|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
30.7.2008 13:05:59   
Soncnica Sandra ***
Vidim da ni nobene user posted image
Jaz tudi nisem šla na kavici in na čvek na Zbilje, ker sem imala obiske do pred 15imi minutami.
No sej je blo full fajn, ker se res že dolgo nismo videli, ampak tudi "babji" čvek bi mi pasal!!

No upam, da boste čim bolj uživale!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
30.7.2008 13:14:57   
tally
Oj!

Jaz sem tudi občasno tle gor pa je tuga, vse so na čveku. Upam da uživajo s svojimi hroščki.

Ma upam da mi bo uspelo vsaj 9. priti v Lukovico sam kaj čem ko moj spet takrat dela zjutraj. Imava pa samo en avto in sem popolnoma nemobilna.

Sončnica Sandra*** ti si vsaj imela obiske jaz sem sama, čakam mojega da pride iz službe Emilija pa, kot za stavo spi celo dopoldne tako, da se tudi z njo ne morem ukvarjat.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
30.7.2008 13:16:17   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tole prekrasno novičko moram deliti tudi z vsemi vami: naša bivša majčica Joob je ponovno noseča user posted image  Naj bo tokrat vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image

Lepo nosečnost in zdravega otročička ji želim.user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
30.7.2008 13:30:47   
Soncnica Sandra ***

Tole prekrasno novičko moram deliti tudi z vsemi vami: naša bivša majčica Joob je ponovno noseča user posted image  Naj bo tokrat vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti zanjo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
30.7.2008 14:00:26   
Soncnica Sandra ***
Vidim da ste še kar vse na Zbiljah user posted image
Men pa dolgčas. Manca panča jz pa čas za računalnikom zabijam user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3755
30.7.2008 14:07:15   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Vidim da ste še kar vse na Zbiljah user posted image
Men pa dolgčas. Manca panča jz pa čas za računalnikom zabijam user posted image

Da se ti pridružim, da ne boš osamljena. Čvek uspel, le mi smo morali prej iti, saj je moral iti tastarejši Nejc spat, ker je navajen na urnik,drugače je cel popoldne vešast in ga ni za prenašat.Tudi Tilen že pridno pančka.
Bilo nas je veliko, tako da mi ne zamerit, če naslednjič ne bom za vse vedela, katera je katera.Bom večkrat prišla na srečanje, potem se bom pa že zapomnila.

Neposredna povezava do sporočila: 3756
30.7.2008 14:12:26   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Da se ti pridružim, da ne boš osamljena. Čvek uspel, le mi smo morali prej iti, saj je moral iti tastarejši Nejc spat, ker je navajen na urnik,drugače je cel popoldne vešast in ga ni za prenašat.Tudi Tilen že pridno pančka.
Bilo nas je veliko, tako da mi ne zamerit, če naslednjič ne bom za vse vedela, katera je katera.Bom večkrat prišla na srečanje, potem se bom pa že zapomnila.

Ojla tilči!

no lepo da ste uživale. naslednjič prideva tudi midve če bo le vse po sreči  user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
30.7.2008 14:50:54   
mya26
Tudi jaz sem že nazaj. Moram priznat da ste vse prav fejst punce in sem zlo vesela da sem vas spoznala.
Če se prav spomnim smo bile:
svojeglava, tilči, Estrela, Katina, Jana, Darmar, Barbaw, Martina, Tana, Kasso, ne mi zamert če sem kako pozabla, ker se mi zdi da sem user posted image Tko da smo se prav lepo načvekale. Bi te pa prosila svojeglava če boš lahko slikce poslala.
Zdej pa moram it, moj alarm kličeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3758
30.7.2008 14:51:58   
Anitka
Oj!

Najprej moram čestitati naši Joob - želim ji lepo, mirno in srečno nosečnost ter zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo, da ste čvekale in tudi jaz sem kar žalostna, da živim na drugem koncu Slovenije in se vam ne morem pridružiti.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 3759
30.7.2008 17:03:47   
valentina2006

user posted image user posted image user posted image  lepo user posted image  in zdravega user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
30.7.2008 17:04:46   
valentina2006
MARTINA25: Pejt na MSN user posted image .

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
30.7.2008 17:18:55   
aurora28
Me veseli za Joob in ji želim zdravega user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Kje ste vse iz srečanja, a še poteka user posted image ? Od mene je tudi pravkar odšla prijateljica in zdaj komaj čakam na slike iz vašega srečanja. user posted image A so bili user posted image zraven na srečanju?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
30.7.2008 17:31:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

****, škoda da te ne bouser posted image . Kaj praviš da bi drug teden izvedle nameravano srečanje s TamaroJ, če ni slučajno na morju. Vabljene seveda vse, ki bi se želele pridružiti. Sem se že veselila, da spoznam Omarja in tvojo četico.

Ja. le zrihtaj. Sem prec za.user posted image user posted image
Pa tudi drugače ne bo nič narobe, če se kar tako pripelješ na Vrhniko. Meni urca tiktaka še en mesec in grem pa, pa.
Pa bi prav rada, še kak čvek s tabo udarila.

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
30.7.2008 20:21:22   
aurora28
Hej hej kje ste vse? Glih imam čas, da bi brala in gledala slike, pa ni še nobenega bolj obširnega poročila in fotke. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
30.7.2008 20:26:58   
Estrella*
Oj!

