|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
29.7.2008 15:43:21   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Athina

Tudi mi gremo v nove boje ... danes zjutraj se je prikazala user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
29.7.2008 15:43:39   
Anonimen

Tudi mi gremo v nove boje ... danes zjutraj se je prikazala user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz sploh ne bom hodila več lulat, tud pila več ne bom, pol pa ne bom rabila na wc hodit in tako user posted image  tud vidla ne bom, tud če bo.

user posted image

(odgovor članu Athina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
29.7.2008 15:45:23   
Athina
Hvala punce ...
Anonimna ... bi blo super, a? ;-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
29.7.2008 15:46:24   
sonček85
athina:veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in s pokončno glavo naprej.

aqua77:u to je pa še meni všeč,kaj bi dala da bi bil moj sedaj doma da ga veselo nas...........kako nor dec,iiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa jjojjjjjjjkako lep dec.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
29.7.2008 15:47:29   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz sploh ne bom hodila več lulat, tud pila več ne bom, pol pa ne bom rabila na wc hodit in tako user posted image  tud vidla ne bom, tud če bo.

user posted image

v teoriji bi še šlo, ampak praksa..... user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

kaj pa, ko se ti kak heiniken zlušta.... al pa mohito.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
29.7.2008 15:48:45   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Punce!

Nosečka sem!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeee  user posted image user posted image user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
29.7.2008 15:49:34   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

athina:veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in s pokončno glavo naprej.

aqua77:u to je pa še meni všeč,kaj bi dala da bi bil moj sedaj doma da ga veselo nas...........kako nor dec,iiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa jjojjjjjjjkako lep dec.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image

se bom potrudla, pa še kakšnega njegovega brata na plano zvlekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čist, tako, mal za spodbudo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
29.7.2008 15:51:43   
aqua77
punce moje, user posted image

šibam domov pa na plažo...... user posted image user posted image user posted image user posted image

se slišmo jutri, vi pa kaj novičk user posted image , user posted image   do takrat javte.... user posted image

pa, pa

aquca ma vas rada..........

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
29.7.2008 15:52:02   
tane
Athina, user posted image user posted image user posted image pridi v avgust, kjer bomo podrle user posted image letošnji rekord

jernejav, ISKRENE ČESTITKE IN VSE NAJLEPŠE, pa zdravo bebico.user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
29.7.2008 16:04:29   
sonček85
da athina zmenile smo da bomo letos avgusta podrle letošnji nasplošni rekord in da bomo zmagale.pridruži seeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
29.7.2008 16:09:37   
dini
Punčke moje men se je tudi rahla črtica pokazala pol pa zginla, pol sm pa še enkrat delala pa je ni blo.
ČESTITAM jernejav

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
29.7.2008 16:22:21   
dini
Kje ste?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
29.7.2008 16:23:15   
Athina
tane, sonček ... seveda se vam pridružim v avgustu ... user posted image user posted image user posted image
dini ... mogoče je pa to to  ... držim pesti, da si user posted image ...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
29.7.2008 16:25:39   
dini
Ma kje, skor sm laufala mojmu povedat pol sm pa vidla da je zginla, ma sam sanjala sm ker je bla ura 5h zjutri.user posted image

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
29.7.2008 16:26:18   
sonček85
ja tukaj smo

dini kaj ti si pa malo zamešal in si mislila ,da jaz tudi delam test,nenejaz sem že pri avgustu rezervirana za roza in bom roza-optimizen na vrhuncu-ja kaj pa čmo,tako mora biti.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
29.7.2008 16:27:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ma kje, skor sm laufala mojmu povedat pol sm pa vidla da je zginla, ma sam sanjala sm ker je bla ura 5h zjutri.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogi tvoj dec ko bi ga pa zbudila zaman-no pa sej mogoče je pa le to to vseno in je bil test malo prehitro.koliko dni pa zamuja ali je danbes dan D?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
29.7.2008 16:30:34   
dini
Ma začetek junija je bla zadnja, začetek julija je blo 2 dni pa še to rjavo in rdečepa zdej spet usake tolko rjavo, STTREEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS
Pomešala ja, že tako imamo use zmešano, se ne čudm nčuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
29.7.2008 16:55:39   
sonček85
MA NI PANIKE,MOGOČE JE PA LE IN BO VELIKI PLUS.DRŽIM PESTI ZA VSE NAJ NAJ KAR SI želiš in to boš tudi dobila-zdaj ali pa čez mesec,dva ,samo da bo in da bo zdravo-pa oprosti nisem se mislila dreti na tebe -a n isem videla da pišem z velikimi črkamiuser posted image user posted image user posted image

bejbe:počas se poslavljam saj moj dragi pride domov po 12 urnem delovniku in bo zmatran pa more večerja bit,potem pa še malo razvajanja in saj veste kaj slediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da bo avgust naš mesec ssevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

papa in sem z mislimi pri vas a ne preveč da dragi ne bo ljubosumen.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 29.7.2008 17:03:25 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
29.7.2008 17:12:28   
dini
Hvala sonček85,user posted image zdej bom pa sama ostala tle gor.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
29.7.2008 17:37:02   
sonček85
ja na žalost.hitro letim še nekaj v trgovino in delat večerjo.dijo pappa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
29.7.2008 17:43:23   
dini
papauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
29.7.2008 17:55:50   
aqua77
evo, aquica RR zasvojenka je že tukaj..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
29.7.2008 17:58:03   
Rakica_80
Nisi edina neuser posted image user posted image user posted image , vsako toliko  poškilim gor, kaj je novega......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
29.7.2008 18:01:05   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Nisi edina neuser posted image user posted image user posted image , vsako toliko  poškilim gor, kaj je novega......user posted image user posted image user posted image

ja BEBIII, tebe je tud povsod dost..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
29.7.2008 18:03:03   
ursa30
evo, še ena zasvojenka se javlja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!