|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
30.7.2008 22:46:57   
Lara Croft
Zakaj imaste zaklenjene albume? Jst bi pa tk firbcala.... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
30.7.2008 22:47:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, zakaj mene zvečer tako matra???????? kakor koli se uležem, me ful boli v bušiju, niti 2 minuti ne morem biti na eni strani........ponoči morm samo na levi spati, me že tok boli levi bok in noga...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............

...to se je meni včeraj dogajalo, pa zadnjič enkrat....me je tak čudno trebuh bolel, da sploh nisem vedela kak se naj namestim....user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo danes boljše...

...pa še ful jezna sem bila, ker je zjutraj začelo deževati in je bil taki fajn zrak...jaz pa nisem mogla spati...pa sem se samo obračala ..tako dolgo, da sem pol vstala....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
30.7.2008 22:48:03   
tia
user posted image  imamo vsaka svoje probleme, naša user posted image  začne komaj po 22h redno razgrajat tako da ne morem zaspati.

Pa še večja naša pupa vmes kaj freta pri spanju,tako da včasih komaj čakam popoldne da si malce uležem.

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
30.7.2008 22:48:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Me to you user posted image  Saj ne bo več dolgo.....

...s tem se jaz tud tolažim......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
30.7.2008 22:51:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Drugač pa me zanima,ali ima katera tudi krče v nogah, pri meni so vsaki dan bolj pogosti, ponoči me je tako zategnilo da danes komaj hodim po stopnicah.
Nevem ali naj grem ,do osebne da mi kaj napiše ali pa počakam do naslednjega petka  ( 8.8. ) ko grem na pregled.

Tia

.... mislim, da nas večina pije Magnesol..... magnezij...proti krčem......  jaz zaenkrat še nisem imela tistega pravega krča...se mi je pa parkrat zgodilo, da sem nogo dala v nek položaj ..pa se čutila kot da se pripravlja......  takrat moraš nogo vedno stegniti in peto potisniti ven...raztegniti mišico........ 

< Sporočilo je popravil gold fish -- 30.7.2008 22:54:42 >

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
30.7.2008 22:54:21   
tia

.... mislim, da nas večina pije Magnesol..... magnezij...proti krčem......  jaz zaenkrat še nisem imela tistega pravega krča...se mi je pa parkrat zgodilo, da sem nogo dala v nek položaj ..pa se čutila kot da se pripravlja......  takrat moraš nogo vednos stegniti in peto potisniti ven...raztegniti mišico......

saj raztegnem ali kaj ko boli kot 100user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
30.7.2008 22:55:12   
tia
sem probala citirat pa mi ni uspelo user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
30.7.2008 22:55:19   
ključek
jaz grem spat..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer se bom še eno uro prestavljala po postelji...........ampak že mal težko gledam...........user posted image

nočko...............................................

Neposredna povezava do sporočila: 1183
30.7.2008 22:55:47   
gold fish
....bistveno je da gre peta ven..prsti noter....

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
30.7.2008 22:56:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tia

sem probala citirat pa mi ni uspelo user posted image user posted image

saj sem prebrala tvoj del...user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
30.7.2008 22:56:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz grem spat..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer se bom še eno uro prestavljala po postelji...........ampak že mal težko gledam...........user posted image

nočko...............................................

nočko .......................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
30.7.2008 22:57:11   
tia
]Me to you

nočka,pa hitro zaspi, naj ti uspe.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
30.7.2008 22:57:39   
gold fish
..... bom jaz tudi odšibala...saj veste kak....s tistim psom brzinskim.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

NOČKO.......................................

Neposredna povezava do sporočila: 1188
30.7.2008 22:59:01   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..... bom jaz tudi odšibala...saj veste kak....s tistim psom brzinskim.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

NOČKO.......................................

nočka...

Neposredna povezava do sporočila: 1189
30.7.2008 23:26:54   
arabela*
Jaz pa študiram,če bi sploh šla spat danes.Malo me je strah,kak bo pol jutri,ko imam spet letanje naokoli.Pomoje nič kaj dobrega.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
30.7.2008 23:28:20   
arabela*
Krči,ne sprašuj.nonstop v nogah.posebej,prsti.
Pa nič ne pomaga,ne magnesol,ne vadba,ne nič.Bo minlo čez en mesecuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.7.2008 23:31:26   
arabela*
Bubi,z veseljem bi se vama pridružla,pa moram do svoje zdravnice po zdr.list,pa še ene opravke imam na zavarovalnici,pa v massu.tak da pomoje ne bom pred drugo uro sploh gotova.Tak da mi K&M pozdravi.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.7.2008 23:52:09   
amor real
Vidim, da ste že vse v mižulah.... želim vam LAHKO NOČ