Vidim, da nikjer nobene na spregled????A Jana je on lineuser posted image barbaw in Jana zelo pohvalno, da sta prišli malo naokoli s Štajerskega koncauser posted image user posted image user posted image Sem bila prijetno presenečena. Mi je bilo prav luštno, le placa je bilo bolj malo za naše mercedeze. Hroščki so bili kar prizenesljivi do mamic, kljub pasji vročini. Moji se je celo uspelo pokakat in nato še enkrat doma in sedaj smo dobri za kakšen tedenuser posted image
Grem sedaj malo porihtat stvari, ker ko mame ni doma je vse na glavo obrnjenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
30.7.2008 20:30:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Hej hej kje ste vse? Glih imam čas, da bi brala in gledala slike, pa ni še nobenega bolj obširnega poročila in fotke. user posted image user posted image

Vse so se poskrile. Fotke bi rada tudi jaz videla, vendar je trba počakat na svojeglavouser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
30.7.2008 20:46:02   
aurora28
Svojeglava where are you????? user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
30.7.2008 20:50:02   
kasso
Ali je bil dolgčas danes na forumu, kaj user posted image

Me smo se kar načvekale, no, čvek se je zavlekel v dobre štiri urce, zato je kljub neki moški zasedbi, padal dež, ko sem se vrnila v Postojno.
Vesela sem, da sem srečala že znane obraze in nove spoznala user posted image . V glavnem otročki so vsi super pridni, razen ene tečke, ki je zadovoljna le če ziza ali spi...no, upajmo na boljše čase user posted image

tana7, tebi se pa res ni treba sekirat, da bi bila mala kaj presuha...meni se zdi prav konkretna lepa babnca user posted image

Sem pa imela potem še opravke v LJ in v Po šla v trgovino, pa k stari mami v dom upokojencev, tkao, da sem se vrnila šele pred urco. zdaj grem pa še malo v vodoraven položaj pred tv, dokler mala še spi, moj pa je še v službi.

Čakam na naslednje srečanje, da vidim še špelin@, ****, pa Naty bo najbrž tudi prišla...pa še druge pridete, a ne?!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
30.7.2008 20:50:50   
kasso
Ja, tudi jaz čakam na fotke svojeglave!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
30.7.2008 21:02:23   
jana81
user posted image

no še ena zadovoljna čveka je nazaj..

Jst sem se imela SUPERRRRRRRRRR.user posted image

Me je pa celo pot nazaj pral čez celo Tuhinjsko dolino, no in če je bilo v Zbiljah 30 stopinj, jih je bilo v Tuhinjski 20, pr nas v Celju pa spet 28.

Tud jst sem vesela da sem na novo spoznala neki punc...vse ste super osebe, pa vaši malčki tudi.user posted image  Komaj čakam da se spet vidimo.

Ja aurora naši user posted image  so bili zraven itak.

Tud jst bi rada vidla slikce, sem  jst veša mela zraven fotkič, pa pozabla slikat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
30.7.2008 21:02:43   
Svojeglava
Evo šele zdele sem prišla do računalnika...
sam da se naučim kako tele slikice gor dam, pa takoj sporočim!

lp,
svojeglava

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
30.7.2008 21:09:57   
špelin@
user posted image  za uspešen čvek!!! Tudi moj čvek je bil super, so bili celo moji trije frkolini izredno pridni in sva s prijateljico nadoknadili vse za nazaj user posted image

Komaj čakam, da se dobim še z vsemi vami user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
30.7.2008 21:10:08   
sesil
čveke so nazaj na starih tirnicah
jaz se počutim božansko. bla sem na delni masaži (okoli trebuha se ne pustim še drocat), uredila izgubljene papirje za zdravstveno zavarovanje za našo fračo (eni res ne vejo zakaj so v službah) in študirala, če pridno čvekate, ker dežja ni blo od nikoder. pri nas vročina za popi....
sej vem da ste se imele prav fanj. človek vam kar zavida...sej vem kaj boste rekle, si morala pa pridet...ma ni šlo.user posted image . sem se pa načvekala malo doma, ker sem imela še obiste. jutri bo pa zatišje.
v petek imam pa servis pri G. malo pozno, ma kej ko je bla cel mesec gospa na dopustu. nekaj čudnega se mi dogaja, kot da bom dobila M. upam da zdrži še ta dva dni.
estrella, tebe so pa že za nosečo proglasili. ha ha...sej vemo da si se hecala.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
30.7.2008 21:29:22   
sesil
jaz sem pa že slikce vidla.
moj pa zraven komentira, da bi se lahko očki enkrat tako zbraliuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
30.7.2008 21:33:28   
Svojeglava
Mislim, da mi je uspelo dat slikce v album, geslo je majčice.
Vsi smo malo rdeči, ker so bile nad nami rdeče marele...
slike, kjer vas pol manjka al pa so zablurane je slikala naša Pika user posted image

če ni albuma al pa če kaj ni ok, mi javite, še nikol nisem dajala nič gor...

sicer pa super je bilo, ampak VROOOOČE, nam se je akr mešalo v avtu na poti domov...

Darmar, Martina, moramo se čimprej zmenit pri Homanu al pa Gib gib, sej smo tako blizu doma...

Ful ste face, hroščki so pa itak največji cortki... zato sem slikala bolj njih, nas bom pol, ko bomo vse shujšale pa lepe pa tko naprej...user posted image

se vidimo 9.8.!

lp,
svojeglava

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?