zverinca
|
mmmm, kako bi zmazala en kos torte in pa dobro jutro, dober dan, kako smo? Saššša čestitam za dvojčici, wau, to pa je lepo slišat Cipresa dobro opravi!! jaz sem ok, še na bolniški, čakam sredo, ko imam pregled in morfologijo (2v1) da vidim kaj bo G rekla, ali grem z avgustom delat po 4h ali sem še naprej na polni bolniški, potem pa moram še nest papirje k svoji dr da da naprej na komisijo, pa da mi napiše, da lahko počivam tudi na morju - pri starih starših. Moj mož začne s petkom z dopustom, pa Nika avgusta ni v vrtcu in smo mislili se it malo namakat, upam da nam uspe... če pa bom šla delat po 4h ne verjamem da me bo šefica pustila kar na dopust no vse je odvisno od mojega MV in mnenja G... meni je vseeno, ali grem delat, bi mi po eni strani pasalo, žal mi je pa predvsem zaradi dopusta... kaj si želim niti ne vem... drugače se počutim ok, bebica veselo brca, žogica je iz dneva v dan večja, ponoči se dosti zbujam (predvsem zaradi wc - ali ve tudi?) potem pa težko nazaj zaspim, počivam pa čez dan, dokler je tamala v vrtcu.. Se nam pa končno obetajo lepi sončni dnevi, hm, če bi bila na morju bi mi bilo super, za doma bit pa ... eh, bomo že preživeli, še prehitro bo tu jesen in dolgi zimski dnevi...