|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
30.7.2008 14:06:10   
petarda
Ada....če te kaj tolaži...meni je tudi velikokrat slabo...in to ful! Zjutraj ponavadi bruham, ko si začnem zobe umivatuser posted image , bog ne daj, da moram spraznit od petardita kahlico, ko gre na veliko potrebo user posted image , takoj bruham, al pa še vidim surovo meso, ali pa samo pomislim na čevapčiče... user posted image .....no, potem čez dan se slabost umiri, zvečer pa spet...in ponavadi mi je zvečer še bolj slabo kot zjutraj user posted image .... V glavnem čist drugače, kot pri petarditu. Se kar bojim kako bo v službi, ampak se tolažim s tem, da mi ostajata še dva tedna do 3.mesecev, ko naj bi slabosti ponehaleuser posted image ....naj bi....upam, da bojo...pa pri tebi tudi user posted image .....Ja, pa utrujena sem pa tudi ful, sem hodila vsak dan s petarditom spat opoldne.user posted image  

Pa sem pozabila že kako je biti noseč...sem bila ful na morju omejena user posted image user posted image user posted image user posted image ....izogibala sem se soncu in alkoholu user posted image user posted image user posted image user posted image , pa se hočem it potapljat, pa me lubi spomni, da je prebral v knjigici, da ne smem biti v pomanjkanju kisika....kar tukaj definitivno sem, če pa pridem ven po sapo čist modra user posted image , sem hotla sprobat novo tubo, ki jo imamo na čolnu, pa spet nisem hotela riskirat....zaradi slabosti so odpadli večdnevni izleti s čolnom po okoliških otokih....ampak ok....bomo že nadoknadil user posted image ....

ok...bom nehala nakladat, da me ne boste poslale na čvekanje v pričakovanju user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
30.7.2008 14:07:11   
petarda
Joj, če sem pa že novo stran odprla.... user posted image user posted image user posted image user posted image .....vam moram pa povedat, še kak sem zvedela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
30.7.2008 14:17:01   
petarda
V glavnem....se peljemo 1.julija jaz, moja mami, teta, sestrična in bratec na en pogreb v Hrv.Zagorje...in nazaj grede se nekaj menimo o tečnobi pri user posted image , pa da moja mami jo je že mela...in ji jaz rečem...kako že mela? nimamo medve tu nekje? user posted image ....pa pravi...ja, mogoče si noseča user posted image ....in nič...se pogovarjamo naprej, jaz hitim domov k mojemu lubiju, sem upala, da bom doma še pred polnočjo, da mu bom lahko točno opolnoči zapela vse najboljše....ker je imel ravno 30.rojstni danuser posted image ....Pridem domov pet minut do polnoči, mu čestitam kot se spodobi user posted image .....greva že spat, pa me mudi lulat user posted image ....grem v kopalnico, opravim, šele potem se spomnim, da imam še baby test, ki mi ga je bubi lani prinesla na morje user posted image ... me je takoj prešinilo, da moram it naredit in če sem noseča zjutraj po copatke, zavit v škatlico in dat lubiju za rojstni dan user posted image ....stisnem še tistih par kapljic, itak sem mislila, da ne bo nič....in pokaže user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .....v isti minuti sem že bila s trakcem na postelji pri user posted image , ki je že spal, in mu rekla: "Vse najboljše.... še enkrat. Očka boš...še enkrat! user posted image ".....Jao, kar verjet ni mogel, pol pa itak taka sreča, da celo noč nisva spalauser posted image ....No, zjutraj sem potem še ponovila test, da sem bila ziher, pol pa je itak vse teklo v takem tempu, da sploh razmišljat nisva imela časa o user posted image ....šele na dopustu sva si dala duška user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
30.7.2008 14:17:58   
petarda
No....toliko od mene....saj je dost, ne? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
30.7.2008 14:20:28   
Naty_ka
Čestitke Petarda. user posted image
No, pa saj smo itak vedeli user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
30.7.2008 14:21:44   
Naty_ka
ČUj, zdaj še samo reci kdaj ste bili v Pakoštanih? Ker mi smo bili namreč tudi. In to v sredo, ker je imela svakinja roj. dan.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
30.7.2008 14:23:13   
petarda
Aja...pa še tole za našo Uršo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čisto vsak dan sem se spomnila nate.

