|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
29.7.2008 23:03:12   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lahko noč...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
29.7.2008 23:18:49   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  slikice, Naty!

Letos je toliko lepih, da se kar bojim ko jih bom šla naročat za razvijanje. Ful težko se bom odločila katere naj izločim.

Fotoknjiga je pravi odgovor user posted image

Jaz sem ravno dala eno naredit, me je kar sram napisat, kakšna je vsebina user posted image  Je pa ful lepo izpadla user posted image

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

bubijev 2. RD user posted image  user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
29.7.2008 23:20:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Edino kar mi je žal je to, da nisem imela toliko časa, da bi poklicala Petardo, da bi šle na kavo. Domnevam, da tudi ona ni nič hodla v bližini, ker bi me verjetno drugače poklicala. Ali Petarda? Kje si? Zakaj se nočeš oglasiti?
No, pa saj si mislim zakaj ne...user posted image

Ja, petarda je raje poniknila, ker tiho itak ne more bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
30.7.2008 7:52:42   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
30.7.2008 7:54:16   
NinaŠ
Evo, dobro da sva bili s Tino včeraj pri P user posted image ... ...danes nima več vročine user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
30.7.2008 8:10:18   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image
Kavico že doma spila, zdaj sem pa že v službi.

Nina, super da je Tini boljše. Saj ponavadi je pri nas tudi bilo tako, da je že naslednji dan po obisku zdravnika stanje nenormalno boljše.

Hm, fotoknjiga? Da bi jo dala delat z recimo 300 slikami? Pa cena? Da me kap rukne user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
30.7.2008 8:16:58   
Naty_ka
Joj, bubi, jaz kar ne morem verjeti da si že pri koncu user posted image . Pa kdaj je uspelo miniti teh 35 tednov user posted image  Čas kar beži...user posted image

Aja, nisem vam povedala, da je imel user posted image  ful voljo da bi na morju delala na drugem user posted image . Pa sem jaz kar fejst nasprotovala, tako da smo potem le pazili. Sva sicer zmenjena da začnmo konec letošnjega leta, pa upam da si takrat ne bom premislila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
30.7.2008 8:19:29   
Naty_ka
Nikjer nobene user posted image user posted image user posted image ? Potem pa grem raje malo delat...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
30.7.2008 8:21:26   
NinaŠ
Nikjer nobene user posted image user posted image user posted image ? Potem pa grem raje malo delat...user posted image user posted image user posted image

jaz sem tu user posted image  ...ampak že vidim, da prihaja delo user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
30.7.2008 8:24:02   
Naty_ka
Heh, ravno poslušan na Valu202 temo kakšen naj bi bil moto naše države. In folk ima ideje. Ampak tale pa sedaj absolutno vodi: če meni crkne krava, naj sosedu dve!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
30.7.2008 8:25:32   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

jaz sem tu user posted image  ...ampak že vidim, da prihaja delo user posted image  

Kaj pa če greva raje na kavo? user posted image
Saj meni bo počasi tudi odklenkalo. Trenutno sem še sama v pisarni a ne bom več dolgo.

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
30.7.2008 8:54:48   
*bubi*

Aja, nisem vam povedala, da je imel user posted image  ful voljo da bi na morju delala na drugem user posted image . Pa sem jaz kar fejst nasprotovala, tako da smo potem le pazili. Sva sicer zmenjena da začnmo konec letošnjega leta, pa upam da si takrat ne bom premislila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty! Zdaj pa sem razočarana..... Kaj zdaj cincaš? user posted image user posted image user posted image

Ja, 35 polnih tednov user posted image  Ravno sem zlikala en stroj plenic. In me čaka še...... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
30.7.2008 12:18:02   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Edino kar mi je žal je to, da nisem imela toliko časa, da bi poklicala Petardo, da bi šle na kavo. Domnevam, da tudi ona ni nič hodla v bližini, ker bi me verjetno drugače poklicala. Ali Petarda? Kje si? Zakaj se nočeš oglasiti?

Ja, petarda je raje poniknila, ker tiho itak ne more bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, jaz imam tudi nekaj na sumuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
30.7.2008 13:07:58   
tincci
midva tudi kar cincava za drugega user posted image user posted image Nekako je komot imet enega user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
30.7.2008 13:15:53   
NinaŠ
Nekako je komot imet enega

ja, sploh ko je že toliko velik kot so naši sončki user posted image  ...jaz, če bi čakala za drugega tako dolgo kot ve, se verjetno tudi ne bi odločila za še enega user posted image   ...tako kot zdaj nimam namena imeti tretjega user posted image  ker mi je čist prefletno, ko sta drobižka že tolk samostojna user posted image  

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
30.7.2008 13:37:54   
petarda
Dan user posted image

Sem vas kar malo pogrešala user posted image ....evo včeraj smo se vrnili z morja...bomo pa v prostih dneh uživali še do konca tedna user posted image user posted image user posted image user posted image ....evo jutri se gremo kopat v Čatežke user posted image user posted image user posted image user posted image ....komaj čakam, ker že vidim kak bo petardito užival. Smo pa za naše načrte povedali še par prijateljem....in grejo kar vsi zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tak, da bo ful otrok na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image .......

