Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 13:05:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim da ni nobene Jaz tudi nisem šla na kavici in na čvek na Zbilje, ker sem imala obiske do pred 15imi minutami. No sej je blo full fajn, ker se res že dolgo nismo videli, ampak tudi "babji" čvek bi mi pasal!! No upam, da boste čim bolj uživale!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 13:14:57
|
|
|
|
tally
|
Oj! Jaz sem tudi občasno tle gor pa je tuga, vse so na čveku. Upam da uživajo s svojimi hroščki. Ma upam da mi bo uspelo vsaj 9. priti v Lukovico sam kaj čem ko moj spet takrat dela zjutraj. Imava pa samo en avto in sem popolnoma nemobilna. Sončnica Sandra*** ti si vsaj imela obiske jaz sem sama, čakam mojega da pride iz službe Emilija pa, kot za stavo spi celo dopoldne tako, da se tudi z njo ne morem ukvarjat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 13:16:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole prekrasno novičko moram deliti tudi z vsemi vami: naša bivša majčica Joob je ponovno noseča Naj bo tokrat vse v najlepšem redu Lepo nosečnost in zdravega otročička ji želim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 13:30:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole prekrasno novičko moram deliti tudi z vsemi vami: naša bivša majčica Joob je ponovno noseča Naj bo tokrat vse v najlepšem redu bravo držim pesti zanjo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 14:00:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim da ste še kar vse na Zbiljah Men pa dolgčas. Manca panča jz pa čas za računalnikom zabijam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 14:07:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim da ste še kar vse na Zbiljah Men pa dolgčas. Manca panča jz pa čas za računalnikom zabijam Da se ti pridružim, da ne boš osamljena. Čvek uspel, le mi smo morali prej iti, saj je moral iti tastarejši Nejc spat, ker je navajen na urnik,drugače je cel popoldne vešast in ga ni za prenašat.Tudi Tilen že pridno pančka. Bilo nas je veliko, tako da mi ne zamerit, če naslednjič ne bom za vse vedela, katera je katera.Bom večkrat prišla na srečanje, potem se bom pa že zapomnila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 14:12:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Da se ti pridružim, da ne boš osamljena. Čvek uspel, le mi smo morali prej iti, saj je moral iti tastarejši Nejc spat, ker je navajen na urnik,drugače je cel popoldne vešast in ga ni za prenašat.Tudi Tilen že pridno pančka. Bilo nas je veliko, tako da mi ne zamerit, če naslednjič ne bom za vse vedela, katera je katera.Bom večkrat prišla na srečanje, potem se bom pa že zapomnila. Ojla tilči! no lepo da ste uživale. naslednjič prideva tudi midve če bo le vse po sreči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 14:50:54
|
|
|
|
mya26
|
Tudi jaz sem že nazaj. Moram priznat da ste vse prav fejst punce in sem zlo vesela da sem vas spoznala. Če se prav spomnim smo bile: svojeglava, tilči, Estrela, Katina, Jana, Darmar, Barbaw, Martina, Tana, Kasso, ne mi zamert če sem kako pozabla, ker se mi zdi da sem Tko da smo se prav lepo načvekale. Bi te pa prosila svojeglava če boš lahko slikce poslala. Zdej pa moram it, moj alarm kliče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 14:51:58
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Najprej moram čestitati naši Joob - želim ji lepo, mirno in srečno nosečnost ter zdravega Lepo, da ste čvekale in tudi jaz sem kar žalostna, da živim na drugem koncu Slovenije in se vam ne morem pridružiti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 17:03:47
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tole prekrasno novičko moram deliti tudi z vsemi vami: naša bivša majčica Joob je ponovno noseča Naj bo tokrat vse v najlepšem redu lepo in zdravega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 17:04:46
|
|
|
|
valentina2006
|
MARTINA25: Pejt na MSN .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 17:18:55
|
|
|
|
aurora28
|
Me veseli za Joob in ji želim zdravega . Kje ste vse iz srečanja, a še poteka ? Od mene je tudi pravkar odšla prijateljica in zdaj komaj čakam na slike iz vašega srečanja. A so bili zraven na srečanju?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 17:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina ****, škoda da te ne bo . Kaj praviš da bi drug teden izvedle nameravano srečanje s TamaroJ, če ni slučajno na morju. Vabljene seveda vse, ki bi se želele pridružiti. Sem se že veselila, da spoznam Omarja in tvojo četico. Ja. le zrihtaj. Sem prec za. Pa tudi drugače ne bo nič narobe, če se kar tako pripelješ na Vrhniko. Meni urca tiktaka še en mesec in grem pa, pa. Pa bi prav rada, še kak čvek s tabo udarila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 20:21:22
|
|
|
|
aurora28
|
