|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
29.7.2008 12:31:56   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
tilči: jaz pridem zagotovo. MARTINA, VALENTINA in drmar mislim, da tudi

jaz imam tudi v planu... a je zbor tam pri jezeru?
Pa upam, da mi mala ne bo jokala cel čas v avtu user posted image

jst se bom tud potrudila pridet, pa mislim da Katina tudi.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
29.7.2008 12:34:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jana a ti si to injekcijo za zaščito sama morala nabaviti?  In koliko časa imaš mir?

ja samoplačniška je , greš v avstrijo ponjo, meni jo je Anitka šla iskat...sem ji tisočkrat hvaležna...stane pa 14 €. Aja napiše jo pa G. na beli recept.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
29.7.2008 12:34:53   
jana81
aja KJE na Zbiljah se pa dobite??

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
29.7.2008 12:37:04   
tilči
Pri jezeru;s sabo moram vzet še star kruh, da bo naš nejc lahko labode futral

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
29.7.2008 12:42:01   
Anitka
Kak fajn, da boste čvekale. Jaz bi tudiiiiiiiuser posted image

Ej Jana ni blema - če bo treba bom šla še v lekarno. Imam do nje res 5 minutk in če lahko kateri naredim uslugo zakaj pa neuser posted image Vem, da bi se tudi jaz lahko obrnila na vs, če bi vas rabila.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
29.7.2008 12:42:48   
Anitka
Ej čveke - kaj kuhate danes?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
29.7.2008 12:49:50   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ej čveke - kaj kuhate danes?

joj dobr da si me spomanala, morem dat purana iz zmrzovalnika.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
29.7.2008 12:50:42   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pri jezeru;s sabo moram vzet še star kruh, da bo naš nejc lahko labode futral

aha ... upam da bom našal...a je težko najt?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
29.7.2008 13:01:21   
tilči
v Medvodah na krožnemu križišču takoj zaviješ desno za Zbilje, se pelješ naravnost, greš po prednostni mimo ene gostilne Zorman, se pelješ po klancu dol in na koncu klanca na desni strani je parkirišče

saj prideš po Celovški in mimo Mednega ter skozi Medvode?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
29.7.2008 13:04:00   
barbaw
Estrella ja jaz sem pisala, da se ena soseda noče z njim igrat. Ma v naši ulici je ful otrok, samo so vsi na svojih dvoriščih in ... user posted image  So eni starši .... Bom raje se zadržala. Naj ti povem, da je en fantek iz Jakove skupine tri hiše naprej doma, pa ga vedno pazi babica ali celo prababica, ki ni več rosno mlada, pa še cela je zvita v hrbtenici. Se mi kar smilijo tele babice. Mama pa dela kaj jaz vem kaj. Enkrat sem jo videla pred lokalom na čiku in pijači, drugič se z rolerji vozi, ... Mislim, da sem dovolj napisala. Edino ena punčka še je tukaj, ki pa vedno ni doma, pa še taka vročina je včasih, da ne moremo tja. Ne morem Maje vlačit po tem soncu. Ostane mi edino vožnja z avtom v mesto, ko ni tako vroče, pa da izkoristimo igrala v raznih parkih. Maja mi ful malo spi in je ne morem kar same pustit v vozičku pa se it kopat v bazen recimo, ... Sam pa Jaka tudi noče vanj. Bi lahko bil sam noter pod mojim nadzorom, ampak samemu je dolgčas. Že od rojstva je tak. Samo pozornost rabi in nekoga, ki bi se cel dan igral z njim. user posted image

Mene tudi mika tale vaš zborček. user posted image  Samo takole ko mojega škrata trga je cel hudič z njim. Mogoče bi bil pa priden. user posted image  Sem bila že parkrat v Zbilju pa se ne spomnim kako se pride do tja. user posted image  Me je včasih kar sram priznat, da sem bila v Ljubljani dolgoooo doma.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
29.7.2008 13:04:25   
kasso

Kako pa če greš skozi Šentviški predor? kateri izhod?...odkar je predor, še nisem šla v tiste konce!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
29.7.2008 13:05:44   
Estrella*
jana: če imaš namen pridet, te jaz počakam na Celovški in boš peljala za mano, da ne boš zgrešilauser posted image GSM imam tvoj.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
29.7.2008 13:09:52   
kasso
barbaw, a je tvoj user posted image tudi tak, da se mu popoldne enostavno nikamor ne da s teboj in otroci? Ker kakor berem iz postov, si ti vedno sama s tamalima.