Na morju je bilo lušno, nekaj dni sicer ful mrzlo, pihalo, morje se je tudi občutno ohladilo...ampak ok, za nas, ki bomo itak vsak vikend zdaj dol, ni bilo nič moteče, prav prijalo je tako vreme. user posted image ....Smo pa šli en dan v Gospič na gradsko veselico, pa je bilo tak mrzlo, da smo morali petarditu kupiti zimsko jaknouser posted image , smo mislili, da bomo dočakali koncert Petra Graše, ampak je potem vseeno naju z lubijem preveč zeblo in smo se spokali nazaj na obalouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Naty- sorry res ni bilo časa, pa vidim, da ste bili tudi v dejavni user posted image , sicer smo bili dva dni v Pakoštanih in se tudi ustavili v Zadru, samo tako na vrat na nos te nisem hotela klicat, sem mislila, da bo še kaka prilika kasneje, samo se potem nismo nič več napotili v tisti konec.

Paštetka je pa SMS-jala, da se pelje mimo Karlobaga in če velja kavica.....pa ji SMS-jam, da itak, naj se oglasi pri nas, pol me pa kliče, da se pelje po avtocesti mimo Karlobaga user posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, jao...jaz pa že borovničke prištimane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....verjetno se je hotela oglasit nazaj grede, samo se vračajo v  ponedeljek ali torek user posted image ....takrat bomo pa mi že s polno paro v službi. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
30.7.2008 13:42:33   
petarda
Kaj še? Aha lepe slike imate vsi...... pa ja.......

Noseča sem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne bom komentirala, kako težko sem bila tiho, samo sem vedela, da me bo Ada razkrinkala na marčicah 2009 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Pa to ne moreš verjet, kak mi je zatajila anonimnost! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in to parkrat in to po tem, ko sem dvakrat pogledala, če je kljukica user posted image .....in potem itak zbrisat post, pa napisat neko laično frazo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....takoj sem vedela, da je konec z mano! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
30.7.2008 13:43:14   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no Petrada WB user posted image ... ...začela si na dolgo in široko, zdaj pa le nadaljuj user posted image , ker vidiš, da nam je tu mal dolgčas in se po tiho govori že marsikaj user posted image   

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
30.7.2008 13:43:42   
petarda

ja, ja...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
30.7.2008 13:44:09   
NinaŠ
AAAAAAAAAAAAAAAAAa čestitam user posted image user posted image user posted image   juhuuuu

...sem prepozno post oddala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
30.7.2008 13:44:21   
petarda

no Petrada WB user posted image ... ...začela si na dolgo in široko, zdaj pa le nadaljuj user posted image , ker vidiš, da nam je tu mal dolgčas in se po tiho govori že marsikaj user posted image   

beri dalje! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
30.7.2008 13:47:30   
petarda

AAAAAAAAAAAAAAAAAa čestitam user posted image user posted image user posted image   juhuuuu

...sem prepozno post oddala user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image ....evo rok imam pa 04.03.2009....zeloooo blizu naše Ade...sem že mal pozabila, kdaj točno ima ona, na marčicah, pa še nisem bila odkar smo se vrnili z dopusta....

Prvi pregled je za mano, imela sem ga v petek pred dopustom user posted image , pikica je bila takrat velika 12 mmuser posted image , no sedaj sem pa ŽE v 9.tednu user posted image , oziroma že v 10.tem user posted image ....zmeraj me moti user posted image ....v glavnem, polnih 9user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 30.7.2008 13:50:29 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
30.7.2008 13:48:20   
petarda
nekaj bluzim...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
30.7.2008 13:52:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

midva tudi kar cincava za drugega user posted image user posted image Nekako je komot imet enega user posted image

Ja, res je user posted image user posted image user posted image user posted image ......ampak boljš prej kot kasnej user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
30.7.2008 13:56:17   
petarda
No, tudi mi smo se poslovili od plenice user posted image user posted image user posted image user posted image ....prvi dan na morju sem jo dala dol in mu je nisem dajala gor, četudi smo kam šli z avtom...sem podložila brisačo v avtosedež, sabo rezervne hlače in to je to...ej nisem mogla verjet, da ni bilo nobenih problemovuser posted image user posted image user posted image user posted image ....samo prvi dan mu je dvakrat ušlo in potem nikoli več.user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Sem ga pa prva dva dni skoz opominjala, da nima pleničke, da mora povedat, pa skoz ga spraševala, če ga lulat....in potem sem nehala in je sam povedal. Za lulat in kakatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....edin za spanje mu pa še dajem gor, ker se ne zbuja suh....bomo pa tudi to počasi začeli ukinjat....do marca verjetno bo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....potem se bo pa denar za pleničke preusmeril na manjše številkice user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?