Smo imeli na morju knjigico Miška Suhokrižka, petardito že obvlada vse pesmice in jih skoraj zrecitira...jaz eno vrstico, drugo on..... pa tudi vsi otroci, ki so bili pri nas na obisku že znajo na pamet vse pesmice, ker je bila ta knjigica najbolj IN pri nas user posted image .....so jo zelo pohvalili, pa slikice so jim bile ful všeč.user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.7.2008 14:24:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

ČUj, zdaj še samo reci kdaj ste bili v Pakoštanih? Ker mi smo bili namreč tudi. In to v sredo, ker je imela svakinja roj. dan.

V nedeljo in ponedeljek. V avtokampu Kozarica. user posted image  Jao, ampak bi bilo pa zdaj fora, da bi bili istočasnouser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.7.2008 14:26:10   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

V nedeljo in ponedeljek. V avtokampu Kozarica. user posted image  Jao, ampak bi bilo pa zdaj fora, da bi bili istočasnouser posted image

Pa se še kje mimogrde na sprehodu po plaži srečali...user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.7.2008 14:26:54   
Naty_ka
Ah, nič, šibam po S v vrtec.
Se oglasim pozneje user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.7.2008 14:28:00   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pa se še kje mimogrde na sprehodu po plaži srečali...user posted image

Ne govori....tam ima Adria prikolice in vsak drugi v kampu....Novomeščan...sem videla več znanega folka, kot tujcev....zvečer pa je bila ravno ena ful fešta v Pakoštanih, maškarade, muzika... in sem se počutila, kot sredi NM....vsak drugi je dal za pijačo user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.7.2008 14:30:24   
petarda

Ah, nič, šibam po S v vrtec.
Se oglasim pozneje user posted image

Midva bova tudi šla po petardita....kar nisem mogla verjet, ko je zjutraj rekel, da bi šel v vrtec, ker njega prijatelji čakajo, pa povedat mora, da nima več plenice... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... je bil prav užitek peljat ga, pol pa na eno kavico z lubijem, pa mal v šoping....ah, ja....lušno je na dopustu. user posted image user posted image user posted image user posted image ....jutri podobno dopoldne, popoldne pa Čatežke...juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.7.2008 15:29:01   
*bubi*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa, petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  do marca.

No, pa se ti je le jezik razvezal user posted image  Sicer pa, kot je že naty rekla .... saj smo vedeli user posted image user posted image user posted image  oz. ZELO SLUTILI.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.7.2008 15:30:53   
*bubi*
Mi pa se čez vikend odpravljamo na "morje". Eno tako posebno morje, ker ni slano user posted image  je bilo bubiju ful smešno. V toplice bomo na en vikend paket skočili, jaz se super počutim in bi šla za dalj časa, ampak user posted image  je žal že končal z dopustom, ostalo pa špara.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.7.2008 15:35:36   
jana26
Petarda iskrene čestitke za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A ni tudi E. - svakinja nosečauser posted image  

Pri nas tudi nič novega vse po starem. Le JinA se grizeta kot user posted image in sploh ne vem več kaj naredit user posted image .

< Sporočilo je popravil jana26 -- 30.7.2008 15:36:01 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.7.2008 19:09:52   
petarda
A ni tudi E. - svakinja noseča

Ja...bratrančka ali sestrični user posted image  bosta mesec in pol narazenuser posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.7.2008 19:11:02   
petarda
Hvala vsem za čestitke user posted image  user posted image

Bubi kam pa greste na "morje"? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.7.2008 19:28:53   
*bubi*
Terme Topolšica smo rezervirali. Imajo preko interneta eno res poceni varianto (35€/dan), pa bazenski kompleks zgleda super.

user posted image

Bolj mi je všeč okolje, možnosti sprehodov, svež zrak,.... bo koristilo vsem - bubiju za dihala, meni tudi, ker že 2 tedna user posted image  kašljam.

