petarda
|
Dan Sem vas kar malo pogrešala ....evo včeraj smo se vrnili z morja...bomo pa v prostih dneh uživali še do konca tedna ....evo jutri se gremo kopat v Čatežke ....komaj čakam, ker že vidim kak bo petardito užival. Smo pa za naše načrte povedali še par prijateljem....in grejo kar vsi zraven ....tak, da bo ful otrok na kupu ....... Na morju je bilo lušno, nekaj dni sicer ful mrzlo, pihalo, morje se je tudi občutno ohladilo...ampak ok, za nas, ki bomo itak vsak vikend zdaj dol, ni bilo nič moteče, prav prijalo je tako vreme. ....Smo pa šli en dan v Gospič na gradsko veselico, pa je bilo tak mrzlo, da smo morali petarditu kupiti zimsko jakno , smo mislili, da bomo dočakali koncert Petra Graše, ampak je potem vseeno naju z lubijem preveč zeblo in smo se spokali nazaj na obalo .... Naty- sorry res ni bilo časa, pa vidim, da ste bili tudi v dejavni , sicer smo bili dva dni v Pakoštanih in se tudi ustavili v Zadru, samo tako na vrat na nos te nisem hotela klicat, sem mislila, da bo še kaka prilika kasneje, samo se potem nismo nič več napotili v tisti konec. Paštetka je pa SMS-jala, da se pelje mimo Karlobaga in če velja kavica.....pa ji SMS-jam, da itak, naj se oglasi pri nas, pol me pa kliče, da se pelje po avtocesti mimo Karlobaga ....jao, jao...jaz pa že borovničke prištimane ....verjetno se je hotela oglasit nazaj grede, samo se vračajo v ponedeljek ali torek ....takrat bomo pa mi že s polno paro v službi.
|