Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj punce! Evo moj mož mi je prinesel CB. Je šel k zobarju, pa se je kr sam od sebe spomnil, da mi prinese še CB. Ker ne bi rada, da ga porabim za "brezveze", bom počakala, da M zamudi vsaj cca 10 dni, to pomeni še 4 dni čakanja. Razen zelo zelo polnih prsi, ki jih imam vedno pred M, pa ni nobenega znaka. Upam, da se vas čimanj preseli v avgust. Sicer pa so tile poletni meseci pravi balzam, ko se lahko bolj sprostimo in ni vrag, da nam ne rat akmalu, a ne? Dajmo punce!! jaz navijam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:02:47
|
|
|
|
ursa30
|
držim pesti, da ti testek pokaže
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:21:30
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hojla žabe, a še nobene nove rozike??? ursa30 a zdaj si pa brez zadrge aqua in BEBIII pol bom pa jutri zjutraj držala palčke na rokah in nogah za pozitiven nos. hormon ti se kr heci ja mal se že drži gor še parkrat grem na wc, pa bo še ta odpadla malo heca pa mora bit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:22:34
|
|
|
|
Tiki55
|
Anonimna naj ti dnevi do testa čimprej minejo in da nam sporočiš lepo novičko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:23:26
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hojla žabe, a še nobene nove rozike??? ursa30 a zdaj si pa brez zadrge aqua in BEBIII pol bom pa jutri zjutraj držala palčke na rokah in nogah za pozitiven nos. hormon ti se kr heci ja mal se že drži gor še parkrat grem na wc, pa bo še ta odpadla malo heca pa mora bit urši, a te še kaj lulat tišči..... jutri raje obleči hlače na gumbe......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:25:43
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hojla žabe, a še nobene nove rozike??? ursa30 a zdaj si pa brez zadrge aqua in BEBIII pol bom pa jutri zjutraj držala palčke na rokah in nogah za pozitiven nos. hormon ti se kr heci ja mal se že drži gor še parkrat grem na wc, pa bo še ta odpadla malo heca pa mora bit urši, a te še kaj lulat tišči..... jutri raje obleči hlače na gumbe...... pa rezervne gumbke s sabo vzemi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:26:52
|
|
|
|
aqua77
|
pa ne pozabit na cviren in šivanko........
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:29:12
|
|
|
|
ursa30
|
vidve me pa res spravljata v dobro voljo super sta jutri bom mela kr kiklo, brez gumbov in brez zadrge, zihr je zihr ja lulat sem šla pred kratkim, bo počasi čas že za en obisk wc preden grem domov aqua, kaj pa ti? kdaj si šla nazadnje lulat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:32:50
|
|
|
|
ella.
|
PUNCE NOOOOOO, cel dan se nazaj držim, da nisem prec šibala pogledat, koliko novih nosečk imamo, pol pa pridem, prebiram, iščem...pa nobene??!! Vsaj nobene potrjene? Ursa, Tiki in Aqua; vsaj ve gor držite s tole negotovostjo :)) Dejmo, punce, bomo pa mal kasneje četitali a prou? Drugače pa danes v Oni luštni članki o nosečnosti ipd. ček it aut.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:35:01
|
|
|
|
Tiki55
|
ella. pri meni je vse gotovo... lije kot zmešano
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:38:39
|
|
|
|
ella.
|
tikica pa res; sva na istem vidim... ej, napadava avgust ;) na zmagoooooo Urša tok lulat hod, da gate trga, Aquica ne pokaže črtice,... no, ste vsaj malo divje danes
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:40:19
|
|
|
|
ursa30
|
tiki, naj se ti ta packa čimprej zlije, da lahko zaštartaš na novo ella., pozdravček tudi tebi mene je pa mal začel skrbet res, da nimam kakšne ciste bom drug teden kar poklicala G, če je ne bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:45:40
|
|
|
|
Tiki55
|
ella. ja, avgusta se bo treslo... moja O bo ravno na morju, tako da....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:48:02
|
|
|
|
Tiki55
|
ursa30 ne skrbi, zaenkrat zamuda tvoje M še ni alarmantna... saj veš, navijam za pozno O in plusek
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:49:00
|
|
|
|
sonček85
|
pa kaj je sedaj to ,prebiram in gledam pa bulim tle noter v comp pa nobene potrjene nosečke,pa tako sem divjala domov ,da sem cesto čist podripsala.že nekaj časa ni bilo nobene nosečke,ali se mislite vse javljati že ko bo avgust tukaj in boste zamujale kot v juniju nekatere. dajmo rozike javite se.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:51:01
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 ursa30 ne skrbi, zaenkrat zamuda tvoje M še ni alarmantna... saj veš, navijam za pozno O in plusek hvala zgleda da mam preveč časa v službi, pa razmišljam o vsem mogočem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:52:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 vidve me pa res spravljata v dobro voljo super sta jutri bom mela kr kiklo, brez gumbov in brez zadrge, zihr je zihr ja lulat sem šla pred kratkim, bo počasi čas že za en obisk wc preden grem domov aqua, kaj pa ti? kdaj si šla nazadnje lulat evo mene direk s sekreta...... novega nič.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:53:44
|
|
|
|
Tiki55
|
No, jaz pa se počasi pobiram iz šihta domov... Fajn se mejte dečve moje , pa upam, da me jutri zjutraj pričaka kakšna nova , da malo obarvam seznam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:55:16
|
|
|
|
jernejav
|
Punce! Nosečka sem!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:55:53
|
|
|
|
ella.
|
sončica: tko ja, kr mal jih okregej. čist neresne so, me pa trepetamo klele Ursa: kaj pa če maš tako "cisto", ki se ravno zdajle gnezdi nekam in se odloča, al je al pa ? nehaj se sekirat...to je samo slabo lahko...a prou??? Tikica; jest bom tut na dopustu takrat. O what a joy!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:56:26
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Punce! Nosečka sem!!!!! aaaaaaaaaaaaa!!! bravoooooo čestitke, jernejav
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:57:01
|
|
|
|
ursa30
|
tiki, barvaj hitro
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:57:56
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 vidve me pa res spravljata v dobro voljo super sta jutri bom mela kr kiklo, brez gumbov in brez zadrge, zihr je zihr ja lulat sem šla pred kratkim, bo počasi čas že za en obisk wc preden grem domov aqua, kaj pa ti? kdaj si šla nazadnje lulat evo mene direk s sekreta...... novega nič..... jaz bla 5 minut nazaj..nobenih novic
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:58:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Punce! Nosečka sem!!!!! jjjjjeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 14:59:07
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Punce! Nosečka sem!!!!! jeeeeeeeeeeeee!!! Čestitke!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj pa seks v zrelejših letih?Ko govorimo o varni, odgovorni in prijetni spolnosti, večinoma mislimo na mlajšo populacijo žensk in moških, ki naj bi b...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
eko perilomajchSte pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?ne (
50%)
da, vsekakor (
15%)
da, če je tudi dizajn dober (
35%)
Število vseh glasov: 215Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!