Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 13:43:42
|
|
|
|
jazzz27
|
aquy..kako ni ne + ne - .... kaj pa naj sedaj ledenkici napišem? A maš kak znak za vmes? bom napisala, da še ni čist jasno....razen da bi nekaj vrgla čez....mogoče imaš pa morsko bolezen pikica...vam so pa odblokirali bravo za vaše računalničarje!!! Buuuuuuuuuuu za vaše šefe, ker vam dajo tolk dela!!!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 29.7.2008 13:44:55 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 14:19:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 aquy..kako ni ne + ne - .... kaj pa naj sedaj ledenkici napišem? A maš kak znak za vmes? bom napisala, da še ni čist jasno....razen da bi nekaj vrgla čez....mogoče imaš pa morsko bolezen pikica...vam so pa odblokirali bravo za vaše računalničarje!!! Buuuuuuuuuuu za vaše šefe, ker vam dajo tolk dela!!! jazzzi, lepo te je videt tako nasmejano in dobre volje!!!!!!! ajsiki pa sporoči da sem preblizu morja, pa me je verjetno res morska ujela..... znakec za moje trenutno počutje pa še niso izumli.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 14:27:34
|
|
|
|
jazzz27
|
aqua...kaj pa je to danes? Jaz bi kar čvekala, pa nobene čveke tle..... ...sem sporočila ledenkici, da je stanje nepojasnjeno in da ne morem opisat tvojega eksperimenta .... si v službi? Se samo meni zdi al se danes vleče kot šmrkel?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 14:34:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy tu imate tako fino sončkasto kot tam na naših straneh ... pa fletno tudi ... oj, gerthy si mal sem pokukala.... jaz pa k vam vsake tolko pokukam, da zvem novičke.... oglašam se sicer ne, ker nekako ne spadam k vam.... ampak sej veš, ste tak fajne punce tam gigi, pa miskolnka, shuka, Abra, Sonček pa WP, pa še pikovitek, pa še in še bi jih lahko naštevala..... aja a je pikovitek že z dopusta, ga že močnooooo pogrešam??!!!!! vsem pošiljam en lep poleten pozdravček.......
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.7.2008 14:40:42 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 15:36:10
|
|
|
|
aqua77
|
Kaj je zdaj tu taka suša!!!!! Ajsika nam uide pa je konc z debato....... bom imela spet monologe...... mal za spodbudo....... če kateri slučajno ni dovolj vroče......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 15:39:22
|
|
|
|
miska73
|
Tale dečko je pa hud. In kako naj jaz zdej delam...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 15:41:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Tale dečko je pa hud. In kako naj jaz zdej delam...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 16:07:14
|
|
|
|
spelka12
|
pikica za tvoje razumevajoče šefe ki vedo, da te pogrešamo tuki. Sigurno so samo zarad nas odblokiral forume (no pa zato, ker sem jim zagrozila).
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 16:17:43
|
|
|
|
sonček85
|
vita:bravo in vse najlepše čestitek za službo. erin:mislim da bo jutri prijokalo dete ali že danes.javi nam da bomo jokale od sreče s tabo.SEM GLEDALA ČE SI VPISANA pri julijkah ,ki sedaj rojevajop in te ni:kako to.upam da boš rodila na dan vajine obletnice.vso srečo in da bi čim prej držala pupo-pupija v rokah
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.7.2008 16:24:43 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 16:39:21
|
|
|
|
Erin
|
sonček85 -sem vpisana pri avgustovkah ker imam PDP 1.8. Misliš da bo jutri? Mogoče pa res... Nekaj me grabi pa ni ne tč ne mš pa se ne bom še nikamor premaknila. Ne da se mi še... je tko fletn doma... Hvala za lepe želje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 16:57:06
|
|
|
|
sonček85
|
seveda ni problema.ja potem pa če imaš rok 1.8 potem pa res ne moreš biti pri julijkah:hihi,ti pa želim da bi se deete rodilo na tisti dan ,katerega si ti želiš. srečno in javi predno greš lp
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 16:58:54
|
|
|
|
sonček33
|
Evo, dragi mi je danes kupil AS in sva zdele poslušala njino dete. Jupi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 17:04:49
|
|
|
|
sonček85
|
bejbe:počas se poslavljam saj moj dragi pride domov po 12 urnem delovniku in bo zmatran pa more večerja bit,potem pa še malo razvajanja in saj veste kaj sledi ,da bo avgust naš mesec sseveda papa in sem z mislimi pri vas a ne preveč da dragi ne bo ljubosumen. sonček:jupi za bitje srčka.kako lepo
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.7.2008 17:06:11 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 17:58:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, dragi mi je danes kupil AS in sva zdele poslušala njino dete. Jupi. super sonček!!!! zdej boš pa z malo pikico še bolj "na vezi"....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 19:55:36