Hej hej kje ste vse? Glih imam čas, da bi brala in gledala slike, pa ni še nobenega bolj obširnega poročila in fotke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 20:26:58
|
|
|
|
Estrella*
|
Oj! Vidim, da nikjer nobene na spregled????A Jana je on line barbaw in Jana zelo pohvalno, da sta prišli malo naokoli s Štajerskega konca Sem bila prijetno presenečena. Mi je bilo prav luštno, le placa je bilo bolj malo za naše mercedeze. Hroščki so bili kar prizenesljivi do mamic, kljub pasji vročini. Moji se je celo uspelo pokakat in nato še enkrat doma in sedaj smo dobri za kakšen teden Grem sedaj malo porihtat stvari, ker ko mame ni doma je vse na glavo obrnjeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 20:30:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hej hej kje ste vse? Glih imam čas, da bi brala in gledala slike, pa ni še nobenega bolj obširnega poročila in fotke. Vse so se poskrile. Fotke bi rada tudi jaz videla, vendar je trba počakat na svojeglavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 20:46:02
|
|
|
|
aurora28
|
Svojeglava where are you?????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 20:50:02
|
|
|
|
kasso
|
Ali je bil dolgčas danes na forumu, kaj Me smo se kar načvekale, no, čvek se je zavlekel v dobre štiri urce, zato je kljub neki moški zasedbi, padal dež, ko sem se vrnila v Postojno. Vesela sem, da sem srečala že znane obraze in nove spoznala . V glavnem otročki so vsi super pridni, razen ene tečke, ki je zadovoljna le če ziza ali spi...no, upajmo na boljše čase tana7, tebi se pa res ni treba sekirat, da bi bila mala kaj presuha...meni se zdi prav konkretna lepa babnca Sem pa imela potem še opravke v LJ in v Po šla v trgovino, pa k stari mami v dom upokojencev, tkao, da sem se vrnila šele pred urco. zdaj grem pa še malo v vodoraven položaj pred tv, dokler mala še spi, moj pa je še v službi. Čakam na naslednje srečanje, da vidim še špelin@, ****, pa Naty bo najbrž tudi prišla...pa še druge pridete, a ne?!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 20:50:50
|
|
|
|
kasso
|
Ja, tudi jaz čakam na fotke svojeglave!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 21:02:23
|
|
|
|
jana81
|
no še ena zadovoljna čveka je nazaj.. Jst sem se imela SUPERRRRRRRRRR. Me je pa celo pot nazaj pral čez celo Tuhinjsko dolino, no in če je bilo v Zbiljah 30 stopinj, jih je bilo v Tuhinjski 20, pr nas v Celju pa spet 28. Tud jst sem vesela da sem na novo spoznala neki punc...vse ste super osebe, pa vaši malčki tudi. Komaj čakam da se spet vidimo. Ja aurora naši so bili zraven itak. Tud jst bi rada vidla slikce, sem jst veša mela zraven fotkič, pa pozabla slikat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 21:02:43
|
|
|
|
Svojeglava
|
Evo šele zdele sem prišla do računalnika... sam da se naučim kako tele slikice gor dam, pa takoj sporočim! lp, svojeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 21:09:57
|
|
|
|
špelin@
|
za uspešen čvek!!! Tudi moj čvek je bil super, so bili celo moji trije frkolini izredno pridni in sva s prijateljico nadoknadili vse za nazaj Komaj čakam, da se dobim še z vsemi vami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 21:10:08
|
|
|
|
sesil
|
čveke so nazaj na starih tirnicah jaz se počutim božansko. bla sem na delni masaži (okoli trebuha se ne pustim še drocat), uredila izgubljene papirje za zdravstveno zavarovanje za našo fračo (eni res ne vejo zakaj so v službah) in študirala, če pridno čvekate, ker dežja ni blo od nikoder. pri nas vročina za popi.... sej vem da ste se imele prav fanj. človek vam kar zavida...sej vem kaj boste rekle, si morala pa pridet...ma ni šlo. . sem se pa načvekala malo doma, ker sem imela še obiste. jutri bo pa zatišje. v petek imam pa servis pri G. malo pozno, ma kej ko je bla cel mesec gospa na dopustu. nekaj čudnega se mi dogaja, kot da bom dobila M. upam da zdrži še ta dva dni. estrella, tebe so pa že za nosečo proglasili. ha ha...sej vemo da si se hecala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 21:29:22
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem pa že slikce vidla. moj pa zraven komentira, da bi se lahko očki enkrat tako zbrali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 30.7.2008 21:33:28
|
|
|
|
Svojeglava
|
Mislim, da mi je uspelo dat slikce v album, geslo je majčice. Vsi smo malo rdeči, ker so bile nad nami rdeče marele... slike, kjer vas pol manjka al pa so zablurane je slikala naša Pika če ni albuma al pa če kaj ni ok, mi javite, še nikol nisem dajala nič gor... sicer pa super je bilo, ampak VROOOOČE, nam se je akr mešalo v avtu na poti domov... Darmar, Martina, moramo se čimprej zmenit pri Homanu al pa Gib gib, sej smo tako blizu doma... Ful ste face, hroščki so pa itak največji cortki... zato sem slikala bolj njih, nas bom pol, ko bomo vse shujšale pa lepe pa tko naprej... se vidimo 9.8.! lp, svojeglava
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?