|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
29.7.2008 11:28:20   
ursa30
bom bom, ne skrbi user posted image user posted image user posted image
če bo šlo, bom počakala do jutri zjutraj, če me seveda prej ne preseneti gospa user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
29.7.2008 11:29:17   
aqua77
user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  navijam zate urši....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
29.7.2008 11:29:22   
ursa30
aqua, se je pri tebi že pojavil kakšen znakec al še čisto nič?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
29.7.2008 11:30:48   
ursa30
hvala aquica user posted image user posted image user posted image
jaz pa zate user posted image user posted image
povej tistemu tvojemu CB, da je teta urša rekla, da more pokazati MOČEN plus user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
29.7.2008 11:50:09   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom povedala.... upam da bo CB ubogal.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znakci... user posted image  jih probam odmislit.... user posted image

fuuuul mi smrdijo cigareti... ko jih zavoham mislim da bo skozi usta kaj ušlo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
29.7.2008 12:03:15   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom povedala.... upam da bo CB ubogal.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fuuuul mi smrdijo cigareti... ko jih zavoham mislim da bo skozi usta kaj ušlo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men so tut smrdeli do včeraj user posted image user posted image user posted image  pa kadiš ti drugače?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
29.7.2008 12:11:43   
giotti
Da ne boste mislile, da sem samo na papirju vaša navijačica, jaz resnično in iskreno tukajle navijam in sem pol toliko nestrpna kot ve. user posted image user posted image user posted image  Agua77 pa je sploh poglavje zase in da ne boš mislila, da je enostavno za tebe navijat. user posted image  Tako dolgo pa ne vem, če nas je že kdo držal v negotovosti. user posted image  Pa vem, da si sama na istem ... je drugo stanje ali ni, to je zdaj veliko vprašanje? user posted image  Bomo kar rekle, da je, think positive user posted image  Bravo, čestitam user posted image user posted image user posted image
Navijam še za vse ostale... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
29.7.2008 12:13:05   
giotti
ursa30, meni cigareti neskončno smrdijo že od malega, tako da upam, da ko bom nosečka, mi pa ne bojo, ker to bo potem pomenilo posebno stanje pri meni user posted image
Pa srečno, upam da zagledaš dve črtici in to čimprej user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
29.7.2008 12:13:37   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

men so tut smrdeli do včeraj user posted image user posted image user posted image  pa kadiš ti drugače?

čist, čist mal......  user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
29.7.2008 12:15:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Da ne boste mislile, da sem samo na papirju vaša navijačica, jaz resnično in iskreno tukajle navijam in sem pol toliko nestrpna kot ve. user posted image user posted image user posted image  Agua77 pa je sploh poglavje zase in da ne boš mislila, da je enostavno za tebe navijat. user posted image  Tako dolgo pa ne vem, če nas je že kdo držal v negotovosti. user posted image  Pa vem, da si sama na istem ... je drugo stanje ali ni, to je zdaj veliko vprašanje? user posted image  Bomo kar rekle, da je, think positive user posted image  Bravo, čestitam user posted image user posted image user posted image
Navijam še za vse ostale... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nalepša hvala giotti.... 

si tko lepo napisala, da so mi skoraj emocije ven udarle.....  user posted image user posted image user posted image

thnx, za zvesto navijanje..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
29.7.2008 12:18:30   
aqua77
a katera ve, kam se gre na obali na krvnega?

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
29.7.2008 12:26:20   
ursa30
giotti, hvala.
tudi jaz navijam zate in želim, da čimprej zagledaš user posted image
aqua..jaz tudi user posted image , ampak res ful malouser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
29.7.2008 12:28:55   
aqua77
no pol sva pa res čisto na istem.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
29.7.2008 12:35:31   
ursa30
tudi meni je to prišlo na misel user posted image user posted image user posted image

moja zadrga na hlačah ni zdržala tega napora, da jo nonstop na wc-ju odpiram in zapiram in se mi je strgalauser posted image user posted image

pa še polno opravkov mam danes po mestu..user posted image
skratka, super mi gre user posted image user posted image user posted image  bravo jst user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
29.7.2008 12:52:27   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

tudi meni je to prišlo na misel user posted image user posted image user posted image

moja zadrga na hlačah ni zdržala tega napora, da jo nonstop na wc-ju odpiram in zapiram in se mi je strgalauser posted image user posted image

pa še polno opravkov mam danes po mestu..user posted image
skratka, super mi gre user posted image user posted image user posted image  bravo jst user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ti pa si ena pojava urši....

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.7.2008 13:08:28   
Joob
hihihi...sem se nasmejala uni k ji zadrga ne zdrziuser posted image user posted image user posted image
Uglavnm, jst sem se odlocila, da ne bom se delala testa...pocakala bom se do jutri in ce je jutri ne bo...v cetrtek lulam.user posted image
Dejmo no...vsaj par pluskov se...ajde frace...greeeeemooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.7.2008 13:10:00   
Rakica_80

Sem klicala in so mi rekli da se delajo preiskave v Izoli bolnici, tam kjer delaš tudi preiskave za ščitnico!!!
Jaz če ne dobim do jutriuser posted image , grem kr jutri gor, gremo skupaj?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
29.7.2008 13:11:05   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Sem klicala in so mi rekli da se delajo preiskave v Izoli bolnici, tam kjer delaš tudi preiskave za ščitnico!!!
Jaz če ne dobim do jutriuser posted image , grem kr jutri gor, gremo skupaj?user posted image

štima!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.7.2008 13:17:02   
Rakica_80
Ok, se dobimo gor enkrat okoli 8.30, ker takrat tudi začno delat!user posted image
Res si želim da nam ne priteče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.7.2008 13:28:58   
Tiki55
Hojla žabe, a še nobene nove rozike???

ursa30user posted image user posted image user posted image user posted image a zdaj si pa brez zadrgeuser posted image user posted image user posted image

aqua in BEBIII pol bom pa jutri zjutraj držala palčke na rokah in nogah za pozitiven nos. hormonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.7.2008 13:34:19   
dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Kaj je zdaj polulanke? Koliko vas je user posted image ?

je pri tebi kaj novega?..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja je. Mene je začelo vse bolet v spodnjem delu trebuha, tako da jo kar pričakujem enkrat te dni... user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.7.2008 13:42:35   
Rakica_80
Dulcinea, dokler ti ne priteče ne obupatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.7.2008 13:51:58   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Hojla žabe, a še nobene nove rozike???

ursa30user posted image user posted image user posted image user posted image a zdaj si pa brez zadrgeuser posted image user posted image user posted image

aqua in BEBIII pol bom pa jutri zjutraj držala palčke na rokah in nogah za pozitiven nos. hormonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti se kr heci ja user posted image user posted image  mal se že drži gor user posted image  še parkrat grem na wc, pa bo še ta odpadla user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.7.2008 13:53:09   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ok, se dobimo gor enkrat okoli 8.30, ker takrat tudi začno delat!user posted image
Res si želim da nam ne priteče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi bla iz primorske, bi se vama z veseljem pridružila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2674
29.7.2008 13:54:25   
ursa30

Kaj je zdaj polulanke? Koliko vas je user posted image ?

je pri tebi kaj novega?..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja je. Mene je začelo vse bolet v spodnjem delu trebuha, tako da jo kar pričakujem enkrat te dni... user posted image

mene že cel teden po malem boli, pa noče nič pritečti, tako da upanje je še user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!