|
|
|
|
polaris
|
Hi babežabe, kje ste? Aqua, vse naj naj, za RD in morsko bolezen Sonček, Fragi in Špelči... jaz bi tud geslo Erin žal, še boš morala mal počakat... pa saj do tretjega ni več tolk daleč Beyba, vidim te Se* si že porihtala čaronalnik? Da vas ne imenujem vsake posebej vam vsem pošiljam lep pozdravček in topel
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 19:59:35
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo, dragi mi je danes kupil AS in sva zdele poslušala njino dete. Jupi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 20:34:36
|
|
|
|
polaris
|
vau sonček, čudovita sta... prekrasna oblekca, romantičen ambient... želim vama veliko sreče
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 21:54:38
|
|
|
|
trinity22
|
hello, babe žabe I'm back home ... jeeeee in končno ta prava hrana, skoraj sem že obupala tam v ZDA in na letalu tudi so me čisto zlakali mislim .... pa še Lufthansa štrajka .... sem srečna da smo doma ... kako ste ??? malo sem preletela pa se mi danes ne da kaj posebej, bom jutri bolj natančna ... fargi, sonček in spelkica jaz bi tudi geslo če je možno da mal pogledam slikce bom pa v teh dneh malo svoj album spet osvežila s kkašno slikco še iz poroke, da še ženina vidite pa še kakšno s potovanja ... bodite pridne in vesele in stisnite se k svojim dragim, da bo čim več
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 29.7.2008 22:47:19
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 fargi, sonček in spelkica jaz bi tudi geslo če je možno da mal pogledam slikce bom pa v teh dneh malo svoj album spet osvežila s kkašno slikco še iz poroke, da še ženina vidite pa še kakšno s potovanja ... Vem da se bom malo oglašam, ampak berem vas pa skos! Jaz bi tudi geslo Sonček za tvojo poroko, če lahko, pliiizzz
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 7:07:47
|
|
|
|
trinity22
|
aqua in ostale, ki danes lulate držim pesti sonček kaj je to AS lahko kaj več napišeš in kje to nabaviš in koliko stane .... jaz bi tud to mela ostale pa mi ne zamerit če ne vem, kaj je to, sem pač blond, sicer se pa nisem v to še kaj dosti poglabljala, tako da mi bo razlaga prav prišla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 7:18:55
|
|
|
|
murkica
|
Najprej dobrodošla v SLoveniji Trinity. AS je pa tole http://soncek.si/si/angel-sounds-edinstvena-naprava-za-poslusanje-vasega-otroka-v-maternici-i4557.shtml Upam, da si se imela lepo in sedaj pa res vse nestrpno čakamo, da pade kakšna slikica. Jaz sem danes v službi in se mi tako nič ne da, da je za znort. Celo noč sem se neki premetavala, potem zjutri sem celo paniko naredila, ko sem končno zaspala in sem mislila, da sem prespala budilko. Nakar ugotovim, da imam še 40 minut in se uležem nazaj in takoj zaspim, in se mi je zdelo, da je minila minuta, meni pa je že zvonila budilka. Tko, da sam danes čisto na tleh od neprespanosti. No bomo pa malo popoldne zaspančkali. Aqua- so danes že kakšni vidni rezultati . Držim pesti, da je plusek postal vedno bolj močan. Vsem pa pošiljam pozdravčke in upam, da se boste danes kaj več javljale in da ne bo tako žalostno tukaj gor. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 7:37:20
|
|
|
|
sonček85
|
jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 7:38:36
|
|
|
|
sonček33
|
murkica, a se meni samo zdi, a si ti skoz v službi? res, a ti sploh kdaj izprežeš? Se mi zdi, da si ti ena taka čebelica, ki skoz dela in dela. trinity - ti je že murkica pripopala link od AS - je luštno poslušat.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 7:56:14
|
|
|
|
murkica
|
Tudi meni se zdi, da sem ves čas v službi. No pa nisem... Je pa res, da delam vsak dan popoldan in potem dvakrat nateden še dopoldan. No je pa čista resnica tudi to, da kadar delam zvečer delam samo 4 urice ali celo manj, tako da ni take panike. Sej če bi bilo po moje, tudi to nebi delala ampak bi najprej dokončala faks, ampak na žalost tako ne gre, ker brez nč ni nč, pravi moja sestrca. Tako, da bomo končali vse ob svojem času.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 8:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla pupe še od mene mali pozdravček... Sicer se v vašo družbico še nisem čist ufurala ampak se bom pa kmalu... ERIN: te bom imela v mislih in bom držala pesti da bo tvoj porod ekstremno hiter, da boš lahko čim prej nazaj doma Jst sm tudi že nekaj dni nazaj prosila za ogled slikic ampak mi zgleda sonček 33 še ne zaupa zadosti... Kako si pa sama naredim album? Bi tudi jaz imela slikice gori od najine poroke...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?