|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
29.7.2008 13:43:42   
jazzz27
aquy..kako ni ne + ne -user posted image user posted image user posted image  .... kaj pa naj sedaj ledenkici napišem?user posted image user posted image  A maš kak znak za vmes?user posted image user posted image

bom napisala, da še ni čist jasno....razen da bi nekaj vrgla čez....mogoče imaš pa morsko bolezenuser posted image user posted image user posted image

pikica...vam so pa odblokiraliuser posted image user posted image user posted image bravo za vaše računalničarje!!!user posted image user posted image user posted image Buuuuuuuuuuu za vaše šefe, ker vam dajo tolk dela!!!

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 29.7.2008 13:44:55 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
29.7.2008 14:19:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

aquy..kako ni ne + ne -user posted image user posted image user posted image  .... kaj pa naj sedaj ledenkici napišem?user posted image user posted image  A maš kak znak za vmes?user posted image user posted image

bom napisala, da še ni čist jasno....razen da bi nekaj vrgla čez....mogoče imaš pa morsko bolezenuser posted image user posted image user posted image

pikica...vam so pa odblokiraliuser posted image user posted image user posted image bravo za vaše računalničarje!!!user posted image user posted image user posted image Buuuuuuuuuuu za vaše šefe, ker vam dajo tolk dela!!!

jazzzi, lepo te je videt tako nasmejano in dobre volje!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

ajsiki pa sporoči da sem preblizu morja, pa me je verjetno res morska ujela.....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

znakec za moje trenutno počutje pa še niso izumli..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
29.7.2008 14:27:34   
jazzz27
aqua...kaj pa je to danes? Jaz bi kar čvekala, pa nobene čveke tle.....user posted image ...sem sporočila ledenkici, da je stanje nepojasnjeno in da ne morem opisat tvojega eksperimentauser posted image ....
si v službi? Se samo meni zdi al se danes vleče kot šmrkel?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
29.7.2008 14:34:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

tu imate tako fino sončkasto kot tam na naših straneh ... pa fletno tudi ...

oj, gerthy

si mal sem pokukala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

jaz pa k vam vsake tolko pokukam, da zvem novičke....user posted image oglašam se sicer ne, ker nekako ne spadam k vam.... user posted image  
ampak sej veš, ste tak fajne punce tam gigi, pa miskolnkashuka, Abra, Sonček pa WP, pa še pikovitek, pa še in še bi jih lahko naštevala..... user posted image user posted image user posted image user posted image   aja a je pikovitek že z dopusta, ga že močnooooo pogrešam??!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem pošiljam en lep poleten pozdravček.......

user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 29.7.2008 14:40:42 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
29.7.2008 15:36:10   
aqua77
Kaj je zdaj tu taka suša!!!!! user posted image user posted image

Ajsika nam uide pa je konc z debato....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

bom imela spet monologe...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mal za spodbudo.......

user posted image

če kateri slučajno ni dovolj vroče...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
29.7.2008 15:39:22   
miska73
Tale dečko je pa hud. In kako naj jaz zdej delam...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
29.7.2008 15:41:11   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Tale dečko je pa hud. In kako naj jaz zdej delam...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
29.7.2008 16:07:14   
spelka12
pikica user posted image user posted image user posted image  za tvoje razumevajoče šefe ki vedo, da te pogrešamo tuki. Sigurno so samo zarad nas odblokiral forumeuser posted image  (no pa zato, ker sem jim zagrozila).

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
29.7.2008 16:17:43   
sonček85
vita:bravo in vse najlepše čestitek za službo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

erin:mislim da bo jutri prijokalo dete ali že danes.javi nam da bomo jokale od sreče s tabo.SEM GLEDALA ČE SI VPISANA pri julijkah ,ki sedaj rojevajop in te ni:kako to.upam da boš rodila na dan vajine obletnice.vso srečo in da bi čim prej držala pupo-pupija v rokah

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.7.2008 16:24:43 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
29.7.2008 16:39:21   
Erin
sonček85 -sem vpisana pri avgustovkah ker imam PDP 1.8. user posted image   Misliš da bo jutri? Mogoče pa res...user posted image Nekaj me grabi pa ni ne tč ne mš pa se ne bom še nikamor premaknila. Ne da se mi  še... je tko fletn doma...user posted image
Hvala za lepe željeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
29.7.2008 16:57:06   
sonček85
seveda ni problema.ja potem pa če imaš rok 1.8 potem pa res ne moreš biti pri julijkah:hihi,ti pa želim da bi se deete rodilo na tisti dan ,katerega si ti želiš.

srečno in javi predno greš

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
29.7.2008 16:58:54   
sonček33
Evo, dragi mi je danes kupil AS in sva zdele poslušala njino dete. Jupi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
29.7.2008 17:04:49   
sonček85
bejbe:počas se poslavljam saj moj dragi pride domov po 12 urnem delovniku in bo zmatran pa more večerja bit,potem pa še malo razvajanja in saj veste kaj slediuser posted image user posted image user posted image ,da bo avgust naš mesec sseveda user posted image user posted image user posted image user posted image

papa in sem z mislimi pri vas a ne preveč da dragi ne bo ljubosumen. user posted image user posted image user posted image

sonček:jupi za bitje srčka.kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.7.2008 17:06:11 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
29.7.2008 17:58:11   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

super sonček!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej boš pa z malo pikico še bolj "na vezi".... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
29.7.2008 19:55:36   
polaris
Hi babežabe, kje ste?