Toboganov pa takih stvari ne rabimo, bubi ni najbolj prijatelj z vodo, jaz se ne bi vozila, user posted image  pa se bo moral s tistim enim zadovoljit user posted image

Saj sem gledala Čatež, pa Olimio, Radence, terme3000,... pa so katastrofalne cene vikend paketov, vsi nudijo neke 4-5-dnevne mini počitnice, za to pa nimamo časa.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.7.2008 19:29:47 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
30.7.2008 20:00:35   
petarda
Super zgleda. user posted image  Kje je že to? Grem poguglat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
30.7.2008 20:07:03   
petarda
Res ugodna ponudba....samo kaj pa pomeni, otrok brezplačno bivanje in zajtrk user posted image ....kaj pa večerja? user posted image , glede na to, da boste vplačali polpenzionuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
30.7.2008 20:11:59   
*bubi*
Ja, je mene tudi mučilo, če bo treba za bubija večerjo plačat. Ampak doplačila so po uradnem ceniku, kjer pa je do 6 let vse brezplačno. Tudi dodatno ležišče user posted image  Sem preverila in naknadno še to naročila user posted image  

V rezervaciji, ki so mi jo po mailu poslali, nič ne piše za bubija. Pa četudi bi morala 6€ za njegovo večerjo plačat (toliko recimo stane kosilo oz. doplačilo za polni penzion), je to še vedno ful ugodno.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
30.7.2008 20:52:49   
tincci
Šele zdaj sem vidla... petarda, ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to je pa res super, no zdaj je pa kar nekaj novembrk v drugem/tretjem kroguuser posted image user posted image

Jaz tudi vsak dan mislim na uršouser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
30.7.2008 20:58:29   
ada2
Ada....če te kaj tolaži...meni je tudi velikokrat slabo...in to ful! Zjutraj ponavadi bruham, ko si začnem zobe umivat , bog ne daj, da moram spraznit od petardita kahlico, ko gre na veliko potrebo

no, potem si pa predstavljaj, da menjuješ plenice in čistiš posrane riti enih čisto x ljudi
..............
pa še kako bruhanje zraven in aspiracija zabasanih...... jjoj, samo razmišljam o službi, pa mi je slabo.

meni tudi slabosti ne minejo niti za hipuser posted image še ponoči se prebujam in mi je slabo za znoret.

no, pa čestitke za user posted image , sem itak vedelauser posted image

bubi Topolšica je odlična izbira, mi smo bili pred leti (eno leto pred Adamom), že kot otrok pa sem se večkrat tam kopala z mojim atijem, ker imam teto v Šoštanju in ko smo šli na obisk sva z atijem izkoristila še topliceuser posted image
moja starša sta tudi navdušena in sta bila spomladi za cel teden, ko smo jima vplačali za atijevo 80 letnico, zdaj sta pa še za zlato poroko dobila vikend paket, si ga za en dan doplačala, pa zraven povabila še nušo(kao za njen RD). grejo pa čez 2 tedna.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
30.7.2008 21:08:16   
NinaŠ
Jaz tudi vsak dan mislim na uršouser posted image

enako user posted image

...pa ne vem zakaj se sharpy ne uspe več oglasiti user posted image  

Me pa veseli, da bodo novembrčki začeli dobivati bratce in sestrice, zdaj ko bo mal več nosečniške debate, bi nemara lahko še katero potegnilo user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
30.7.2008 21:08:47   
petarda
Ada....če te kaj tolaži...meni je tudi velikokrat slabo...in to ful! Zjutraj ponavadi bruham, ko si začnem zobe umivat , bog ne daj, da moram spraznit od petardita kahlico, ko gre na veliko potrebo

no, potem si pa predstavljaj, da menjuješ plenice in čistiš posrane riti enih čisto x ljudi
..............
pa še kako bruhanje zraven in aspiracija zabasanih...... jjoj, samo razmišljam o službi, pa mi je slabo.

meni tudi slabosti ne minejo niti za hip še ponoči se prebujam in mi je slabo za znoret.

Si ne morem predstavljat user posted image ....meni resnično obrne želodec, že ko kdo prdne v moji bližini user posted image ....že pri petarditu se spomnim, da sem bila ful občutljiva na vonjave....ampak še zdaleč ne tako kot zdaj... Pa ful hitro zavoham stvari...da se žge na štedilniku zavoham eno minuto pred drugimiuser posted image ....včeraj preizkušenouser posted image ....da je smetnjak blizu....50 metrov pred drugimi user posted image ....pa vse zašvicane in nestuširane ljudi tudi user posted image ....evo trenutno tudi sama sebe...user posted image ....grem pod tuš user posted image user posted image user posted image

Tincci hvala za user posted image  čestitke....vabljena zraven! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?