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
31.7.2008 0:45:40   
lana luna
o babnce mojeuser posted image user posted image user posted image ENO URO PA POL sem rabla da sem se prebila do konca. ste tolk naklofale v enem dnevu pa poluser posted image user posted image user posted image

no se bom probala spomnit kaj vse sem mislna napisat. čeprou prou dolg več ne bom tle visela. sm mal zmatranček žeuser posted image

dva dni že tolk okol skačem, da nimam več cajta spat. mene je blo pa strah da mi bo med nosečnostjo brez službe dolgcajtuser posted image

u glavnm sm vidla da ste se pogovarjale o sušilnih strojih. pa mam še jest eno vprašanje o stanovanski opremi. zanima me vaše mnenje o indukcijskih šporgetih (al ja al ne?) in o tem al nej mam banjo al tuš v kolpalnici. kaj mislite?

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
31.7.2008 0:49:23   
lana luna
saraya zate me pa skos bolj skrbi. kaj če bi ti jutri ko greš do zdravnice po bolniški list povedala še za tvoje težave z nsepečnostjo. pa nej ti malo še kri pa vodo pregledajo.

ker tale tvoje nepečnost je res že grozljiva. pa res se mi smiliš, ker verjamem da se potem slabo počutiš in si brez moči.

pa upam da se s tvojim user posted image stanje umiri in izboljša user posted image user posted image user posted image bi ti zelo rada kako pomagal, pa ne vem kako. če ti lahko kako pomagam mi lahko pišeš na Z.S. pa si izmenjava cifre, pa mal poklepetava. babji čvek zna pomagat včasihuser posted image vsaj v malo boljšo voljo te zna spravitiuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
31.7.2008 0:50:42   
lana luna
tasha user posted image user posted image user posted image user posted image nism mogla verejti ko sem videla tvojo poslikavo sobic za otroke!!! noro dobro si naredila. ko sem na hitrco pogledala slike, je vse skupaj videti kot da bi bilo 3D user posted image user posted image user posted image user posted image svaka ti čast res!!! prava umetnica siuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1196
31.7.2008 0:54:54   
lana luna
taja sem najdla link ene italijanske spletne trgovine. se mi zdi da so tam vozički še malo cenejši. posredujem ti link pa si malo poglej. poštnina za Slovenijo baje ni pretirano draga (oziroma je v dosti primerih tako, da se še vedno splača naročiti preko te strani, ker s poštnino vred voziček še vedno pride ceneje kot pri nas). najbolje da sam preveriš.

je pa tale košara res zelo udobna (vsaj videti). Skate pa meni osebno ni tako všeč. oziroma meni ne izgleda preveč udobenuser posted image

pa še link: http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2968&c_id=33&cf_id=206

aja nism pa prepičana, kaj dobiš za to ceno. malo preveri. pa uspešen nakup ti želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1197
31.7.2008 0:56:10   
lana luna
no mjčkn sem vas pokomentirala, več se pa zdele ne spomnim več.

morm jit na litr donata, ker me začenja zgagič pečtuser posted image

pol grem pa mičkn ajčkatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
31.7.2008 5:14:50   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Danes pa jaz ne morem spat user posted image  Mi kar šviga po glavi, kaj vse moram naredit, recimo stvari, ki bi jih lahko že en mesec nazaj user posted image  Najboljše, da se kar lotim, pa upam, da bo potem bubi zjutraj malo potegnil, jaz pa z njim. Ja, malo morgen user posted image user posted image user posted image

Mislite, da je ta preganjavica kak znak? Glede na to, da sem skoz govorila, kako bom šele avgusta začela prat in likat za user posted image , zdaj pa je vse tipi topi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1199
31.7.2008 5:17:41   
*bubi*
Nevem ali naj grem ,do osebne da mi kaj napiše ali pa počakam do naslednjega petka ( 8.8. ) ko grem na pregled.

tia, mislim, da je do osebne brezveze hodit, na recept ti itak ne more nič dat. Boš morala kar redno začet pit magnezij in kalcij. Porazdeljeno čez dan, ne ravno obojega skupaj. Magnessola se spije tudi po 3 tablete na dan.  

Če pa ti tudi maternica precej otrdeva, pa bi mogoče vseeno poklicala G.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.