image user posted image user posted image ) - bogi otroci, sploh nimajo nič proti komarjem v vrtcu....user posted image user posted image

Ta vikend moram v zadnji shopping za malenkosti za sebe in za user posted image , moram si napisat kaj rabim, da ne bom kaj pozabila.

Danes pa kar pogrešam Gaela... čeprav sem zelooo utrujena in Gael je z veseljem šel v vrtec ... bi po eni strani takoooo rada imela malega doma pri sebi...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
31.7.2008 8:27:11   
arabela*
Jutrica še od meneuser posted image
Danes po dolgem času pa mi je uspelo spat.Čudežžžžžžžuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
31.7.2008 8:36:48   
arabela*
Jao,jaz pa tak banjo pogrešam.sem bila vedno jo vajena met.Vsak dan sem se kopala.
sedaj pa je tu mala kopalnjica s tuš kabino.Jaz sem definitivno za banjo,če je plac,največjo kar jih obstajauser posted image .Bi reskirala,ker je tak luštnouser posted image .No,vsaj meni.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
31.7.2008 8:37:36   
KAHLO
bravo sarayauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak dolgo pa tud nisi lih povlekla......spanja mislimuser posted image ! zdaj si morš samo še zapomnit ta recept k si ga uporabla.....čim manj sekiranja in živciranja.....pa boš spala k ovčka...no seveda če te bo user posted image pustilauser posted image

Madonca spet je ena avgustovka šla!!!......upam da jih ne bo prehitro zmanjkalo, ker pol znamo septembrke na vrsto prituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
31.7.2008 8:40:12   
KAHLO
Evo vidiš jaz pa zmeraj k grem na štajer...doma v banjo skočimuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da moja mami že točno ve kaj bo sledilo tist vikend k pridem domov, in mi nabavi razne bubblse....site kopeli.....in pol mam prave aromaterapije na štajerju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
31.7.2008 8:47:31   
arabela*
Eh Anejo misliš?
Ona je taka lenoba.Sem šla dol user posted image  skuhat,pa za njo čokoladno mleko.Pol pa jo grem gor zbujat,pa ona bi še kar spala.Zdaj pa spet dremucka na sedežni zravn Tom&Jerryjauser posted image
Saj bi obe,pa mam letanje danes.
Ti pa še samo jutri,pol pa fešta??user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
31.7.2008 8:48:22   
arabela*
Danes mesec imam po nuhalni PDPuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
31.7.2008 8:50:43   
Lara Croft
pa se čutila kot da se pripravlja...... takrat moraš nogo vedno stegniti in peto potisniti ven...raztegniti mišico........

Jap..... tko preventivno počnem, ku začutim, da se pripravlja in me tisti pravi krč sploh še ni zagrabu... Pijem pa kr navadne šumeče magnezijeve iz špara... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
31.7.2008 8:55:37   
Lara Croft
Se vam oglasim sedaj, ker danes bo pestro! Pride sestrična iz Švedske na obisk, ima 3 otroke, pa zraven še teta in stric, pa moja mami...... tako, da moram menzo odpret

Uf uf... ne bi jst... user posted image user posted image Ponavadi kr en par pic naročimo, ko pridejo ljudje..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
31.7.2008 8:57:40   
*bubi*
Evo, torba za user posted image  spakirana. Mi bomo bolj pisani user posted image :

user posted image

Jopica je bolj za rezervo. Po potrebi pa bom z enim bolj tankim kompletkom kombinirala.

Neposredna povezava do sporočila: 1217
31.7.2008 8:59:17   
Lara Croft
in babe,na kolenu od mojga lubeta je sedela una velika zelena kobilica......

user posted image user posted image user posted image user posted image Si je omislila novega lubčka.... ja tku je, če je tema... user posted image   user posted image
AJA Kahlo..... lepo, lepo, lepo se imej na morjuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Jst bi tudi lahko šla pa se mi ne da se napravljat.... ma ke mona, ke sem.....

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 31.7.2008 9:00:03 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
31.7.2008 9:04:08   
Lara Croft
Danes mesec imam po nuhalni PDP

Ma ti si pa prow ta prva v vrsti.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
31.7.2008 9:05:48   
Lara Croft
Evo, torba za spakirana. Mi bomo bolj pisani

Crtkano..... user posted image

naša bo pa kr v roza.... Pa čist nič na novo kupljeno.... tiste rabljene so čist dost dobre.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
31.7.2008 9:06:39   
arabela*
Joj me joj me.
Da me boste fejst spodbujale,pa tolažleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1221
31.7.2008 9:07:39   
arabela*
Sem se zajtrka zdaj najedla.Od včeraj tunino solato,pa kruh,mala pa jajčkouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
31.7.2008 9:08:20   
arabela*
Jaz bom tud popoldan neke fotke naredla.Tak že 100 let obljubljamuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
31.7.2008 9:09:23   
KAHLO
Saraya......in kakšni so občutki, še samo en mesec, jaz mam ta dan lih v ponedeljek 4. k bo točno en mesec do PDP.....meni se zdi da vse skup kr prehitevauser posted image user posted image user posted image joj še jutri...še 3 žetone bom porabla...pa sem za eno leto domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara..
.vidiš na to pa sploh pomislila nisem....moj pa tud, namesto da bi kobilco ljubeče sprejel, če si je že njega zbrala, je pa revca z natikačem dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mah meni tud lih ni za pakirat...ma tistih par cunj kaj jih bom mela na sebi te 4 dni ni blema....še dobro da ni treba šotora pa posode pa te zraven vlečt...k se boma pr mojih šlepalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak grem pa na morjeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image se veselim k mali otrok. naj bo že petek!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
31.7.2008 9:13:10   
Lara Croft
Sem se zajtrka zdaj najedla.Od včeraj tunino solato,pa kruh,mala pa jajčko

Ajutooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

Js pa mal čokolešnika.... tizga brez dodanega cukra.... Do kosila bo čist dost... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.