asso
|
Ojla, da se vam ponovno malo javim s službe. Zdej me je prijel tak spanec. Mizo imam polno papirjev in samo čakam telefone, da začnejo zvoniti, ker po treh tednih, če so vsi tisti, ki so klicarli bili obveščeni, da sem danes v službi bo joj... No, dela imam kolikor nočem in najraje bi šla nazaj na dopust , ker res ne vem katero bi najprej primla v roke. No, kakorkoli mojih dveh nisem še slišala oz. nisem slišala mame, kako je bilo včeraj za spanje in seveda danes. No, danes so šli skupaj na Kokoško in Nastia je itak presrečna, ker se ji to zdi nekaj oh in sploh. Tarin pa verjetno tudi, ker itak samo, da se gre kam je prva. Že včeraj, ko sem očetu dajala stolčka v avto je bila gor in brm, brm, brm... Kljub temu, da nista spali doma, moja noč je bila slabška kot ponavadi. Ponavadi jih vsaj čujem in spim naprej. To noč pa itak nisem mogla spat. Malo zaradi službe, malo ker ju ni.... tako, da sem danes ko en kup... Je pa hiša tako prazna brez divjakinj. Vse tiho, prazno... Pa čudno, ker lahko normalno govorimo, TV gledamo na glas, zjutraj sem se v miru stuširala in posušila lase brez pazit, da se kdo ne zbudi. REs čuden občutek. V glavnem bom ko pridem domov v miru končala z mojim barvanjem. Še en košček imam in je fertik. Kje ste vse ostale. NAVT tebe res že eno stoletje nisem zasledila. Mela v službi plava... Thaiss imam robčke samo... upam, da je Matia boljši, in da vas bodo odpustili. Majrim boš videla, da bo čez kakšen teden vse super, ko bo vse za tabo Ja, tudi za tiste, ki ostanejo doma je treba poskrbet. Ampak res si dobra, da se lotiš to tako pozno. Jaz ob takšnih urah v kuhinji ne funkcioniram oz. se mi prav ne da. Sej mene bi enako tokalo, ker moj komaj, da si eno jajce skuha... Da bi bil kot moj oče bi bilo super. Ki kuha in to tako dobro, da mi ni problem Nastie pustit same z njim cel teden. Sigurno lačna ne bo... Zrak... si še, ja med nami, ampak bi res lahk bila malo bolj zgovorna Ste se spočili od sobote... Helena uživa na dopustu in itak nas sploh ne pogreša. Nektarina, Cuma... kje ste... Evo, pavza je mimo in zdej na delo... Pa-pa
< Sporočilo je popravil asso -- 24.7.2008 10:23:34 >