špelin@, glede srečanje v Lukovici sem za... datum mi ustreza 09. avgust. kaj pa drugi? Mogoče pustim Varjo doma user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
29.7.2008 13:18:35   
tilči

Kako pa če greš skozi Šentviški predor? kateri izhod?...odkar je predor, še nisem šla v tiste konce!

Če greš iz Postojne, ne greč čez predor, ampak se pelješ po stari prejšnji cesti in zaviješ dol za ljubljana-Šiška, Mislim da piše tudi Avstrija, da prideš na Celovško ter zaviješ na semaforju levo

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
29.7.2008 13:19:26   
tilči

barbaw, a je tvoj user posted image tudi tak, da se mu popoldne enostavno nikamor ne da s teboj in otroci? Ker kakor berem iz postov, si ti vedno sama s tamalima.

špelin@, glede srečanje v Lukovici sem za... datum mi ustreza 09. avgust. kaj pa drugi? Mogoče pustim Varjo doma user posted image

kje v Lukovici se boste doble, mogoče pridem

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
29.7.2008 13:21:45   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella ja jaz sem pisala, da se ena soseda noče z njim igrat. Ma v naši ulici je ful otrok, samo so vsi na svojih dvoriščih in ... user posted image  So eni starši .... Bom raje se zadržala. Naj ti povem, da je en fantek iz Jakove skupine tri hiše naprej doma, pa ga vedno pazi babica ali celo prababica, ki ni več rosno mlada, pa še cela je zvita v hrbtenici. Se mi kar smilijo tele babice. Mama pa dela kaj jaz vem kaj. Enkrat sem jo videla pred lokalom na čiku in pijači, drugič se z rolerji vozi, ... Mislim, da sem dovolj napisala. Edino ena punčka še je tukaj, ki pa vedno ni doma, pa še taka vročina je včasih, da ne moremo tja. Ne morem Maje vlačit po tem soncu. Ostane mi edino vožnja z avtom v mesto, ko ni tako vroče, pa da izkoristimo igrala v raznih parkih. Maja mi ful malo spi in je ne morem kar same pustit v vozičku pa se it kopat v bazen recimo, ... Sam pa Jaka tudi noče vanj. Bi lahko bil sam noter pod mojim nadzorom, ampak samemu je dolgčas. Že od rojstva je tak. Samo pozornost rabi in nekoga, ki bi se cel dan igral z njim. user posted image

Mene tudi mika tale vaš zborček. user posted image  Samo takole ko mojega škrata trga je cel hudič z njim. Mogoče bi bil pa priden. user posted image  Sem bila že parkrat v Zbilju pa se ne spomnim kako se pride do tja. user posted image  Me je včasih kar sram priznat, da sem bila v Ljubljani dolgoooo doma.

Pridi jutri, bo naš imel družbo, je tudi star 3 leta in se rad z vsemi igra, mu vsaj ne bo dolgčas

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
29.7.2008 13:27:42   
barbaw
kasso je tak ja. Se ni nič poboljšal. No, malo mu delam krivico. Je več z nami kot prej, ampak še to takrat ko mu jaz "težim".

