Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 11:28:20
|
|
|
|
ursa30
|
bom bom, ne skrbi če bo šlo, bom počakala do jutri zjutraj, če me seveda prej ne preseneti gospa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 11:29:17
|
|
|
|
aqua77
|
navijam zate urši....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 11:29:22
|
|
|
|
ursa30
|
aqua, se je pri tebi že pojavil kakšen znakec al še čisto nič?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 11:30:48
|
|
|
|
ursa30
|
hvala aquica jaz pa zate povej tistemu tvojemu CB, da je teta urša rekla, da more pokazati MOČEN plus
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 11:50:09
|
|
|
|
aqua77
|
bom povedala.... upam da bo CB ubogal.... znakci... jih probam odmislit.... fuuuul mi smrdijo cigareti... ko jih zavoham mislim da bo skozi usta kaj ušlo.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:03:15
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 bom povedala.... upam da bo CB ubogal.... znakci... jih probam odmislit.... fuuuul mi smrdijo cigareti... ko jih zavoham mislim da bo skozi usta kaj ušlo..... men so tut smrdeli do včeraj pa kadiš ti drugače?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:11:43
|
|
|
|
giotti
|
Da ne boste mislile, da sem samo na papirju vaša navijačica, jaz resnično in iskreno tukajle navijam in sem pol toliko nestrpna kot ve. Agua77 pa je sploh poglavje zase in da ne boš mislila, da je enostavno za tebe navijat. Tako dolgo pa ne vem, če nas je že kdo držal v negotovosti. Pa vem, da si sama na istem ... je drugo stanje ali ni, to je zdaj veliko vprašanje? Bomo kar rekle, da je, think positive Bravo, čestitam Navijam še za vse ostale...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:13:05
|
|
|
|
giotti
|
ursa30, meni cigareti neskončno smrdijo že od malega, tako da upam, da ko bom nosečka, mi pa ne bojo, ker to bo potem pomenilo posebno stanje pri meni Pa srečno, upam da zagledaš dve črtici in to čimprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:13:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 bom povedala.... upam da bo CB ubogal.... znakci... jih probam odmislit.... fuuuul mi smrdijo cigareti... ko jih zavoham mislim da bo skozi usta kaj ušlo..... men so tut smrdeli do včeraj pa kadiš ti drugače? čist, čist mal......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:15:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Da ne boste mislile, da sem samo na papirju vaša navijačica, jaz resnično in iskreno tukajle navijam in sem pol toliko nestrpna kot ve. Agua77 pa je sploh poglavje zase in da ne boš mislila, da je enostavno za tebe navijat. Tako dolgo pa ne vem, če nas je že kdo držal v negotovosti. Pa vem, da si sama na istem ... je drugo stanje ali ni, to je zdaj veliko vprašanje? Bomo kar rekle, da je, think positive Bravo, čestitam Navijam še za vse ostale... nalepša hvala giotti.... si tko lepo napisala, da so mi skoraj emocije ven udarle..... thnx, za zvesto navijanje.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:18:30
|
|
|
|
aqua77
|
a katera ve, kam se gre na obali na krvnega?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:26:20
|
|
|
|
ursa30
|
giotti, hvala. tudi jaz navijam zate in želim, da čimprej zagledaš aqua..jaz tudi , ampak res ful malo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:28:55
|
|
|
|
aqua77
|
no pol sva pa res čisto na istem....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:35:31
|
|
|
|
ursa30
|
tudi meni je to prišlo na misel moja zadrga na hlačah ni zdržala tega napora, da jo nonstop na wc-ju odpiram in zapiram in se mi je strgala pa še polno opravkov mam danes po mestu.. skratka, super mi gre bravo jst
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 12:52:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 tudi meni je to prišlo na misel moja zadrga na hlačah ni zdržala tega napora, da jo nonstop na wc-ju odpiram in zapiram in se mi je strgala pa še polno opravkov mam danes po mestu.. skratka, super mi gre bravo jst ti pa si ena pojava urši....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:08:28
|
|
|
|
Joob
|
hihihi...sem se nasmejala uni k ji zadrga ne zdrzi Uglavnm, jst sem se odlocila, da ne bom se delala testa...pocakala bom se do jutri in ce je jutri ne bo...v cetrtek lulam. Dejmo no...vsaj par pluskov se...ajde frace...greeeeemooooo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:10:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 a katera ve, kam se gre na obali na krvnega? Sem klicala in so mi rekli da se delajo preiskave v Izoli bolnici, tam kjer delaš tudi preiskave za ščitnico!!! Jaz če ne dobim do jutri , grem kr jutri gor, gremo skupaj?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:11:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 a katera ve, kam se gre na obali na krvnega? Sem klicala in so mi rekli da se delajo preiskave v Izoli bolnici, tam kjer delaš tudi preiskave za ščitnico!!! Jaz če ne dobim do jutri , grem kr jutri gor, gremo skupaj? štima!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:17:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ok, se dobimo gor enkrat okoli 8.30, ker takrat tudi začno delat! Res si želim da nam ne priteče
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:28:58
|
|
|
|
Tiki55
|
Hojla žabe, a še nobene nove rozike??? ursa30 a zdaj si pa brez zadrge aqua in BEBIII pol bom pa jutri zjutraj držala palčke na rokah in nogah za pozitiven nos. hormon
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:34:19
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Kaj je zdaj polulanke? Koliko vas je ? je pri tebi kaj novega?..... Ja je. Mene je začelo vse bolet v spodnjem delu trebuha, tako da jo kar pričakujem enkrat te dni...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:42:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dulcinea, dokler ti ne priteče ne obupat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:51:58
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Hojla žabe, a še nobene nove rozike??? ursa30 a zdaj si pa brez zadrge aqua in BEBIII pol bom pa jutri zjutraj držala palčke na rokah in nogah za pozitiven nos. hormon ti se kr heci ja mal se že drži gor še parkrat grem na wc, pa bo še ta odpadla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:53:09
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ok, se dobimo gor enkrat okoli 8.30, ker takrat tudi začno delat! Res si želim da nam ne priteče če bi bla iz primorske, bi se vama z veseljem pridružila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 13:54:25
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Kaj je zdaj polulanke? Koliko vas je ? je pri tebi kaj novega?..... Ja je. Mene je začelo vse bolet v spodnjem delu trebuha, tako da jo kar pričakujem enkrat te dni... mene že cel teden po malem boli, pa noče nič pritečti, tako da upanje je še
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ime za punčkobušykaIme za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!Viktorija (
13%)
Sofija (
23%)
Izabela (
30%)
Mila (
22%)
Megi (
12%)
Število vseh glasov: 627Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!