petarda
|
V glavnem....se peljemo 1.julija jaz, moja mami, teta, sestrična in bratec na en pogreb v Hrv.Zagorje...in nazaj grede se nekaj menimo o tečnobi pri , pa da moja mami jo je že mela...in ji jaz rečem...kako že mela? nimamo medve tu nekje? ....pa pravi...ja, mogoče si noseča ....in nič...se pogovarjamo naprej, jaz hitim domov k mojemu lubiju, sem upala, da bom doma še pred polnočjo, da mu bom lahko točno opolnoči zapela vse najboljše....ker je imel ravno 30.rojstni dan ....Pridem domov pet minut do polnoči, mu čestitam kot se spodobi .....greva že spat, pa me mudi lulat ....grem v kopalnico, opravim, šele potem se spomnim, da imam še baby test, ki mi ga je bubi lani prinesla na morje ... me je takoj prešinilo, da moram it naredit in če sem noseča zjutraj po copatke, zavit v škatlico in dat lubiju za rojstni dan ....stisnem še tistih par kapljic, itak sem mislila, da ne bo nič....in pokaže .....v isti minuti sem že bila s trakcem na postelji pri , ki je že spal, in mu rekla: "Vse najboljše.... še enkrat. Očka boš...še enkrat! ".....Jao, kar verjet ni mogel, pol pa itak taka sreča, da celo noč nisva spala ....No, zjutraj sem potem še ponovila test, da sem bila ziher, pol pa je itak vse teklo v takem tempu, da sploh razmišljat nisva imela časa o ....šele na dopustu sva si dala duška
|