Zdaj pa je prinčipesa spet lačna. Zdaj pa se počasi že bližam fazi, da je dan enak dnevu. bo treba nekaj sprememb vnest. Moj pa je jezen, ker ni nikoli zraven. Ko pa ga vprašam, če gre, se mu pa ne da. Ah ti moški. user posted image  škoda besed. Ene ste prave srečnice. Tako slabo mi pa tudi ne gre, da ne bi zdaj katera mislila, da mi gre ful slabo. user posted image  Malo se moram zjamrat, ker me vročina daje, eno tečno muho imam v stanovanju, ...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
29.7.2008 13:39:02   
darmar
oj bejbike, jutri se vidimo :)

Mi imamo pa že krst v nedeljo. Morem še vse nabavt. Neki lepga z Zalo, pa za mamico. Pa torto je treb zrihtat, pa neki ljudi povabt. Pol je tle še sveča, prtiček, gostilana, ... Bo pa za nami.

Valetnina pridete juti ve tri? Mi bo bomo tudi trio, jaz, Zala in Luka.

Estrella bo s teboj tudi sine? Da bo naš mel drušno.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
29.7.2008 13:47:58   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

če prideš do Celja, lahko gremo skupaj naprej, Jaka bo pa sedel med dvema jajčkama.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
29.7.2008 14:03:50   
barbaw
Jana bi šla z veseljem s teboj ali pa ti z menoj, ker nimamo ravno majhnega avta. Edino kar je, sem razmišljala, če bi šla še v živalski vrt, pa seveda bi mogla k mami, ...
Moram se z mojim zment, da bi šla pa vam zvečer javim kako bo tole.

Zdaj smo šli k sosedi, pa je Jaka začel ipiko zganjat, pa kar metat stvari naokrog, ... Pa je že dal enkrat tole fazo skozi, zdaj pa jo spet ima. user posted image  Meni se bo res počasi zmešalo, če ga tale nemogoča faza hitro ne mine. Par dni nazaj ga je zgrabilo, pa nimam pojma zakaj. Očitno išče pozornost na najbolj negativen način. user posted image  Me je kar sram kako se včasih obnaša, pa ne morem nič naredit. Ne vem kaj naj naredim. Ma dret se ne morem skos, ker me že majo verjento vsi sosedje poln kufer, tepst ga tudi ne morem, pa itak mu nobena po riti ne pomaga. Enostavno ne vem več kaj naj. Bom rabila počasi psihologa, da me mal pomiri, da mine tale faza. Sem že brala vse mogoče knjige, pa noter zasledila milijonkrat hujše primere. Pa tista oddaja o malih vragcih je tudi x-krat hujše primere kazala kot je naš.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
29.7.2008 14:10:47   
Taula
Jana81..mene tudi zanima več o inekciji.

Koliko časa traja zaščita?
Kako se ta inekcija imenuje?
Koliko časa jo lahko uporabljaš? (če je kaj omejeno)
So kakšni stranski znaki možni? (npr. krvavitve...)

Hvala za info.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
29.7.2008 14:12:35   
Taula
barbaw..kaj pa time out v sobi oz ignoriranje vedenja? Si probala? Ali pa uvedi smeškote...pa ko jih zbere dovolj dobi simbolično nagrado. Kaj kar ima zelo rad.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
29.7.2008 14:18:46   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jana81..mene tudi zanima več o inekciji.

Koliko časa traja zaščita?
Kako se ta inekcija imenuje?
Koliko časa jo lahko uporabljaš? (če je kaj omejeno)
So kakšni stranski znaki možni? (npr. krvavitve...)

Hvala za info.user posted image

Bo sicer Jana kaj več povedala o tem, nekaj odgovorov pa lahko dam tudi jazuser posted image
Zaščita ene injekcije traja 3 mesece, imenuje pa se Depocon.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
29.7.2008 14:27:10   
Taula
Aha tole je to, ko je za 1 leto..več naj ne bi bilo ok, zaradi kostiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
29.7.2008 14:39:28   
aurora28
Depocon.

Za to zaščito je meni G povedal, da je učinkovita, a jo je priporočljivo uporabljati le 1 leto, ker na nek način njena dolgotrajna uporaba povzroča osteoporozo. user posted image Zato se jaz nisem odločila za to, sem raje za mireno, sam te klin..eve user posted image še vedno ni in ne morem iti na vstavitev. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?