Aqua, vse naj naj, za RD in morsko bolezen user posted image user posted image user posted image

Sonček, Fragi in Špelči... jaz bi tud geslo user posted image

Erin žal, še boš morala mal počakat... pa saj do tretjega ni več tolk daleč user posted image

Beyba, vidim te user posted image user posted image user posted image

Se* si že porihtala čaronalnik?

Da vas ne imenujem vsake posebej vam vsem pošiljam lep pozdravček in topel user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
29.7.2008 19:59:35   
polaris

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
29.7.2008 20:34:36   
polaris
vau sonček, čudovita sta... prekrasna oblekca, romantičen ambient... želim vama veliko sreče user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
29.7.2008 21:54:38   
trinity22
hello, babe žabe I'm back home ... jeeeee in končno ta prava hrana, skoraj sem že obupala tam v ZDA in na letalu tudi so me čisto zlakali mislim .... pa še Lufthansa štrajka .... sem srečna da smo doma ...

kako ste ??? malo sem preletela pa se mi danes ne da kaj posebej, bom jutri bolj natančna ...

fargi, sonček in spelkica jaz bi tudi geslo če je možno da mal pogledam slikce bom pa v teh dneh malo svoj album spet osvežila s kkašno slikco še iz poroke, da še ženina viditeuser posted image  pa še kakšno s potovanja ...

bodite pridne in vesele in stisnite se k svojim dragim, da bo čim večuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
29.7.2008 22:47:19   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

fargi, sonček in spelkica jaz bi tudi geslo če je možno da mal pogledam slikce bom pa v teh dneh malo svoj album spet osvežila s kkašno slikco še iz poroke, da še ženina viditeuser posted image  pa še kakšno s potovanja ...

Vem da se bom malo oglašam, ampak berem vas pa skos! Jaz bi tudi geslo Sonček za tvojo poroko, če lahko, pliiizzz user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
30.7.2008 7:07:47   
trinity22
aqua in ostale, ki danes lulate držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček kaj je to AS lahko kaj več napišeš in kje to nabaviš in koliko stane .... jaz bi tud to melauser posted image  ostale pa mi ne zamerit če ne vem, kaj je to, sem pač blond, sicer se pa nisem v to še kaj dosti poglabljala, tako da mi bo razlaga prav prišlauser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
30.7.2008 7:18:55   
murkica
Najprej dobrodošla v SLoveniji Trinity. user posted image

AS je pa tole http://soncek.si/si/angel-sounds-edinstvena-naprava-za-poslusanje-vasega-otroka-v-maternici-i4557.shtml

Upam, da si se imela lepo in sedaj pa res vse nestrpno čakamo, da pade kakšna slikica.

Jaz sem danes v službi in se mi tako nič ne da, da je za znort. Celo noč sem se neki premetavala, potem zjutri sem celo paniko naredila, ko sem končno zaspala in sem mislila, da sem prespala budilko. Nakar ugotovim, da imam še 40 minut in se uležem nazaj in takoj zaspim, in se mi je zdelo, da je minila minuta, meni pa je že zvonila budilka. Tko, da sam danes čisto na tleh od neprespanosti.
No bomo pa malo popoldne zaspančkali. user posted image

Aqua- so danes že kakšni vidni rezultati user posted image . Držim pesti, da je plusek postal vedno bolj močan.

Vsem pa pošiljam pozdravčke in upam, da se boste danes kaj več javljale in da ne bo tako žalostno tukaj gor.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
30.7.2008 7:37:20   
sonček85
jutrouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
30.7.2008 7:38:36   
sonček33
murkica, a se meni samo zdi, a si ti skoz v službi? res, a ti sploh kdaj izprežeš? Se mi zdi, da si ti ena taka čebelica, ki skoz dela in dela.

trinity - ti  je že murkica pripopala link od AS - je luštno poslušat.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
30.7.2008 7:56:14   
murkica
Tudi meni se zdi, da sem ves čas v službi. No pa nisem...user posted image
Je pa res, da delam vsak dan popoldan in potem dvakrat nateden še dopoldan. No je pa čista resnica tudi to, da kadar delam zvečer delam samo 4 urice ali celo manj, tako da ni take panike.

Sej če bi bilo po moje, tudi to nebi delala ampak bi najprej dokončala faks, ampak na žalost tako ne gre, ker brez nč ni nč, pravi moja sestrca. Tako, da bomo končali vse ob svojem času. user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
30.7.2008 8:22:43   
Anonimen
Ojla pupe še od mene mali pozdravček... Sicer se v vašo družbico še nisem čist ufurala user posted image ampak se bom pa kmalu...
ERIN: te bom imela v mislih in bom držala pesti da bo tvoj porod ekstremno hiter, da boš lahko čim prej nazaj doma user posted image user posted image

Jst sm tudi že nekaj dni nazaj prosila za ogled slikic ampak mi zgleda sonček 33 še ne zaupa zadosti... Kako si pa sama naredim album? Bi tudi jaz imela slikice gori od najine poroke...

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?